جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
اهمیت آنچه برای ما مهم است: جستارهای فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Harry G. Frankfurt (هری جی. فرانکفورت)
نوع منبع :
کتاب , مجموعه مقالات , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجلد مجموعه‌ای از سیزده مقاله اساسی درباره اخلاق، اراده آزاد و فلسفه ذهن است. این مقالات به موضوعات محوری مانند آزادی اراده، مسئولیت اخلاقی، مفهوم شخص، ساختار اراده، ماهیت عمل، ساختار خود و نظریه آرمان های شخصی می پردازند. پروفسور فرانکفورت با تمرکز بر ماهیت متمایز آزادی انسان، می‌تواند مشکلات اساسی را در مورد اینکه انسان بودن چیست و در زندگی به چه چیزهایی باید اهمیت دهد، بررسی کند.
در باب حقیقت [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Harry G. Frankfurt (هری جی. فرانکفورت)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Random House,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هری جی فرانکفورت پس از طرح یک نظریه مزخرف و دروغ، به آنچه فراتر از آنها نهفته است روی می آورد: حقیقت، مفهومی که آنطور که برخی انتظار دارند واضح نیست. ارادت فرهنگ ما به مزخرفات ممکن است بسیار قوی تر از دلبستگی ظاهراً نیمه دل ما به حقیقت به نظر برسد. برخی از افراد (متفکران حرفه‌ای) حتی «درست» و «نادرست» را به عنوان مقوله‌های معنادار نمی‌پذیرند، و حتی کسانی که ادعا می‌کنند عاشق حقیقت هستند باعث می‌شوند بقیه ما متعجب شویم که آیا آنها نیز به سادگی از آن پر نیستند. از نظر عملی، بسیاری از ما حقیقت را تنها در مواقع ضروری به کار می‌بریم، اغلب جایگزین‌هایی برای فروش بیشتر پیدا می‌کنیم، و با این حال به نظر می‌رسد تمدن به نحوی در جریان است. اما ما به کجا می رویم؟ آیا راه سریع و آسان ما با حقایق واقعاً ما را فلج می کند؟ یا "همه چیز خوب است"؟ واقعاً، به هر حال، حقیقت چه فایده ای دارد؟ با همان شوخ طبعی و خرد عامیانه ای که کار راهگشای او در مورد مزخرفات را متحرک می کند، فرانکفورت ما را تشویق می کند که نگاهی دیگر به حقیقت بیندازیم: ممکن است چیزی در آنجا وجود داشته باشد که شاید آنقدر واضح باشد که بتوان متوجه آن شد، اما که ما یک اشتیاق عمدتاً ناشناخته و در عین حال عمیقی برای آن داریم. کتاب او دارای موجودات ذی‌شعور در سراسر آمریکا خواهد بود که می‌پرسند: "حقیقت—چرا من به آن فکر نکردم؟"
در باب نابرابری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Frankfurt, Harry G (فرانکفورت، هری جی.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نابرابری اقتصادی یکی از تفرقه‌انگیزترین مسائل عصر ماست. با این حال تعداد کمی استدلال می کنند که نابرابری شری بزرگتر از فقر است. فقرا به این دلیل رنج می برند که به اندازه کافی ندارند، نه به این دلیل که دیگران بیشتر دارند، و برخی بسیار زیاد هستند. پس چرا به نظر می رسد بسیاری از مردم بیشتر از ثروتمندان ناراحت هستند تا فقرا؟ در این کتاب تحریک‌آمیز، نویسنده شماره 1 نیویورک‌تایمز درباره مزخرفات، پاسخ قانع‌کننده و نگران‌کننده‌ای را به کسانی ارائه می‌کند که معتقدند هدف عدالت اجتماعی باید برابری اقتصادی یا نابرابری کمتر باشد. هری فرانکفورت، یکی از تأثیرگذارترین فیلسوفان اخلاق در جهان، استدلال می‌کند که ما از نظر اخلاقی موظف به حذف فقر هستیم - نه اینکه به برابری دست یابیم یا نابرابری را کاهش دهیم. تمرکز ما باید بر این باشد که اطمینان حاصل کنیم که همه افراد به اندازه کافی برای داشتن یک زندگی مناسب هستند. تمرکز به جای آن بر نابرابری، حواس پرتی و بیگانه کننده است. در عین حال، فرانکفورت استدلال می کند که ترکیب ثروت هنگفت و فقر توهین آمیز است. اگر ما خود را وقف این کنیم که مطمئن شویم همه به اندازه کافی دارند، ممکن است نابرابری را به عنوان یک عارضه جانبی کاهش دهیم. اما باید دید که هدف نهایی عدالت پایان دادن به فقر است، نه نابرابری. در مورد نابرابری، چالشی جدی برای باورهای گرامی چپ و راست سیاسی، نوید تأثیر عمیقی بر یکی از بحث های بزرگ زمان ما دارد.