جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 319186
تعاملات نظری تشیع و مسیحیت معاصر: مروری بر جلسات گفت‌وگوی بین ادیانی اندیشمندان کلیسای کاتولیک و آیت‌الله رضا رمضانی (رئیس آکادمی اسلامی آلمان)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع),
چشم‌اندازهای معنوی و فلسفی اسلام ایرانی: خاصان عشق تشیع و تصوف
نویسنده:
پدیدآورندگان: کوربن ، هانری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
سوفیا,
هنر بی معنا زیستن: ایده‌های فلسفی که شیوه نگرش را تغییر می‌دهد
نویسنده:
رابرت پانتانو؛ ترجمه: بهنام رشیدی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: سیوان,
چکیده :
مجموعه مقالاتی که به سیاحت در فلسفه می‌پردازد و با مسئله یافتن معنا در هستیِ ذاتاً بی‌معنا به‌زعم بسیاری از ما سر و کار دارد. رابرت پانتانو در این اثر، بدون خوب جلوه دادن مسائلی که اغلب در ژانر کتاب‌های توسعه فردی و مثبت‌درمانی یافت می‌شوند، تلاش دارد تا ارزشِ انگیزه و توسعه فردی را با صداقت فلسفی راسخ و تزلزل‌ناپذیری مهیّا سازد. با مطالعه و استخراج ایده‌های رواقی‌گری، اگزیستانسیالیسم، نیهیلیسم، پوچ‌انگاری، بودیسم، تائوئیسم و بسیاری دیگر، پانتانو اندیشه‌های خود را با مفاهیم فلسفی ترکیب می‌کند تا نکات آموزنده و زیبا را قابل‌فهم و تأمل‌برانگیز ساخته و نحوه اندیشیدن و نگرش شما در رابطه با خودتان، هستی و درک پوچی آن را تغییر دهد. این کتاب با شکّاکی فلسفی، افسون و شوق خاصِ خود برای شگفتی و حیرت، الهام‌بخش خوانندگان است تا قدم به عرصه جستجوی شگفتی بگذارند.
تجربه نزدیک به مرگ
نویسنده:
بتی جین ایدی؛ ترجمه: توران دخت تمدن (مالکی)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: علم,
چکیده :
بتی جین ایدی، نویسنده پرفروش‌ترین کتاب بین‌المللی" تجربه نزدیک به مرگ" است که برجسته‌ترین و گسترده‌ترین تجربه نزدیک به مرگ ثبت شده را داشت. بتی به دیگران اطلاع داده است که از مرگ نباید ترسید، زیبایی بدیع دنیای ارواح، ملاقات با عیسی، وصلت مجدد با عزیزان متوفی و مهمترین پیام عشق بی قید و شرط خدا: اینکه همه اینجا هستند تا یاد بگیرند «یکدیگر را دوست داشته باشند».او مادر هشت فرزند است.بتی در سال 1942 در ولنتاین، نبراسکا به دنیا آمد و در منطقه رزرواسیون سرخپوستان رزباد و در راپید سیتی، داکوتای جنوبی بزرگ شد. هفتمین فرزند از ده فرزند، مادرش بومی آمریکایی «لاکوتا سیوکس» و پدرش اسکاتلندی-ایرلندی بود. در سن چهار سالگی، والدین بتی از هم جدا شدند و او به همراه شش خواهر و برادرش در یک مدرسه شبانه روزی کاتولیک هندی رفتند.
به‌ در آمدن از غار افلاطون: مشاوره‌ی فلسفی، کاربست فلسفی و خود دگرگون‌ سازی
نویسنده:
ران لاهاو؛ ترجمه: علی علوی نیا
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
شرکت نشر فراروان,
چکیده :
دیدگاهی که در کتاب “به در آمدن از غار افلاطون” مطرح شده، بسیار جاه طلبانه است. وظیفه ای که در “مشاوره ی فلسفی،کاربست فلسفی و خوددگرگون سازی” برای فلسفه در نظر گرفته شده، متحول ساختن زندگی ما و ارتقا بخشیدن به آن، موازی با عقاید تعدادی از مهم ترین فلاسفه ی تمام دوران ها نظیر افلاطون، مارکوس اورلیوس، روسو، نیچه و چندین فیلسوف دیگر می باشد. همانطور که از عنوان پیداست، نقش فلسفه، کمک به پی بردن و دیدن غار باریکی است که در آن اسیر شده ایم و فلسفه ما را “به در آمدن از غار افلاطون” و حرکت به سمت افق های بزرگ تر و غنی تری از حیات انسانی دعوت می کند.”ران لاهاو”، هم از نظر تئوری و هم عملی به مباحثه می پردازد و به ما می آموزد که چطور این دستورالعمل ها را در عرصه های زندگی با “مشاوره ی فلسفی،کاربست فلسفی و خوددگرگون سازی” به کار ببریم. در مقیاس نظری، مفاهیمی کلی از زندگی روزمره و محدودیت های آن و قدرت فلسفی سازی و خوددگرگون سازی مطرح می شود. در مقیاس عملی، با معرفی تعداد زیادی از موارد مطالعه شده، همان ایده ها را با روشی محکم و قابل درک ارائه می کند. به طور کلی کتاب “به در آمدن از غار افلاطون” اثر “ران لاهاو”، راهنمایی کامل برای علاقمندان به فلسفه ی کاربردی، چه برای افراد تازه کار و چه برای فلاسفه ی باتجربه می باشد.
روانشناسی اجتماعی نافرمانی: چرا آزادی نه گفتن به قدرت است
نویسنده:
اریک فروم؛ ترجمه: فیروزه مهاجر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: آشیان,
چکیده :
«تاریخ بشر با یک عمل نافرمانی آغاز شد و بعید نیست که با یک عمل اطاعتی پایان یابد». یکی از فیلسوفان بزرگ روان‌شناسی و اجتماعی قرن بیستم، اریش فروم، اهمیت نافرمانی و صدای اصیل فرد را در فرهنگ مدرن توضیح داد. این کتاب که امروزه همانقدر تازه و به روز است که در زمان انتشارش بود مجموعه ای از مقالات تحریک آمیز است، از جمله عنوان مقدمه ی آن که خود حاکی از خود عمل مخالفت است - انتخاب عدم انطباق، "نه" گفتن به صاحبان قدرت. نافرمانی برای یک جامعه انسانی ضروری است، هم برای تضمین حفظ نوع بشر و هم برای اینکه یک فرد بتواند احساس واقعی خود را بازیابد. اریش فروم روان‌کاو، جامعه‌شناس آمریکایی-آلمانی‌تبار، روان‌شناس اجتماعی بلندآوازهٔ مکتب فرانکفورت و همچنین یک سوسیال دموکرات و از برجسته‌ترین فیلسوفان مکتب اومانیستی است. او در آثارش کوشید تا ارتباط متقابل روان‌شناسی و جامعه را شرح دهد و معتقد بود که با به‌کار بستن اصول روانکاوی، به عنوان علاج مشکلات و بیماری‌های فرهنگی بشر، راهی به سوی تحقّق یک «جامعهٔ معقول» و متعادل از لحاظ روانی خواهد یافت. اریک فروم در کتاب درباره نافرمانی می نویسد، دیکتاتوری های اقتدارگرای قرن بیستم آدم سازمانی تولید کردند که کورکورانه از دستورات پیروی کند هر چقدر هم که نفرت انگیز باشد. در عین حال، گونه ای سازش کاری در دموکراسی های غربی به وجود آمده که تنها عامل آن ابزارهای ظریف تر مصرف گرایی گسترده بوده است. در دموکراسی ها که قدرت اقدام به تخریب های برگشت ناپذیر در دست افراد معدودی است، فرد نیز باید توانایی خود را برای مخالفت و (نه) گفتن به صاحبان قدرت حفظ کند.
هستی و نیستی: جستاری در هستی‌شناسی پدیدارشناختی
نویسنده:
ژان پل سارتر؛ ترجمه: مهستی بحرینی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نیلوفر,
چکیده :
کتاب هستی و نیستی ابتدا با یک مقدمه طولانی آغاز می‌ شود و ژان پل سارتر موضوعات مورد نظر خود را در آن مطرح می‌ کند. سپس او در چهار بخش با نام‌ های مسئله نیستی، هستی برای خود، هستی برای دیگری و داشتن، کردن، هستی به بررسی مفهوم هستی می پردازد. سارتر در بخش مسئله نیستی تلاش دارد تا معنای هستی و به دنبال آن نیستی را روشن کند. او در این بخش مسئله پدیدارشناسی نیستی را به صورت مدون درآورده و در ادامه آن را توضیح می‌ دهد. در بخش دوم به عنوان هستی برای خود سارتر از این می گوید که انسان با آگاه شدن به همه چیز معنا می‌ دهد. در بخش سوم کتاب یعنی هستی برای دیگری، مباحثی چون هستی دیگری، تکامل انسان و روابط بین انسان و دیگری از دیدگاهی فلسفی مورد بررسی قرار گرفته است. در بخش چهارم نیز مباحث داشتن، انجام دادن و بودن توصیف شده اند.
فیلسوفان بزرگ: سقراط، بودا، کنفوسیوس و عیسی
نویسنده:
کارل یاسپرس؛ ترجمه: اسدالله مبشری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نیلوفر,
چکیده :
این کتاب سیری در بخشی از تاریخ فلسفه، با نگاه به چهار شخصیت مهم و تاثیرگذار بر نگرش فلسفی. کارل یاسپرس در فصل اول از جلد نخست کتاب فیلسوفان بزرگ، که ترجمه فارسی آن با عنوان فیلسوفان بزرگ: سقراط، بودا، کنفوسیوس و عیسی منتشر شده است، ضمن بحثی مقدماتی در باب اینکه عظمت در حوزه فلسفه با چه معیارهایی سنجیده و مشخص می‌شود و فیلسوفان بر چه اساسی دسته‌بندی می‌شوند، به معرفی سقراط، بودا، کنفوسیوس و عیسی، به عنوان متفکرانی بزرگ و تأثیرگذار بر تاریخ فلسفه، پرداخته است. یاسپرس در این فصل از فیلسوفان بزرگ به دورترین ریشه‌های سنت فلسفی و فلسفه‌ورزی نقب می‌زند و بخشی از پیشینه تاریخ فلسفه را از خلال بررسی افکار چهار متفکر تاریخ‌ساز روایت می‌کند. یاسپرس، چنانکه در پیشگفتار کتاب اشاره شده، در فیلسوفان بزرگ از فلاسفه‌ای سخن می‌گوید که در عین پیوند با امور عام از این امور فراتر رفته‌اند و «گوهر فلسفه را مکشوف ساخته‌اند».کتاب حاضر، بخشی از کتابی سه‌جلدی است که نویسنده در آن شماری از فیلسوفان جهان را از حیث خصوصیات تفکر و دامنه تأثیر تاریخی گروه‌بندی کرده است. نویسنده با این اثر مخاطب را در عرصه تاریخ فلسفه از گام‌های نخستین تفکر فلسفی تا عصر جدید هدایت می‌کند و طرح جامعی از تاریخ فلسفه به دست می‌دهد. نوشتار حاضر، فصل نخست جلد اول این مجموعه است. این فصل شما دیباچه‌ای است در موضوع معیارهای تشخیص عظمت در قلمرو فلسفه و اساس گروه‌بندی فیلسوفان. نویسنده سپس به توصیف چهار شخصیت تاریخی می‌پردازد که در تفکر بشر نقش تعیین‌کننده داشته‌اند، چنان‌که تاریخ بدون آنان صورتی دیگر و مسیری دیگر می‌یافت. این چهار تن عبارت‌اند از «سقراط»، «بودا»، «کنفوسیوس» و «عیسی».
دنیای سوفی
عنوان :
نویسنده:
یوستین گردر؛ ترجمه: امیر مسیب نژاد
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: ارمغان گیلار,
چکیده :
نویسنده این کتاب یوستین گردر در نروژ به دنیا آمد. سال ها در برگن فلسفه تدریس می کرد، و پیوسته در فکر متن فلسفی ساده ای بود که به درد شاگردان جوانش بخورد؛ چون متن مناسبی نیافت خود نشست و دنیای سوفی (۱۹۹۱) را نوشت. کتاب با استقبال غیرمنتظره ای روبرو گردید و در همان چند سال اول انتشار به بیش از سی زبان ترجمه شد و تاکنون میلیون ها نسخه در جهان فروش رفته است. گردر استاد ساده نویسی و ایجاز است. سه هزار سال اندیشه را در ۶۰۰صفحه می گنجاند و زیرکانه از قول گوته می گوید: کسی که از سه هزار سال بهره نگیرد تنگدست به سر می برد. و چه راحت مباحث پیچیده فلسفه غرب را بی آنکه مبتذل شود به زبان ساده و شیوا و همه فهم بیان می کند.
تاریخ فلسفه، اوکهام به عرفان فکری جلد سوم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Frederick Copleston
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 319186