جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36234
معنویت سکولار: گام بعدی به سوی روشنگری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Harald Walach (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب معنویت را به عنوان یک موضوع علمی نوظهور از منظر تاریخی، با بحث گسترده در مورد مشکل ذهن و بدن و مفاهیم علمی آگاهی مورد بحث قرار می دهد. در حالی که کتاب بر سنت غربی "روشنگری" تمرکز دارد، همچنین به طور ضمنی به معنای دوگانه این اصطلاح می پردازد، به طوری که سنت شرقی آن را به عنوان "وضعیت دانش واقعی، که هدف مهمی در مسیر معنوی فرد است" توصیف می کند. سنت غربی آن را «فرایند جمعی خلاص شدن از دگم ها و مفاهیم تنگ نظرانه» می داند. این کتاب بر اساس یک پیش‌فرض ساده و در عین حال چالش‌برانگیز است: علم در فرآیند علمی رفتن از یک ذهن جمعی گره‌خورده در آموزه‌های جزمی به ذهنی واقعاً آزاد که ظاهراً خود را از اسارت و محدودیت‌ها رها کرده است، به اندازه کافی پیش نرفته است. این کتاب نشان می‌دهد که علم و به همراه آن کل فرهنگ غربی ما، برای تحقق این هدف روشنگری، باید معنویت را در خود بگنجاند. اگر این کار انجام شود، و تنها توسط بسیاری از افرادی که عملاً معنویت را تمرین می‌کنند، می‌توان آن را انجام داد، این به نوع فردی از روشنگری نیز منجر خواهد شد.
معنویت ایگناسی در عصر سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
George Peter Schner
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wilfrid Laurier Univ. Press,
خوبی خدا و شر خدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Kellenberger
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: متفکران دینی در سنت خداباوری مسیحی سعی کرده اند با ارائه یک تئودیسه، مشکل شر را حل کنند - اینکه چگونه یک خدای کاملاً خوب و قادر مطلق اجازه می دهد شر وجود داشته باشد. این کتاب سه تئودیسه سنتی و ایراداتی را که برانگیخته‌اند در نظر می‌گیرد: تئودیسه بهترین جهان‌های ممکن لایب‌نیتس، تئودیسه اختیاری، و تئودیسه از نوع ایرنیایی. همچنین متاتئودیس ها و تئودیسه های محدود را در نظر می گیرد. با این حال، این کتاب با ارائه و پرداختن رویکردهای دینی به شر که از طریق مسئله دینی شرارت با شر مقابله نمی کند، از تفکر دینی سنتی فاصله گرفته است. در میان سه رویکرد دینی که به شر ارائه شده است، رویکرد اعتقاد ایوب مانند است. چنین رویکردی تجسم پذیرفتن شر از سوی ایوب به عنوان آنچه خدا داده است، در بلاغت خود بیان شده است: "آیا ما از دست خدا خیر را دریافت کنیم و آیا شر را دریافت نکنیم؟" (ایوب 2.10). عناصر مختلف اعتقاد ایوب مانند که در درون برای رویکرد آن به شر مورد نیاز است به طور انتقادی مورد بررسی قرار می گیرند و مشاهده می شود که چگونه یک رویکرد ایوب مانند به شر نه به دنبال راه حلی برای مشکل شر است و نه نیاز به حل آن دارد. دو رویکرد دینی دیگر نسبت به شر، در مقابل مسئله شر، تلاش برای کاهش شر در دنیا و عمل به بخشش است که هر دو با یکدیگر سازگارند و با پذیرش ایوب مانند شرور، که می توان آنها را با هم ترکیب کرد. همچنین در این کتاب راز و احسان خداوند به آن پرداخته شده است. همراهی با هر تئودیسه راز است (به معنای دینی آن به عنوان چیزی که فراتر از درک بشر است)، و تجربه راز خیر خدا که در جهان و از طریق شر می درخشد، در باور ایوب مانند تجسم یافته است.
معنوی، اما نه متدین: درک آمریکای بی‌کلیسا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert C. Fuller
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تقریباً 40 درصد از همه آمریکایی ها هیچ ارتباطی با مذهب سازمان یافته ندارند. با این حال، بسیاری از این افراد، حتی اگر هرگز وارد یک خانه عبادت نشوند، زندگی عمیقاً روحانی دارند. اما ماهیت و ارزش معنویت غیر کلیسایی در آمریکا چیست؟ آیا این یک پدیده اخیر است، یک مد عصر جدید که به زودی محو خواهد شد، یا یک جنبه دیرینه و ضروری از تجربه آمریکا؟ رابرت فولر در کتاب «معنوی اما نه مذهبی» پاسخ های جذابی به این سؤالات ارائه می دهد. او نشان می‌دهد که شیوه‌های معنوی جایگزین، سابقه طولانی و غنی در آمریکا دارند که به دوره استعمار بازمی‌گردد، زمانی که اعضای کلیسا به ندرت از 17 درصد فراتر می‌رفت و علاقه به طالع‌بینی، اعداد، جادو و جادوگری زیاد بود. فولر چنین سنت‌های غیرکلیسایی را در اواسط قرن نوزدهم دنبال می‌کند، زمانی که آمریکایی‌ها با اشتیاق به فلسفه‌های جدیدی مانند سوئدبورژیانیسم، استعلایی‌گرایی، و مسحورگرایی پاسخ دادند، درست تا علاقه فعلی به مراقبه، کانال‌گذاری، پیشگویی و انبوهی از اعمال معنوی غیر متعارف. در سرتاسر، فولر استدلال می‌کند که به دور از دلتنگی‌های فراری و خودشیفته‌ای که اغلب به آنها نشان داده می‌شود، جویندگان معنوی غیرکلیسا مجموعه‌ای بالغ و پویا از باورهای اساسی را می‌پذیرند. آنها به جای زندگی پس از مرگ، بر منابع درونی معنویت و این دنیا تمرکز می کنند. آنها به دسترس پذیری خداوند و قدرت های بکر ذهن اعتقاد دارند. آنها یک وحدت اساسی بین علم و دین و یک برابری بین جنسیت ها و نژادها می بینند. و آنها تمایل بیشتری به آزمایش باورهای خود و تغییر آنها در زمانی که ثابت می شود غیرقابل دفاع هستند، هستند. معنوی اما نه مذهبی به موقع، گسترده در محدوده خود، و با درک تاریخی روشن، دیدگاه تازه ای را در مورد تعداد رو به رشد آمریکایی هایی که معنویت خود را خارج از کلیسا می یابند، ارائه می دهد.
انقلاب معنوی: چرا دین جای خود را به معنویت می دهد؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paul Heelas, Linda Woodhead, Benjamin Seel, Bronislaw Szerszynski, Karin Tusting
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب جذاب با مقایسه شواهد موجود از ایالات متحده و اروپا، با مطالعه دین و معنویت در بریتانیا، به مهم‌ترین سؤال در مطالعه دین امروزی می‌پردازد: آیا اشکال جدید معنویت بر اشکال سنتی دین پیشی می‌گیرد؟ بر اساس مطالعه دقیق دین و معنویت در کندال، انگلستان یافته های پیشگام کندال را با شواهد موجود از ایالات متحده آمریکا و اروپا مقایسه می کند دیدگاهی نظری ارائه می دهد که هم عرفی شدن و هم قدسی شدن را توضیح می دهد پیش بینی های شگفت انگیزی در مورد آینده دین و معنویت در غرب ارائه می دهد به سبکی در دسترس و پر جنب و جوش نوشته شده است و برای طیف وسیعی از خوانندگان علاقه مند به جهت گیری آینده باور در جهان غرب جذاب خواهد بود.
جان آون و پاک دینی انگلیسی: تجربه شکست
نویسنده:
Gribben, Crawford
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : جان اوون (1616-1683) مهم ترین الهی دان در قرن هفدهم انگلستان و بازیگر کلیدی در انقلابی بود که جمهوری انگلستان را ایجاد کرد (60-1649). او که از ریشه های متواضع برخاسته بود، واعظی در قتل چارلز اول، کشیش الیور کرامول در تهاجم به ایرلند و اسکاتلند، معاون رئیس دانشگاه آکسفورد، و دولتمرد مذهبی برتر Interregnum شد. احیای سلطنت، اوون را به مخالفت سوق داد، اعمال مذهبی او را جرم انگاری کرد و نوشتن هشت میلیون کلمه او را در دفاع از کالوینیسم عالی و تساهل مذهبی سوق داد. اما اوون از تجارب متعدد شکست خود فراتر رفت و ادعاهای او در مورد ساکت گرایی اغلب با شایعاتی مبنی بر دخالت او در توطئه های ضد دولتی عمومیت یافت. این بیوگرافی مذهبی سیر تحول تفکر و عمل مذهبی اوون را تا زمان ظهور او به عنوان رهبر ناسازگاران مرمت نشان می دهد. ادامه مطلب... چکیده: جان اوون یک الهی دان برجسته در قرن هفدهم انگلستان بود. از طریق ارتباط خود با الیور کرامول به ویژه، او نفوذ قابل توجهی بر دولت مرکزی اعمال کرد، و دولتمرد مذهبی برتر اینتررگنوم شد. ادامه مطلب...
معنویت های زندگی: رمانتیسیسم عصر جدید و سرمایه داری مصرفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Paul Heelas
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این سفر بینش‌آمیز و تحریک‌آمیز در میان مناظر معنوی، راه‌هایی را بررسی می‌کند که در آن معنویت‌های زندگی در جامعه غربی تجربه و درک شده‌اند، و استدلال می‌کند که اشکال بی‌شمار معنویت کل‌نگر امروزی به ما کمک می‌کنند تا در مواجهه با خواسته‌های خفه‌کننده بیست و یکم تعادل پیدا کنیم. زندگی قرن هجدهم. کتاب روشنگرانه ای که راه های تجربه و ارزش گذاری معنویت را در جامعه غربی بررسی می کند. فرهنگ امروزی این باور را بررسی می کند که معنویت مدرن صرفاً گسترش سرمایه داری است که در آن مردم معنویت را بدون پس دادن چیزی مصرف می کنند، ادعا می کند که بسیاری از طیف گسترده ای از اعمال عمومی ذهن- بدن-روح واقعاً نیرویی اخلاقی برای "زندگی خوب" هستند. ، به ما کمک می کند تا تعادل را در خواسته های نوشته شده زندگی قرن بیست و یکم پیدا کنیم توسط یک رهبر شناخته شده جهانی که در این زمینه کار می کند، سه گانه ای از کتاب ها از جمله انقلاب معنوی (2005، با لیندا وودهد) و جنبش عصر جدید (1996) را تکمیل می کند، که ظهور و تأثیر معنویت امروز را ترسیم می کند.
مدرنیته، پلورالیسم و ​​بحران معنا: جهت گیری انسان مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter L. Berger, Thomas Luckmann
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bertelsmann Foundation Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: برخی از جهت گیری ها در حال فرسایش هستند، هویت ها زیر سوال می روند. سرعت فزاینده توسعه اجتماعی با تغییر ساختارهای آشنا و قطعیت های اجتماعی ایجاد شده در طول زمان، چنین تمایلاتی را به وجود می آورد. دانش سنتی -- که از نسلی به نسل دیگر توسط کلیسا، ایالت، مدارس و خانواده ها منتقل می شود -- با سرعت فزاینده ای منسوخ می شود. مؤسسات سنتی مورد استفاده برای جهت یابی با مؤسساتی که اخیراً ظهور کرده اند تکمیل می شوند. تضادهای بین جهت گیری های رقابتی با موارد جدیدتر تکمیل می شود. تضاد بین جهت گیری رقابتی در سمت عرضه توسط "بازار" حل می شود و ممکن است تعاریف مختلف از خود ناسازگار باشند. از نخبگان کارکردی خواسته می شود تا سهم خود را در تثبیت آینده جامعه سهیم کنند. جهت گیری مؤثر باید بر چالش آشتی دادن مفاهیم معنادار فردی برای زندگی و نیازها به عنوان راهی برای حفظ انسجام اجتماعی تسلط یابد. به عقیده پیتر ال. برگر و توماس لاکمن، علل بحران‌های مدرن معنا شامل نثرهای مدرنیزاسیون، کثرت گرایی و - به ویژه در اروپا - سکولاریزاسیون است. به عنوان یک استراتژی حل مسئله، نویسندگان سیستمی از نهادهای میانی را برای میانجیگری بین فرد و جامعه پیشنهاد می کنند.
شکل پنهان سرمایه: تأثیرات معنویت در پیشرفت اجتماعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter L. Berger, Gordon Redding (editors)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Anthem Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: "شکل پنهان سرمایه" شواهدی از چندین بخش از جهان در حال تغییر در مورد چگونگی تأثیر قلمرو روح بر اقتصاد ارائه می دهد. این کتاب به جای افزودن به گمانه‌زنی‌های نظری در مورد نقش فرهنگ در پیشرفت اقتصادی، شواهدی از مطالعات تحلیلی اخیر در اروپا، آسیا، آفریقا، روسیه و ایالات متحده ارائه می‌کند.
واقعیت اجتماعی دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter L. Berger
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 36234