جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
التوجهات الجديدة للسياسة الدينية في المغرب
نویسنده:
Aboullouz, Abdelhakim: عبد الحکیم ابو اللوز
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه به دنبال پیگیری سیاست مذهبی در مراکش در سال 2005 است که در آن اجرای استراتژی مدیریت و احیای حوزه مذهبی از سر گرفته شد، طرحی که پادشاه در سخنرانی در آوریل سال گذشته اعلام کرد. بنابراین، مطالعه، یادآوری شرایط پروژه اصلاحات، و شیوه های اجرا و اجرای آن را ترکیب می کند تا به نتایج واقع بینانه در مورد خطرات سیاست رسمی مذهبی در رابطه آن با نیروهای اجتماعی فعال در درون مذهبی مراکش دست یابد. رشته. این در پرتو فضای بین‌المللی است که در آن موضوع مبارزه با تروریسم جایگاه مهمی در استراتژی‌های کشورهای بزرگ دارد و سایر کشورهای جهان تلاش‌های خود را برای محدود کردن مظاهر این پدیده یا جلوگیری از علل آن تغییر می‌دهند. با ویژگی های حوزه مذهبی و فرهنگی هر یک از نهادهای سیاسی تضاد دارد.
اکبر شاه، نظریه صلح کل و روابط هندوها و مسلمانان
نویسنده:
احسان قدرت الهی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
شیراز: دانشگاه شیراز,
چکیده :
جلال الدین محمد اکبر فرزند همایون از بزرگترین پادشاهان مسلمان مغول است که حدود 50 سال (1556-1542) بر هندوستان حکمفرمایی کرد. دوره حکومت اکبر از جمله پرشکوهترین و برجسته ترین دوره های تاریخ هند به شمار آمده، دستاوردهای بسیار مهمی در همه زمینه های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، از جمله وحدت پیروان ادیان مختلف این سرزمین به خصوص مسلمانان و هندوها را در برداشته است. دستیابی به چنین وحدت و انسجامی در قلمرویی گسترده با تعدد ادیان، زبان ها و نژادها، ایده آلی دست نیافتنی تلقی می شد. اما به مدد شخصیت استثنایی و درایت فوق العاده اکبر در امر حکومت و برقراری سیاست دینی خاص مبتنی بر اندیشه صوفیانه صلح کل این آرمان رویایی جامه عمل پوشید. در این مقاله که از دو بخش اصلی تشکیل شده است ابتدا به طرح عوامل تاثیرگذار داخلی و خارجی در شکل گیری شخصیت و سیاست دینی اکبر پرداخته شده، سپس نوآوری های دینی و اقدامات همه جانبه او در راستای تحقق این اندیشه مورد بررسی قرار گرفته است.
صفحات :
از صفحه 3 تا 24
  • تعداد رکورد ها : 2