جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 316607
وانموده‌ها و وانمود [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
ژان بودریار
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ePub Bud ,
چکیده :
این کتاب در سال 1981 منتشر شد،Baudrillard روابط بین واقعیت ، نمادها و جامعه را زیر سوال می برد. "Simulacra ها نسخه هایی هستند که نمایانگر چیزهایی هستند که هیچ واقعیتی برای شروع آنها وجود ندارد ، و یا دیگر اصل و ریشه ای ندارند. شبیه سازی تقلید از عملکرد یک فرآیند یا سیستم در دنیای واقعی در طول زمان است. علاوه بر این ، Simulacra و Simulation در مورد چگونگی ارتباط نمادها و علائم با معاصر بودن (وجود همزمان) صحبت می کنند. بودریار ادعا می کند که جامعه کنونی ما "تمام واقعیت و معنی را با نمادها و نشانه ها جایگزین کرده است ، و این که تجربه انسانی شبیه سازی واقعیت است". علاوه بر این ، این Simulacra "واسطه ای صرف از واقعیت نیستند ، حتی مداخلات گمراه کننده واقعیت نیستند ؛ آنها مبتنی بر واقعیت نیستند یا یک واقعیت را پنهان نمی کنند ، آنها صرفا چیزی مانند واقعیت با درک فعلی ما را که با زندگی ما مرتبط است پنهان می کنند." بنابراین ، شبیه سازی هایی که بودریار به آن اشاره می کند ، معانی چگونگی ساخت نمادگرایی فرهنگ و رسانه ها واقعیت درک شده ، درک به دست آمده از طریق زندگی ما و وجود مشترک ماست و قابل خواندن است. "... بودریار معتقد بود که جامعه چنان با این Simulacra و زندگی ما اشباع شده است و زندگی ما آنقدر با ساخت و سازهای جامعه اشباع شده است که همه معانی را با بی نهایت تغییر پذیر بی معنی می ساخت. بودریار این پدیده را "غلبه بر Simulacra " عنوان کرد که در چهار مرحله بیان شد.
ذره‌گرایی در جهان اسلام و نسبت آن با سنت جالینوسی
نویسنده:
تزوی لانگرمن؛ ترجمه: روح‌ الله فدایی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: چوگان,
چکیده :
پژوهش درباره نخستین اندیشه‌های علمی در زمینه علوم طبیعی همواره از موضوعات مورد علاقه تاریخ‌نگاران علم بوده است. در این میان موضوعاتی همچون عناصر اساسی جهان طبیعت و چگونگی شکل یافتن اشیای طبیعی از این عناصر از مباحث پردامنه در تاریخ علم دوران باستان به شمار می‌رود. این کتاب نگارشی در همین راستاست که کوشش كرده شاخصه‌های اصلی نظریه «آنمیسم» یا «ذره‌گرایی» را در دوران باستان با تکیه بر گزارش‌های جالینوس بازخوانی نموده و به طور تفصیلی نحوه انتقال آموزه های «ذره‌گرایانه» به دانش دوره اسلامی را مورد بررسی قرار دهد.
آن‌چه لاک‌پشت به ما آموخت: داستان فلسفه
نویسنده:
برتون‌ اف پورتر؛ ترجمه: مجتبی پردل
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مشهد: ترانه,
چکیده :
کتاب حاضر شامل فلسفه و زندگي فلاسفه‌اي باستاني همچون سقراط، افلاطون و ارسطو مي‌شود، و پس‌ازآن با سده‌هاي ميانه و قديس توماس آکوئيناس ادامه مي‌يابد و سپس به رنسانس و فراسوي آن مي‌رسد. پورتر به کندوکاو در متافيزيک دکارت و هابز مي‌پردازد؛ معرفت‌شناسي هيوم و بار کلي را موردبررسي قرار مي‌دهد و در ميان آراي شماري فلاسفه ديگر اخلاقيات کانت و استوارت ميل را تجزيه‌وتحليل مي‌کند. در آخر نيز وي با موضوع‌هايي امروزين ازجمله نژادپرستي، سقط و فمنيسم مدرن کار خود را به پايان مي‌رساند. پورتر قادر است انديشه‌هاي پيچيده مزبور را به شيوه‌اي روشن، ساده و سرراست توضيح دهد. آنچه لاک‌پشت به ما آموخت از دريچه چشم فيلسوفاني که به شکل‌گيري تفکر مدرن ياري رسانده‌اند نگاهي متوازن و ساده فهم به پرسش‌هاي بنيادين زندگي عرضه مي‌دارد.
درباره‌ی آلبر کامو
نویسنده:
ریچارد کمبر؛ ترجمه: کیهان بهمنی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: افراز,
چکیده :
«آلبرکامو»، فیلسوف و نویسندۀ قرن بیستم است. او در اواسط دهۀ 1930، خبرنگار روزنامه جمهوری «الجزایر» شد و چند مقاله و نمایش‌نامه و رمان نوشت. رمان برجستۀ او به نام «بیگانه» در سال 1942 و مجموعۀ مقالاتش تحت عنوان «افسانۀ سیزیف» در سال 1943 به چاپ رسید. او مخالف سرسخت نازی‌ها بود و در سال 1957 جایزۀ نوبل ادبیات را دریافت کرد. بیگانه، کالیگولا و افسانۀ سیزیف، از آثار برجسته او در باب پوچی هستند. تفکر فلسفی او، ریشه‌ای عمیق در مسائل دینی دارد. پاسکال، فلوطین، با سیلید، والنتینوس و آگوستین، ریشه‌های مذهبی تفکر فلسفی او را به وجود آوردند. او کمونیستی بود که نه به خداوند اعتقاد داشت و نه اخلاقیات خاص مسیحی را می‌پذیرفت، اما به گفته خود، تفکر مسیحی داشت. کامو، در آثاری مانند، نامه‌هایی به یک دوست آلمانی، طاعون، عصیانگر، و سقوط، به فردی اخلاق‌گرا تبدیل شد. وی در سال 1960، در سانحه‌ای کشته شد. کتاب حاضر به معرفی آلبرکامو و آثارش اختصاص دارد؛ ضمن آن که نگارنده ریشه‌های مذهبی تفکر فلسفی او و برخی آثارش مانند بیگانه، سیزیف، سقوط، و طاعون را بررسی کرده است.
چنین نگفت زرتشت
نویسنده:
ایوو فرنتسل؛ ترجمه: فرزانه فریدونیان
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: برسم,
چکیده :
«اگر به دنبال آن هستید که از دل کتاب چنین گفت زرتشت، کتابی که نیچه بارها از نوشتن آن ابراز پشیمانی کرده بود، جهان‌بینی پیامبر ایرانی را بیرون بکشید، حتی یک‌بار خواندن آن هم اشتباه است و پیش از خواندن کتاب چنین گفت زرتشت، نیچه را باید به درستی بشناسیم.» «نیچه از فلسفه و جهان‌بینی مسیحیت بیزار است و آن را به قیمت خراب کردن وجهه اشوزرتشت به نمایش می‌گذارد و هر آنچه را که در جهان‌بینی مسیحیت می‌پسندد در افکار زرتشتی تعمیم می‌دهد. نیچه می‌توانست زنده‌کننده‌ی راه زرتشت پیامبر در اروپا قرن نوزدهم باشد ولی این رسالت را در نیافت.»
آدوایتا در ذن و تائو
نویسنده:
رامش‌ اس بالسکار؛ ترجمه: لیلا امانت
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: ترنگ,
چکیده :
مطالب این کتاب توضیحی است برای شناساندن جوهر اصلی آن بخش از معنویات شرقی که یگانگی محض الهی را حقیقت مطلق می‌داند و در مقابل، کل جهانِ مشهود و محسوس و کائنات را وجودی مجازی می‌شمارد که از حقیقت یا ذات مطلق متجلی شده و عینیت یافته است. این ذات یگانه در ما نیز حضور دارد، ولی با تصور فاعلیت و هویت فردی، مفهومی ذهنی به نام «من» در ما پدید آمده که روی آن وجود حقیقی پرده می‌کشد و کثرت ظاهری پدیده‌های جهانِ متجلی ما را از دیدن وحدت هستی باز می‌دارد. هستی جهان متجلی، بر بنیاد اضداد متقابل، همچون نیک و بد، زشت و زیبا، بلند و کوتاه، دور و نزدیک، سخت و آسان، عشق و نفرت، روشنایی و تاریکی و نسبیت‌های حاصل از آن‌ها استوار است و ادراک حقیقت اساسا، نه با دانش اکتسابی به ‌وسیله‌ حواس و پردازش‌های ذهنی ما -که دچار محدودیت‌های ناشی از این عوامل است- بلکه با فراتر رفتن از مفاهیم ذهنی و از طریق اشراق و روشن‌‌بینی حاصل می‌شود. بینش «آدوایتا» که واژه‌ای سانسکریت به معنای «نادوگانگی» است، بر محور این موضوع، نقطه‌ اصلی توجه نویسنده‌ کتاب است.
درس‌نامه‌هایی درباره‌ی منطق هگل
نویسنده:
گئورگ‌ ویلهلم‌ فریدریش هگل؛ ترجمه: بهمن اصلاح پذیر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: روزآمد,
چکیده :
کتاب حاضر، درس‌نامه‌هايي است که هگل براي آسان‌تر فهم شدن کتاب منطق (بخش اول از دائرة‌المعارف فلسفي) براي دانشجويان خود تهيه کرده است. اين درس‌نامه‌ها از طرف دانشجويان وي جمع‌آوري‌شده و سپس از طرف فرزند وي Karl Hegel ويرايش و براي نشر آماده شده است. جمع‌آوري اين کتاب تا سال ۱۸۳۱ به طول مي‌انجامد که سال مرگ هگل است. اين درس‌نامه‌ها از شماره ۱۹ دائرة‌المعارف که اختصاص به منطق دارد شروع مي‌شود و از اين شماره تا پايان کتاب به‌طور کامل بر مباحث کتاب منطق انطباق دارد.
معمای هابرماس
نویسنده:
لاسه توماسن؛ ترجمه: محمدرضا غلامی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دنیای اقتصاد,
چکیده :
کتاب حاضر درباره قانون و دموکراسي است و عال‌الخصوص به اين موضوع مي‌پردازد که چه عاملي به قانون، مشروعيت مي‌بخشد. به عبارت ديگر دغدغه کتاب، اين سؤال است که پيروي از قانون، براي خود قانون است يا به سبب ترس از تلافي ناشي از قانون‌شکني؟ اين کتاب به مباحث برابري و آزادي در فلسفه و نظريه قانوني و سياسي مي‌پردازد: چه زماني مي‌توان گفت که شهروندان آزادند و با برابري از اين آزادي لذت مي‌برند؟ آزاد بودن به چه معناست؟ و سؤالاتي از اين دست.
انقلاب فلسفی کانت: درآمدی کوتاه به نقد عقل محض
نویسنده:
یرمیاهو یوول؛ ترجمه: آکو امینی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: پیله,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کانت مدعی است که تمام پیشرفت‌های بشری، به ویژه در علوم، ریشه در یک انقلاب در طرز تفکر دارد که به موجب آن، حوزه معینی از شناخت سطحی از دانش ضروری بر کشیده می‌شود. درگذشته، این انقلاب‌ها تنها در ریاضیات و فیزیک صورت می‌گرفت، اما اکنون پس از دوره قرون‌وسطی، شرایط برای حقوق انقلابی که برای فلسفه نیز نوید گشایش شاهراهی را می‌دهد، فراهم‌شده است.
گزین‌گویه‌هایی در باب عشق و نفرت
نویسنده:
فریدریش‌ ویلهلم نیچه؛ ترجمه: محمدصادق رحیمی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: سولار,
  • تعداد رکورد ها : 316607