جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 319169
پ‍ژوه‍ش‌ در اخ‍لاق‌ و م‍ع‍رف‍ت‌ اس‍لام‍ی‌ (1)
نویسنده:
ی‍ون‍س‌ رن‍ج‍ی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
اروم‍ی‍ه‌: ی‍ون‍س‌ رن‍ج‍ی‌,
کلیدواژه‌های اصلی :
اخلاق اسلامي در اردوها و محيطهای جمعي
نویسنده:
محسن غرويان
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
بررسی تطبیقی نظام تعلیم و تربیت مبتنی بر اخلاق اسلامی و سکولار
نویسنده:
غلامرضا پورمحی آبادی، ماریه سیدقریشی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
چکیده :
فاقد چکیده
نظریه های مسئولیت اخلاقی و نقد آن براساس اخلاق اسلامی
نویسنده:
نویسنده:رضا آریان مقدم؛ استاد راهنما:سیداحمد فاضلی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
چکیده :
از مباحث بسیار مهم اخلاقی که مورد توجه فیلسوفان اخلاق قرار می گیرد، مسأله «مسئولیت اخلاقی» است. در طول تاریخ مباحث اخلاقی، مسائل زیادی در معنای مسئولیت، شرایط آن، خصوصیات مسئول بیان می‌شود. اهمیت این مسأله وقتی معلوم می‌شود، که به ارتباط آن با بعضی از مباحث فلسفی و کلامی و بعضی داده‌های علوم طبیعی و انسانی توجه داشته باشیم. این مسأله از جهتی با مباحثی چون «علیت» و «جبر» و «اختیار» گره خورده است. و از طرفی با مباحث کلامی مهمی مانند «علم مطلق»، «قدرت فراگیر خداوند» و «قضا و قدر الهی» در ارتباط است. منکران مسئولیت اخلاقی تلاش می‌کنند، تا با بیان‌های مختلفی ثابت کنند که افعال انسان، وابسته به شرایط و احوالی است، که نیاز به دلیل دیگری ندارد. و خواست و اراده انسان هیچ دخالتی در به وجود آمدن و به وجود نیامدن آنها ندارد. جبرگرایان برای اثبات این دیدگاه خود دلایلی را بیان می‌کنند. بعضی براساس قانون علیت، اختیار انسان و مسئولیت اخلاقی او را انکار می‌کنند. بعضی از جبرگرایان با برداشتی ناقص از آموزه‌های دینی مانند «قدرت مطلق»، «علم مطلق» و «قضا و قدر الهی» به جبرگرایی و جبر اندیشی افتادهاند و مسئولیت اخلاقی و افعال انسان را انکار می‌کنند. برخی از اشعریان با استفاده از به «قادر مطلق بودن خداوند»، هر گونه تأثیر و دخالت مسائل دیگر را در انجام کارهای انسان نفی می‌کنند.
هنر و مالتیتود: نه نامه درباره‌ی هنر، به همراه دگردیسی: هنر و کار غیرمادی
نویسنده:
آنتونیو نگری؛ ترجمه: فرهاد اکبر زاده
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نشر چشمه,
چکیده :
«هنر و مالتیتود» نُه نامه دربارهٔ هنر، به همراه دگردیسی: هنر و کار غیر مادی، از آنتونیو نگری، فیلسوف چپ‌گرای پست‌مدرن اهل ایتالیا است. این اثر یکی از کتاب‌های مجموعه «پرتاب فکر» نشر چشمه است. مجموعه «پرتاب فکر» مجموعه است که افکار، و ایده‌های گاه نامتعارف اندیشمندان را در قالب کتاب منتشر کرده است.
بر کرانه زیبایی‌ شناسی طبیعت
نویسنده:
رونالد هپبرن؛ ترجمه: مسعود علیا
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: ققنوس,
چکیده :
زیبایی شناسی طبیعت یکی از شاخه های مهم و جذاب زیبایی شنتسی است که نزد ما مهجور مانده. این کتاب به این منظور تدوین شده است که تا حدی از این مهجوری بکاهد. این کتاب شامل ترجمه‌ی مقاله جریان سازی در تاریخ زیبایی شناسی طبیعت است به نام «زیبایی شناسی معاصر و غفلت از زیبایی طبیعی». مقاله‌ی هپبرن همراه شده است با پیش گفتار و پی گفتاری از مترجم در معرفی اجمالی زیبایی شناسی طبیعت و ترسیم جغرافیای آن و نیز بررسی الگویی در تجربه‌ی زیبایی شناختی طبیعت که هنر را دلیل راه خود می گیرد.
تقدیر هنر: بیگانگی زیباشناختی از کانت تا دریدا و آدورنو
نویسنده:
ج.ام. برنستین؛ ترجمه: صابر دشت آرا
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: گیلگمش,
چکیده :
کتاب تقدیر هنر از بیگانگی زیباشناختی (از کانت تا دریدا و آدورنو) سخن گفته است. این کتاب در ۵ بخش به روایت ماجرای بیگانه‌شدن هنر از حقیقت پرداخته و بر نقد سوم کانت تمرکز کرده است. نویسنده در پی آن است که ارتباط میان حقیقت و هنر مدرن را شناسایی کرده و نشان دهد که چرا و چگونه هنر مدرن، رشتهٔ پیوند میان خود و حقیقت را از هم گسسته است. جی. ام. برنستین برای پاسخگویی به این پرسش، به‌سراغ کتاب «نقد قوهٔ حکم»، اثر ایمانوئل کانت رفته و تفاسیر جدیدی را از نوشته‌های این فیلسوف ارائه کرده است. گفته شده است که بازخوانی‌ای که در این کتاب از اندیشه‌های کانت شده، با قرائت‌های سنتی سایر مؤلفان تفاوت‌های بسیار دارد. نویسنده با دیدگاه بدیع خود، آثار و افکار هایدگر، دریدا و آدورنو را نیز بررسی کرده است. مقصود برنستاین از چنین بررسی‌هایی این است که ببیند آیا هنر می‌تواند نمایش‌دهندهٔ حقیقت باشد و آیا می‌توان ارتباطی میان هنر با اخلاق و عقلانیت یافت؟ یا اینکه هنر اساساً با این موضوعات فاصلهٔ بسیاری دارد و نمی‌توان هیچ‌گونه پیوندی میان آن با حقیقت، عقلانیت و اخلاق متصور شد؟
زیبایی‌شناسی زندگی روزمره: نگاه شرقی، نگاه غربی
نویسنده:
لیو یودی، کرنیس‌ ال کارتر؛ ترجمه: محمد خیابانی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: پله,
چکیده :
«زیبایی شناسی زندگی روزمره از بدو پیدایش به جریانی فکری با جاه طلبی ای جهانی بدل شد. این علاقه منجر به کارهای نظام مند و عمیق زیادی در این موضوع شد که برخی از این کارها را مولفانی که در این کتاب حضور دارند انجام داده اند. هر چند، این تحولات هنوز نیازمند بررسی نقادانه اند. این یکی از دلایل شکل گیری مجموعهٔ حاضر است که با مقالاتی از نه فیلسوف غربی و چهار فیلسوف شرقی بر این تحولات جدید زیبایی شناسی متمرکز شده است. این اندیشمندان، مفاهیم و نظریه های ضروری ای برای درک زیبایی شناسی زندگی روزمره به عنوان یک رویکرد مطالعاتی معاصر ارائه می دهند. عنوان فرعی این مجموعه، یعنی «نگاه شرقی، نگاه غربی»، به گرایشی در گسترهٔ جهانی دیدگاه ها اشاره دارد. خصلت برجستهٔ کتاب حاضر این است که نه تنها تحولات اخیر زیبایی شناسی زندگی روزمره در غرب را بازگو می کند، بلکه بر تعامل میان حکمای غرب و شرق در این حوزه نیز تأکید دارد. بنابراین، هدف پروژهٔ حاضر مشارکتی به منظور پیشرفت همکاری میان زیبایی شناسی غربی و شرقی است. آنچه کتاب حاضر را از مجموعه ها و تک نگاری های موجود در این موضوع متمایز می کند آن است که می کوشد زیبایی شناسی زندگی روزمره را در گفت وگویی فرهنگی میان غرب و شرق و با نگرشی متمرکز بر ایجاد شکل جدیدی از زیبایی شناسی زندگی روزمره نگرشی از چشم اندازی جهانی ارائه دهد.
منشورهای اخلاقی در فرهنگ اسلامی (مروری بر چند متن اخلاقی) "فرزندم" تفسیر و توضیح در رابطه دین و اخلاق
نویسنده:
ثقفی ، سیدمحمد
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
انصاریان,
زیبایی‌شناسی محیطی: زیبایی یا بلای جان؟
نویسنده:
مارتین درنتن، جوزف کولارتز؛ ترجمه: لیلا سیفی پور
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: پله,
چکیده :
زیبایی‌ شناسی محیطی، عرصه‌ای جدید از پژوهش در حوزه‌ی زیبایی است که تا نیمه‌ی اول قرن بیستم، با عنوان زیبایی‌شناسی طبیعت، تامل و تحلیل می‌شده است. امروزه با بازاندیشی این مفهوم، محیط در معنای وسیع‌تری، شامل انسان و تجربیات انسانی نیز می‌شود. محیط با این تعریف، کانسپتی است که از ریزترین حشرات تا موجودات غول‌پیکر و از دست ناشناخته‌ها تا پدیده‌های طبیعی در جهان و فراتر از آن را در بر می‌گیرد و رابطه‌ی معنادار بین طبیعت، محیط زیست، محیط انسانی و… را تبیین می‌کند. کتاب پیش رو، تصویری واضح از بلوغ حوزه‌ی فلسفی زیبایی‌شناسی محیطی و حوزه‌های متنوع پیرامونی آن را ارائه می‌کند، که طی دهه‌های گذشته هم‌ زمان با هم به ‌وجود آمده‌اند.
  • تعداد رکورد ها : 319169