جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 316607
چگونه مانند یک امپراتور فکر کنیم: فلسفه‌ی رواقی مارکوس اورلیوس
نویسنده:
دونالد رابرتسون؛ ترجمه: مجتبی علی اکبر، سارا حسینی معینی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه,
چکیده :
کتاب «چگونه مثل امپراتور روم فکر کنیم» اثری نوشته ی «دونالد رابرتسون» است که اولین بار در سال 2019 منتشر شد. «رابرتسون» در این کتاب به مخاطبین خود نشان می دهد که «مارکوس اورلیوس» چگونه از بینش های فلسفی و اقدامات درمانی استفاده می کرد تا کنترل خود بر عواطفش را گسترده تر سازد و سختی های بزرگ را تحمل کند. «رابرتسون» سپس مخاطبین را راهنمایی می کند تا بتوانند همین روش ها را در زندگی خود به کار ببندند. کتاب «چگونه مثل امپراتور روم فکر کنیم» با ترکیب داستان هایی جذاب از زندگی «مارکوس اورلیوس» و اطلاعاتی ارزشمند از روانشناسی مدرن، فلسفه ی «رواقی گری» را به شکلی کاربردی و همه فهم توضیح می دهد و راهنمایی عالی را برای مواجهه با چالش های اخلاقی و روانشناختی زندگی مدرن ارائه می کند.
یوگا: صد آسانای برتر یوگا (کاهنده استرس، افزاینده انعطاف‌پذیری و ایجاد قدرت بدنی)
نویسنده:
سوزان هالیستر؛ ترجمه: فاطمه فرض اله زاده
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: سروش برتر,
فیلسوف‌ها و دیوانه‌ها: داستان رویارویی زیگموند فروید و مارتین هایدگر نمایش‌نامه‌ای کوتاه در سه پرده، روشن‌داشتی از ...
نویسنده:
ریچارد اسکی، جنسن فارکوئر؛ ترجمه: مجتبی پردل
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نیماژ,
چکیده :
کتاب فیلسوف‌ها و دیوانه‌ها، نوشته‌ی ریچارد اسکی و ینسن فارکوهار، نمایشنامه‌ای است که نظریات علمی و فلسفی فروید و هایدگر را در خود جای داده است. نویسندگان در قالب نمایشنامه، دیالوگی بین این دو نظرگاه علمی برقرار کرده‌اند. در طرح داستانی این کتاب، هایدگر که به خاطر مشکلات روانی در آسایشگاه بستری شده، تحت درمان روانکاوی قرار می‌گیرد و در حین درمان، گفت‌وگوهایی تأمل‌برانگیز مابین درمان‌شونده و درمانگر صورت می‌گیرد.
بررسی روشنگرانه اندیشه‌های مارتین هایدگر
نویسنده:
والتر بیمل؛ ترجمه: بیژن عبدالکریمی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: سروش,
چکیده :
کتاب «بررسی روشنگرانه اندیشه های مارتین هایدگر» نوشته «والتر بیمل» توسط نشر "سروش" منتشر شده است. کتاب حاضر ترجمه فارسی کتاب والتر بیمل، هایدگری مشهور و برجسته آلمانی است. بیمل به دلیل آشنایی با تفکر هایدگر و تسلط چشمگیر بر آثار او، توانسته است تفسیری فشرده و در عین حال نسبتا جامع از برخی از برجسته ترین و مهم ترین آثار هایدگر در این کتاب ارائه دهد و مفاهیم کلیدی آنها را بیان کنید. تفکر هایدگر رسالتی عظیم، خطیر، دشوار و مقدس را بر عهده گرفته است. این تفکر می کوشد امکان تجربه ای را برای انسان امروزی فراهم کند، تجربه ای که وجود و سرنوشت، معنا و هدف زندگی ما در گرو امکان و غیرممکن بودن آن است. تجربه ای که از ذهن و احساسات انسان غربی حذف شده و ما شرقی ها تنها با تکیه بر حافظه تاریخی خود بیهوده می اندیشیم که هنوز زبانه های آتش آن در وجودمان می سوزد بی آنکه متوجه سردی و سکوت روزافزون آن شویم. تمام تلاش مترجم در این کتاب بر این بوده است که تا حد امکان از دشواری هایی بکاهد که نتیجه منطقی تفکر هایدگر نیست، بلکه ناشی از کاستی های ترجمه مترجمان است. ترجمه آثار هایدگر بدون اینکه خود مترجم مسیر تفکر او را طی کند غیرممکن است. بنابراین هیچ ترجمه تحت اللفظی و کلمه به کلمه آثار هایدگر و برداشت هایدگر از این آثار نمی تواند معانی و مفاهیم موجود در تفکر او را منتقل کند.
پرسش‌های بزرگ: درمانی برای خردمندان، یا، فلسفه چگونه می‌تواند زندگی‌تان را دگرگون کند؟: مرجعی برای مشاوره‌ی فلسفی
نویسنده:
لو مارینوف؛ ترجمه: ایمان همتی، معصومه موسوی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: شب خیز,
چکیده :
کتاب پرسش های بزرگ حاوی درمانی برای خردمندان است. فلسفه چگونه می‌تواند زندگی انسان را دگرگون کند؟ این کتاب کوشیده به این پرسش پاسخ دهد. این اثر را مرجعی برای مشاوره‌ٔ فلسفی دانسته‌اند که در سه بخش نوشته شده است. در ابتدای این کتاب می‌خوانیم که به‌نظر «جان دیویی»، فلسفه وقتی خود را احیا می‌کند که دیگر تنها ابزاری برای حل‌وفصل مسائل فیلسوفان دانشگاهی نباشد؛ روشی باشد که فیلسوفان برای حل‌وفصل مسائل انسان پرورش می‌دهند. مشاورهٔ فلسفی چنین می‌کند. این گونه از مشاوره، جنبشی در علم فلسفه است که تلاش دارد تا اندیشه و گفت‌وگوی فلسفی را برای حل‌کردن مشکلات شخصی به کار بگیرد. نویسندهٔ این کتاب، استاد فلسفه در دانشگاه سیتی کالج نیویورک است. او پایه‌گذار انجمن کارورزانِ فلسفی آمریکا بوده و سال‌ها مدیر اجرایی جامعهٔ آمریکایی مشاورهٔ فلسفی و روان‌درمانی نیز بوده است.
کانت و مارکس
نویسنده:
کوجین کاراتانی؛ ترجمه: مراد فرهادپور، صالح نجفی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: شرکت نشر کتاب هرمس,
چکیده :
کاراتانی متولد 1941، فیلسوف و منتقد ادبی و مارکس شناس شهیر ژاپنی است که با دریافت جایزۀ ادبی «گونزو» به شهرت رسید. کتاب حاضر ماهیت آکادمیک ندارد و در دو بخش تاملاتی دربارۀ کانت و تاملاتی دربارۀ مارکس و در هفت بخش کوچکتر: چرخش کانتی، معضلۀ حکم ترکیبی، دگرسنجی، جابه جایی و نقد، بحران سنتز (ترکیب)، شکل ارزش و ارزش اضافی، به سوی پاتک های دگرسنجانه نگاشته و تنظیم شده است.
روشنگری نیچه؛ مجموعه سه اثر فلسفی دوره میانی در باب آزاده‌ جان: انسانی بسیار انسانی و مساله فرهنگی
نویسنده:
پل فرانکو؛ ترجمه: علی رضا بخش
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
رشت: بلور,
نظریه دیالکتیک اجتماعی و نقد آن: از هگل تا مارکسیسم تحلیلی و پست‌ مدرنیسم
نویسنده:
تونی اسمیت؛ ترجمه: بهمن اصلاح پذیر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: روزآمد,
درسهای فلسفه اخلاق
نویسنده:
ایمانوئل کانت؛ ترجمه: منوچهر صانعی دره بیدی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نقش و نگار,
چکیده :
درسهای فلسفه اخلاق، این مقالات پرطمطراق که توسط دانشجویان کانت در طول سخنرانی های او در زمینه اخلاق در کنیگسبرگ در سالهای 1775-1780 رونویسی شده است ، نه تنها به دلیل بینش خود در مورد شیوه سخنرانی بی نقص و غالبا کنایه آمیز کانت، بلکه به عنوان کلید فهم پیشرفت اندیشه اخلاقی وی شهرت یافته اند. همانطور که لوئیس وایت بک در مورد این اثر اشاره می کند ، کسانی که کانت را فقط با نقدهای دقیق و انتزاعی و روشنفکرانه وی می شناسند ، ممکن است با انتشار این مقالات شگفت زده شوند چرا که این مقالات مبانی و جزئیات مباحث اخلاق کانت را بطور جزئی روشن مینماید و در عین حال او را به عنوان شخصی که یک اخلاق گرای عملی است و کسی که در قید جزئیات ظریف رفتار انسان و تأثیرات اجتماعی تعالیم اخلاقی او است، معرفی میکند. بحث ها و تعاریف کاملا متمرکز ، تفسیری از آثار نظری و پخته تر کانت را تقویت می کنند و همچنان سند قدرتمندی برای درک تاریخ نظریه اخلاقی برجسته دوران مدرن هستند.
مفهوم شکل زندگی نزد ویتگنشتاین
نویسنده:
دیوید کیشیک؛ ترجمه: عادل مشایخی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نگاه,
چکیده :
«زندگی پدیده‌ای روانشناختی یا فیزیولوژیک نیست که شاخه‌های مقتضی علم بتوانند مطالعه و کنترل‌اش کنند. با وجود این، ما همچنان تمایل داریم زندگی را «یک معما، مسئله‌ای مربوط به شناخت» تلقی کنیم که یک‌بار برای همیشه باید حل شود. امروز، در دورانی که به نظر می‌رسد زندگی، حتا بیشتر از طبیعت، در کانون اندیشه قرار گرفته است، در دورانی که چنان به‌نظر می‌رسد که گویی تلاش برای کنترل طبیعت به تلاشی جدید برای کنترل زندگی تبدیل شده است، به‌خاطر آوردن این اظهار نظر ویتگنشتاین اهمیتی تعیین‌کننده دارد: «ما احساس می‌کنیم که حتا هنگامی‌که به همه‌ی پرسش‌های علمیِ ممکن پاسخ داده شود بازهم مسائل زندگی دست‌نخورده باقی می‌ماند.» بنابراین، اگر ما عادت‌مان در خواندن کتاب طبیعت را تغییر دهیم، آیا واقعا می‌توانیم آن‌چه را هرگز در کتاب زندگی نوشته نشده است تغییر دهیم؟ ولی اگر زندگی مفهومی علمی نباشد، آیا می‌تواند به‌منزله‌ی مفهومی فلسفی احیا شود؟» «در اخلاق نمی‌توانیم بگوییم چه‌چیزی بخشی از زندگی است یا باید باشد و چه‌چیزی بخشی از زندگی‌های ما نیست یا نباید باشد. نمی‌توانیم برخی از امکان‌ها را از زیستن کنار بگذاریم. انجام چنین کاری مستلزم این است که بیرون زندگی بایستیم و جدا از شکل‌اش به آن فکر کنیم، چنان‌که گویی داریم از بالا به آن نگاه می‌کنیم. اما البته این مهمل محض است.»
  • تعداد رکورد ها : 316607