جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 321307
هوش شر یا معاهده‌ی شفافیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
ژان بودریار
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
A&C Black ,
چکیده :
پس از حملات 11 سپتامبر، پس از تهاجم به افغانستان و عراق و در اوج "جنگ علیه ترور"، ژان بودریار، متفکر جنجالی پست مدرنیست، کتاب "هوش شر" را نوشت. در پرداختن به لفاظی به اصطلاح «برخورد تمدن‌ها» بین غرب سرمایه‌داری و اسلام دینی بنیادگرا، این کتاب همچنین جمع‌بندی بسیاری از مهم‌ترین مضامین پروژه فلسفی بودریار را ارائه می‌کند. بودریار در اینجا بررسی می‌کند که چگونه لفاظی سیاسی نئولیبرالی فرهنگ‌های انسانی را به دو نیروی متضاد تقسیم می‌کند، یکی بر اساس مبادله نمادین، که دوگانه و متقابل است، و دیگری مبتنی بر مبادله پول و نشانه، که کلی‌کننده است. جوامع غیرغربی می توانند فرهنگ های نمادین واقعی و بادوام ایجاد کنند. اما سیستم جهان غرب، بر اساس منطق امپراتوری، برای ایجاد یک واقعیت یکپارچه و مهر و موم شده، طراحی شده است تا در سراسر جهان و تصویر آن بچرخد. اگر اولی تخریب ناپذیر و دومی غیرقابل مقاومت باشد، چه کسی می تواند برنده شود و پیروزی چگونه خواهد بود؟ ژان بودریار یکی از تأثیرگذارترین منتقدان فلسفی و فرهنگی است که امروزه همچنان می نویسد. کتاب‌های او شامل: جنگ خلیج‌فارس انجام نشد، آمریکا، اغواگری، نظم اشیاء و...
هایدگر و ایدئولوژی جنگ: اجتماع، مرگ و مغرب‌زمین
نویسنده:
دومنیکو لوسوردو؛ ترجمه: امین الدین ابطحی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: پیله,
فوکو و گفت‌وگوی اجتماعی: فراسوی چندپارگی
نویسنده:
کریستوفر فالزن؛ ترجمه: بهمن باینگانی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: شرکت انتشارات علمی و فرهنگی,
چکیده :
فراسوی چندپارگی پژوهشی جالب و شفاف درباره تقابل بین مطلق گرایی و نسبی گرایی یا بنیان باوری و چندپارگی است، که در عین حال راه حلی جدید نیز ارائه می دهد. کریستوفر فالزن - استاد فلسفه در دانشگاه ملی استرالیا - معتقد است که جایگزین مناسب برای بنیان باوری، نه چندپارگی، بلکه گفت وگو است، البته آن گونه ای از گفت و گو که می توان در آثار میشل فوکو یافت. در عین حال این کتاب نوعی بازاندیشی در مناظره مهم بین هابرماس و فوکو است و نشان می دهد که چگونه می توان از آثار فوکو به نحو مؤثری برای به چالش کشیدن موضع هابرماس بهره گرفت. فوکو و گفت و گوی اجتماعی: فراسوی چندپارگی می تواند برای همه کسانی که درباره فوکو تحقیق می کنند و هر کسی که به نظریه سیاسی، انتقادی و اجتماعی علاقه مند است مفید باشد.
سفر و پیام‌آور: ایران و فلسفه
نویسنده:
هانری کوربن؛ ترجمه: مهدی سر رشته داری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: مهراندیش,
چکیده :
این کتاب که مجموعه‌ای است از مصاحبه‌ها و مقالاتی که پس از مرگ هانری کربن چاپ و منتشر شده است، شرحی است بر سفری که کربن در طلب عالم خیالی واقعیت نامشهود، حیطه فرشتگان و موجودات قدسی در آن گام نهاده است. کتاب حاضر که به مطالعه فلسفه دینی و کندوکاو در ایمان شهودی می‌پردازد، تأملی است ژرف در مضامین عظیم عرفان ایرانی – اسلامی (نظریه صوفیانه دانش، سفری به درون روح و مناسک جام) که نگاهی روشنگر به درون عوالم فلسفی سهروردی، ابن عربی و ملاصدرا شیرازی می‌اندازد.
شبه پیگرافا عهد عتیق عهد جدید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James H. Charlesworth
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Trinity Press International,
برهنگی‌ ها
عنوان :
نویسنده:
جورجو آگامبن؛ ترجمه: ماهرخ آخوند
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: شوند,
چکیده :
ده مقاله استادانه گردآوری شده در اینجا، که طیف وسیعی از موضوعات را در بر می گیرد، ممکن است در ابتدا بی ارتباط با یکدیگر به نظر برسند. در حقیقت، آخرین کتاب جورجیو آگامبن موزاییکی از مبرم ترین دغدغه های اوست. پس از خواندن آن از جلد تا جلد، یک قدم به عقب بردارید و دنیایی از قرابت های پنهانی بین فصل ها به آرامی مورد توجه قرار می گیرد. یک قدم دیگر به عقب بردارید، و این قطعه ضروری دیگری از فلسفه ظریفی می شود که آگامبن با صبر و حوصله در طی چهار دهه تحقیق پایدار ساخته است. اگر برهنگی پنهانی یا عدم وجود همه حجاب ها باشد، برهنگی مجموعه ای از روزنه های حقیقت است. ریسمان راهنمایی این مجموعه - که کار رستگاری پیامبر، اجساد با شکوه رستاخیز، جشن سبت و شبح هایی که در خیابان های ونیز پرسه می زنند - در هم تنیده است، عدم کارکرد یا توقف کار است. این اصطلاح نباید به عنوان تنبلی یا اینرسی درک شود، بلکه باید به عنوان پارادایم کنش انسانی در سیاست آینده درک شود. برهنگی‌ها، خود نتیجه‌ی بی‌عملی بودن، جابه‌جایی میان فلسفه و شعر، فرهیختگی فلسفی و انحراف غیرمنتظره، رساله‌های متافیزیکی و نقد زندگی مدرن است. و خواه موضوع مورد بحث هویت شخصی باشد یا دستگاه بیومتریک، تهمت‌زن یا نقشه‌بر زمین، کافکا یا کلایست، هر صفحه اثری از یکی از زیرک‌ترین فیلسوفان زمان ما دارد.
هگل و پدیدارشناسی روح [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
رابرت استرن
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
London; New York: Routledge,
چکیده :
کتاب حاضر اثر «رابرت استرن»، شرحی مقدماتی و منسجم از «پدیدارشناسی روح»، نوشته «فردریش هگل» است. پدیدارشناسی روح، یکی از بزرگ‌ترین آثار فلسفی تاریخ است. نگارنده تلاش کرده تا کل فرایند تکوین روح را با زبانی قابل فهم و با تعهد به متن پدیدارشناسی و حفظ پیوستگی دیالکتیکی آن تفسیر کند.
فلسفه‌ی قاره‌ای
نویسنده:
سایمون کریچلی؛ ترجمه: خشایار دیهیمی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: ماهی,
چکیده :
این مقدمه بسیار کوتاه، خوانندگان را با مفاهیم کلیدی فلسفه سیاسی آشنا می کند: اقتدار، دموکراسی، آزادی و حدود آن، عدالت، فمینیسم، چندفرهنگی و ملیت. این کتاب که به صورت قابل دسترس نوشته شده است و با فرض عدم آگاهی قبلی از موضوع، خواننده را تشویق می کند تا به روشنی و انتقادی درباره سوالات سیاسی پیشرو زمان ما فکر کند. میلر ابتدا بررسی می‌کند که فلسفه سیاسی چگونه به مسائل اخلاقی اساسی مانند "چگونه باید در جامعه با هم زندگی کنیم؟" میپردازد. او علاوه بر این به اقتدار سیاسی نگاه می‌کند، دلایلی را که جامعه در وهله اول به سیاست نیاز دارد، مورد بحث قرار می‌دهد، محدودیت‌های سیاست را بررسی می‌کند، و می‌پرسد آیا حوزه‌هایی از زندگی وجود دارد که نباید توسط سیاست اداره شود؟ علاوه بر این، او پیوندهای بین اقتدار سیاسی و عدالت را که موضوعی ثابت در فلسفه سیاسی است، و راه هایی را که در آن عدالت اجتماعی می تواند برای تنظیم به جای تخریب اقتصاد بازار مورد استفاده قرار گیرد، بررسی می کند. میلر در سفرهای خود در این قلمرو به این موضوع می پردازد که چرا ملت ها واحدهای طبیعی حکومت هستند و متعجب است که آیا ظهور چندفرهنگی و همکاری فراملی همه اینها را تغییر خواهد داد یا خیر، و در پایان می پرسد که آیا ما هرگز شاهد تشکیل یک دولت جهانی خواهیم بود. . این کتاب مقدمه ای بر برخی از جالب ترین موضوعات زندگی ارائه می دهد. آنها که توسط کارشناسان برای تازه وارد نوشته شده اند، بهترین تفکر معاصر را در مورد مسائل و مسائل اصلی در صدها موضوع کلیدی، از فلسفه تا فروید، نظریه کوانتومی تا اسلام، نشان می دهند.
نیچه زایش تراژدی و چند نوشته‌ی دیگر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
فریدریش‌ ویلهلم نیچه
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
کنش‌پذیری ریشه‌ای: لویناس، بلانشو، و آگامبن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
تامس‌کارل وال
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
SUNY Press ,
چکیده :
«محمود درویش»، شاعر بزرگ و فقید فلسطینی در شعر «بدرود با ادوارد سعید» می‌نویسد: «زیبایی‌شناسی یعنی رسیدن به تناسب». اگر تناسب را ورای هر منظر زیبایی‌شناسانه، آنی بدانیم که کلیت شاکله‌ی فکر فلسفی را می‌سازد، آن‌گاه است که می‌توان به درک و فهم روابط بین دستگاه‌ها و ایده‌های فلسفی رسید. کتاب «کنش‌پذیری ریشه‌ای» نوشته‌ی «تامس کارل وال» اتصال کنش‌پذیری به واسطه‌ی گرانیگاه‌هایی‌ست که امانوئل لویناس، موریس بلانشو و جورجو آگامبن درعین جدایی منظر فلسفی‌شان داشته و دارند، آن هم در ریشه و پیوند با منطق استعلایی امانوئل کانت: بلانشو که کنش‌پذیری را نسبت به تصویر می‌دانست، لویناس که آن را نسبت به دیگری تعریف می‌کرد و پس‌از‌آن دو، آگامبن که کنش‌پذیری را نسبت به در-زبان-بودن شرح داده و می‌دهد. این کتاب به یکی از پرسش‌های اساسی فلسفه هم می‌پردازد: چه چیزی دازاین را نمایان می‌کند؟ نویسنده از منظر بلانشو، لویناس و آگامبن می‌نویسد: وقتی هیچ چیزی نباشد(؟!). البته که کتاب کنش‌پذیری ریشه‌ای دائما با این پرسش و ده‌ها پرسش دیگر کلنجار می‌رود و در بسیاری از مواقع پاسخی هم در کار نیست، اما جست‌وجو در وجود رازآمیز اثر هنری و اخلاق تصویری لویناس در کنار زبان تصویری بلانشو و بعد، اجتماع تصویری آگامبن، کتاب را عجیب مهم و خواندنی کرده‌است، هرچند نمی‌توان منکر پیچیدگی‌های سرشار از آزار آن شد که شاید به هر روی طبیعت مواجهه با این سه فیلسوف باشد.
  • تعداد رکورد ها : 321307