جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
تاثیر روابط متقابل روح، نفس و جسم در سبک زندگی
نویسنده:
مهدی تقی زاده
نوع منبع :
رساله تحصیلی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
سبک زندگی یکی از مباحث پر چالش وبحث برانگیزدرمحیط های علمی وحتی غیره علمی میباشد سبک زندگی را می توان از ابعاد مختلف،وبا دیدهای متنوع برسی نمود. ولی در دیدگاه کلی سبک زندگی متاثر از عوامل مختلفی در ایجاد وجهت دهی ، می باشد.برسی این عوامل کمک بزرگی خواهد بود درایجاد وجهت دهی صحیح یک سبک زندگی.در مسیر سعادت،کمال ولذت،که هر سه از معیارهای پذیرفته شده در اسلام می باشند.در مورد سبک زندگی مباحث زیادی مطرح شده واز ابعاد گونا گونی این موضوع مورد کنکاش قرار گرفته ولی هنوز جای خالی کار علمی جامع در این موضوع به شدت احساس می شود.ما در این تحقیق سعی کردیم یکی از عوامل درونی تاثیر گذار در سبک زندگی را در حد بضا عت کم علمی خویش مورد برسی قرار دهیم.در یک تقسیم بندی کلی عوامل تاثیر گذار بر سبک زندگی را می توان به دو عامل درونی وبیرونی تقسیم کرد.منظور ما از عوامل درونی عوامل ونیروهای موجود در درون وجود انسانی. میباشد.که ما به برسی این عوامل و چگونگی تاثیر آنها در سبک دهی به زندگی.خواهیم پرداخت.روح،نفس وجسم از مضوعات وابعاد مختلف انسان میباشند .که در علوم مختلف هر یک از این ابعاد به طور جدا گانه مورد برسی قرار گرفته اند.روح انسان که از آن به عنوان اصلی ترین بعد انسان ازآن یاد می شود با وجود کتابهای بسیاری که علمای این علم برای شناختن آن نوشته اند هنوز بنا بر قول علامه مصباح یزدی ناشناخته ترین موجود عالم به شمار می رود.
گفت و گوی ادیان و جهانی شدن
نویسنده:
محمدرحیم عیوضی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي,
چکیده :
طرح مباحثی چون گفت‌وگوی ادیان، مسبوق به سابقه است؛ امّا زمان طرح دوباره این موضوع، حکایت از نیازمندی‌های جدید برای بشر، بررسی و تفکر مجدد در مورد آن را ضرور ساخته است. واقعیت این است که ماحصل تکاپوهای بشری در دهه 1990 در قالب «گفت‌وگو» صورتی خاص یافت و با افول جذابیت‌های ایدئولوژی‌های پرمدعای مادی و تزلزل مطلق‌انگاری علم و عقلانیت، گرایش به دین در عصر جهانی شدن افزایش یافت. از این روی این پرسش مطرح می‌شود که در فضای محیطی متأثر از فرایند جهانی شدن، گفت‌وگوی ادیان دارای چه نقش و جایگاهی در روابط متقابل انسان‌ها و مجتمع‌های انسانی نظیر دولت ـ ملت‌ها است. در این مقاله سعی شده است با تمرکز بر رشد جریان‌های ضد سکولار و گرایش به درکی نو از فرهنگ در سطح بین‌الملل، جایگاه گفت‌وگوی ادیان در فضای موسوم به جهانی شدن تبیین گردد.
صفحات :
از صفحه 87 تا 110
  • تعداد رکورد ها : 2