جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 319235
ضد سنت بوو، خاطره‌های بامداد
نویسنده:
مارسل پروست؛ ترجمه: احمد پرهیزی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: مروارید,
چکیده :
کتاب ضد سنت بوو، خاطره‌های بامداد (Contre Sainte-Beuve)، مجموعه‌ای از نقدها و یادداشت‌های ادبی مارسل پروست (Marcel Proust)، منتقد و رمان‌نویس فرانسوی است که به جنبه‌های مختلف مهارت‌های ادبی نویسنده و دیدگاه‌های او نسبت به محدودیت‌های نقد سنتی فرانسه، می‌پردازد.مارسل پروست شیفته ی ادبیات و کتاب بود «ضد سنت بوو» را نوشت تا به خوانندگان ادبیات بیاموزد چگونه کتاب بخوانند و نیز می خواست آنان را در لذت مطالعه شریک کند بدین خاطر زبان پروست در این کتاب ساده تر و آشکارتر از دیگر نوشته های اوست اما در پشت این سطرهای واضح نبوغ او به چشم می آید. خودش در نامه ای این اثر را «رمانی عظیم» نامیده است. «ضد سنت بوو» اکنون اثری کلاسیک در ادبیات معاصر محسوب می شود. بخش هایی از این کتاب نقد بی رحمانه و صریح پروست بر دیدگاه های سنت بوو مشهورترین منتقد ادبی فرانسوی آن دوران است و در باقی فصل ها نویسنده با زبانی شاعرانه و گاه طنزآمیز از زنان مردان و قلم به دستانی می گوید که دوست شان دارد. گاه خاطره می گوید و گاه قصه و زمانی حدیث نفس می کند. با این کتاب به واقع وارد دفتر کار مارسل پروست می شویم تا ببینیم یکی از بزرگ ترین نویسندگان قرن بیستم چگونه می نوشت چگونه می اندیشید و چگونه روزگار می گذراند. نخستین طرح های اثر سترگ پروست «در جستجوی زمان گمشده» نیز در این کتاب دیده می شود. ضمن آن که عشق اضطراب جدایی گذشته مطالعه و نیز معنای هنر و ادبیات از جمله مفاهیم اصلی کتاب هستند.
معنا در زندگی: ارزش‌ آفرینی برای زیستن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
اروینگ سینگر
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
London, Massachusetts: the MIT,
چکیده :
یک فیلسوف تحسین شده، جستجو برای معنا در زندگی را به عنوان جستجوی یک روش خلاقیت می کند که زندگی ما را معنی دار می کند. در این کتاب از نقل قول هایی استفاده شده است. همچنین موضوعات استفاده شده شامل: طرح پرسش هایی درباره معنای زندگی، معنای مرگ، آفرینش معنا، اهمیت و معنادار بودن زندگی و موارد دیگر می پردازد.
درآمدی بر اگزیستانسیالیسم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
توماس فلین
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA : Oxford University Press,
چکیده :
اگزیستانسیالیسم از موثرترین جنبش‌های فلسفی معاصر است که مدت‌های مدید، افراد بسیاری را جذب خود نمود. در ابتدای گسترش و رواج این جنبش، بسیاری از این افراد، با درک نادرستی از آن، جنبش را برابر مفاهیم نامرتبطی هم چون: بی‌تعهدی، لاابالی‌گری، گوشه‌گیری، هرج و مرج طلبی و اصطلاحاتی از این دست می‌پنداشتند. با گذشت زمان، این نگاه عامیانه و نادرست، جای خود را به بررسی‌های ژرف‌تر داده و تا حدودی آن نگرش نخستین، اصلاح گردید و اگزیستانسیالیسم وارد مباحث تخصصی دانشگاهی شد. این کتاب، به شکلی بسیار کوتاه و سودمند، با محوریت دادن به فلسفه ژان پل سارتر، جنبش اگزیستانسیالیسم را به زبانی ساده و روان مورد کندوکاو قرار داده و به ارزیابی نسبت آن با سایر جنبش های معاصر پرداخته است. از این رو، هم برای محافل دانشگاهی و تخصصی مطلوب بوده و هم مخاطب عمومی می تواند از آن بهره مند گردد.
زیست روانی قدرت: نظریه‌هایی درباره‌ی انقیاد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
جودیت باتلر
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Stanford University Press ,
چکیده :
تمایز جنسیت‌ها و هویت جنسیتی از دل‌مشغولی‌های جودیت باتلر است که از منظری میان‌رشته‌ای به طرح مباحثی در این زمینه پرداخته است. ام آن‌چه دیدگاه میان‌رشته‌ای او را به هم پیوند و در کانون مباحث نظری‌اش قرار می‌دهد مساله‌ی چگونگی تکوین سوژه و شرایط برساخته شدنش در وضعیت‌ها و مواجهه‌اش با شرایط خارجی(هنجارها) است که در فرآیندی کنش‌مندانه به انقیاد هنجارها یا واکنش در برابر آن‌ها می‌انجامد. باتلر در این کتاب با بازخوانی آرای هگل، نیچه، فروید، فوکو و آلتوسر سعی در واکاوی و توضیح نسبت سوژه با شرایط تکوینش دارد.
شفافیت شیطانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
ژان بودریار
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Galilée,
چکیده :
کتاب شفافیت شیطانی بازتاب اندیشه های ژان بودریار ، جامعه شناس معاصر فرانسوی ، در خصوص وضعیت کنونی جهان است ؛ جهانی که دستخوش تغییرات ژرفی شده و به تعبیر او ، جهانی تهی از معناست که مشخصه آن شبیه سازی یا وانمود است . امروزه ، همه چیزهایی که به زندگی بشر معنا می بخشید و همه آرمان ها و امید های او شکلی به خود گرفته که برای ما انسان ها تصور ناپذیر می نمود . همه چیز هایی که زمانی ما آزادی آن ها را جشن می گرفتیم ، اینک وارد مرحله ای شده اند که در آن گردش و جا به جایی های بی پایانی حکمفرماست .. از دیدگاه بودریار ، امروزه دیگر هیچ چیز بر اثر مرگ یا پایان دوره فعالیتش از میان نمی رود ، بلکه همه چیز از رهگذر تکثیر ، آلوده سازی یا شبیه سازی نابود می شود . بودریار مبنای استدلالش را بر تغییراتی استوار میکند که در چارچوب مدلی مرحله ای مطرح شده است .... در جهان بینی بودریار همه پدیده ها چیزی جز توهم یا ظاهری از واقعیت ناموجود نیستند .
دنیای سوفی: رمان تاریخ حکمت غرب [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
یوستاین گا آردر
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Aschehoug,
چکیده :
«دنیای سوفی» به قلم یوستین گردر (۱۹۵۲)، یک رمان فلسفی است که تاریخ فلسفه را به زبان ساده برای نوجوانان تشریح می‌کند. این کتاب تاکنون به ۵۴ زبان ترجمه شده و علاوه بر نوجوانان، توجه بزرگسالان را هم به‌خود جلب کرده ‌است. گردر در رشته فلسفه، الهیات و ادبیات از دانشگاه اسلو فارغ‌التحصیل شد و سپس به مدت ده‌سال به‌ تدریس «تاریخ عقاید» در دبیرستان‌ها پرداخت و پیوسته در فکر متن فلسفی ساده‌ای بود که به درد شاگردان جوانش بخورد و چون متن مناسبی نیافت در نهایت «دنیای سوفی» را نوشت. داستان در مورد دختری به نام سوفی است که در آستانه پانزده سالگی نامه‌های جالب و نوارهای ویدئویی از شخصی به نام آلبرتو ناکس دریافت می‌کند که در آنها سؤالات جالبی مانند جهان چگونه پدید آمده‌است؟، که آغازگر راه آموزش تاریخ فلسفه ‌است، مطرح می‌کند. این نامه‌ها در ابتدا مطالبی در خصوص یونان باستان، سقراط و سؤالات اساسی زندگی بشری عنوان می‌کند. پس از دریافت چند نامه، سوفی و آلبرتو یکدیگر را ملاقات می‌کنند. موضوع صحبت‌های آنان عمدتاً نظریات فلاسفۀ یونان باستان، امپراتوری روم، قرون وسطی، رنسانس، عصر روشنگری، و موضوعاتی چون انقلاب‌های بزرگ و مسائل امروز بشری است. نویسنده در ضمن داستان، تاریخ فلسفه را به‌صورت طبقه‌بندی شده به خواننده آموزش دهد؛ همچنین در داستان وقایعی اتفاق می‌افتد که خواننده را تشویق به ادامه رمان می‌کند.
الولاية والمرجعية تكامل أم تنافس؟
نویسنده:
الشيخ مالك مصطفى وهبي العاملي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
الشفاعة حقيقة اسلامية
نویسنده:
مركز الرسالة
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
الإمام علي بن ابي طالب وتجربة الحكم
نویسنده:
حسن الزین
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
السياسة الإقتصادية للإمام علي
نویسنده:
الشيخ نزيه محيي الدين
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 319235