جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 318736
مدرنیسم و نیهیلیسم
نویسنده:
شین ولر؛ ترجمه: مرتضی لک
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: کتاب آبان,
چکیده :
کتاب «مدرنیسم و نیهیلیسم» با تمرکز بر طیف وسیعی از فیلسوفان و نویسندگان، از نیچه تا دریدا و فلوبر تا بورخس، تاریخچه استقرار مفهوم نیهیلیسم را در گفتمان‌های مدرنیسم فلسفی و زیبایی‌شناختی ترسیم می‌کند و شباهت‌ها و تفاوت‌های مدرنیستی و پست مدرنیستی را در نظر می‌گیرد. ه دیگر سخن، ولر، البته با زبانی دشوار که ویژۀ متون و مباحث فلسفی است، بر ما روشن می‌سازد که نیهیلیسم نه‌تنها به معنای پوچی و گریز از حقیقت نیست، بلکه رویکردی کاملا مبتنی بر حقیقت است که یگانه ایرادش این است که خواهان دگرگونی انقلابی یا به عبارت بهتر باژگونی ارزش‌ها و گفتمان‌های اخلاقی، سیاسی، فرهنگی، هنری و هویتی است. این دگرگونی که با نظریات رادیکال نیچه و نیهیلیست‌های روس در قرن نوزدهم آغاز شده و تا پایان جنگ جهانی دوم ادامه می‌یابد، بر یک شالوده نظری خاص استوار است: اضمحلال حقیقتی که تا کنون تعریف‌کنندۀ وجود، انسان و دنیای وی بوده است. ولر با دسته‌بندی نیهیلیسم و مدرنیسم و آوردن مثال‌ها و نقل‌قول‌های بسیار از پیشگامان اندیشه نیهیلیسم (نه به معنای عامی که تا کنون می‌شناخته‌ایم) راه را برای درک جدید ما از این مفهوم و ارتباطش با مدرنیسم و پست‌مدرنیسم هموار می‌کند.
شواهد تجربی حیات پس از مرگ: بزرگترین بررسی روی تجربه‌های نزدیک به مرگ برای اثبات حیات پس از مرگ
نویسنده:
جفری لانگ، پل پری؛ ترجمه: محمدباقر کجباف، علی نقی قاسمیان نژاد
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
اصفهان: دانشگاه اصفهان,
چکیده :
کتاب شواهدی بر زندگی پس از مرگ اثر جفری لانگ و پل پری بر اساس یک دهه تحقیق بر روی تجربه‌ی نزدیک به مرگ انسان‌های مختلف از نژادها و ملیت‌های گوناگون تدوین شده است. در این کتاب خواندنی مولفان با طبقه‌بندی عناصر تکرارشونده در تجربیات گردآوری‌شده در بنیاد تحقیقاتی تجربه‌ی نزدیک به مرگ، تلاش کرده‌اند تا به پرسش ازلی ابدی بشر که «آیا پس از مرگ زندگی‌ای وجود دارد؟» با اتکا به علم جواب مثبت بدهند. گفتنی‌ست این کتاب در دسته‌ی آثار پرفروش نیویورک‌تایمز قرار دارد.
کتاب راهنمای زندگی: فلسفه برای همیشه و در هر شرایطی
نویسنده:
جولیان باگینی، آنتونیا ماکارو؛ ترجمه: محدثه احمدی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: سنگ,
چکیده :
«کتاب راهنمای زندگی» واقعا یک کتاب راهنمای کاربردی است. نویسندگان تلاش کرده‌اند فلسفه را که کم‌تر به عنوان راه حل عملی مسایل و مشکلات روزانه به کار می‌رود، به صورتی کاربردی و قابل درک برای همه دربیاورند. و به شکل حیرت‌انگیزی موفق شده‌اند. فرض کنید همین حالا عزیزی را از دست داده‌اید. در این کتاب مدخل «سوگواری» در سه صفحه به شما نکاتی را می‌گوید که هیچ ارتباطی به توصیه‌های شعاری و به درد نخور کتاب‌های انگیزشی ندارد، بلکه ریشه‌اش در عمیق‌ترین مباحث فلسفی و دیدگاه‌های فیلسوفان بزرگ است و به همین علت، تا حد زیادی کمک‌تان می‌کند تا درک دیگر یا بهتری از مفهوم سوگواری پیدا کنید. علاوه بر این، در پایان هر مدخل، نویسندگان شما را به مدخل‌های مرتبط دیگر در همین کتاب ارجاع می‌دهند. مثلا در پایان مدخل سوگواری، آمده است: «همچنین رجوع شود به: زندگی پس از مرگ، مرگ، فقدان، فناپذیری، خودکشی.» بنابراین شما می‌توانید همه‌ی مدخل‌های مرتبط با این موضوع مشخص را خیلی سریع پیدا کنید و بخوانید. این ویژگی باعث می‌شود «کتاب راهنمای زندگی» کتابی باشد که به دفعات و با توجه به نیاز فکری، حسی یا روزمره، مورد مراجعه قرار گیرد. چون ۱۵۹ مدخل با همین ترتیب در کتاب آمده است. از موضوعاتی مثل خیانت، عشق، روابط جنسی، وفاداری، غیرت، روابط، دروغ، دوستی، دوست‌یابی، خشم، صداقت، خودفریبی، خانواده، وظیفه و امثال این‌ها تا موضوعاتی مثل اضطراب، آرامش، ترس، شادی، امید، برنامه‌ی کاری، حسادت، دیگران، شایعه، آبرو، جنگ، کار، ثروت و… از این نظر، «کتاب راهنمای زندگی» یک اثر منحصربه‌فرد است که هم کارکرد خودیاری به شیوه‌ای بسیار عمیق‌تر از روان‌شناسی زرد را دارد، و هم کتابی است به‌شدت فلسفی که شما را با دیدگاه‌های فیلسوفان بسیار متنوعی درباره‌ی مسایل بسیار متنوعی آشنا می‌کند.
متفکران بزرگ فلسفه: زندگی، افکار و آثار بزرگ‌ترین فیلسوفان جهان
نویسنده:
فیلیپ‌ اندرو استوکس؛ ترجمه: محدثه احمدی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: سنگ,
چکیده :
کتاب «متفکران بزرگ فلسفه» ، فیلسوفان اصلی سنت غرب را به نمایش می گذارد. این کتاب با در نظر گرفتن خواننده عمومی نوشته شده است، مقدمه ای ایده آل برای ایده های آنها و تأثیری که این ایده ها بر جهان گسترده داشته است ارائه می دهد. مختصر و آموزنده، متن مفاهیم اساسی پشت کار هر فیلسوف را همراه با جزئیات بیوگرافی و تاریخی معرفی می کند. این کتاب، مرجعی ایده‌آل برای همه علاقه‌مندان به فلسفه است، و به‌ویژه برای کسانی که می‌خواهند توضیحی روشن و سرگرم‌کننده از ایده‌هایی که طرز تفکر ما را شکل می‌دهند، ارائه دهند.
رمانتیسم: قدم اول
نویسنده:
دانکن هیث؛ ترجمه: کامران سپهران
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: شیرازه کتاب ما,
چکیده :
فلسفه، هنر، ادبیات، موسیقی و سیاست همگی در دوره پرتلاطم بین انقلاب فرانسه 1789 و مانیفست کمونیست 1848 دگرگون شدند. این عصر "انقلاب رمانتیک" بود، زمانی که نگرش مدرن به آزادی سیاسی و هنری متولد شد. وقتی به رمانتیسم فکر می کنیم، چهره های پر زرق و برقی مانند بایرون یا شلی فورا به ذهن ما خطور می کند، اما ناپلئون یا هگل، ترنر یا بلیک، واگنر یا مارکس چطور؟ چگونه بود که رمانتیسم توانست همزمان فردگرایی پرشور و ناسیونالیسم شوونیستی را به وجود آورد؟ چگونه جنبش‌های توتالیتر قرن بیستم را ترسیم کرد؟ دانکن هیث و جودی بورهام به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهند و مروری منحصربه‌فرد از بسیاری از رشته‌های درهم تنیده رمانتیسم با تمرکز بر چهره‌های برجسته در بریتانیا، آلمان، فرانسه، ایتالیا، روسیه و آمریکا ارائه می‌کنند.رمانتیسم یک جریان فرهنگی، هنری و ادبی است که در اواخر قرن هجدهم و اوایل قرن نوزدهم در اروپا شکل گرفت. این جریان تأثیرات عمیقی بر هنر، ادب، فلسفه، موسیقی و فرهنگ کلان داشته و می‌توان آن را به عنوان یک پیشران اصلی در تحولات فرهنگی زمانه‌ای خود دانست. خیال‌پردازی و فانتزی نقش مهمی در ایجاد آثار رمانتیک داشت. هنرمندان از دنیای خیالی، رویاها و داستان‌های خود در آثار خود بهره بردند. رمانتیسم تأثیرات بزرگی بر ادب و هنر داشت و به طراحی معماری، نقاشی، موسیقی، و ادبیات مدرن کمک کرد. برخی از نویسندگان معروف رمانتیک شامل ویلیام وردزورث، جان کیتز، لرد بایرون، و ژورج گوردن بایرون هستند. رمانتیسم به عنوان یک جریان فرهنگی و هنری تأثیری عمیق در ادب و هنر داشت و تفکرات و ایده‌های آن همچنان تاکنون بر بسیاری از آثار فرهنگی معاصر تأثیر گذار هستند.
پدیدارشناسی: درسنامه‌های فلسفه‌ی غرب
نویسنده:
دیوید آر سربون؛ ترجمه: عبدالله سالاروند
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: شرکت انتشارات نقش جهان مهر,
راهنمای اولیه تکنیک رورشاخ
نویسنده:
برونو کلاپفر، هلن‌ هیلر دیویدسن؛ ترجمه: محمود فرورشی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: اندیشه عصر,
پرسش‌های زندگی: درآمدی بر فلسفه در عصر اینترنت، ایدز و شبیه‌سازی
نویسنده:
فرناندو ساواتر؛ ترجمه: عباس مخبر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مان کتاب,
چکیده :
این اثر یک کتاب فلسفه به معنای متعارف آن، یعنی سیاهه‌ای از دیدگاه های فیلسوفان گوناگون، نیست. کتابی است دربارۀ فلسفه ورزیدن. و فلسفه ورزیدن نوعی شیوۀ نگاه کردن به زندگی و پرسش‌هایی است که زندگی پیش پای ما می‌گذارد. آنچه وجود دارد و اتفاق می‌افتد برای ما چه معنایی دارد؟ کل دانشی که می‌دانیم چه معنایی دارد و آیا با دانشی حقیقی مواجهیم یا جعلی؟ فرناندو سوتر در این کتاب مسائل مهم زندگی را در ده سرفصل به زبانی تا حد ممکن ساده و قابل فهم بررسی می‌کند. مسائلی از قبیل مرگ، زمان، زبان، من، جهان، طبیعت، حقیقت و زیبایی چیستند و فلسفه چگونه می‌تواند در فهم بهتر این مهم‌ترین مقوله‌های زندگی یاریگر ما باشد؟ این کتاب فلسفه را راهی برای درک و لذت بردن از زندگی، و گفت‌وگویی میان افراد می‌داند.
فلسفه در چهل ایده: درس‌هایی برای زندگی
نویسنده:
آلن دوباتن؛ ترجمه: شهاب الدین عباسی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: مان کتاب,
چکیده :
فلسفه در چهل ایده کتابی است ساده و قوی دربارۀ نقش نگرش های فلسفی در متن زندگی. این کتاب چهل ایده از بزرگ ترین و تاثیرگذارترین ایده های فلسفی را شرح می دهد و ما را به سفری در دل مفاهیم اساسی فرهنگ های شرق و غرب می برد. در این کتاب، به پیاده روی در جنگل های خیزران می رویم، از آب حکمت می آموزیم، در مراسم چای آرامش می یابیم و با گل آرایی و تزئین باغ زیبایی های زودگذر زندگی را بهتر درک می کنیم. در سیر فلسفه غرب هم با بعضی از بزرگ ترین اندیشه ها آشنا خواهیم شد. از جمله ماکیاولیسم و آیین رواقی. این راهنمایی اساسی از حکمت و فروتنی برخی از قوی ترین ذهن های تاریخ فلسفه سخن می گوید – شخصیت هایی چون سقراط، کانت، نیچه، هایدگر، کنفسیوس، لائو دزو و بودا. فلسفه در چهل ایده مجموعه تاملاتی است دربارۀ خودشناسی، شکوفایی، عشق، دموکراسی، ثروت ملل، دلهرۀ وجودی، رنج، خیرخواهی، وفاداری، و سی و یک ایدۀ اساسی دیگر.
مدرسه امام صادق علیه‌السلام
نویسنده:
احمد غلامی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: جمال‏‫,
کلیدواژه‌های اصلی :
  • تعداد رکورد ها : 318736