جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 23
جنبش‌های دینی جدید: چالش و پاسخ [کتابشناسی انگلیسی]‬
نویسنده:
‎edited by Bryan Wilson and Jamie Cresswell‬
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
‎London; New York‬: ‎Routledge‬,
جنبش‌های دینی جدید: چالش و پاسخ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
edited by Bryan Wilson and Jamie Cresswell
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه به بررسی پدیده های مدرن ادیان جدید و رابطه این ادیان با نهادهای مختلف اجتماعی می پردازد. این مقاله‌ها ارتباط جنبش‌های مذهبی مختلف مانند هاره کریشنا، مردم عیسی و ویکا را مورد بحث قرار می‌دهند و رابطه بین آن ادیان و اقتصاد، رسانه‌های حقوقی، سلامت روان، زنان و سایر نهادهای مذهبی سنتی را نشان می‌دهند. «جنبش‌های دینی جدید» مروری متعادل از دامنه نفوذ و پیچیدگی ادیان جدید ارائه می‌کند.
ادیان جدید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Carol S. Matthews (کارول اس. متیوز)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Chelsea House Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تمرکز بر برخی از ادیان جدید سنتی تر، مانند کلیسای عیسی مسیح مقدسین آخرالزمان، و یکی از سریع ترین اشکال در حال رشد مسیحیت، پنطیکاستالیسم.
سوکا گاکای در تایلند: منطق آن، استراتژی و تاکتیک [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Pratoom Angurarohita (پراتوم آنگواروهیتا)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در چند دهه گذشته تایلند شاهد ظهور جنبش‌های مذهبی جدید هر دو در سانگا بودایی تراوادا و خارج از سنت اصلی بودایی تایلند. بومی Dhammakaya و جنبش های Santi Asoke نمونه هایی از این جنبش هستند فرقه های مشتق از Theravada، در حالی که Soka Gakkai در تایلند، Sekai Kyuseikyo و بنیاد Reiyukai (تایلند) نمایندگی می کنند نوع دوم از آنجایی که بودیسم تراوادا تایلندی را مشخص کرده است فرهنگ برای قرن ها، چنین تشکل های مذهبی جدید در معاصر جامعه تایلندی توجه دانشمندان تایلندی را به خود جلب کرده است بودیسم در مورد چرایی و چگونگی آن جنبش های مذهبی جدید به سرعت رتبه های خود را در جامعه تایلند گسترش دادند. با این حال، اکثر مطالعات از ادیان تایلندی بر اعتقادات و ابعاد فلسفی بودیسم تراوادا بیش از محیط اجتماعی جنبش های مذهبی جدید، به ویژه جنبش های وارداتی آنهایی که تا آنجا که من می دانم، مطالعه الیزابت درت در مورد سکای است Kyuseikyo تنها اثری است که در مورد گروه‌های مذهبی جدید وارداتی در این کشور نوشته شده است تایلند (درت، 1984، 1991) بنابراین، مطالعه سوکا Gakkai در تایلند تلاش می کند تا برخی از پاسخ های ممکن را ارائه دهد این سوالات.
فراتر از دین و سکولار: جنبش های معنوی خلاق و ارتباط آنها با اصلاحات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Wayne Hudson (وین هادسون)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Bloomsbury Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد با به کارگیری یک رویکرد تفکیک‌کننده متمایز برای مطالعه «مذهب» نشان می‌دهد که جنبش‌های معنوی با باورهای خلاف واقع گسترده‌تر از آن چیزی که انتظار می‌رود - توسعه مجدد منابع قدیمی‌تر، اغلب به روش‌های غیرمنتظره، بوده‌اند. به طور خاص، وین هادسون خلاقیت شش جنبش معنوی را بررسی می کند: بهائیان، یک جنبش ایرانی. سوکا گاکای، یک جنبش ژاپنی؛ آناندا مارگا و برهما کوماریس، دو جنبش اصلاح‌شده هندو. و کلیسای جهانی و پیروزمند و مقدسین روزهای آخر، دو کلیسای بحث برانگیز آمریکایی. اکثر این شش جنبش دارای ویژگی‌های ضد شهودی هستند که باعث می‌شود روشنفکران سکولار غربی، با استناد به تفکر روشنگری، آن‌ها را بی‌ربط و بی‌اهمیت تلقی کنند. با این حال، این کتاب نشان می‌دهد که چگونه این جنبش‌ها به شیوه‌هایی خلاقانه و کاربردی به مدرنیته پاسخ داده‌اند که در نتیجه ابتکارات اجتماعی، علمی، آموزشی و فرهنگی به وجود آمده است. این کتاب با تکیه بر تحقیقات پیرامون راه‌هایی که جنبش‌های معنوی در تولیدات فرهنگی درگیر می‌شوند، با توجه به غرض‌ورزی آرمان‌شهری که چنین تولیدات فرهنگی آشکار می‌کنند، بحث را به مسیر جدیدی می‌برد.
صراط های غیرمستقیم: درسنامه نقد جنبش‌های نوپدید معنوی
نویسنده:
مولف مهدی سالاری.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
وضعیت نشر :
مشهد - ایران: حوزه علمیه خراسان رضوی,
چکیده :
با وجود نهاد های فرهنگی در کشور و کوتاهی های فراوان، برخی از عالمان دینی به طور جدی مشغول تلاش در عرصه نقد این جنبش ها هستند. و تاکنون مقالات و کتاب هایی در این باره منتشر کرده اند. این جانب نیز به سهم خود، در طی سالهای گذشته، در محافل متعدد و مجامع گونا گون و در حد بضاعت اندک خود، سخنرانی های زیادی در این باره داشته ام و کوشیده ام در این زمینه اطلاعات اندک خود را برای برخی از افراد تأثیر گذار فرهنگی و اجتماعی کشور بیان کنم و تأثیرات مخرب این جنبش ها را گوشزد نمایم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که برای روشنگری باید کتابی آموزشی و ساده و روان و در عین حال کوتاه و موجز تهیه و در اختیار افراد قرار گیرد. کتابی که پیش رو دارید، حاصل همین تلاش ها و تأملات است که امیدوارم بتواند نقش خود را در این عرصه ایفا نماید.
علل گرایش به جنبش‌های شبه معنوی در دوره معاصر
نویسنده:
انسیه قنادزاده؛ استاد راهنما: حجت‌اله جوانی؛ استاد مشاور: ملیحه صابری
نوع منبع :
رساله تحصیلی
چکیده :
جنبش های نوپدید دینی سال هاست که فعالیت خود را در غرب آغاز نموده و عده ای از علاقمندان به عرفان و معنویت را متوجه خود کرده اند. اما پرسشی که همواره ذهن محققان را به خود معطوف داشته این است چرا افراد این جوامع با وجود ادیان سنتی و ادیان آسمانی به چنین جنبش هایی گرایش پیدا می کنند؟ برای پاسخ به این سوال در ابتدا تعریفی از دین، نهادهای دینی و معنویت در غرب ارائه شده است. سپس به علت نامگذاری این جنبش ها و همچنین اسباب پیدایش آنها از منظرهای مختلف پرداخته شده است. تحولات تاریخی نظیر نهضت اصلاح دینی و تحولات سیاسی، انقلاب ها در هر دوره و مسایل عصر روشنگری از عوامل موثر در پیدایش جنبش های نوپدید دینی مطرح شده اند. همچنین پدیده هایی چون صنعتی شدن، مدرنیسم با همه اسباب و لوازم آن: ظهور خردگرایی، انسان گرایی، تکثرگرایی و سکولاریسم، تعاملات فرهنگی، تاثیر جامعه شناسان و بحث جنسیت از دیگر علل اجتماعی مورد بررسی در پیدایش جنبش های نوپدید دینی هستند. البته باید توجه داشت که عوامل مذکور تنها بستر ساز ظهور این ادیان در دوران پست مدرن بودند. همچنین زمینه های روانشناسانه موثر در گرایش به جنبش های نوین دینی نظیر تمایلات مذهبی، جستجوی هویت، تمنای رسیدن به آرامش، تنهایی و افسردگی و ارضای نیازمندی ها و ... نیز مورد بررسی قرار گرفته اند.
دین‌های عصر جدید و کافرکیش جدید در امریکا
نویسنده:
سارا ام. پایک؛ مترجم: محمد قلی‌پور
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
مشهد - ایران: شاملو,
جنبش‌های دینی جدید: چالش و واکنش
نویسنده:
برایان ویلسون، جیمی کرسول؛ مترجم: موسی اکرمی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
تهران - ایران: نگاه معاصر,
جنبش‌های نوین دینی: محدودیت‌ها و امکانات
نویسنده:
برایان ویلسون, جیمی کرسول؛ مترجم: محمد قلی‌پور؛ ویراستار: محمدرضا قلی‌زاده؛ مقدمه: سارا شریعتی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
تهران - ایران: مرندیز,
  • تعداد رکورد ها : 23