جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30253
جهاد، صلح و عدم خشونت در موریدیسم (1883-1927) [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Cheikh Seye
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : چکیده در این پایان نامه، من به بررسی راه هایی می پردازم که از طریق آنها کلمه بسیار مورد بحث جهاد خود را به معانی متعددی در نظم صوفی مورید می رساند و مبانی اصول صلح و پرهیز از خشونت را که از روابط بین شیخ احمدو بامبا خبر می داد، بررسی می کنم. بنیانگذار موریدیسم (1853 حدود - 1927) و دولت استعماری فرانسه از 1883 تا 1927. در واقع، برخلاف برخی از رهبران مسلمان سنگالی که در طول فتح و توسعه استعماری جهاد خشونت آمیز انجام داده بودند، شیخ احمدو بامبا اشکال صلح آمیز را ترویج کرد. جهاد که در جنبش اصلاحی و احیای او در جامعه سنگال سهیم بود. با این حال، شایان ذکر است که اخلاق صلح رهبر موری و فلسفه عدم خشونت به عنوان روش‌های مبارزه (معنای ریشه‌شناختی کلمه جهاد) در دوران استعمار تا حد زیادی در دانشگاه‌ها ناشناخته بوده است. خطوط این اشکال جدید مقاومت مبتنی بر رویکرد مسالمت آمیز و بدون خشونت بود که به گفته شیخ احمدو بامبا، تنها راه رسیدن به اهداف معنوی، آموزشی و اجتماعی او بود. این تز نمونه ای متضاد برای خشونت مذهبی است که اغلب با اسلام همراه بوده و به نام اسلام انجام می شود. من در این تز استدلال می‌کنم که بررسی دقیق معرفت‌شناسی جهاد شیخ احمدو بامبا نشان می‌دهد که اصطلاح جهاد دارای کارکردهای معنوی، آموزشی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است که طبیعتاً با مفهوم یک‌سویه و خشونت‌آمیز آن که در دو دهه اخیر مورد توجه قرار گرفته، در تضاد است. در انجام تحقیقات برای این کار، از رویکردی فرا رشته‌ای استفاده کردم که می‌تواند به من اجازه دهد تا به مسائل پیچیده جهاد، صلح و عدم خشونت به شیوه‌ای جامع‌تر بپردازم. بر این اساس، من از روش شناسی استفاده کرده ام که از مرزهای چندین رشته (تاریخی، مردم شناسی، جامعه شناختی و ادبی) عبور می کند.
Qu(e) به جای اسلام: کاوشی در مورد مسلمانان کوئیر و متحدان آنها در اندونزی  [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Diego García Rodríguez
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه دکترا به بررسی جنسیت، جنسیت و مذهب در اندونزی معاصر می پردازد. این کار را ابتدا با تجزیه و تحلیل اینکه چگونه مسلمانان اندونزیایی دگرباش به جنسیت، ذهنیت‌های جنسی و مذهبی، عقاید و اعمال خود از طریق تعامل با نیروهای اجتماعی اطراف خود می‌رسند و با آنها مذاکره می‌کنند، انجام می‌شود. ثانیاً، از پژوهش های اخیر استفاده می کند که به «نمایندگی» نه صرفاً به عنوان مترادف مقاومت، بلکه به عنوان یک روش عمل برای بررسی ظهور سیستم های عاملی دگرباش از طریق تسلیم شدن به وظایف دینی توجه می کند. ثالثاً، بررسی می‌کند که چگونه در اندونزی معاصر، گروه متنوعی از مردم که به عنوان متحدان مسلمانان دگرباش تعریف می‌شوند، به توسعه استراتژی‌های فراگیر از درون اسلام آمده‌اند. در تعامل با این سه سطح تحلیل، این پایان نامه صداها، اقدامات و فعالیت اندونزیایی های معاصر را برای کشف نقش اسلام به عنوان منبع قدرت عاطفی، راهنمایی و حمایت اجتماعی ارائه می کند. این پایان نامه بر اساس یک مطالعه قوم نگاری 10 ماهه است که در سال های 2017 و 2018 در جزیره جاوه اندونزی انجام شد که شامل 74 مصاحبه عمیق نیمه ساختاریافته، مشاهده شرکت کنندگان و تجزیه و تحلیل رسانه ها بود. این پایان نامه گزارشی انتقادی از صدای مسلمانان دگرباش و متحدان آنها در اندونزی ارائه می دهد که در ادبیات موجود به طور عمیق مورد بررسی قرار نگرفته است. علاوه بر این، یک کاوش تاریخی در مورد جنسیت، جنسیت و مذهب در مجمع الجزایر ارائه می کند. از نظر تئوری، من به صدای طرفین خود توجه می کنم تا ظهور نظام های عامل مذهبی عجیب و غریب را از درون تسلیم و مذاکره نسبت به اعمال و باورهای دینی درک کنم.
رابطه وسیله و هدف در فقه اسلامی [پایان نامه ترکی]
نویسنده:
Fetullah Yılmaz
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه شامل یک مقدمه و چهار فصل اصلی می باشد. 1- در این فصل ابزار مفاهیم معنی (وسائل) و مقاصد (مقاصد) در اصطلاح فقهی، راههای تعیین وسیله، مقاطع وسیله، مبانی رابطه وسیله و غایت در فقه اسلامی و تحول تاریخی آن رابطه ذکر شده است. 2. رابطه میان ابزار و هدف از نقطه نظر سلسله مراتبی، برتری، اولویت و ضرورت یکی از دیدگاه های دیگر. III. این فصل شامل قواعد و اصول حقوقی در مورد رابطه بین ابزار و اهداف است. IV. روابط بین وسیله و غایت از منظر تغییر هنجارهای قضایی بررسی شده است. در فقه اسلامی، قواعد و مبانی حقوقی در مورد رابطه وسیله و اجل وجود دارد. بر این اساس، ابزارها عموماً در پرتو اهدافی که انتظار می‌رود به دست آورند، نگریسته می‌شوند، و از نظر منطقی، این دومی بر اولی غالب است، زیرا وسایل از اهداف خود پیروی می‌کنند، نه برعکس. وقتی غایت باطل می شود یعنی باطل می شود. اگر هدف با یا بدون وسیله محقق شود، وسیله باطل می شود. معنی مخالف انگشتان پا باطل است. به همین دلیل رفتارهای خلاف اراده شارع، تضییع حقوق و تصنعات خلاف هدف دین ممنوع است. در فقه اسلامی، هدف نمی تواند به طور مطلق وسیله را توجیه کند. وقتی تعارض پایانی به معنای پایان باشد، پایان ترجیح داده می شود. اسباب حرام در صورت ضرورت مشروع می شود. اخیراً تحقیقات زیادی صورت گرفته است که می گویند وسیله قابل تغییر است و هنجارهای قطعی نیز در همین دسته قرار می گیرند. اما هیچ تغییری در هنجارهایی که دین به طور مطلق تعیین کرده است، وجود ندارد. زیرا دین هم از غایت و هم از وسایلی که برای آن غایت تعیین شده است تشکیل شده است. اما مسئولین موظفند در زمینه هایی که دین اجازه داده است، مناسب ترین وسیله را انتخاب کنند.
روند ورود و گسترش فرقه حنفیه در خراسان: نفوذپذیری مدرسه حنفیه به ناحیه خراسان [پایان نامه ترکی]
نویسنده:
Faizul Rahman AZİZİ
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : فرقه حنفی یکی از فرقه‌های اهل سنت که عمیقاً در منطقه هراسان مستقر شد و همچنان مانند بسیاری از مناطق جهان با آغاز روند فرقه‌ای به حیات خود ادامه می‌دهد، با فعالیت طلاب تربیت‌شده توسط ابوی رشد کرده است. حنیفه و اهمیت و اعتبار سنت های مردم منطقه. در همین راستا، در روندی که از عبدالله بن مسعود آغاز شد و با شاگردانش ادامه یافت، نظام آموزشی کوفه اهل ری به مرکز تولید علم فقه دانشگاهی تبدیل شد و با تعیین اصول آن در کنار امام ابوحنیفه، نظام مند شد. در این آکادمی که توسط ابوحنیفه تشکیل شده بود، دانشجویانی از بسیاری از نقاط جهان در این برنامه شرکت کردند و سعی کردند اصول این فرقه را در محل خود گسترش دهند. منطقه هراسان یکی از این موارد است. فرقه حنفی همان گونه که گفته شد توسط طلاب هراسانی در منطقه گسترش یافت، به فرقه ای نماینده اسلام تبدیل شده است که با ارزش و اعتباری که به فرهنگ ها و سنت ها بخشیده است، توسط مردم منطقه جذب شده است. فرقه حنفی با ارزش‌های جهانی اسلام که مورد تأیید مردم منطقه قرار گرفته است، حق اسلامی را در مسیر هدف قرار داده و منبعی بوده است که اسلام با آثار خود به خوبی درک و تجربه شود. و همچنین در ادارات دولتی ایالت به منظور جلب حمایت دولت های منطقه. با این حساب، در بسیاری از شهرهای هراسان، به ویژه در بلح، مدرس ها بر اساس نظام حنفیه، هم باعث شتاب و هم عمق گسترش این فرقه شده است. فرقه حنفی که در این زمینه مستقر شده است، هنوز هم با قوت به حیات خود ادامه می دهد و آثار اصلی این فرقه هم در دانشکده حقوق و هم در دانشکده شریعت تدریس می شود.
در جستجوی احترام سیاست اتحادیه سازمانهای اسلامی فرانسه [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Margot Hélène Lizika Dazey
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : سخنگویان جوامع مسلمان اروپای غربی با ضرورت کسب مشروعیت در میان مخاطبان متمایز و نامتقارن با قدرت روبرو هستند. آنها نیاز به تایید عموم مردم دارند، که عقایدشان بر اساس اصول لیبرال سکولار حاکم است، و آنها نیاز به حمایت رای دهندگان مسلمان متدین خود دارند که از هنجارهای اصالت اسلامی حمایت می کنند. هدف این پایان نامه بررسی واکنش بازیگران سیاسی مسلمان به این نسخه های هنجاری رقیب است. برای انجام این کار، مبادلات ظریفی را که آنها برای مذاکره بین فشارهای سیاسی برای اسلام مدنی و انتظارات درون جامعه از اصالت دینی نیاز دارند، از هم جدا می کند. این وضعیت دوگانه از طریق مطالعه موردی اتحادیه سازمان‌های اسلامی فرانسه (UOIF)، که احتمالاً برجسته‌ترین سازمان در منظر اسلامی فرانسه است، آشکار می‌شود. UOIF که در سال 1983 توسط دانشجویان مذهبی نزدیک به اخوان المسلمین تأسیس شد، به سرعت به یک گروه ذینفع مسلمان با نفوذ تبدیل شد که به دنبال شناسایی سیاستگذاران بود. مطالعه من با تکیه بر سه سال کار میدانی قوم‌نگاری و همچنین مطالب دست‌نخورده برگرفته از مصاحبه‌ها، آرشیوهای دولتی و تحلیل رسانه‌ها، استدلال می‌کند که رهبران UOIF به تدریج از تلاش برای احترام سیاسی استقبال کردند. برای این منظور، آنها به دنبال رفع سوء ظن در مورد وابستگی اسلام گرایانه خود بودند و با متن های غالب سکولار-جمهوری در مورد چگونگی ظاهر و رفتار «مسلمانان خوب» موافق بودند. این استراتژی مجموعه‌ای از سازگاری‌های ایدئولوژیک، سازمانی و تاکتیکی را در بر می‌گیرد که برای ایجاد اعتبار سازمان طراحی شده‌اند - از ساختن یک نمای محترم تا تحریم اعضای سرکش، و از همکاری با مقامات دولتی تا اصلاحات الهیاتی. با این حال، همسویی با هنجارهای مسلط فرآیندی پرهزینه بود، و در نتیجه رهبران UOIF، جناح‌هایی را در میان پیروان مسلمان خود بیگانه کردند و اغلب خود را متهم به مصالحه با اصول اعتقادی و «فروختن» اسلام می‌دانستند. برای درک این استراتژی دوسویه، من مفهوم سیاست احترام را از مطالعات موردی عمدتاً آمریکای شمالی در مورد نخبگان سیاه پوست به زمینه های اسلامی اروپایی منتقل می کنم. چنین فرمول‌بندی مفهومی به من اجازه می‌دهد که عاملیت سیاسی مسلمانان را در محیط‌های متخاصم مستند کنم و معضلاتی را که آنها با آن مواجه هستند روشن کنم. در نوشتن اولین مطالعه عمیق تاریخی و قوم‌نگاری UOIF، جاه‌طلبی من دو جنبه است: کمک به درک اساسی از سیاست مسلمانان در زمینه‌های اقلیت و ترسیم یک چارچوب کلی‌تر برای حسابداری سیاست‌های محترمانه گروه‌های به حاشیه رانده شده.
تقدیس نئولیبرالیسم: اسلام، مالی شدن و تولید ارزش نمادین [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ra Tiedemann-Nkabinde
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : مشابه دیگر تلاش‌ها برای سازمان‌دهی حوزه‌های زندگی اجتماعی حول هنجارهای اسلامی به عنوان بخشی از فرآیند اسلامی‌سازی، پروژه مالی اسلامی از آغاز خود در دهه 1970 به دنبال ایجاد فضایی مستقل در اقتصاد مالی مدرن بود که از نفوذ سرمایه‌داری غربی رها شده بود. هژمونی با این حال، پیدایش مالیه اسلامی با عروج نئولیبرالیسم و گسترش منطق بازار آن به تمام جنبه های زندگی اجتماعی، از جمله جنبه های مذهبی، همزمان شده است. در حالی که امور مالی اسلامی به عنوان یک پارادایم جدید برای ترویج عدالت اجتماعی-اقتصادی و برابری بر اساس اصول ایده آل اقتصاد اسلامی در نظر گرفته شد، این اهداف با تبدیل شدن بازیگران بازار به منطق رقابت نئولیبرالی تبدیل شده اند. با استفاده از مطالعه موردی حوزه نوظهور مالی اسلامی در آفریقای جنوبی و با استفاده از چارچوبی الهام گرفته از پیر بوردیو، این منطق تغییر یافته عمل است که در این پایان نامه به بررسی آن می پردازم. من نقش دولت و بازیگران بازار از حوزه مالی متعارف را در طول ظهور حوزه مالی اسلامی تحلیل می‌کنم تا چگونگی شکل‌گیری عملکرد مالی اسلامی توسط منطق بازار نئولیبرالی را بررسی کنم. علاوه بر این، با تمرکز بر گفتمان متخصصان مالی اسلامی مسلمان در این زمینه، تلاش‌های آن‌ها را بررسی می‌کنم تا شیوه‌های غالب عملکرد بازار را با اسلام مناسب کنند. محققان تمایل دارند که فرض کنند به دلیل وجود گسست بین نظریه مالی اسلامی و عملکرد بازار، عمل‌کنندگان مسلمان اخلاق اسلامی را کنار گذاشته‌اند. برعکس، این تز نشان می‌دهد که چگونه اخلاق اسلامی رها نشده، بلکه به عنوان بخشی از فرآیندی که من آن را «تقدس اسلامی به نئولیبرالیسم» می‌نامم، تغییر شکل داده است. تقدیس نئولیبرالیسم نشان دهنده تطبیق نئولیبرالیسم توسط مذهب و ساختن گفتمان مالی اسلامی جدید در زمینه نئولیبرال است. این گفتار نه تنها نشان می‌دهد که چگونه عمل‌کنندگان مسلمان، عبارات اسلامی و اصطلاحات اخلاقی موجود در عبارات معاصر تجدید حیات اسلامی را بسیج کرده‌اند تا اشکال مالی اسلامی را با ارزش نمادین القا کنند، بلکه همچنین نشان می‌دهد که چگونه منطق نئولیبرالی مسلط را که بر این میدان تسخیر شده است، تقدیس کرده‌اند.
دانش به عنوان فرآیندی با اطلاعات کافی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Tony Tsz Fung Lau
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : یک درس مهم از موارد شناخته شده گتیه در معرفت شناسی این است که هر چقدر هم که باورهای ما موجه باشد، دانش هرگز نمی تواند تضمین شود – زیرا همیشه ممکن است برخی اطلاعات ناشناخته وجود داشته باشد که موقعیت معرفتی ما را تضعیف کند. در این پایان نامه، من یک رویکرد خاص برای ارزیابی های معرفتی برای پرداختن به این مشکل ابداع می کنم - با الهام از گزارش جهان بینی ریچارد فولی (2012) از اطلاعات کافی در مورد دانش، و همچنین تصور کریسپین رایت (1993، 1994) در مورد ادعای فوق العاده بر حقیقت. به طور خلاصه، من پیشنهاد می‌کنم که فرد بداند فقط در صورتی که فرآیند شکل‌گیری عقیده‌اش دست‌نخورده باقی بماند پس از هر گونه گسترش اطلاعات در مورد وضعیت معرفتی. این را دیدگاه فرآیند آگاهانه کافی در مورد دانش (AP) نامید. با بازتاب تعامل بین عامل شناختی و دنیای بیرونی در مفهوم دانش، حساب AP دو جنبه دارد. از یک طرف، به نمایش خاصی از فرآیند شناختی از طرف عامل نیاز دارد. به ویژه، فرآیند شکل‌دهی باور باید به گونه‌ای باشد که یک عامل معرفتی ایده‌آل با پیروی از همه هنجارهای معرفتی مرتبط، شکل‌گیری باور هدف از طریق آن فرآیند را قابل قبول بداند. این معیار معرفتی را آرمان پذیرفتنی بنامید. از سوی دیگر، چنین ایده‌آلی قابل قبولی باید تمام اطلاعات مرتبط موجود در پرونده را در نظر بگیرد، به گونه‌ای که فرآیند فرد با توجه به همه چیزهایی که در جهان وجود دارد، به طور کلی ایده‌آل قابل قبول تلقی شود. گزارش پیشنهادی AP رویکردی کل‌نگر و کلی‌نگر برای ارزیابی‌های معرفتی اتخاذ می‌کند. اولاً، من از این ایده دفاع می کنم که پدیده های معرفتی همان چیزی است که من آن را «پدیده های گشتالت» می نامم، زیرا اهمیت معرفتی کل وضعیت معرفتی را نمی توان با ارزیابی فردی اهمیت اجزای آن (مانند باورها، توجیه، فرآیندهای شناختی و غیره) به طور کامل درک کرد. .). درعوض، هر گونه تأثیر مؤلفه های معرفتی خاص باید در چارچوب کل وضعیت معرفتی برای ارزیابی قرار گیرد. به دنبال چنین دیدگاهی، من چند نمونه را مورد بحث قرار می‌دهم که چگونه ارزیابی‌های کلی دانش به‌عنوان صرفاً شامل مؤلفه‌های معرفتی منفرد آن، مشکلاتی را برای برخی از گزارش‌های موجود از دانش ایجاد کرده است - و اینکه چگونه گرفتن یک دیدگاه کل‌نگر ممکن است وضعیت را روشن کند. ثانیاً، به پیروی از فولی، من معتقدم که دانش در ماهیت خود، جهانی است. ایده اصلی این است که در حالی که تنها یک مفهوم از دانش وجود دارد - که توسط AP به عنوان برآورده کردن استاندارد ایده آلی قابل قبول با در نظر گرفتن تمام اطلاعات موجود مشخص می شود - راه های زیادی برای دستیابی به چنین استاندارد معرفتی وجود دارد (از این نظر که عاملیت شناختی فرد می تواند به طور قابل قبولی ایده آل باشد. دلایل مختلف). AP از هیچ ویژگی معرفتی خاصی که خود دانش را تشکیل می دهد، دفاع نمی کند. برخی از آژانس ها در داشتن برخی کالاهای معرفتی و برخی در برخی دیگر امتیاز بهتری کسب می کنند. به گفته AP، باور S در صورتی کافی است که «امتیاز کلی» ایده آل فرآیند شکل‌دهی باور با توجه به تمام اطلاعات موجود قابل قبول باشد. پایان نامه از سه بخش تشکیل شده است. بخش 1 (فصل 1 و 2) شامل معرفی دو رویکرد و بیان دیدگاه مثبت من است. بخش 2 (فصل های 3 و 4) شامل مقایسه های نظری و انگیزه های بیشتر برای کل نگری در ارزیابی های معرفتی است. بخش 3 (فصل 5 و 6) شامل کاربردهای چارچوب نظری پیشنهادی و ماهیت کلی آن ارزیابی های معرفتی است.
کاوش و بازبینی اهمیت آگاهی کشاورزی در الهیات با ارجاع خاص به کرالا [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jinto George
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : جهانی شدن تأثیر زیادی بر جامعه امروزی دارد. همه چیز و همه بر اساس ارزش بازار با یکدیگر مرتبط هستند. کالایی شدن کشاورزی و غذا، دنیا را به وضعیتی سوق داده است که فرد فاقد صمیمیت و پیوند در رابطه است. تأثیر جهانی شدن بر جامعه کنونی کرالا تأثیر گذاشته است. نظام های تک فرهنگی جهانی شدن بر جامعه تأثیر گذاشته است که جامعه کرالا را به جامعه ای کالایی سوق داده است. کالایی شدن کشاورزی و غذا بر الگوهای روابط در جامعه کرالا، به ویژه در روابط اکولوژیکی، انسانی و معنوی آنها تأثیر گذاشته است. خداوند جهانی یکنواخت و تک فرهنگی نیافریده است. جهانی که خداوند آفریده است متنوع و چندفرهنگی است. با این حال، فردی که در مکان و فرهنگ خاصی به دنیا آمده و بزرگ شده است، می تواند خداوند را در آن مکان و فرهنگ را در تنوع منحصر به فردش تجربه کند. آگاهی کشاورزی که در حیات اجتماعی، مذهبی، فرهنگی، معنوی و روانی جامعه کرالا نقش اساسی داشت رو به افول است. با این حال، تجسم مجدد آگاهی کشاورزی در جامعه کرالا ضروری است که می‌تواند به توسعه الهیات مبتنی بر معرفت‌شناسی و شیوه‌های بومی منطقه کمک کند و در نتیجه به حمایت از جامعه‌ای مبتنی بر اکوسیستم زندگی کشاورزی کمک کند. از طریق این پایان نامه، من سعی می کنم بر اهمیت بازیابی ارزش های از دست رفته اکوسیستم کشاورزی کرالا تمرکز کنم، جایی که آنها برای زندگی در موجود زنده و مرتبط با همه و همه چیز با عشق ارزش قائل بودند. این تلاشی است برای جدا کردن اصول تک‌فرهنگ و آگاهی تجاری‌شده جامعه کرالا و پیوند مجدد با آگاهی کشاورزی، جایی که آنها زندگی را در خاص بودن و کامل بودن آن درک می‌کنند. تک‌فرهنگ جهانی‌شده انسان‌ها و مکان‌ها را کالایی می‌کند، در حالی که آگاهی کشاورزی به انسان‌ها و مکان‌ها احترام می‌گذارد و با آن‌ها تعامل دارد. من با ارزیابی متقابل فرهنگ جهانی و فرهنگ محلی، تک‌فرهنگ جهانی‌شده را که فرهنگ غالب جهان کنونی است، ارزیابی انتقادی می‌کنم.
ارزیابی نگرش نسبت به هماهنگی بین مذهبی در بین دانش آموزان مسلمان در مدارس متوسطه مالزی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Samsuddin bin Abd Hamid
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه به بررسی نگرش نسبت به هماهنگی بین مذهبی در میان دانش آموزان مسلمان در مدارس متوسطه مالزی می پردازد. این تحقیق به بررسی رابطه بین نگرش دانش آموزان مسلمان نسبت به هماهنگی بین مذهبی و طیفی از عوامل مستقل مانند تفاوت های فردی، ترجیحات هویتی، فراوانی اعمال مذهبی، و انواع مدارسی که شرکت کنندگان در آن شرکت کردند، می پردازد. این مطالعه همچنین نگرش شرکت کنندگان را نسبت به اسلام ارزیابی می کند و رابطه بین نگرش نسبت به اسلام و هماهنگی بین ادیان را بررسی می کند. این تحقیق یک طرح تحقیقاتی کمی را اتخاذ می‌کند که شامل یک نظرسنجی در مقیاس بزرگ است که توسط گروهی از دانش‌آموزان مسلمان به‌طور تصادفی انتخاب شده در 55 مدرسه متوسطه مالزی تکمیل شده است تا به سؤالات مطالعه پاسخ دهد. ابزار اصلی گردآوری داده ها، پرسشنامه نگرش ساخته شده ویژه ای به نام «شما و نگرش شما نسبت به هماهنگی بین ادیان» است. پرسشنامه از سوابق شخصی، ترجیحات هویتی، فراوانی اعمال مذهبی، نگرش نسبت به اسلام، تعامل بین فرهنگی و بین مذهبی و نگرش نسبت به هماهنگی بین مذهبی شرکت کنندگان پرسیده شد. پاسخ‌های 3481 شرکت‌کننده، متشکل از 1418 مرد و 2063 زن که نظرسنجی را تکمیل کردند، با استفاده از تحلیل‌های آماری توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته های کلیدی در سه بخش به عنوان سه فصل تحلیل ارائه شده است. بخش اول تحلیل با بررسی ترجیحات هویتی شرکت کنندگان، فراوانی اعمال مذهبی و نگرش به اسلام به دینداری می پردازد. نتایج نشان داد که اکثر شرکت کنندگان در این مطالعه از دین (اسلام) برای بیان هویت خود به جای قومیت و ملیت استفاده می کردند. از نظر اعمال دینی، اکثر پاسخگویان، نمازهای پنج گانه واجب را به جا می آورند، قرآن می خوانند و گاهی در مسجد حضور می یابند. «مقیاس نگرش شاهین-فرانسیس نسبت به اسلام» برای سنجش نگرش شرکت کنندگان به اسلام به زبان مالزیایی ترجمه شد. نتایج نشان داد که نسخه ترجمه شده این مقیاس پایا و معتبر بوده و برای شرکت کنندگان مسلمان مالزی مرتبط است. مقیاس ترجمه شده دارای ضریب سازگاری درونی بالایی است (897/0 = α). نتایج نشان داد که اکثر شرکت کنندگان در مقیاس نمره بالایی کسب کردند. شرکت‌کنندگان در بین زنان، خود گزارش‌دادند که مراعات دینی بالاتری نسبت به مردان داشتند و دانش‌آموزانی که در مدارس مذهبی تحصیل می‌کردند، نسبت به دانش‌آموزان مدارس غیرمذهبی نگرش بالاتری نسبت به اسلام داشتند. بخش دوم تجزیه و تحلیل داده ها، بررسی اولیه پایایی و اعتبار مقیاس نگرش نسبت به هماهنگی بین دینی 18 ماده ای را ارائه کرد. این مقیاس دارای ضریب سازگاری درونی بالایی است (869/0 = α). نتایج از توسعه مقیاس نگرش به هماهنگی بین مذهبی به عنوان ابزاری علمی برای مطالعه نگرشی روابط بین مذهبی و به طور کلی مناسب برای اندازه گیری نگرش نسبت به هماهنگی بین مذهبی در میان شرکت کنندگان مسلمان دبیرستانی در چارچوب ...
ادراک شنیداری و بازنمایی فضایی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
James Stazicker
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : من ارتباط بین بازنمایی های خود فضا، در مقابل روابط فضایی اشیا، و بازنمایی اشیا به عنوان مستقل از ذهن را بررسی می کنم. من فرض می‌کنم که حالت‌های ادراکی از این جهت که جهان را به‌عنوان مستقل از ذهن به ما نشان می‌دهند، استدلال می‌کنند و به دنبال کشف چه ویژگی‌هایی از محتوای آنها برای این کار ضروری هستند. در اولین فصل اصلی خود (II)، استدلال می‌کنم که خود فضاها را نمی‌توان صرفاً به صورت شنیداری بازنمایی کرد. اما من همچنین استدلال می کنم که بازنمایی خود فضاها نقش مهمی در دید و لمس دارد. در فصل سوم، دو تفسیر از زیبایی‌شناسی استعلایی کانت را مورد بحث قرار می‌دهم تا شرایط لازم برای ادراک فضایی را که شامل بازنمایی خود فضا است، کشف کنم. من با بحث دنیل وارن در مورد بازنمایی مکان شروع می کنم و این را به بحث فضاها و عینیت (Allison/Strawson) مرتبط می کنم. در فصل چهارم، من با استفاده از بحث‌های گرت ایوانز و جان کمبل درباره یک نظریه فضایی ساده از ادراک که درک ما از یک جهان تجربی را تشکیل می‌دهد، استدلال‌هایی را برای پیوندهای سازنده بین بازنمایی فضایی و بازنمایی به عنوان عینی مورد بحث قرار می‌دهم. پس از اینکه به این نتیجه رسیدم که بازنمایی به عنوان عینی ممکن است به بازنمایی خود فضا نیاز داشته باشد، در فصل پنجم این مسئله را بررسی می‌کنم که چگونه این نیاز ممکن است در شنیدن برآورده شود، علی‌رغم این واقعیت که فضاها را نمی‌توان صرفاً به صورت شنیداری بازنمایی کرد. من از روایت‌های احتمالی انتقاد می‌کنم که بر اساس آن بازنمایی فضا برای شنیدن بیرونی است. سپس گزارشی ارائه می‌دهم که بر نیاز به توصیف محتویات ادراک شنیداری به گونه‌ای که با حواس دیگر و با حافظه ادراکی ادغام شود تأکید می‌کند: من ادعا می‌کنم که این یکپارچگی برای محتوای ادراکی شنیداری ضروری است.
  • تعداد رکورد ها : 30253