جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 318736
کودک فلسفی: پرورش توان فکری و فلسفی کودکان
نویسنده:
جانا مورلون؛ ترجمه: مرتضی براتی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: لگا,
چکیده :
ترجمه ماشینی: خوب بودن یعنی چی؟ چرا مردم می میرند؟ دوستی چیست؟ کودکان وارد دنیای پر از پرسش می شوند و با مسائل عمیق و متفکرانه دست و پنجه نرم می کنند، حتی اگر همیشه با صدای بلند آنها را شگفت زده نکنند. بسیاری از والدین تمایل دارند در مورد ایده های فلسفی با فرزندان خود بحث کنند، اما مطمئن نیستند که چگونه این کار را انجام دهند. The Philosophical Child به والدین راهنمایی می کند که چگونه به آرامی به سؤالات فلسفی با کودکان در هر سنی برخورد کنند. جانا مور لون استدلال می کند که برای رشد عاطفی کودکان، باید میل و توانایی خود را برای تفکر انتزاعی در مورد خود و تجربیات خود توسعه دهند. این کتاب راه‌های آسانی را پیشنهاد می‌کند که والدین می‌توانند با پرسش‌های فلسفی فرزندان خود درگیر شوند و به آنها کمک کنند «خود فلسفی» خود را توسعه دهند.
کلیات فلسفه: فلسفه چیست؟ - علم اخلاق - فلسفه سیاسی - فلسفه اولی (مابعد الطبیعه) - فلسفه دین - شناسائی - منطق - فلسفه معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
ریچارد هنری پاپکین، آوروم استرول
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Three Rivers Press ,
چکیده :
این کتاب، ترجمه ای از کتاب philosophy made simphe که در حد خود کتابی است جامع و در آن نظریات و مسائل گوناگون فلسفی به طرزی نسبتا ساده و روشن بیان شده است. این کتاب دارای هفت فصل می باشد: 1- علم اخلاق 2- فلسفه سیاسی 3- فلسفه اولی (مابعدالطبیعه) 4- فلسفه دین 5- نظریه شناسائی 6- منطق 7- فلسفه معاصر.
درآمدی تصویری بر زیبایی‌شناسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
کریستوفر کول وانت
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
London: Icon Books Ltd ,
چکیده :
کتاب «درآمدی تصویری بر زیبایی‌شناسی»، با عنوان اصلی Introducing Aesthetics: A Graphic Guide، کتابی است که به زبانی ساده و همراه با تصویر، از زیبایی‌شناسی و روش‌های تعریف زیبایی و شناخت آن سخن می‌گوید و سِیرِ تحول زیبایی‌شناسی را از گذشته تا امروز، در چشم‌اندازی تاریخی، ترسیم می‌کند. کتاب «درآمدی تصویری بر زیبایی‌شناسی» ماحصل همکاری کریستوفر کول‌وانت، به‌عنوان نویسنده، و پیرو، به‌عنوان تصویرگر، است. این کتاب مقدمه‌ای راه‌گشا و مفید برای ورود به مباحث مربوط به زیبایی‌شناسی و فلسفۀ هنر و دیدگاه‌های گوناگون در این باره و شناخت و درک وجوه زیبایی‌شناختی آثار هنری و ادبی از دیدگاه متفکران و جریان‌های فکری و فلسفی مختلف است.
وابی سابی: هنرکامل نبودن در زندگی! [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
نوبوئه سوزوکی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
North Clarendon, VT: Tuttle Publishing ,
چکیده :
این کتاب به معرفی یکی از مفاهیم جالب به نام وابی سابی می‌پردازد. وابی سابی یکی از مفاهیم مرتبط با ذن است که بر این اصل تکیه دارد: همه‌چیز ناقص، ناتمام و ناپایدار است. این فلسفه‌ نگاه تازه‌ای به زندگی در دنیا دارد. در دورانی که زندگی واقعی و مجازی ما کاملاً به هم ریخته است، کتاب وابی سابی: هنر کامل نبودن در زندگی به ما نشان می‌دهد چطور این مفهوم را در زندگی، افکار و موقعیت‌های روزمره‌ی خود به کار ببریم. کتاب وابی سابی: هنر کامل نبودن در زندگی! در سه بخش کلی نگارش شده است. نویسنده‌ی کتاب در بخش اول به بررسی فلسفه‌ی وابی سابی می‌پردازد و از خاستگاه این مفهوم می‌گوید.
ارض ملکوت: کالبد انسان در روز رستاخیز از ایران مزدائی تا ایران شیعی [کتاب به فرانسه]
نویسنده:
هانری کربن
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Paris, Lausanne: Buchet-Castel ,
چکیده :
کتاب «ارض ملکوت: کالبد رستاخیزی انسان از ایران مزدایی تا ایران شیعی» به قلم هانری کربن یکی از کلیدی¬ترین آثار او برای فهم جهان فکری و معنوی ایران زمین و پیوستگی فرهنگی ایران پیش از اسلام و پس از اسلام است. می¬توان این اثر را به منزلۀ مقدمه¬ای لازم و ضروری برای درک آرای هانری کربن در دیگر آثارش دانست. انشاءالله رحمتی در این¬باره می-گوید: «زیرا موضوع عالم مثال، از کلیدواژه¬هاییست که او در مقام تحلیل وجوه مختلف تفکر ایرانی، چه در ایران باستان و چه در ایران اسلامی تا به امروز، از آن بهرۀ فراوان می¬برد و این موضوع در کتاب ارض ملکوت به شیوه¬ای بدیع و روش¬مند بررسی شده است.» می¬توان گفت مضمون اصلی این اثر «پیکار در راهِ جان جهان یا پیکار در راه ملکوت» است. هانری کربن در مقدمه¬اش بر ویراست دوم هدف کتاب را راه¬یابی به عالم غیب – یا اقلیم هشتم یا به تعابیر دیگر، عالم شهرهای غیبی جابلقا، جابرصا و هورقلیا- دانسته است. کربن در این اثر به دنبال نشان دادن گروه¬ها و افردی است که در پیکار در راه جانِ جهان کوشیده¬اند؛ در این میان افلاطونیان پارس نیز حضوری پیوسته و مستمر داشته¬اند. موضوع بحث این اثر، عالمی در میان عالم معقول محض و عالم محسوس محض است. این عالم همان عالم مثال است که در اندیشۀ ایرانی ، چه ایران مزدایی، و چه ایران شیعی، بسیار درباره¬اش اندیشه¬ورزی شده است. اعتقاد به این عالم راه را برای بر بسیاری از تعارض¬های به ظاهر ناگشودنی و نزاع¬های بی¬حاصل در عرصۀ دین و اندیشه می¬بندد. مولف در این اثر نشان داده است که چگونه «افلاطونیان پارس» در طول تاریخ در عرصۀ پیکار برای کشف این عالم حضوری چشمگیر و برجسته داشته است. او بر این نظر است که بشر امروز بر مبنای تلاش¬ها و دستاوردهای افلاطونیان پارس می¬توانند ارض ملکوت را بازیابی کنند.
فرهنگ زیباشناسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
آران گوتر
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Edinburgh: Edinburgh University Press ,
چکیده :
فرهنگ زیباشناسی دربردارنده‌ی مفاهیم، مسائل، مواضع و چهره‌های مهم زیباشناسی و فلسفه‌ی هنر است. مدخل‌های متنوع این کتاب نشان می‌دهند که زیباشناسی چگونه به سایر شاخه‌های فلسفه و نظریه‌های هنر پیوند خورده و با آن‌ها در ارتباط است. کتاب حاضر راهنمای کم‌ادعا و جمع‌وجوری است برای سرگشتگان این حوزه‌ی به‌غایت متنوع و ارزشمند در تحقیقات فلسفی. این کتابی است برای تازه‌واردان حوزه‌ی زیباشناسی تا به کمک آن به مسائل و مفاهیم پیچیده‌ی زیباشناختی مطرح در کشورهای انگلیسی‌زبان وارد شوند. درعین‌حال، کسانی که از ظرایف زیباشناسی شناخت بیش‌تر و بهتری دارند نیز می‌توانند از آن برای مرور دانسته‌هایشان بهره ببرند. فرهنگ زیباشناسی، به سیاق لغت‌نامه‌ها، بر اساس حروف الفبا مدون شده است. اما با دقت بیش‌تر درمی‌یابیم که مدخل‌های آن به یکدیگر ارجاع می‌دهند و به مضامین مرتبط و زمینه‌های تاریخی و صورت‌بندی‌های استدلالی هم توجه دارند.
سفر به اعماق فلسفه: مروری بر مهم‌ترین مکاتب فلسفی غرب و شرق از آغاز تا امروز [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
سر ویراستاران: ماسیمو پیلیوچی، اسکای سی کلیری، دانیل‌ای کافمن
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Vintage,
چکیده :
این کتاب حول سه حوزه کلیدی از تجربیات بشری ساخته شده است که هر کدام مربوط به شاخه متفاوتی از فلسفه است: میل (که از فلسفه یونان باستان، به ویژه رواقی گری نشأت می گیرد)، کنش (که بینش هایی از اخلاق ارسطویی را در بر می گیرد)، و رضایت (که با آن همسو است). جنبه های درمان شناختی-رفتاری مدرن و فلسفه اپکتتوس). در بخش میل، پیگلیوچی به فلسفه رواقی تمرکز بر آنچه در کنترل فرد است و پرورش انعطاف پذیری در مواجهه با شرایط بیرونی می پردازد. او بر اهمیت درک تفاوت بین آنچه می‌توانیم تأثیر بگذاریم و آنچه خارج از کنترل ما است، تأکید می‌کند و تمرین‌ها و تأمل‌های عملی را ارائه می‌کند تا به خوانندگان کمک کند اصول رواقی را در زندگی روزمره خود به کار ببرند. بخش کنش از اخلاق ارسطویی نشأت می‌گیرد و به بررسی ایده eudaimonia یا شکوفایی و نقش فضیلت در دستیابی به یک زندگی خوب می‌پردازد. پیگلیوچی اهمیت همسویی اعمال خود با ارزش ها و فضایل شخصی را مورد بحث قرار می دهد و بر پیگیری اهداف معنادار و رشد شخصیت تاکید می کند. بخش موافقت به قدرت قضاوت ها و باورهای ما می پردازد. پیگلیوچی نقش درمان شناختی-رفتاری و مفهوم رواقی “قضاوت” را در شکل دادن به پاسخ های عاطفی و بهزیستی کلی ما بررسی می کند. او ابزارهایی را برای بررسی و به چالش کشیدن افکار غیر مفید فراهم می کند و ذهنیتی منطقی تر و سازنده تر را پرورش می دهد. در سرتاسر کتاب، پیگلیوچی حکایات شخصی و نمونه‌های واقعی زندگی را به تصویر می‌کشد تا کاربرد عملی اصول فلسفی را نشان دهد. این رویکرد، مفاهیم پیچیده فلسفی را بدون توجه به آشنایی آنها با فلسفه دانشگاهی، در دسترس مخاطبان وسیعی قرار می دهد.
میثاق با هنرمند درون [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
میگل روئیز
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Hierophant Publishing ,
چکیده :
Don Miguel Ruiz is the author of The Four Agreements, The Mastery of Love, and numerous other bestselling books. He is also one of the most influential spiritual teachers on the planet, having touched the lives of millions and millions of people around the globe. No person has been affected more by his teachings than his own son, don Miguel Ruiz Jr., and in this groundbreaking work, don Miguel Ruiz Jr. has compiled the wisdom of his father into one little, albeit extremely powerful, book. The essential teachings contained within these pages have been selected from don Miguel's recorded lectures, workshops, interviews, and most importantly, the private moments between a father and his son. If you are one of the many people who love The Four Agreements, this book offers in-depth teachings that are designed to bring more insight, inspiration, and joy into your daily life
تاریخ فلسفه غرب: عصر ایدئالیسم آلمانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
ویراستاران: رابرت سالمن، کتلین‌ ماری هیگینز
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
London; New York: Routledge,
چکیده :
این کتاب روایتی است از سیر اندیشه آلمانی از لایب نیتس تا کی‌یر کگور. در این کتاب نخست با اندیشمندانی آشنا می‌شویم که پایه‌های اندیشه آلمانی را در اواخر قرن هفدهم و اوایل قرن هجدهم برپا کردند: اندیشمندان شناخته شده‌تری چون لایب نیتس، ولف و باومگارتن و متفکران ناشناخته‌تری چون لامبرت، تتنس و مندلسون. سپس طی سه فصل بعدی، فلسفه نقدی کانت شرح داده می‌شود. فصل پنجم به توضیح شکل گیری آغازه‌های اندیشه ایدئالیستی محض نزد فیلسوفانی چون راینهولت، فیشته و شلینگ می‌پردازد. فصول ششم تا هشتم به توصیف و ایضاح وجوه عمده ایدئالیسم مطلق هگل اختصاص دارد. فصل نهم وضعیت اندیشه آلمانی پس از مرگ هگل و خیزش هگلی‌های جوان، فویرباخ، مارکس و انگلس را مورد بررسی قرار می‌دهد. و سر انجام در فصول دهم و یازدهم شرحی از فلسفه‌های شوپنهاور و کی‌یر کگور به دست داده می‌شود.
نسبی‌انگاری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
پل اوگریدی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
McGill-Queen's University Press ,
چکیده :
درآمدی بر نسبی‌انگاری، صدق و منطق، نسبی‏انگاری هستی‌‏شناختی، نسبی‏‌انگاری معرفت‏‌شناختی، نسبی‏‌انگاری در خصوص عقلانیت و ارزیابی نسبی‌‏انگاری فصل‌های این کتاب است. نویسنده در پیشگفتار این کتاب تاکید می‌کند فلسفه رشته‌‏ای انتزاعی و نظری است. به همین دلیل، بسیاری از افرادی که بیرون از این رشته‎‌اند (و تعداد نه‌‎چندان کمی از افرادی که درون این رشته‌اند) تصور می‌‎کنند که فلسفه تأثیر چندانی بر زندگی روزمره انسان‌ها ندارد. این موضوع به‌خصوص در سالیان اخیر برجسته شده است، چنان‎که معیارهای فزاینده تخصصی‌سازی حاکی از آن است که فیلسوفان تمایل دارند مشخصاً برای هم‌رشته‌‏ای‏‌های خود بنویسند و عرصه عمومی را از کار خود بی‎‌خبر بگذارند. باوجوداین، فلسفه همواره بر فرهنگ انسانی اثرگذار بوده است؛ جریان‎‌ها و گرایش‎‌ها را شکل می‌دهد؛ آبشخور ایدئولوژی‌ها، اصطلاحات و مفاهیم است؛ و آرمان‎هایی را پیش می‎کشد که بر تمام وجوه جامعه نفوذ می‎‌کند. به زعم نویسنده، این کتاب تلاشی برای بررسی نسبی‌انگاری و ارزیابی استدلال فلسفی به سود آن است. این هدف در حیطۀ یک سنت فلسفی بخصوص، یعنی سنت تحلیلی، دنبال می‎شود. تنوع و کثرتِ عجیب ایده‏‌های نسبی‌انگارانهْ، ما را مجبور می‌کند تصمیم بگیریم کدام ایده‌ها را بررسی کنیم و چگونه با آن سروکار یابیم. نویسنده تاکید می‌کند در این اثر، مصنفان سنت قاره‎ای را مدنظر قرار نخواهد داد، اما امیدوار است خوانندگانی که با آن سنت آشنایی دارند تحلیل‎های موجود در این کتاب را در فهم مسائلی که متفکران قاره‏ای در نظر داشته‌‏اند مفید بیابند.
  • تعداد رکورد ها : 318736