جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
مع الرکب الحسینی من المدینة الی المدینة المجلد 5 (وقائع الطریق من کربلاء الی الشام)
نویسنده:
محمدجعفر طبسی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: زمزم هدایت,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
«مع الركب الحسيني من المدينة إلی المدينة» اثر جمعی از نویسندگان و پژوهشگران معاصر به نام‌‌ های علی شاوی، شیخ نجم‌ الدین طبسی، شیخ محمدجواد طبسی، شیخ عزت‏ اللَّه مولایی، شیخ محمدجعفر طبسی و شیخ محمدامین ‏پور‌ امینی است و علی شاوی پژوهش همه همکاران را نقد و بررسی کرده و با یک قلم به نگارش درآورده است. رویدادهای راه کربلا تا شام، عنوان پنجمین جلد مجموعه با کاروان حسینی از مدینه تا مدینه، به قلم شیخ جعفر طبسی می ‏باشد. نویسنده مطالب رویداد های کاروان حسینی از کربلا تا شام را در یک مقدمه و چهار فصل تنظیم کرده است. مقدمه کتاب، نقش زنان بنی ‏هاشم و نیز نقش امام سجاد (ع) در کربلا و در مجلس ابن زیاد را بیان می‏ دارد. نویسنده در فصل اول به نشانه ‏های خشم الهی در پی شهادت امام حسین (ع) در دو بخش نشانه‏ های آسمانی مانند کسوف خورشید، سرخ و سیاه شدن آسمان و بخش نشانه ‏های زمینی مانند جوشیدن خون از زیر سنگ، عزاداری جنیان و خاکستر شدن زعفران و تلخ شدن گوشت می پردازد. او در فصل دوم به تشریح وقایع پس از قتل امام (ع) مانند: سرنوشت ابن زیاد، عمر سعد، خولی و رخداد های ساعت‏ های پایانی روز عاشورا مانند آتش زدن خیمه ‏ها، نوحه‏ سرایی پریان، رقابت قبایل برای بردن سرها نزد ابن زیاد می‏ پردازد. فصل سوم کتاب به حوادث کاروان حسینی در کوفه اختصاص دارد و رخداد های پیش ‏آمده برای این کاروان در این شهر را تشریح می‏ کند، مانند زمان ورود کاروان به کوفه، چگونگی استقبال کوفیان، خطبه حضرت زینب، خطبه امام سجاد (ع)، رویارویی امام (ع) با ابن‏ زیاد. آخرین فصل کتاب به چند موضوع مهم درباره کاروان حسینی از کوفه تا شام اشاره می ‏کند؛ مانند: مدت توقف کاروان در کوفه، چگونگی انتقال کاروان به شام، منزلگاه‏‌ های راه کوفه به دمشق.
صحیح من سیرة الإمام الحسین بن علي علیه السلام المجلد 16 (امتداد ثورة الامام الحسین و آثارها)
نویسنده:
مرتضی عسکری؛ محقق: محمدباقر شریف قرشی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: مؤسسة التاریخ العربی,
کلیدواژه‌های اصلی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
کتاب «الصحیح‌ من‌ سیرة الاما‌م‌ الحسین‌ بن‌ علی‌ علیه‌ السلام‌» نوشته علامه مرتضی عسکری، دايرة المعارفي 20 جلدي از سيره و تاريخ زندگي امام سوم شيعيان حسين بن علي عليه السلام مي باشد. مهمترين عناوين و موضوعات جلد شانزدهم كتاب كه به آن پرداخته شده است عبارتند از: آثار استشهاد الحسین (ع)، احتراق الکعبة و نزول الصواعق، زینب الحزینة، قیادة زینب، صلابة الامام الخمینی.
صحیح من سیرة الإمام الحسین بن علي علیه السلام المجلد 19 (اهداف و آثار النهضة الحسینیة)
نویسنده:
مرتضی عسکری؛ محقق: محمدباقر شریف قرشی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: مؤسسة التاریخ العربی,
کلیدواژه‌های اصلی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
کتاب «الصحیح‌ من‌ سیرة الاما‌م‌ الحسین‌ بن‌ علی‌ علیه‌ السلام‌» نوشته علامه مرتضی عسکری، دايرة المعارفي 20 جلدي از سيره و تاريخ زندگي امام سوم شيعيان حسين بن علي عليه السلام مي باشد. مهمترين عناوين و موضوعات جلد نوزدهم كتاب كه به آن پرداخته شده است عبارتند از: اهداف النهضة الحسینیة، آثار ثورة عاشوراء، آثار ثورة عاشوراء التاریخیة، فلسفة عاشوراء، خصائص النهضة الحسینیة.
آیا جمله «هر روز عاشورا است و هر جا کربلا» روایت و حدیث می‌باشد؟ سند و اعتبار آن در چه حدی است؟
نوع منبع :
پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
پاسخ تفصیلی:
در متون روایی به مدرکی که اثبات نماید این جمله ی « کل یوم عاشوراء و کل ارض کربلاء» حدیثی از معصومان است[1] برخورد نکردیم.[2] ولی این عبارت برداشت درستی از مجموع حادثه کربلا و خط سیر امامت و در بر دارنده چندین پیام آموزنده و زیبا است؛ چون اگر چه روز بیشتر ...
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :