جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 318634
فلسفه برای زندگی و دیگر موقعیت‌های حساس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
جولز اونز
نوع منبع :
کتاب
وضعیت نشر :
Bolinda audio,
چکیده :
"فلسفه برای زندگی" و دیگر موقعیت های حساس" اثری است از "جولز اونز" که هم از سبکی جذاب و آسان برای نوشتن بهره برده و هم از محتوای جدی و عمیقی برخوردار است. "جولز اونز" در"فلسفه برای زندگی" طیف گسترده ای از بینش های ماندگار فیلسوفان باستان غربی را فراهم کرده است که طبق آن ها، ما انسان های معاصر بتوانیم زندگی بهتر و عاقلانه تری را در برنامه خود بگنجانیم. برخی از ایده های مطرح شده به شرح زیر است (در بیشتر موارد ، از یک فصل جداگانه برای توضیح مفهوم بهره برده است): -از اپیکتتوس، اهمیت تمایز بین آنچه که در زندگی تحت کنترل ما هست و نیست. - از رواقیون، اهمیت آموزش و نظم جسمی و روحی. - از اپیکور ، اهمیت صرفه جویی در لحظه ، و ساده سازی خواسته ها و نیازهای فرد. - از هراکلیتوس ، ایده "تأمل کیهانی" ، دیدن تصویر بزرگ ، نگاه طولانی به چیزها. - از فیثاغورس ، ارزش شعارها ، قواعد و کاربرد آنها به عنوان نوعی "جعبه کمک های اولیه روانشناختی". - از شک گرایان ، مهارت پرورش یک تردید سالم ، و پرهیز از جزم اندیشی ، قهرمان پرستی و واکنش بیش از حد. - از دیوژن ، تحمل و تکریم هرج و مرج خلاقانه. - از افلاطون ، حماقت نقشه های اتوپیایی. - از پلوتارک ، پرورش الگوهای قهرمانانه (انعطاف پذیر). - از ارسطو ، پرورش شخصیت از طریق اعمال فضیلت ؛ تعریف زندگی خوب و هنر شکوفایی. - از سقراط و دیگران ، شجاعت و تکریم رسیدن پایان زندگی. نویسنده سفر و تحقیقات قابل توجهی برای جستجو در بسیاری از نقاط جهان و در وب انجام داده است که در آن افراد "معمولی" به طور فعال در مورد ایده های فلسفی بحث می کنند و تلاش می کنند این مفاهیم را در جهت بهبود خود و جامعه به کار گیرند.
تاریخ فلسفه غرب: فلسفه معنا، معرفت و ارزش در قرن بیستم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
جان‌ وی. کنفیلد
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
چکیده :
کتاب فلسفه معنا، شناخت و فلسفه ارزش در قرن بیستم جلد دهم از مجموعه کتاب های تاریخ فلسفه ی غرب است و یک بررسی تاریخی از موضوعات اصلی در فلسفه ی انگلیس و آمریکا در قرن بیستم ارائه می دهد. این کتاب به شرح و بسط آنچه در فلسفه ی تحلیلی "چرخش زبانی" نامیده می شود می پردازد ، و اثری که مطالعه زبان بر مشکلات اصلی فلسفه داشته است را بررسی می کند. هر فصل از این کتاب شامل کتابشناسی گسترده ای از مهمترین نوشته های این حوزه است. همه ی مقاله ها و فصول کتاب موضوعات بزرگ و پیچیده خود را به روشی واضح و سازمان یافته ارائه می دهند. در پایان ، خواننده یک وقایع نگاری مفید از وقایع مهم سیاسی ، علمی و فلسفی در قرن بیستم و یک واژه نامه گسترده از اصطلاحات فنی خواهد داشت. قرن بیستم تغییرات عظیمی را در موضوعاتی مانند زبان ، متافیزیک ، اخلاق و معرفت شناسی ایجاد کرد. این جلد عمده تحولات این دوران و موارد دیگر را در برگرفته و به خوبی و روشنی آن را بررسی می کند. مجموعه کتاب های تاریخ فلسفه ی غرب، تاریخ فلسفه را از قرن شش پیش از میلاد یعنی یونان باستان تا عصر کنونی بررسی می کند. کتاب های این مجموعه به ترتیب عبارتند از: 1. از آغاز تا افلاطون 2. فلسفه یونانی مآبی و اوایل قرون وسطی 3. فلسفه قرون وسطی 4. دوره نوزایی و عقل گرایی قرن هفدهم 5. فلسفه بریتانیایی و عصر روشن اندیشی 6. عصر ایدآلیسم آلمانی 7. فلسفه در قرن نوزدهم 8. فلسفه قاره ای در قرن بیستم 9. فلسفه علم، منطق و ریاضیات در قرن بیستم 10. فلسفه معنا، معرفت و ارزش در قرن بیستم
همه‌ چیز ممکن است [کتاب به روسی]
نویسنده:
لف شستوف
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
AST,
چکیده :
کتاب «همه چیز ممکن است» رساله‌ای فلسفی است که به عمق پرسشگری هستی‌شناختی و ماهیت وجود انسان می‌پردازد. این کتاب که توسط فیلسوف روسی لف شستوف نوشته شده است، تفکرات سنتی را زیر سوال برده و خوانندگان را درگیر بررسی عمیق معنای زندگی می کند. لف شستوف، با نام کامل لف ایزاکوویچ شوارتزمن، فیلسوف اگزیستانسیالیست یهودی-روسی بود که به دلیل نقدهایش بر عقل گرایی فلسفی و پوزیتیویسم شهرت داشت. او از جنبشی فراتر از عقل و متافیزیک حمایت می‌کرد و استدلال می‌کرد که این‌ها نمی‌توانند به طور قطعی حقیقت را درباره مسائل نهایی و بنیادی انسان، از جمله ماهیت خدا یا هستی، ثابت کنند. محققان معاصر آثار او را با برچسب «ضد فلسفه» معرفی می‌کنند که نشان دهندۀ مخالفت او با گرایش‌های سیستماتیک و عقل‌گرایانه فلسفۀ سنتی است. شستوف در کتاب «همه چیز ممکن است»، برای بررسی تفاوت بین ادبیات روسی و اروپایی، از سبک سخنان فریدریش نیچه استفاده می‌کند. این کتاب که در ابتدا در سال 1905 منتشر شد، نشان‌دهنده درگیری اولیه شستوف با ابعاد وجودی فلسفه است، جایی که او محدودیت‌های عقل‌گرایی و امکاناتی که فراتر از آن وجود دارد را معرفی می‌نماید. فلسفه شستوف عمیقا تحت تأثیر آثار داستایوفسکی و نیچه است و این تأثیر در کتاب «همه چیز ممکن است» نیز مشهود می‌باشد. او با شکاکیت داستایوفسکی به عقل گرایی و نقد نیچه به محدودیت‌های نظام‌های علمی و فلسفی همسو می‌شود. اما باید در نظر داشت که این کتاب صرفا نقد عقل نیست، بلکه تفسیری در مورد ناامیدی نیز می‌باشد. شستوف ناامیدی را نه به عنوان حالتی که باید بر آن غلبه کرد، بلکه گامی ضروری به سوی درگیری عمیق‌تر با هستی می‌داند. او خواننده را به مقابله با «دیوارهای سنگی» یا همان ممکن‌ها دعوت می‌کند، نه برای آشتی با آن‌ها، بلکه برای شناخت و دست‌وپنجه نرم کردن با آن‌ها.
قدرت کلمات (گزیده مقالات)
نویسنده:
سیمون وی؛ ترجمه: بهزاد حسین زاده
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: نشر نی,
چکیده :
در این نوشته‌های منتخب سیمون وی او تأثیر زبان به کار گرفته شده توسط قدرتمندان، حقوق و مسئولیت‌های یک فرد و خوراکی‌های روح مانند آزادی، حقیقت، امنیت و برابری را بررسی می‌کند. این مقالات تحریک‌آمیز، شیوا و عمیقا اخلاقی هستند برای باز کردن عقده‌های ناملموس، تغذیه روح و الهام بخشیدن به اندیشه. سیمون وی(1909-1943) فعال سیاسی فرانسوی و یکی از چهره های منحصر به فرد در فلسفه فرانسه بود. او در مدرسه نخبگان École Normale Supérieure تحصیل کرد، در سال 1931 مدرک تحصیلی (دیپلم تدریس) خود را در رشته فلسفه گرفت، از سال 1934 تا 1935 در رنو کار کرد، در سال 1936 در بریگادهای بین المللی نام نویسی کرد و به عنوان کارگر مزرعه در فرانسه در سال 41941 کار کرد. برای نیویورک و سپس لندن، جایی که برای جنبش فرانسوی آزاد ژنرال دوگل کار کرد. بیشتر آثار او که پس از مرگ منتشر شد، شامل چند دفتر و مجموعه ای از مقالات مذهبی است. آنها به زبان انگلیسی عبارتند از: انتظار برای خدا (1951)، جاذبه و فیض (1952)، نیاز به ریشه ها (1952)، دفترچه ها (دو جلد، 1956) و ظلم و آزادی (1958).
هیدگر و پرسش از بشرانگاری رنسانس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
ارنستو گراسی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
ACMRS Press,
چکیده :
کتاب حاضر، پژوهشی است که موضوع آن مناسبت دوره معاصر با بشرانگاری ایتالیایی و مسائل آن است. از ابتدای مطالعه و بررسی بشرانگاری در یک قرن پیش، از زمان «بورکهارت» و «ویگت» تا «کاسیرر»، «جنتیله» و «گارین»، محققان ذات بشرانگاری را در کشف مجدد انسان و ارزش های درون ماندگار او دانسته اند. این تفسیر رایج و گسترده، برای مثال دلیلی است بر اینکه چرا «هیدگر» به تکرار با مجادلات و مناقشه هایی علیه بشرانگاری به منزله یک انسان گونه انگاری خام درگیر شد.
چگونه نیچه بخوانیم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
کیت انسل-پیرسون
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
W. W. Norton,
چکیده :
مجموعه «چگونه بخوانیم»، با این هدف که به خواننده اجازه دهد لذت و تحریک فکری را در خواندن این نویسندگان کلاسیک تجربه کند، زمینه و توضیحی را ارائه می‌کند که درک شما را از متون حیاتی برای قانون تسهیل و غنی می‌کند. دیگر نیازی نیست که نزدیک شدن به نوشتار روشنفکران، هنرمندان و فیلسوفان اصلی دلهره آور باشد. این مجموعه نوع جدیدی از مقدمه است - یک کلاس استاد خصوصی در خواندن - که شما را با آثار برخی از تأثیرگذارترین و چالش برانگیزترین نویسندگان تاریخ روبرو می کند. این کتاب ها به زبانی شفاف و قابل دسترس، موضوعات ضروری مانند تفکر نیچه در مورد زیبایی، حقیقت و حافظه را توضیح می دهند. تفکر نیچه حول مفهومی جدید و چشمگیر از انسانیت می چرخد - بشریتی که با مرگ خدا کنار آمده است و هنر و علم خوب زیستن را بدون نیاز به قطعیت های متافیزیکی و مطلقات اخلاقی به کار می گیرد. پس چگونه زندگی کنیم؟ و ما چه چیزی را دوست داریم؟ کیت آنسل پیرسون خواننده را با سبک متمایز فلسفی نیچه و رشد اندیشه او آشنا می کند. او از طریق یک سری خوانش دقیق از کلمات قصار نیچه، برخی از شناخته‌شده‌ترین اما اغلب نامفهوم‌ترین ایده‌های خود، از جمله ابرانسان را روشن می‌کند و ماهیت چالش‌برانگیز تفکر نیچه را در مورد موضوعات کلیدی مانند زیبایی، حقیقت آشکار می‌کند. این کتاب گزیده هایی از طیف وسیعی از آثار نیچه، از جمله انسانی زیادی انسانی ،علم همجنسگرایان؛ چنین گفت زرتشت و درباره تبارشناسی اخلاق گرفته شده است.
نیچه: زندگی، فلسفه و آثار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
روی جکسون
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
2014: Hodder & Stoughton ,
چکیده :
فردریش ویلهلم نیچه به شکل شگفت‌انگیزی در تمام تاریخ فلسفه یگانه است، نه فقط از منظر کاری که با تفکر و شکل فلسفیدن کرد، بلکه مواجهه‌ی خودش با فلسفه و خوانندگان با فلسفه‌‌اش، متحیرکننده است. فکر کردن به این موضوع که چه‌طور و چرا فیلسوفی به پیچیدگی و دیرفهمی نیچه آن‌قدر محبوب است که کتابخوان‌هایی حتی در نوجوانی «چنین گفت زرتشت» و «حکمت شادان» را خوانده‌اند و بخش‌های زیادی را به خاطر سپرده‌اند؟ فیلسوفی که هرچه در نظرگاه فلسفی‌اش عمیق‌تر می‌شویم، بیشتر به سرحدات پیچیدگی و دست‌نیافتنی بودنش پی می‌بریم و درعین‌حال هنگام خواندن بخش زیادی از نوشته‌هایش در نظر اول احساس می‌کنیم با خطابه‌ای روبرو هستیم که برای مردم نوشته شده، گویی پولس قدیسی در منتهای مدرنیته، اساس جهان و هستی را با دیوانگی دلفریبی تخطئه می‌کند. کتاب «نیچه؛ زندگی، فلسفه و آثار» بررسی همه‌جانبه‌‌ای‌ست که «روی جکسون» برای شناخت و فهم بهتر این فیلسوف بزرگ آلمانی از منظر زندگی و آثارش انجام داده است. این کتاب با رفتن به دل کودکی، جوانی و بزرگسالی نیچه، خانواده و اطرافیان، تحصیلات، کتاب‌هایی که نوشت و تفسیرهایی که از آثارش شد و همچنان نیز ادامه دارد، تصویری روشن، دقیق و جامع از این اندیشمند بزرگ پیش رویمان می‌گذارد. نیچه؛ زندگی، فلسفه و آثار، کتاب راهنمایی فراتر از راهنماهای معمول است، که چگونه خواندن و فهمیدن نیچه را برایمان ممکن و البته الزامی می‌کند.
چارلز تیلور: معنا، اخلاق و مدرنیته [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
نیکلاس‌ هیو اسمیت
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Polity,
چکیده :
شاید بی‌هیچ اغراقی بشود پالیتی (polity) را برجسته‌ترین انتشارات در حوزه‌ی علوم انسانی و اجتماعی دانست، به‌خصوص زمانی که از مباحث روز و عقیده‌های فلسفی‌سیاسی معاصر سخن برده می‌شود. مطبوعه‌های این انتشارات نزد اصحاب حوزه‌ی درس و تحقیق در زمره‌ی منابع پیش‌گام و در عین حال باکیفیت قرار می‌گیرد. از طرف دیگر، انتشارات پالیتی با پرداختن به مباحث پیشرو در حوزه‌ی سیاست، فرهنگ و علوم اجتماعی و انتشار نتایج آن در قالب کتاب، باعث بحث‌های مختلف بین نهادهای عمومی و اجتماعی در گوشه‌وکنار دنیا شده و می‌شود. یکی از رسالت‌هایی که پالیتی در منشور کاری خود بنیان گذاشته، تهییج افکار برای گمانه‌زنی درباره‌ی مصداق‌داشتن ایده‌ها و تفکرهای جدید از هر حوزه‌ی زبانی در زمینه‌های عمومی‌تر است که با برگردان آن‌ها به زبان انگلیسی، بررسی چنین افکاری را بین مخاطب خاص و عام موجد می‌شود. مجموعه‌کتاب‌های متفکران مطرح معاصر در زمره‌ی کارهایی است که پالیتی با چنین رسالتی به طبع می‌رساند. آثار این مجموعه گلچینی از ایده‌های متفکرانی است که بیشترین اثر را بر یک یا چند بستر اجتماعی از زمانه‌ی معاصر گذاشته‌اند و کارهایشان لزوما بین خوانندگان عمومی باب نشده است. مجموعه‌ی متفکران مطرح معاصر با بررسی کارهای مهم‌ترین اندیشمندان غربی، مرزهای تفکر بین مکاتب فکری آکادمیک و جریان‌های عرفی‌سنتی مختلف را در هم می‌آمیزد. نشر آوند دانش، در جایگاه نماینده‌ی رسمی انتشارات وایلی در ایران، پس از نزدیک به سه دهه فعالیت در انتشار کتاب در حوزه‌های گوناگون، با خرید حق چاپ آثار این مجموعه، قصد دارد فعالیت خود را در حوزه‌های نظری و فکری آغاز کند. در این مسیر کوشیده‌ایم با پرهیز از شتاب‌زدگی و اصرار بر کیفیت، پروژه‌ی ترجمه‌ی مجموعه‌ی حاضر را آغاز کنیم تا بتوانیم سهمی در گسترش مباحث فکری و نظری داشته باشیم.
گزارشی تحلیلی از فلسفه اصالت تصوری برکلی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
جاناتان دنسی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
چکیده :
جرج بارکلی، فیلسوف تجربه­گرای قرن هجدهم از یک­سو اشیاء محسوس را چیزی جز ادراک یا تصور نمی­داند (ایده­آلیسم ذهنی) و از سوی دیگر با انکار وجود جسم، تنها به نفس باور دارد (ایده­آلیسم عینی). جاناتان دنسی در کتاب گزارشی تحلیلی از فلسفه اصالت تصوری برکلی کوشیده است یک تصویر کلی از فلسفه بارکلی ارائه کند که هم با استفاده از مشی کلی فیلسوفان تحلیلی دربرگیرنده تحلیلی روشن از عناصر اصلی اندیشه آن فیلسوف باشد و هم با یک نگاه انتقادی نقاط برجسته و ضعیف این فلسفه را نمایان کند. نوآوری مهم این اثر معرفی نظر بارکلی در باب تبیین علمی، چونان تبیینی تفسیری و در عین حال غایت شناختی است. نویسنده می­گوید که این نوآوری حاصل بازسازی اندیشه بارکلی و نه صرف مطالعه آثار اوست. در این مقاله هدف بررسی نقاط قوت و ضعف تحلیل­های نویسنده در مقام بررسی فلسفه بارکلی و بیان پاره­ای کاستی­ها در برخی از انتقادات نویسنده بر اندیشه بارکلی است. همچنین ترجمه کتاب نیز نقد و ارزیابی خواهد شد.
فلسفه آلمانی 1760 - 1860: میراث ایدئالیسم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
تری‌ پی. پینکارد
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
چکیده :
در نیمه ی دوم قرن هجدهم ، فلسفه ی آلمانی بر فلسفه ی اروپایی مسلط شد و به این شکل نحوه ی تصور و اندیشه ی اروپاییان و مردم جهان را در مورد طبیعت ، دین ، تاریخ بشر ، سیاست و ساختار ذهن انسان را تغییر داد. در کتاب فلسفه ی آلمانی، این کتاب غنی و گسترده ، تری پینکارد، نویسنده ی آن، داستان "آلمان" را در از نو تعریف می کند - در این دوره آلمان از مجموعه ی سستی از سلطنت ها به کشوری تازه پدیدار شده با فرهنگ متمایز تبدیل می شود. پینکارد همچنین با جزئیات جریانات و پیچیدگی های اندیشه ی فلسفی در حال توسعه ی آن را به دقت بررسی می کند. وی با تأکید انقلابی خود بر "تعیین سرنوشت" ، تأثیر غالب و گسترده ی فسلفه ی کانت را بررسی می کند و این تأثیر را از طریق توسعه ی رمانتیسم و آرمان گرایی در نقدهای متفکران پس از کانتی مانند شوپنهاور و کی یرکگارد جستجو می کند. کتاب فسلفه ی آلمانی را طیف وسیعی از خوانندگان در تاریخ فلسفه ، تاریخ فرهنگی و تاریخ عقاید دوست خواهند داشت. تری پینکارد استاد فلسفه در دانشگاه نورث وسترن و نویسنده ی کتاب تحسین برانگیز هگل: بیوگرافی است (کمبریج ، 2000) است. وی استاد افتخاری دانشکده ی فلسفه ی دانشگاه توبینگن آلمان است و در هیئت مشاور Zeitschrift fÜr Philosophique Forschung فعالیت می کند.
  • تعداد رکورد ها : 318634