جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
معناشناسی جبری در زبان و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Godehard Link (گودهارد لینک)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
CSLI Publications,
چکیده :
ترجمه ماشینی: رویکرد فلسفی این جلد عمدتاً ساختارگرایانه است و از ابزارهای منطقی برای بررسی ساختار رسمی انواع مختلف اشیاء در جهان ما استفاده می‌کند، آن‌گونه که زبان مشخص می‌کند و فلسفه نظام‌مند می‌کند. این جلد عمدتاً ویژگی‌های ساختاری مجموعه‌ها یا کثرت‌ها (با کاربرد در فلسفه نظریه مجموعه‌ها)، اشیاء همگن مانند آب، و معناشناسی و فلسفه رویدادها را تحلیل می‌کند. این کتاب در نتیجه کار جبری را تکمیل می‌کند که بر روی سایر موجودات فلسفی، یعنی گزاره‌ها، ویژگی‌ها، روابط یا موقعیت‌ها انجام شده است. این جلد که در مثلث زبان، منطق و فلسفه قرار دارد، در ترکیب منابع حوزه های مختلف در یک شرکت بین رشته ای بی نظیر است. نیمی از چهارده فصل این جلد مقالات اصلی است که مکمل مجموعه مقالات منتشر شده قبلی نویسنده در این زمینه است.
نگاهی به مبادی و مسائل فلسفه اطلاعاتِ لوچیانو فلوریدی
نویسنده:
محمد خندان, غلامرضا فدایی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: دانشگاه قم,
چکیده :
فلسفه اطلاعات عنوانی است که لوچیانو فلوریدی، فیلسوف معاصر ایتالیایی، برای اشاره به یک حوزه جدید در مطالعات فلسفی عنوان کرده است. فلسفه اطلاعات در زمره آن دسته از فلسفه های مضاف است که هم دارای جنبه پدیدارشناختی است و هم دارای جنبه فرانظریه‌ای. این بدان معنی است که فلسفه اطلاعات از یک سو متکفل تحقیق انتقادی درباره ماهیت مفهومی و اصول اساسی اطلاعات، از جمله دینامیک های اطلاعات، کاربرد اطلاعات و علوم مربوط به اطلاعات است و از سوی دیگر، معطوف به اخذ و کاربرد روش شناسی‌های مبتنی بر نظریه اطلاعات و رایانش برای حل مسائل فلسفی است. در مقاله حاضر، پس از تبیین سیر تاریخی ظهور فلسفه اطلاعات در تاریخ تفکر غرب، مسائل هجده گانه مطرح در آن به اجمال تبیین می‌شود.
صفحات :
از صفحه 5 تا 39
  • تعداد رکورد ها : 2