جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
معرفت شناسی فضیلت اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark Alfano, Colin Klein, Jeroen de Ridder
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
راتلج (Routledge),
چکیده :
این مجموعه 19 فصلی که همگی برای اولین بار در اینجا به چاپ می رسد و توسط یک تیم بین المللی متشکل از دانشمندان تثبیت شده و نوظهور نوشته شده است، جایگاه فضایل و رذایل فکری را در یک جهان اجتماعی بررسی می کند. فضایل مربوطه عبارتند از: گشاده رویی، کنجکاوی، شجاعت فکری، کوشش در تحقیق و مانند آن. رذایل مربوطه عبارتند از جزم گرایی، نیاز به یقین فوری و زودباوری و مانند آن. فصل ها به چهار بخش کلیدی تقسیم می شوند: مسائل بنیادی. فضایل فردی؛ فضایل جمعی؛ و روش ها و اندازه گیری ها و فصل‌ها برجسته‌ترین پرسش‌ها را در این زمینه‌های تحقیق بررسی می‌کنند، از جمله: فضایل و رذایل فکری فردی چگونه تحت تأثیر زمینه‌های اجتماعی آن‌ها قرار می‌گیرند؟ آیا ارتباط با افراد آزاد فکر ما را بازتر می کند؟ برعکس، آیا ارتباط با افراد جزمی دیگر ما را جزم‌تر می‌کند؟ آیا گروه ها می توانند دارای فضایل و رذیلت های متمایز از اعضای خود باشند؟ به عنوان مثال، آیا گروهی از افراد جزم اندیش می توانند با وجود رذیلت های اعضای آن، با دید باز عمل کنند؟ هر فصل از دو نویسنده دیگر در جلد تفسیر دریافت می کند و هر نویسنده اصلی سپس به این تفسیرها پاسخ می دهد. نویسندگان با هم بخشی از یک گفتگوی جمعی را در مورد اینکه چگونه می‌توانیم درباره آنچه می‌دانیم بدانیم، تشکیل می‌دهند. با این کار، آنها نه تنها نظریه پردازی می کنند، بلکه معرفت شناسی فضیلت اجتماعی را نیز به اجرا در می آورند.
نظام‌سازی اسلامی در حوزه اجتماعی از منظر علم مدیریت و فقه اسلامی
نویسنده:
محمد تابان؛ اردشیر شیری؛ مهدی اکبرنژاد؛ صفورا یوسفیان
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی,
کلیدواژه‌های اصلی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
هدف از این پژوهش بررسی و تبیین ابعاد نظام سازی اسلامی در حوزه اجتماعی می‌باشد. روش این پژوهش به لحاظ هدف کاربردی از نظر ماهیت کیفی است که به‌طور خاص از تحلیل مضموم و گروه کانونی استفاده‌ شده است. ابزار گردآوری داده‌ها بررسی متن آیات و تفاسیر از قرآن کریم بوده و در بخش گروه کانونی از نظر 8 نفر از اساتید صاحب‌نظر در رشته‌های مدیریت و فقه اسلامی، استفاده گردیده است. یافته‌ها: در بخش تحلیل مضمونی با بهره‌گیری از آیات قرآن 483 کد و مضمون اولیه احصاء شد پس از جمع‌آوری اطلاعات، مؤلفه‌های آن از طریق تحلیل مضامین استخراج و انتخاب مؤلفه‌های نظام سازی اسلامی با روش تشکیل نهایی گروه کانونی انجام شد. مؤلفه‌های نظام سازی اسلامی از نظر خبرگان، در هشت دسته مضامین فراگیر شامل: جامعه حق مدار، بصیرت اجتماعی، معنویت اجتماعی، ارتباطات اخلاقی، فضیلت اجتماعی، مشورت و مشارکت گرایی، شایسته‌سالاری، شفافیت، ایثار و فداکاری می‌باشد. نتیجه‌گیری: پس از شکل‌گیری مدل پژوهش از منظر گروه کانونی، مؤلفه‌های جامعه حق مدار، مشورت و مشارکت، شایسته‌سالاری و شفافیت، بیشترین نقش را در نظام سازی اسلامی را دارند.
صفحات :
از صفحه 1 تا 24
  • تعداد رکورد ها : 2