جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 365
یا این یا آن (جلد اول / جلد دوم)
نویسنده:
سورن کی یرکگور؛ مترجم : صالح نجفی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: مرکز,
چکیده :
معرفی کتاب یا این یا آن(جلد اول) اثر سورن کی یرکگور: «یا این یا آن» اولین کتاب مهم از"سورن کی یرکگور" فیلسوف نامدار دانمارکی است ،که در آن به مباحث الهیات، فلسفه ی اگزیستانسیالسیتی و مراحل مختلف زندگی انسان پرداخته شده است. کتاب دو جلد دارد: جلد اول«یا این» و جلد دوم «یا آن» . این کتاب با استفاده از صدای دو شخصیت پیش می رود : جوان ظریف طبع قسمت اول ، که به سادگی "A" نامیده می شود و قاضی اخلاقی ویلهم از بخش دوم. "کی یر کگور" که در جستجوی زندگی معنادار است ،در مباحث متنوعی به دنبال آن می گردد که گستره ی وسیعی از پرداختن به موتزارت ، درام و کسالت گرفته تا خاطرات اغواگر معروف، اغوا گری بدبینانه و نفی نهایی زنی جوان و زیبا را در بر می گیرد. این کتاب شاهکاری از دوگانگی است، این یا آن اکتشافی درخشان از تعارض بین زیبایی شناسی و اخلاقیات است که هر دو بر طرز تفکر طعنه آمیز و اغواگرانه بر لذت های اپیکوری تامل می کنند و با فصاحت، فضائل شریف یک زندگی اخلاقی برجسته را بیان می کند. "کی یرکگور" در کتاب «یا این یا آن » خطوط کلی نظریه ای را بیان می کند که در ارتباط با هستی انسانی است. بنای این نظریه بر تمایزی است میان دو شیوه ی زندگی: زندگی مبتنی بر اصالت زیبایی شناسی و لذت جویی، و زندگی اخلاقی که پایه اش تعهد و مسئولیت پذیری است. بسیاری این اثر را شاهکاری شاعرانه از فلسفه، به قلم "سورن کی یرکگور" می دانند و برای افرادی که می خواهند یک کتاب فلسفی با حجم کم و بدون پیش نیاز مطالعاتی چندان زیاد بخوانند، «یا این یا آن» یک مطالعه ی فوق العاده خواهد بود.
مطالعه تطبیقی معنای زندگی از منظر سورن کرکگور و علامه طباطبایی
نویسنده:
سید مرتضی سجادی ، مجتبی آخوندی ، وحید انعامی
نوع منبع :
مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
معنای زندگی یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های بشر امروز است که رنج‌ها، روزمرگی، پوچی، مرگ و... ضرورت آن را می‌طلبد. سورن کرکگور با ترسیم سه ساحت در زندگی انسان، انتخاب یکی از آنها را اولین و مهمترین انتخاب هر فرد می‌داند و معتقد است جهش از ساحات حسانی و اخلاقی به ساحت ایمانی است که می‌تواند فرد را در دل رنج‌ها و سختی‌ها آرام کند و زندگی وی را معنا بخشد. علامه طباطبایی با استعانت از آیات قرآن، قائل به دو ساحت دنیوی و اخروی است و انتخاب دین در ساحت اخروی را معنابخش زندگی فرد می‌داند. نتیجه این پژوهش، شناخت ساحات زندگی انسان، به ساحت «حسانی دنیوی»، «اخلاقی دنیوی»، «دینی دنیوی» و «دینی اخروی» می‌باشد. دو ساحت «حسانی اخروی» و «اخلاقی اخروی» نیز ذیل ساحت «دینی اخروی» تعریف می‌شود. نتیجه دیگر این پژوهش، تفاوت میان ساحت «دینی دنیوی» و «دینی اخروی» است که در ساحت «دینی دنیوی» هرچند فرد پایبند به مناسک دینی است اما چون با اهداف دنیوی، به انجام مناسک می‌پردازد، این ساحت، وی را در بن‌بست دنیا دچار پوچی خواهد کرد. این پژوهش با جمع‌آوری اطلاعات به صورت کتابخانه‌ای از اسناد نوشتاری و روش داده‌پردازی توصیفی-تحلیلی به تطبیق معنای زندگی از منظر این دو اندیشمند پرداخته است.
کی یرکگور و ویتگنشتاین در مورد فلسفه و دین (آشفتگی حوزه ها) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Genia Schönbaumsfeld
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA,
چکیده :
ترجمه ماشینی : اشارات گذرا به رابطه کی یرکگارد و ویتگنشتاین در ادبیات فلسفی رایج است، اما تفسیر جدی و جامعی درباره رابطه اندیشه های آنها وجود ندارد. Genia Schönbaumsfeld این شکاف را می‌بندد و خوانش‌های جدیدی از برداشت‌های کی‌یرکگارد و ویتگنشتاین از فلسفه و باور دینی ارائه می‌کند. فصل اول تأثیر کی یرکگور بر ویتگنشتاین را مستند می‌کند، در حالی که فصل‌های دوم و سوم انتقادات شدیدی را از دو تلاش برجسته برای مقایسه این دو متفکر، آنهایی که توسط دی. در فصل چهارم، شونبامسفلد نقدهای هماهنگ کی یرکگارد و ویتگنشتاین را درباره «دیدگاه فضاپیمایی» دین مطرح می کند و از آن در برابر اتهامات رایج «باورگرایی» و «غیر عقلانی» دفاع می کند. آشفتگی حوزه‌ها علاوه بر مشارکت در بحث معاصر در مورد چگونگی خواندن آثار کی‌یرکگارد و ویتگنشتاین، به موضوعاتی می‌پردازد که نه تنها به محققان ویتگنشتاین و کیرکگارد، بلکه به هر کسی که به فلسفه دین، یا جنبه‌های اخلاقی عمل فلسفی علاقه‌مند است، می‌پردازد. چنین.
کی یرکگارد یا نیچه [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Tom P.S. Angier
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Taylor and Francis,
تاریخ فلسفه. ج 7: فلسفه مدرن، از ایده آلیست های پساکانتی تا مارکس، کی یرکگور و نیچه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Frederick Copleston
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Image Books,
وجود: درآمدی بر اندیشه وجودی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Steven Luper (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
.Mayfield Pub,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
این گلچین جاه طلبانه شامل نوشته های اصلی نیچه، کی یرکگور، هایدگر و سارتر، و همچنین گزینش های سخاوتمندانه ای از آثار دیگر متفکران مهم اگزیستانسیالیست قرن بیستم است. این مجموعه که در گستردگی خود بی‌سابقه است، کمک‌های انجام شده به تفکر اگزیستانسیالیستی از طریق ادبیات را نیز تصدیق می‌کند.
تاریخ فلسفه : فلسفه مدرن: از ایده آلیست های پساکانتی تا مارکس، کی یرکگور و نیچه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Frederick Charles Copleston
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Image Books,
خدایی در زمان یا زمانی مملو از خدا: مطالعه ای در مورد زمانمندی و ابدیت در کلاریس لیسپکتور [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Marilia Murta de Almeida
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : پایان نامه حاضر از این پرسش که چگونه انسان با آنچه که از او فراتر می رود و از پیامدهای این رابطه به زندگی مشترک ارتباط برقرار می کند، تدوین شده است. موضوع در گستردگی رابطه انسان و امر الهی وارد می شود و از این طریق مرز میان فلسفه و کلام را لمس می کند. اثری که به عنوان پایه‌ای برای تحقیق عمل می‌کند، رمان Uma aprendizagem ou o livro dos prazeres کلاریس لیسپکتورز است، و این تأثیری دارد که مرز بین فلسفه و ادبیات را نیز برای اثر مهم می‌کند. انتخاب یک اثر ادبی برزیلی همچنین در نظر دارد که بحث را به سمت گزینه تحقیق در مورد آثار نوشته شده توسط نویسندگان برزیلی با هدف ارتقاء دانش نحوه ساخت فلسفه در این کشور هدایت کند. با شروع از این پرسش اولیه، پایان نامه سعی در تبیین اندیشه های فلسفی موجود در رمان دارد و گفت و گوی میان آنها و برخی مفاهیم سنت فلسفی کلاسیک مانند مفاهیم کی یرکگاردی لحظه و پارادوکس برقرار می کند.
دیالکتیک یأس در کیرکگارد و تأثیر آن بر مفهوم بیگانگی در پل تیلیش [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Elias Gomes da Silva
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : تحقیقات آنها به دنبال ایجاد رابطه تأثیر فلسفه سورن کیرکگور بر ساخت الهیات پل تیلیش بود. بنابراین، ما به عنوان پس زمینه یا ساختار استدلالی از مفهوم ناامیدی انسانی کی یرکگارد استفاده می کنیم و آن را با مفهوم انتقال بودن تیلیش مقایسه می کنیم. ما آن را عینیت می‌بخشیم، ترکیب گفتگوی درهم تنیده را در توسعه به اصطلاح دکترین گناه در هر دو نویسنده نشان می‌دهیم. یعنی همان‌طور که آشکار شدن انسان‌شناسی کی‌یرکگارد، پایه‌های الهیات نظام‌مند را، به‌ویژه در موضوع هارماتیولوژی، مشکل‌ساز کرد، و این که چگونه همین پرسش‌گری توانست شیوه‌ای را که منجر به پیش‌نویسی که تیلیش درباره همان موضوع انجام داد، استاندارد کند. بدیهی است که در جریان این پژوهش، نه رد صلاحیت یا حذف اصالت نویسندگان و نه تبدیل استدلال های آنان به نوعی ملغمه مفهومی صورت گرفته است. بنابراین، قبل از اینکه فرض شود یک بازنگری، آمیختگی دلبخواهانه ایده‌ها را به دنبال داشته باشد، یک بار دیگر راه‌حل‌ها را به مراکز دیالکتیکی و مشترک اشاره می‌کند و به آن عناصر هم‌گرایی اشاره می‌کند، جایی که در واقع امکان گفت‌وگو وجود دارد.
قانون و اضطراب در سورن کی یرکگور : دیالوگ هایی با زمان حال [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Ruth Faria da Costa Castanha
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه کارشناسی ارشد، حاصل رنج ناشی از تفکر کیرکگاردی در مواجهه با قانون و واقعیت دنیای حقوقی است. موضوع انتخاب شده به صورت عرضی با شاخه های مختلف حقوق، عمدتاً با فلسفه حقوق، که بحث بر آن متمرکز است، گفتگو می کند. جامعه شناسی حقوقی، روانشناسی و علوم دینی بدون مشکل می گذرد. با این حال او با محبت از الهیات دعوت می کند تا در تریبون حاضر شود و دوشادوش قانون صحبت کند. موضوع، از دیدگاهی که در اینجا مطرح شده است، در زمینه علمی اندکی مورد بررسی قرار گرفته است، به همین دلیل است که اهمیت آن در درک درد و رنجی که کسانی را که به دنبال تفسیر منصفانه از قانون هستند آزار می دهد و برانگیخته می کند، برجسته می شود. برای بحث، ما مفهوم اضطراب موجود در کار نویسنده دانمارکی سورن کیرکگارد را از چندین جنبه حقوقی در مورد اینکه قانون و موضوع آن چیست، تخصیص دادیم.
  • تعداد رکورد ها : 365