جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 319744
غریب قریب: کوتاهه‌هایی از زندگانی امام رضا علیه‌السلام
نویسنده:
مهدی قزلی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: تهران: امیر کبیر، کتابهای جیبی‏‫، ۱۳۹۰.‬,
گونه‌شناسی نمونه‌ای سکونتگاه‌های غیر رسمی در سطح شهرستان تهران و ارائه راهکارهای ساماندهی (نمونه موردی سکونتگاه های غیر رسمی دره فرحزاد)
نویسنده:
آرزو کاظمی صفت
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
در رسالهحاضر هدف اصلی شناسایی گونه های متفاوت سکونتگاههای غیر رسمی در سطحشهرستان تهران ، با تاکید بر راهکارهای ساماندهی مبتنی بر توانمندسازی سکونتگاههای غیر رسمی می باشد . بدین منظور چارچوب نظری مدلی ترکیبی از نظریات مکتب اقتصاد سیاسی فضا و نظریات ساماندهی و توانمندسازی سکونتگاههای غیر رسمی بوده است. بدین منظور مطالعه میدانی در 2 بخش صورت گرفته است بخش اول مطالعه میدانی از سکونتگاههای غیر رسمی خجیر و کرشت از بخشداری مرکزی ، و سکونتگاههای مرتضی گرد ، رشید آباد ، دانگه ، باغ رضوان ، میان آبادو خورائین از بخشداری آفتاب و سکونتگاههای غیر رسمی تپه اکبری ، اسلام آباد شمالی و فرحزاد از شهر تهران،از این رو فرمی با عنوان شناسنامه محلات تدوین گردید و پس از تکمیل آنها در محلات ،با استخراج اطلاعات و شناخت مشخصه های اصلیو بررسی شباهت ها و تفاوت ها ، سکونتگاههای مورد مطالعه در 4 گونه اصلی دسته بندی شده اند. 1) روستا – شهرها2) روستای خارج از محدوده شهر3)بافت حاشیه ای و کاملا خودرو4) سکونتگاههای غیر رسمی درون شهری. در بخش دوم ، پس از انجام گونه شناسی ،بخشی از سکونتگاههای غیر رسمی واقع در بافت محله فرحزاد به عنواننمونه موردی از گونه روستاهای غیر رسمی درون شهری مورد مطالعه قرار گرفته است . روش به کار رفته ،پیمایش از طریق تکمیل پرسشنامه می باشد . جامعه آماری 590 خانوار و حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران 147 خانوار محاسبه گردیده است.در انتها برای تحلیل و استخراج داده های پرسشنامهنرم افزار SPSSمورد استفاده قرار گرفته است .در فصل آخر بعد از معرفی گونه ها و مشخصه های اصلی هرکدام که سوالات اصلی تحقیق بوده اند،راه حل های کلی ساماندهی در سه بخش ساماندهی اجتماعی ، ساماندهی اقتصادی و ساماندهی کالبدی (بر روی نقشه پیشنهادی ) ارائه گردیده است .
بررسي وحدت واختلاف افق ونقش آن درفقه
نویسنده:
‫محمدامين رضايي‌دانش‌آبادي
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
چکیده :
‫اين پايان نامه، به نقد معيارهاي اثبات رويت هلال و ديدگاه‌هاي مختلف فقهاي اماميه مي‌پردازد. نويسنده در چهار فصل ضمن بيان ادله فقيهان در اين زمينه، راه هاي اثبات هلال را به طور فشرده بيان کرده و نظريات برخي از آن ها در زمينه وحدت افق کشورهاي اسلامي متحد الافق را نيز شرح داده است. وي مي‌کوشد تا به اين پرسش پاسخ دهد که: اگر در يک نقطه از زمين هلال ماه ثابت شود، آيا نسبت به مناطق ديگر که هنوز در آن ها هلال رؤيت نشده است، حجيت دارد يا خير؟ در فصل اوّل کليات بحث، مانند مفهوم واژه وحدت، اختلاف، افق، معيار وحدت و اختلاف در فقه، اختلاف در طلوع و غروب خورشيد، امکان رؤيت با نبود مانع و اختلاف اقاليم و تفاوت مناظر مطرح شده است. در فصل دوم راه‌هاي اثبات رؤيت و ثبوت هلال، مانند بينّه، حکم حاکم، شيوع مسأله، گواهي دادن شهود عادل و شروط هر يک از اين ادلّه بيان گرديده و دليل هاي شرعي و روايات مربوط به آن ها شرح و بررسي مي‌شود. نويسنده همچنين به دليل اجماع در اين زمينه اشاره کرده است. در فصل سوم وي به نظريه اشتراط وحدت افق از قرآن کريم، روايات مربوط به اشتراط رؤيت اشاره کرده و احاديث شاهد بر رؤيت را نيز از لحاظ فقهي بررسي مي‌کند. او در همين زمينه رواياتي را که بر عدم تصميم حکم ثبوت هلال ماه به شهرهاي دور مورد استناد واقع شده‌اند، نيز بررسيده و به نقد آن ها مي‌پردازد. در فصل چهارم نظريه برخي فقهاي اماميه همچون: آيت‌الله خويي، سيدمحسن حکيم، فيض کاشاني، آيت‌الله سبزواري، آيت‌الله روحاني و سيد ابوتراب خوانساري و... و همچنين ديدگاه بعضي فقيهان اهل سنت در زمينه عدم اشتراط وحدت افق و ادله فقهي آن ها در اين زمينه منعکس شده و نويسنده استناد آنان به پاره اي روايات خاص و صحيحه را شرح مي‌دهد.
بهینه‌سازی فرآیند جست و جو و نگهداری داده‌های پیوندی وب معنایی
نویسنده:
نغمه سهرابیان
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
برخلاف وب، هدف اصلی وب‏معنایی قابلیت فهم ماشین از اسناد است. توسعه‏ی وب‏معنایی مستلزم توسعه ی داده‏های پیوندی است. داده‏های‏پیوندی اجزای سازنده ی وب‏معنایی هستند که در قالب مدلآر. دی. اف ، منابع‏داده‏ای مختلف وب را به هم مرتبط می کنند. با گذشت زمان تعداد این داده‏ها رو به افزایش است و این امر بازیابی و نگهداری داده‏ها را با مشکل مواجه کرده است. بنابراین نگهداری داده‏های‏پیوندی به نحوی که بازیابی اطلاعات مورد نیاز با صرف کمترین زمان و پیچیدگی انجام شود، نیاز به نگهداری بهینه ی این داده ها را توجیه می کند.معمولاً از جداول‏ رابطه‏ای بزرگ برای نگهداری داده‏های وب‏معنایی استفاده می‏شود. هدف این پژوهش شکستن این جداول رابطه‏ای به جداول کوچک‏تر به‏منظور مدیریت آسان‏تر داده‏های‏پیوندی و دسته‏بندی آن‏هاست. در روش پیشنهادی، این دسته‏بندی براساس نگاشت ساختارهای آنتولوژی مرتبط ‏با داده‏ها به پایگاه‏داده‏ی رابطه‏ای انجام می‏شود. روش‏ پیشنهادی جهت افزایش دقّت داده‏های‏پیوندی از نوعی استنتاج روی داده‏های‏پیوندی بهره می‏گیرد و سرعت بازیابی داده‏های‏پیوندی را نیز از‏ طریق انتخاب ساختارهای ذخیره‏ی مناسب و شاخص‏گذاری افزایش می‏دهد. نتایج حاصل از مقایسه‏ی روش پیشنهادی با روش‏های مطرح ذخیره‏سازی داده‏های آر. دی. اف مانند روش مستقل از الگو، روش مبتنی‏بر الگو و روش هیبرید افزایش سرعت و دقّت داده‏های بازیابی‏شده را نشان می‏دهد و با به‏کارگیری ساختارهای مناسب امکان پاسخ‏گویی به طیف وسیع‏تری از پرس‏وجوها فراهم می‏آید. به‏منظور ارزیابی نتایج از جعبه‏ی‏ اطلاعات در مجموعه‏داده‏ی دی‏بی‏پدیااستفاده شده است.
حقوق و تکالیف زوجین در قرآن کریم و قانون مدنی افغانستان
نویسنده:
نویسنده:محمداسحاق احدی؛ استاد راهنما:حمید رضا طوسی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
در قرآن کریم آموزه های بلندی درباره حقوق و تکالیف زوجین تشریع گردیده است. این کتاب آسمانی کامل ترین دستورات در حوزه روابط زن و شوهر را با توجه به تفاوت های جسمی و روحی آنان تعیین کرده است. قانون مدنی افغانستان نیز چارچوبی حقوقی برای روابط زوجین مقرر کرده است. مهم ترین منبع این قانون، فقه حنفی، مذهب اکثریت پیروان اسلام در آن سرزمین است. همچنین برای پیروان مکتب اهل بیت، اقلیت مذهبی معتنابه در این کشور، قانون احوال شخصیه که بخشی از آن مقررات مربوط به زوجین می باشد، اعتبار قانونی دارد. منبع اصلی این قانون، فقه امامیه است. از این دو منبع حقوقی (فقه حنفی و فقه امامیه) انتظار می رود آموزه های قرآنی مربوطه را در قانون افغانستان بازتاب دهند. از سوی دیگر با پذیرش کنوانسیون منع تمامی اشکال تبعیض علیه زنان از سوی دولت افغانستان، نظام حقوق خانواده این کشور بالقوه در مبنا و دامنه حقوق و تکالیف زوجین در آینده نه چندان دور تغییراتی رخ خواهد داد. در این پژوهش هدف این است که به روش تطبیقی – تحلیلی میزان انعکاس آموزه های قرآنی در قانون افغانستان روشن گردد و تفاوت ها و مشابهت های دستورات قرآن با قانون این کشور اسلامی در روابط زن و شوهر کشف شود. در این تحقیق پس از فصل کلیات و مفهوم شناسی، در فصل دوم این تحقیق، تفاوت و مشابهت قانون مدنی افغانستان با دو مبنای قرآنی تفاوت های زن و شوهر و ریاست و سرپرستی مرد در خانواده از یک سو و دو بعدی بودن ماهیت نکاح از نظر وحی الهی بررسی گشت. در فصل سوم یعنی حقوق و تکالیف مالی مشترک و خاص زوجین، حقوقی مانند حق توارث، مهریه ، پرداخت نفقه و...، میزان بهره گیری از آموزه های قرآنی در دو قانون افغانستان روشن گشت. چشم پوشی از آموزه اصل منع عسر و حرج در قانون مدنی افغانستان و اقبال به آن در قانون احوال شخصیه شیعیان، از نوآوری های این بخش است. در فصل چهارم، حقوق و تکالیف غیرمالی مشترک و خاص زوجین، حقوقی مانند، حسن معاشرت، وفاداری، تمکین در روابط جنسی ، ممانعت از اشتغال و همکاری زوجین در تربیت و حضانت از فرزندان مورد بررسی تطبیقی قرار گرفت. نوآوری این بخش فقدان توجه قانون مدنی افغانستان به مقرره قرآنی معاشرت به معروف و توجه قانون احوال شخصیه شیعیان به آن است. این دو مقرره در حقوق مالی و غیرمالی در قرآن برای اجرای عدالت در روابط زوجین تعیین گشته اند.
معجم‌ اعراب‌ الفا‌ظ نهج‌ البلاغه‌
نویسنده:
خا‌لقیا‌ن‌، ام‌ البنین‌، ۱۳۴۳ -
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
قرآن کریم: جایگاه و آثار آن در زندگی بشر
نویسنده:
مرتضی پهلوانی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: زلال سبز,
متن 20 برنامه بیستمین دوره مسابقات درسهایی از قرآن
نویسنده:
قرائتی محسن - 1324
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
فیلتر کردن پویای هرزنامه مبتنی بر آنتولوژی
نویسنده:
رویا خسروتاج
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
سرویس پست الکترونیک یکی از محبوب‌ترین سرویس‌های اینترنت است که بخش مهمی از این ایمیل‌ها، مورد درخواست و تقاضای کاربر نیست. عدم درخواست این ایمیل‌ها و یا عدم شناسایی فرستنده هرزنامه تعریف می‌شود که البته همین تعریف نیز مورد توافق همه افراد قرار نگرفته است. از مهمترین چالش‌های شناخت هرزنامه، وابستگی آن به سلایق کاربر است. به-عبارت دیگر یک ایمیل ممکن است برای فردی هرزنامه و برای فرد دیگری ایمیل موجه تلقی شود. این موضوع، مفهوم جدیدی را با عنوان شخصی‌سازی ایمیل ایجاد می‌کند. عدم ارائه تعریف دقیق هرزنامه و همچنین تنوع سلایق و نظرات کاربران در مورد این‌گونه ایمیل‌ها، مانع ایجاد مکانیزم مناسبی برای جلوگیری از دریافت و یا ارسال هرزنامه شده است. در این پایان‌نامه برای مشخص کردن نوع کلاس‌های ایمیل‌ و طبقه‌بندی آن، از یک هستان‌شناسیدامنه استفاده می‌شود. به‌علاوه در حین انجام کار با استفاده از مجموعه داده‌ها ، آنتولوژی پایه تکمیل و درنهایت از آنتولوژی جدید برای کلاس‌بندی ایمیل استفاده می‌شود. باید توجه داشت که تغییر سلایق افراد در گذر زمان و فیلتر هرزنامه دارای رابطه مستقیم هستند، این رابطه به‌نحوی است که با تغییر سلایق افراد، آنتولوژی مربوطه باید خود را به‌روز نموده و مکانیزم پویایی برای جلوگیری از ارسال هرزنامه ایجاد کند به‌طوری‌که این موضوع در این تحقیق لحاظ می‌شود. به‌علاوه نتایج به‌وضوح برتری 1/99 درصدی روش پیشنهادی را نسبت به روش‌های پیشین نشان می‌دهد، به‌ویژه که هم‌زمان نسبت به تغییرات سلیقه‌ی کاربر نیز به‌صورت پویا عمل می‌کند.
  • تعداد رکورد ها : 319744