جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
بررسی معانی و مخاطبان سلام نماز
نویسنده:
علیرضا صالحی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: انجمن علوم قرآن و حدیث ایران,
چکیده :
سلام يکی از واژه های قرآنی با گستره ای از معانی متنوع و عميق و دارای ابعاد و جلوه های کاربردی گوناگون است. اين واژه آسمانی نامی از نامهای خداوند کريم است که احاديث بسياری در بيان معنی و مراتب و مواضع آن از زبان پيامبر (ص) و ائمه معصومين نقل گرديده و نمودهای آن در بسياری از متون دينی و از جمله دعاها و زيارت نامه ها و نيز در عرصه مراودات اجتماعی به گستردگی ديده می شود. نماز به عنوان برترين اعمال و عبادت ها و زيباترين جلوه گاه عبوديت و بنده گی بر آستان حضرت معبود، دارای ارکانی است که از جمله آنها سلام است. در اين مقاله برپايه برجسته ترين کتاب های لغت عربی و فارسی ابتدا مهمترين معانی و مفاهيم سلام شناسايی و جمع بندی گرديده است. در مرحله بعدی بر اساس معانی به دست آمده مهمترين معناها و پيامدها و به عبارت ديگر فلسفه سلام نماز مورد بررسی و تحليل قرار گرفته است.
صفحات :
از صفحه 165 تا 174
بررسی واجبات نماز در مذاهب اسلامی
نویسنده:
حامد علیمراد
نوع منبع :
رساله تحصیلی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
چکیده هدف این پژوهش بررسی واجبات نماز در مذاهب اسلامی می باشد که به همین منظور واجبات رکنی نماز ( نیت ، قیام تکبیره الاحرام، رکوع و سجود) و واجبات غیررکنی نماز (قرائت در رکعات نماز، تشهد، سلام ، ترتیب و موالات) از دیدگاه مذاهب و نقل اقوال آنانمطرح شده است . سپس دلائلی بیان شده از جانب مذاهب اسلامی در تحقیق آورده شده است ، که این ادله اولاً از قرآن کریم و سپس از سیره و روایات پیامبر اکرم(ص) می باشد امامیه علاوه بر این ها ، روایات و سیره ائمه معصومین(ع) رامورد استناد قرار داده اند .مذاهب خمسه در مسائلی کلی نماز اختلاف ندارند ، بلکه در بسیاری از موارد ، مذاهب مختلف اسلامی دیدگاه متشرک دارند.اختلافات بین مذاهب اهل سنت با فقهای امامیه بیشتر در مسائل فرعی نماز ازجمله تکتف در حال قیام ، آمین بعد از حمد و قرائت سوره کامل بعد از فاتحه الکتاب می باشد . که در این پژوهش به بیان ادله مذاهب اسلامی در اینابواب بدون تاثیر گرفتن از تعالیم مکتب خاص و بدون جانب داری پرداخته شده است.واژگان کلیدی(صلوه- رکن- غیر رکن- واجبات نماز- مذاهب خمسه).
  • تعداد رکورد ها : 2