جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 35177
دین و روش علمی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
George Schlesinger (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands ,
کلیدواژه‌های اصلی :
تعالی و هرمنوتیک: تفسیری از فلسفه کارل یاسپرس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alan M. Olson (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands ,
کلیدواژه‌های اصلی :
 کلام و معنا: نقد کیرکگارد بر عصر مدرن (مجموعه ایندیانا با موضوع فلسفه دین) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ronald L. Hall
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
مبانی فلسفه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David A. Pailin
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Epworth Pr ,
کلیدواژه‌های اصلی :
مساله های شر و قدرت خدا (مجموعه فلسفه دین انتشارات اشگیت) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James A. Keller
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate ,
 آیا اندیشه تعطیلی پذیر است؟ بین دین و فلسفه (دیدگاه هایی درباره فلسفه قاره ای) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Desmond (ویلیام دزموند)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: فصل‌های مراقبه‌ای این کتاب که به دنبال تجدید یک همنشینی باستانی بین امر فلسفی و دینی است، به تجربیات یا اتفاقات اساسی خاصی می‌پردازد که روح را در معمای الهی زنده نگه می‌دارد. ویلیام دزموند از جمله کارهای فلسفی پاسکال، کانت، هگل، نیچه، شستوف و سولوویف را درگیر می کند و با ذهنیتی فلسفی آنچه را که در ما صمیمی ترین و در عین حال جهانی ترین است دنبال می کند: خواب، فقر، تخیل، شجاعت و شاهد. احترام، نفرت و عشق، صلح و جنگ. مذهبی بودن با آن جهانی صمیمی، فراتر از ذهنیت گرایی دلخواه و عینیت گرایی تقلیل گرایانه، ارتباط دارد. در این کتاب، او سعی دارد با ذهنی تازه و باز به دین بنگرد و بپرسد که چگونه فلسفه ممکن است خود در برابر برخی از پرسش‌هایی که دین برای آن مطرح می‌کند، ایستادگی کند، نه اینکه چگونه دین می‌تواند در برابر پرسش‌هایی که فلسفه برایش مطرح می‌کند. . دزموند سعی می کند سیاستی جدید و متفاوت را دنبال کند، سیاستی که به پرتو این گفتگو وفادار است.
دیاسپورای جدید بابلی: ظهور و سقوط جامعه یهودیان در عراق، قرون 16-20 میلادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Zvi Yehuda
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
BRILL,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دیاسپورای جدید بابلی: ظهور و سقوط جامعه یهودی در عراق، قرن های 16 تا 20 میلاد مسیح، یک بررسی تاریخی از تکامل جامعه یهودی عراق از اوج عصر طلایی تا ناپدید شدن، ظهور، رشد سریع و نابودی آن ارائه می دهد. زوی یهودا با استفاده از روزنامه ها و آرشیوهای یهودی-عربی در لندن، پاریس، واشنگتن دی سی و منابع دیگر ثابت می کند که از سال 1740 تا 1914، عراق به محل اقامت ده ها هزار یهودی مهاجر از کردستان، ایران، حوزه مدیترانه و ... تبدیل شد. اروپای شرقی و مرکزی. پس از استقرار این یهودیان در بغداد و بین النهرین، برخلاف عادت اجتماعی یهودیان جوامع دیگر در طول تاریخ، «بابلی» شدند و سرزمین مبدأ خود را «فراموش کردند».
یهودیت، مسیحیت و اسلام: همکاری و درگیری در عصر جوامع دور از وطن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sander L. Gilman (ed.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Hong Kong University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اسلام، مسیحیت و یهودیت چندین ویژگی مشترک دارند، از جمله خاستگاه تاریخی آنها در حضرت ابراهیم، ​​اعتقاد آنها به یک موجود الهی و گستره جهانی مدرن آنها. با این حال، نزدیکی ظاهری این ادیان «ابراهیمی» است که توجه را به تفاوت های واقعی یا خیالی بین آنها جلب می کند. این جلد به بررسی فرهنگ های ابراهیمی به عنوان گروه های اقلیت در جوامعی می پردازد که ممکن است اکثریت آنها مسلمان، مسیحی، یا یهودی یا خودآگاه سکولار باشند. تمرکز بر روابط بین این هویت‌های دینی در دیاسپورای جهانی است، جایی که همه آنها با ادعاهایی درباره تفاوت‌های ملی و فردی مواجه هستند. مطالعات موردی از هنگ کنگ استعماری و لندن ویکتوریایی تا سانفرانسیسکو امروزی و هند روستایی را شامل می شود. هر مطالعه نشان می‌دهد که چنین روابطی چقدر می‌توانند پیچیده باشند و قرار دادن آنها در بافت فرهنگی، قومی و تاریخی جهانشان چقدر اهمیت دارد. فصل‌ها به بررسی آیین‌های مذهبی، تغییر دین، استعمار، مهاجرت و بازنمایی‌های فرهنگی تفاوت‌های بین ادیان ابراهیمی می‌پردازند. یک موضوع مهم این است که چگونه الگوهای پیچیده تعامل میان این ادیان همکاری و همچنین درگیری را در بر می گیرد - حتی در خاورمیانه مدرن. این اثر توسط نویسندگانی از چندین رشته دانشگاهی در مورد موضوعی بسیار مهم، مورد توجه محققان تاریخ، الهیات، جامعه‌شناسی، و مطالعات فرهنگی و همچنین برای خوانندگان عمومی علاقه‌مند به نحوه تعامل و همزیستی گروه‌های اقلیت خواهد بود. «این مجموعه ای پیشگامانه از مقالات اصیل، آموخته شده و پیشرفته در مورد جنبه های مختلف سه دین اصلی توحیدی در دوران مدرن است. موضوعات مقالات در سراسر جهان، از هنگ کنگ و جنوب آسیا گرفته تا بریتانیای دوره ویکتوریا و آلمان وایمار را در بر می گیرد، و به ما می آموزد که هر سنت، و هر سه سنت را با هم، به شیوه های جدید و بدیع ببینیم. سهمی متمایز.» -استیون تی کاتز، دانشگاه بوستون «یهودیت، مسیحیت و اسلام به دلیل گردآوری مقالات علمی در دسترس، که هر کدام با بینش دقیق، فرهنگ‌های متنوع «ابراهیمی» و تعاملات پیچیده‌شان را بررسی می‌کنند، قابل توجه است. همانطور که چشم انداز انسانی اروپا به تکامل خود ادامه می دهد، این مجموعه عالی تعامل با گذشته و حال راهنمای ضروری است. - مایکل برکوویتز، دانشگاه کالج لندن گیلمن در شناسایی تحقیقات بین‌رشته‌ای و پیشرفته، متخصص بی‌نظیری است. مقاله‌های این جلد عالی، بررسی‌های تئوریک و تطبیقی ​​فوری درباره ماهیت ساخته‌شده مسیحیت، اسلام، و یهودیت و روابط پیچیده و چالش‌برانگیز آن‌ها را ارائه می‌دهد.» -لیزا سیلورمن، دانشگاه ویسکانسین-میلواکی
مدارا در کشمکش: گذشته و حال [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rainer Forst (راینر فورست)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مفهوم مدارا در جوامع کثرت گرا نقش محوری دارد. موضعی را تعیین می‌کند که اجازه می‌دهد درگیری‌ها بر سر باورها و اعمال ادامه یابد و در عین حال آنها را خنثی کند، زیرا بر دلایلی برای همزیستی در تعارض - یعنی در تداوم اختلاف - استوار است. با این حال، بررسی انتقادی این مفهوم روشن می کند که محتوا و ارزیابی آن موضوعاتی عمیقاً مورد مناقشه هستند و بنابراین خود این مفهوم در تضاد قرار می گیرد. برای برخی، مدارا، به رغم اختلافات گسترده، بیان احترام متقابل بود و هست، برای برخی دیگر، نگرش و عملکردی سرکوبگرانه و بالقوه. راینر فورست با بازسازی گفتمان فلسفی و سیاسی مدارا از دوران باستان، این تعارضات را تحلیل می کند. او تنوع توجیهات و شیوه های تساهل را از رواقیون و مسیحیان اولیه تا امروز نشان می دهد و نظریه ای سیستماتیک را توسعه می دهد که آن را در بحث درگیری های معاصر بر سر مدارا آزمایش می کند.
  • تعداد رکورد ها : 35177