جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 319186
سفید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
کنیا هارا
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Lars Müller Publishers,
چکیده :
"سفید" کتابی در مورد رنگ ها نیست. این در واقع تلاش کنیا هاراس برای کشف جوهر "سفید" است، که به نظر او ارتباط نزدیکی با خاستگاه زیبایی‌شناسی ژاپنی دارد - نمادی از سادگی و ظرافت. مفاهیم محوری مورد بحث کنیا هارا در این کتاب، پوچی و خلأ مطلق است. کنیا هارا نیز کار خود را به عنوان یک طراح به عنوان نوعی ارتباط می بیند. ارتباط خوب این تمایز را دارد که بتوانیم به حرف یکدیگر گوش دهیم تا اینکه نظر خود را بر طرف مقابل فشار دهیم. کنیا هارا این شکل از ارتباط را با یک "کانتینر خالی" مقایسه می کند. در ارتباطات بصری، به همان اندازه علائمی وجود دارند که دلالت آنها محدود است، همچنین علائم یا نمادهایی مانند صلیب یا دایره قرمز روی پرچم ژاپن، که - مانند یک "ظروف خالی" - اجازه هر دلالتی را می دهند و تخیل را محدود نمی کنند. نه تنها این واقعیت که کاراکتر ژاپنی برای رنگ سفید، رادیکال شخصیت پوچی را تشکیل می دهد، او را وادار کرده است که رنگ سفید را با پوچی مرتبط کند.
تاریخ فلسفه غرب 5 : تجربه‌گرایان
نویسنده:
راجراستوارت وولهاوس؛ ترجمه: مهدی سلطانی گازار
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
سمت,
چکیده :
تجربه‌گرایان، جلد پنجم از مجموعه تاریخ فلسفه غرب انتشارات دانشگاه آکسفورد است که در سال 1988 منتشر شد. نویسنده کتاب، راجر استوارت وولهاوس (1940-2011)، استاد فلسفه در دانشگاه یورک بود. گرچه کتاب به نام «تجربه‌گرایان» خوانده شده است، اما تمامی فلاسفه‌ای را که ذیل این نام طبقه‌بندی شده‌اند دربر نمی‌گیرد. نویسنده ذیل عنوان‌های فرانسیس بیکن، توماس هابز، پییر گاسندی، انجمن سلطنتی پیشبرد دانش طبیعی لندن، جان لاک، جرج بارکلی و دیوید هیوم، دیدگاه‌ها و استدلال‌های تعدادی از اولین فلاسفه مدرن را درباره نقش و اهمیت تجربه و مشاهده بررسی می‌کند و می‌کوشد با محوریت پرسش از منشأ شناخت، طیف متنوعی از تجربه‌گرایی را معرفی کند. وولهاوس نه تنها دیدگاه‌های این متفکران را در بستر فرهنگی زمانه خودشان بررسی می‌کند، بلکه به اهمیت آنها برای قرن بیستم نیز توجه دارد.
شناخت و ماهیت مسیحیت از دیدگاه لودویک آندریاس فویرباخ
نویسنده:
لودویک‌ آندریاس فویرباخ؛ ترجمه: تیرداد نیکی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: شفیعی,
چکیده :
آیا خداوند انسان را آفریده است؟ یا انسان خدا را خلق کرده است؟ فیلسوف مشهور آلمانی، لودویگ فویرباخ، پاسخ را در این اثر، تأثیرگذارترین اثر خود، که در سال 1841 به زبان آلمانی منتشر شد و توسط رمان‌نویس مشهور انگلیسی جورج الیوت ترجمه شد، بررسی می‌کند. او با استفاده از ارجاعات کتاب مقدس، دیالکتیک، و ایده های برخی از بزرگترین متفکران جهان، مومنان را با توضیح قانع کننده خود مواجه می کند. فویرباخ با رویکرد به دین از منظر انسان‌گرایانه، این ایده را بررسی می‌کند که الوهیت یک طرح بیرونی از ماهیت انسانی ایده‌آلیست ما است. او با بیان اینکه هیچ چیز بالاتر از کمال موجود در نوع بشر نیست، پیشنهاد می‌کند که خداوند متعال توسط انسان خلق شده است که به دنبال آسایش و رهایی از دنیای متخاصم است و اصول مسیحیت را از خلقت و رستاخیز تا ایمان و معجزه به چالش می‌کشد. نقد فویرباخ از ایده آلیسم هگلی توجه فوری بین المللی را برانگیخت - به ویژه بر کارل مارکس، زیگموند فروید و فردریش انگلس تأثیر گذاشت. تامل برانگیز و کاملا قانع کننده، این بحث تاریخی مهم برای دانشجویان مادام العمر دین و فلسفه خواندنی است.
زنان فیلسوف در یونان و رم باستان
نویسنده:
رژین پی‌ یترا؛ ترجمه: عباس باقری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
موسسه نشر فرزان روز,
چکیده :
سنت حکایت از آن دارد که زنان فیلسوف از هوش استثنایی برخوردداز بودن و اغلب از آن برای ارضای جاه طلبی ها و همیشه در راه اعمال اراده خود برای این که فیلسوف تمام عیار شناخته شوند،بهره میگرفتند.برخی از آن ها نیز پروا نداشتند که لباس مردان بپوشند و بدینسان با تغییر قیافه،آموزش هایی را دنبال کنند که رسم زمانه بر آنان ممنوع کرده بود.
فرهنگ اصطلاحات فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
ژوزیان شیفر
نوع منبع :
کتاب
وضعیت نشر :
Hatier (réédition numérique FeniXX),
تکامل آگاهانه انسان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
پی دی اسپنسکی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Vintage,
چکیده :
تمام سیستم ها و مکاتب روانشناسی را، می توان در دو گروه اصلی جای داد. گروه اول: سیستم هایی که انسان را به اندازه ی ادراکشان یا آنگونه که تصور می کنند باید باشد مطالعه می کنند. روانشناسی علمی مدرن متعلق به این گروه است. گروه دوم: سیستم هایی که انسان را از دیدگاه چیزی که می تواند بشود یعنی با دید امکان تکامل انسان آن را مطالعه می کنند. سیستم های دوم حقیقی و اصیل هستند و تنها آنها می توانند خواستگاه فراموش شده و درد روانشناسی را بیان کنند. هنگامی که اهمیت مطالعه ی انسان را از دیدگاه امکان تکامل او درک کنیم باید اول پاسخ این پرسش را بفهمیم" روانشناسی چیست؟ پاسخ باید این باشد که روانشناسی مطالعه ی اصول، قوانین و حقایق امکان تکامل انسان است.
محفل فیلسوفان خاموش [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
نورا ک.، ویتوریو هوسله
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
C.H.Beck,
چکیده :
«محفل فيلسوفان خاموش» هم داستانی به ظاهر ساده است و هم مهم‌ترين و سخت‌ترين سوالات فلسفي را بيان مي‌کند. داستان کتاب، نامه‌هاي دختر 11 ساله‌اي است به ويتوريو هوسله استاد فلسفه يکي از دانشگاه‌هاي آلمان. هوسله در پي جواب دادن به نامه‌ها به کافه خيالي به نام محفل فيلسوفان خاموش مي‌رود و در آن‌جا با تمام فيلسوف‌هايي که در رمان نام آن‌ها را مي‌خوانيم صحبت مي‌کند. براي مثال در اوايل کتاب نورا در نامه‌اش از پروفسور مي‌پرسد که چرا ارسطو اين‌قدر نگاه نا عادلانه‌اي نسبت به زنان داشته است. پروفسور به همان کافه خيالي مي‌رود و سوال نورا را از ارسطو مي‌پرسد. ويتوريو هوسله، نویسنده کتاب، به عنوان يک فيلسوف مطرح است و ديگر آثاري که از اين نويسنده چاپ شده است همگي درباره مسائل فلسفي است. اين رمان کوششي است براي بيان موضوعات و سوالات فلسفي به زبان ساده‌تر. سوالاتي که شايد براي پيدا کردن و تحقيق کردن درباره‌شان بايد کلي کتاب‌هاي سخت فلسفي بخوانيد. اما با خواندن «محفل فيلسوفان خاموش» مي‌توانيد هم به نوعي گشتي در تاريخ بزرگ فلسفه بزنيد و هم با چکيده خيلي از پاسخ‌های فلسفی آشنا شويد. يکي از بهترين رمان‌هايي که درباره فلسفه و به زبان ادبيات نوشته شده، رمان «دنياي سوفي» است. ويتوريو هوسله در این رمان همان روند دنياي سوفي را انتخاب کرده است.
Central Works of Philosophy v5
نویسنده:
Shand, John
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Taylor and Francis;Acumen,
فلسفه فرانسوی و آلمانی: از نیمه دوم قرن هجدهم تا واپسین دهه قرن بیستم طلوع و افول خود [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
رابرت سالومون
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
هفتمین کتاب از "تاریخ فلسفه غرب "به آرا و اندیشه‌های فلسفی اروپا در نیمه دوم قرن هجدهم تا واپسین دهه قرن بیستم اختصاص یافته است .مضمون اصلی این کتاب که طی سه بخش اصلی سامان یافته، به طلوع و افول "خود (Self.Naomi) " که مقوله‌ای فلسفی است، مربوط می‌شود"" .خود "مورد بحث در اینجا "خود "عادی نیست، بلکه خود استعلایی است که طبیعت و آرزوهایش به طرز بی‌سابقه‌ای متکبر و جهانی و اغلب مبهم است .به تعبیر ملایم‌تر، این "خود کلی "همان فطرت انسانی است .و به تعبیری نه چندان ملایم‌تر، این خود چیزی کمتر از خدا و خود مطلق و جان جهان نیست ."عناوین فصل‌های کتاب عبارت‌اند از" :طلوع خود در ایدئالیسم آلمانی "(کانت و جنبش روشنگری آلمانی، فیشته، شلینگ، شیلر، رومانتیسم، هگل)، "ورای روشنگری :انهدام امر مطلق "(شوپنهاور، کی‌یر کگور، فوئرباخ، مارکس، تجربه‌گرایی، نسبی‌نگری، نیچه و نیست انگاری)، و "خود فی نفسه و لنفسه :پدیدار شناسی و زان پس "(هوسرل، فروید و ویتگنشتاین، هایدگر و علم هرمنوتیک، سارتر، کامو، دوبوار، و مرلوپونتی) .
هرمتیکا حکمت مفقوده‌ی فرعونان: گزیده‌هایی از متون هرمسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
تیموتی فرک، پیتر گندی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
TarcherPerigee,
چکیده :
"هرمتیکا" یا "حکمت مفقوده ی فرعونان" گزیده ای از متون هرمسی است که "تیموتی فرک" و "پیتر گندی" آن را به رشته ی تحریر درآورده اند. این اثر اولین ترجمه ی آسان و قابل دسترسی از نوشته های رمزآلودی است که الهام بخش برخی از بزرگ ترین هنرمندان ، دانشمندان و فیلسوفان جهان بوده است. در اینجا خلاصه ای اساسی از نوشته های یونانی-مصری منسوب به خدای حکیم افسانه ای، "هرمس تریسمجیستوس" که در یونانی به معنای هرمس سه بار بزرگ است، اورده شده که ترکیبی از "طاط" مصری و "هرمس" یونانی است. مطالعه ی این مجموعه متن های هرمتیک که برجای مانده اند ، سرانجام شما را قادر خواهد ساخت تا با آموزه های حقیقی خرد باستانی که پیشرفت بشریت در بسیاری از دوره های تمدن و در بسیاری از نقاط جهان بر آن لنگر انداخته، آشنا شوید. این آموزه ها از مصر ، خاستگاه ابتدایی اکثر مفاهیم معنوی استخراج شده و خواننده را به آن منبع بی بدیل خرد نزدیک می کند. چهره ی هرمس به عنوان یک معلم بزرگ و افسانه ای در جهان باستان مورد احترام قرار گرفت و توسط بهترین ذهن های دوره رنسانس دوباره کشف شد. نوشته های منسوب به وی، همچون یک کپسول زمان از فلسفه ی باطنی مصر و یونان است و بر شخصیت هایی از جمله بلیک ، نیوتن ، میلتون ، شلی ، شکسپیر ، بوتیچلی ، لئوناردو داوینچی و یونگ تأثیر گذاشته است. "هرمتیکا" یا "حکمت مفقوده ی فرعونان" از "تیموتی فرک" و "پیتر گندی" با ارائه مقدمه ای جذاب پیرامون تلاقی فرهنگ مصر و یونان و ایده های جادو-مذهب گرایانه ی دنیای باستان ، یک اثر شگفت انگیز برای هر کسی است که علاقه مند به درک ریشه های غربی در اندیشه های عرفانی است.
  • تعداد رکورد ها : 319186