جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
درآمدی بر فقه فمینیستی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hilaire Barnett (هیلر بارنت)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با پوشش مسائل مربوط به فقه فمینیستی، با هدف تحلیل روشی که در آن هم فقه و هم حقوق سنتی به‌رغم گام‌های گسترده در دستیابی به برابری حقوقی رسمی از سوی زنان، موضوعی مردانه باقی مانده‌اند، می‌پردازد. این کتاب به تحلیل این موضوع می پردازد.
کتاب راهنمای تحقیق در حقوق فمینیستی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robin West , Cynthia Grant Bowman
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب راهنمای تحقیق در مورد حقوق فمینیستی، درک نظری فمینیستی از حقوق، از جمله فمینیسم لیبرال و رادیکال، و همچنین نظریه های حقوقی سوسیالیستی، رابطه ای، متقاطع، پست مدرن، و طرفدار جنسیت و فمینیست های دگرباشان را بررسی می کند. این کتابچه راهنمای پژوهشی با مشارکت گروهی متنوع از محققان برجسته، راه‌هایی را روشن می‌کند که در آن دانش‌پژوهی فمینیستی درک ساختارهای بعضاً تابع قانون و راه‌هایی را که در آن‌ها می‌توان قانون را تفسیر یا تغییر داد تا برابری، آزادی، رفاه، ارتقاء بخشد، غنی‌تر کرد. و علایق زنان مشارکت کنندگان متخصص طیف گسترده ای از دیدگاه های فمینیستی را در مورد حقوق، از جمله فمینیسم لیبرال، رادیکال، و پست مدرن ارائه می دهند و پیامدهای این مواضع نظری را برای درک ماهیت قانون، تغییرات قانونی، و رابطه بین قانون و سیاست بررسی می کنند. فصل‌ها تأثیر نظریه‌های حقوقی فمینیستی را بر حوزه‌های اعتقادی حقوق از جمله قانون اساسی آمریکا و حقوق مدنی، حقوق بین‌الملل و حوزه‌های مختلف حقوق خصوصی تحلیل می‌کنند. این کتاب روشنگر مورد توجه دانشجویان حقوق، محققین حقوق، و محققان فلسفه سیاسی و اخلاقی است که به دنبال درک کل مجموعه تحقیقات حقوقی فمینیستی از اوایل دهه 1970 تا کنون، و همچنین انواع آن، و روابط بین نظریه های مختلف هستند. دیدگاه ها مشارکت کنندگان عبارتند از: S.F. اپلتون، K.K. بیکر، آی. کاگلار، ام. چامالاس، سی.-ج. چن، M.A. فاینمن، M.A. Franks، C. Grant Bowman، B.A. Gur، N.D. Hunter، L.C. Ikemoto، O. Kamir، H. Keren، S.A. Law، N. Menon، N. Naffine، J.A. نیس، V.F. نورس، N. Rimalt، D.E. رابرتز، لس آنجلس روزنبری، جی سی سوک، دی. تورکهایمر، آر. وست، آ.ک. وینگ، ک.ا. یوراکو
کتاب مرجع حقوق فمینیستی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Hilaire Barnett (هیلر بارنت)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب تحلیلی جامع از رابطه بین نظریه‌های فمینیستی و قانون و شیوه‌ای است که تحولات اولی بر دومی تأثیر گذاشته و تحت تأثیر قرار گرفته است. این کتاب به عنوان نقطه آغاز مطالعه زنان و فرهنگ در سطح بین المللی است که نشان می دهد چگونه تأثیرات مذهبی و فرهنگی در ایجاد آداب حقوقی و اجتماعی معاصر اساسی بوده است. این زمینه را برای بررسی تبعیض‌ها و نابرابری‌های حقوقی و اجتماعی و چگونگی پرداختن به آن با ظهور فمینیسم فراهم می‌کند. تعدادی از نقدها و تحولات بررسی می شود.
سنت حقوقی مسلمانان و چالش برابری جنسیتی
نویسنده:
زیبا میرحسینی, هدا مبصری
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
مبانی مقایسه ارزشی نظام حقوق زن در اسلام و فمینیسم
نویسنده:
کدخدایی محمدرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
چکیده :
تنها زمانی می توان وضعیت حقوقی زنان در «نظام حقوق زن در اسلام» و نظریه های «حقوق فمینیستی» را به داوری گذاشت که ملاک صحیحی برای ارزیابی وجود داشته باشد. تک تک گزاره های حقوقی مربوط به زنان در نظام حقوقی اسلام یا نظریه پردازی های فمینیستی، نمودی از مبانی معرفت شناختی، انسان شناختی، مبدا و هدف شناختی و ارزش شناختی است. قضاوت در مورد فراتری و فروتری، ظالمانه یا عادلانه بودن این گزاره ها مبتنی بر ارزیابی و قضاوت در مورد این مبانی است. شناخت حقیقت انسان، مولفه های انسانیت، ابعاد وجودی بشر، آغاز و انجام، کمال و شقاوت، موانع و استعدادها، دوست و دشمن و... از مهم ترین مباحث هستی شناسانه به عنوان مبانی این مباحث ارزشی است. افزون بر این روش شناخت، ارزیابی و نقد این مبانی هستی شناسانه و ارزش شناختی، حوزه وسیعی از مباحث راه و راهنما شناسی و معرفت شناختی را فرا روی ما قرار می دهد که گذر از آن برای دست یابی و دفاع عقلانی از حقیقت ضرورت دارد.
صفحات :
از صفحه 53 تا 94
  • تعداد رکورد ها : 5