جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 321811
غیرقابل درک به عنوان یک مسئله فلسفی: تداوم سرسختانه اومانیسم در پدیدارشناسی معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alžbeta Kuchtová
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill,
رهایی از زندان ذهن
نویسنده:
ماتیو مک کی، کاترین سوتکر؛ ترجمه: زهرا اندوز، حسن حمیدپور
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: کتاب ارجمند,
چکیده :
ما به طور معمول کنترل اندکی بر افکار خود داریم ، اما اغلب با اقتدار زیادی روی آنها سرمایه گذاری می کنیم - حتی اگر آنها با آنچه که تجربیات ما به ما نشان داده اند مغایرت داشته باشند. کتاب «رهایی از زندان ذهن» مجموعه ای از روشهای ساده را می دهد که خوانندگان می توانند با استفاده از آنها یاد بگیرند که افکار منفی خود را بدون گرفتار شدن در آنها، رها کنند. هر تمرین مبتنی بر مولفه ای از درمان جدید پذیرش و تعهد (ACT) است که به آن انحراف شناختی می گویند: فرآیند ذوب کردن یا شناسایی نشدن یا یکی شدن با افکار خود. بعضی اوقات کاملا عجیب - خودتان را تصور کنید که با صدای هیولای واری ، فکر خود را می شنوید! - این فعالیت ها به دنبال جلوگیری یا کنترل تفکر مسئله دار نیستند. در عوض ، آنها تلاش می کنند تا به خوانندگان نشان دهند چگونه می توانند بدون قضاوت افکار را مشاهده کنند و یاد بگیرند که با دستگاه داستان سرایی گیج کننده و شگفت انگیز که ذهن انسان دارد زندگی کنند. متیو مک کی استاد انستیتوی رایت در برکلی ، کالیفرنیا است. او تألیف و نویسنده کتابهای زیادی بوده است ، از جمله کتاب کار مهارت های رفتار درمانی دیالکتیک ، کتاب کار آرامش و کاهش استرس ، عزت نفس ، افکار و احساسات ، و وقتی خشم آسیب می بیند. مک کی دکترای خود را در روانشناسی بالینی از دانشکده روانشناسی حرفه ای کالیفرنیا دریافت کرد و در زمینه درمان شناختی رفتاری اضطراب و افسردگی تخصص دارد.
بررسی و واکاوی مبانی فلسفی مسئله رئالیسم و نارئالیسم دینی با تأکید بر نظرگاه پیتر برن
نویسنده:
جعفر شانظری ، علیرضا نهری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
این مقاله با تأکید بر اندیشه پیتر برن، که یکی از مهم‌ترین چهره‌های شاخص فلسفه دین معاصر است، افزون بر تبیین دیدگاه او درباره رئالیسم و نارئالیسم و همچنین خداباوری، دین و الاهیات، به واکاوی و بررسی بنیان‌های فلسفی این مسئله پرداخته است. نظرگاه پیتر برن با این که یک رویکرد انتقادی به ابعاد مختلف نارئالیسم است، دربردارنده تمییزی اساسی میان خداباوری و الاهیات در اتخاذ نظرگاه رئالیستی و نارئالیستی درباره آن‌هاست. با توجه به تفکیک دو ساحت الاهیات و خداباوری، می‌توان چنین گفت که وی معتقد به نارئالیستی بودن الاهیات -لیبرال- به عنوان یک رشته علمی و آکادمیک و رئالیستی بودن دین، خدا و گفتمان خداباورانه است. در نظرگاه او، غایت گفتمان خداباورانه به موجودی فراذهنی، فرادنیایی و متعالی اشاره دارد. این نوشتار در نهایت به واکاوی و بررسی مبانی فلسفی این موضوع پرداخته و اشارت اجمالی پیتر برن در بررسی ریشه تمایز رئالیسم و نارئالیسم و همچنین تفسیر نارئالیستی مدرن از دین را مورد مداقه قرار داده و افزون بر واکاوی ریشه‌های مسئله رئالیسم و نارئالیسم دینی و با تأکید بر نسبت سوژه و ابژه - بالاخص در فلسفه کانت - به نقد و بررسی این بنیان فلسفی در نظرگاه پیتر برن پرداخته است.
صفحات :
از صفحه 31 تا 54
دلایل هنجاری پایه بنیادگذار و تبیین‌کنندۀ وضعیت تکلیف اخلاقی انتخاب‌ها
نویسنده:
حسین اسناوندی ، محسن جوادی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
فلسفۀ اخلاق هنجاری به ارزیابی اخلاقی انتخاب‌ها می‌پردازد تا انتخاب‌هایی که «باید» انجام دهیم قابل تشخیص شوند. مطابق دیدگاه دلیل‌بنیاد در نظریات هنجاری، امور واقع دربارۀ دلایلْ بنیادگذار و تبیین‌کنندۀ امور واقع دربارۀ آنچه «باید» انجام دهیم است. در این مقاله نشان داده می‌شود که از این منظر، وضعیت تکلیف اخلاقی یک انتخاب -که به زعم ما اشتقاقی از وضعیت تکلیف هنجاری آن انتخاب است- بر اساس آنچه مُدل پایۀ اصلاح‌شده می‌خوانیم تعیین‌پذیر است. مُدل پایه از خروجی وزن کردن مقادیر وزنی دلایل هنجاری پایه در یک موقعیت بهره می‌گیرد تا وضعیت‌های تکلیفی واجب، ممنوع و جایز را از هم متمایز سازد. در دفاع از فرضیات فوق، اشکال‌هایی وارد می‌شود که به آنها می‌پردازیم. این اشکالات شامل کُل‌گرایی پروتنتو، یگانه‌گرایی دربارۀ منابع هنجاری، کثرت‌گرایی هنجاری، کُل‌گرایی در خصوص ترکیب‌پذیری و اشکال اختیارات می‌شود. پس از ارزیابی این اشکالات به هر یک پاسخ داده خواهد شد. در صورتی که استدلال‌های ما صحیح باشد، می‌توان به این نتیجه رسید که فرضیات مطرح‌شده قابل دفاع‌اند.
صفحات :
از صفحه 5 تا 30
رسائل الفلسفية الصغرى
نویسنده:
أبونصر الفارابي؛ تحقیق و تقدیم: عبدالأمیر الأعسم
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دمشق - سوریه: دارالتکوین,
نوشته های پیش از تراکتاتوس ویتگنشتاین: تفسیرها و ارزیابی های مجدد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jimmy Plourde; Mathieu Marion
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
نیرنگ تخنه: ماتریالیسم جادویی هایدگر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dimitris Vardoulakis
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fordham University Press,
منطق البرهان
نویسنده:
یحیی هویدي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
القاهرة: مکتبة القاهرة الحدیثة,
محاضرات في المنطق التقليدي
نویسنده:
احلام عبدالله عبدالله
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
جامعة حلب,
معنای آیه «نَحْنُ أَقْرَبُ إِلَیْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرید»
نوع منبع :
پرسش و پاسخ
پاسخ تفصیلی:
در آیه بعد، مى افزاید: «به خاطر بیاورید! هنگامى را که دو فرشته سمت راست و چپ انسان که مراقب و ملازم او هستند، اعمال او را گرفته و ضبط مى کنند» (إِذْ یَتَلَقَّى الْمُتَلَقِّیانِ عَنِ الْیَمِینِ وَ عَنِ الشِّمالِ قَعِیدٌ).(3) یعنى علاوه بر احاطه علمى بیشتر ...
کلیدواژه‌های اصلی :
  • تعداد رکورد ها : 321811