جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 321282
مبانی و مکانیزم تحولات نظام کیفری ادیان ابراهیمی
نویسنده:
امیر مطهری فر
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
ما در جامعه ای زندگی می کنیم که نظام اجتماعی و سیاسی و حقوقی و کیفری آن بر اسا قرآئتی از دین مقدس اسلام و احکام آن اداره می شود و یا دست کم مدعی است که بر اسلام و احکام نورانی ان تکیه زده و با آن انطباق دارد.حدود سه دهه قبل جمع کثیری از روشنفکران مذهبی بر این باور بودند که بیشتر مشکلات اجتماع و جامعه ایران از بی دینی و عدم تقید به اسلام در بعد حکومت و قانونگذاری و فقدان یک نظام سیاسی اسلامی نشات می گیرد، انقلاب اسلامی و تشکیل جمهوری اسلامی نیز فرآیند ظهور و بلوغ همین اندیشه بود.ما آدمیان در جهان شناخت و شناختن، هرگز به انتها نمی رسیم چرا که در نسبیتی بی انتها غرقیم!! ما هر روز می فهمیم که دیروز غلط فهیمده بودیم! لذا شناخت ما هر روز در حال کاملتر شدن است و این تکامل تدریجی معرفت در شناخت شریعت نیز ساری و جاری است! و این قبض معرفت و بط آن تا یوم الدین ادامه دارد!! این تئوری معرفت شناسانه را استاد سروش در کلیت معرفت مطرح کرد و اندکی آن را در شریعت شناسی تشریح و توضیح داد، اما اینجانب با الهام از آن استاد فرزانه سعی دارم ضمن تحلیل تاریخی اندیشه کیفری درتاریخ تمدنهای بشری، طی معرفی بنیادهای اندیشه کیفری، مکانیزم انتقال آن را به ادیان توحیدی بررسی کنم و عنامل وثر در تشریع نظام کیفیری دینی را دسته بندی و تعریف نمایم و همچنین فاکتورهای موثر در تحولات نظام های کیفری دینی را به مقتضای زمان و مکان و فرهنگ و دانش و درجه عقلانیت جوامع را نشان دهدم!البته در این راه با مشکل منابع مواجه هستیم! چرا که یافتن منابع تاریخی واجد مباحث کیفری در تاریخ تمدن بشر بطور مستقل وجود ندارد و از طرفی یافتن مباحث واجد اندیشه های کیفری در تاریخ تمدن مستلزم ساعتها مطالعه هر منبع برای یفاتن کمترین بحث کیفری است به گونه ای که بعنوان مثال در تامی مجموعه تاریخ تمدن ویل دورانت به دشواری می توان صفحه مطلب در تشریح و تحلیل اندیشه های کیفری تمدنهای بشری پیدا کرد!دسته دیگر منابع نیز شامل تورات و سایر کتب آسمانی انبیا ابراهیمی است که بر اساس یک باور غلط و بی اساس منابعی تحریف شده و غیرقابل استناد معرفی شده اند که به راستی چنین نیستند!!
اقتراح: فرهنگ وآسیب شناسی فرهنگی
نویسنده:
عماد افروغ,محمدباقر خرمشاد,غلامحسین الهام,احمد ترابی,علی اکبر فرهنگی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
دائره‌الفرائد در فرهنگ قرآن بضمیمه اسما و صفات خداوند در قرآن
نویسنده:
نويسنده:محمدباقر محقق
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - تهران: بعثت,
خلاصةالافکار فی بیان فهم‌القرآن
نویسنده:
بقلم السیدعبدالزهراءالسیدحسن‌السیدفرج الیاسری‌الحسینی ؛ المصحح سیدمحمدرضا الیاسری.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم : ذوی‌القربی,
هزاره گرایان مسیحی آرامش اورشلیم را تهدید می کنند.
نویسنده:
ص. کاظم پور
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
حدیث منزلت در منابع روایی اهل سنت
نویسنده:
یاسر جهانی پور
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های فلسفه ذهن
نویسنده:
نویسنده پیت مندیک؛ مترجم محمدحسن ترابی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: نشر نویسه پارسی‏‫,
کلیدواژه‌های اصلی :
اربعمائة
عنوان :
نویسنده:
دفتر حفظ و نشر آثار حضرت استاد محمدباقر تحریری ؛ تحقیق و تنظیم حامد رضایی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: واژه‌پرداز اندیشه,
مظاهر الانوار فی مناقب الائمه الاطهار
نویسنده:
هدایت‌، رضا‌قلی‌ بن‌ محمد ها‌دی ۱۲۱۵-۱۲۸۸ ق‌.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
قتل از روي ترّحم در فقه و حقوق اسلامي
نویسنده:
‫سيدمحمدحسين موسوي
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
چکیده :
‫پژوهش حاضر از منظري فقهي و حقوقي به تحليل حکم کشتن يک انسان بر اثر ترحم به او و کاستن درد و رنج حاصل از يک بيماري که اصطلاحاً از آن به" اوتانازيا" تعبير مي‌شود مي‌پردازد. و اقوال فقهاي مسلمان و حقوقدانان مختلف را در اين زمينه بيان مي‌کند. نويسنده مي‌کوشد بر اساس قوانين فقهي اسلام، عدم جواز انجام اوتانازيا و منافات آن با برخي عقايد اسلامي را تحليل کند. اين نوشتار در سه فصل ارائه شده است. در فصل اول به بيان معاني واژه گان مرگ، قتل، خودکشي، حيات مستقر، حيات غيرمستقر، فعل ايجابي و فعل سلبي مي‌پردازد و سپس اَشکال مختلف و سيرِ تاريخي اوتانازيا، مرگ مغزي و خودکشي را بررسي کرده و قوانين کشورها و پيامدهاي قانوني شدن آن را ذکر مي‌کند. نويسنده در فصل دوم با اشاره به مباني جواز و عدم جواز قتل از روي ترحم، مانندِ مباني فلسفي، کلامي، اخلاقي و اقتصادي، حق حيات انسان ها و ديدگاه‌هاي حقوقدانان و عالمان مسلمان را در اين زمينه منعکس مي‌سازد. در فصل سوم احکام و آثار قتل از روي ترحم بيان گرديده و مسايلي همچون: وحدت قاتل و مقتول و تعدد قاتل و مقتول از لِحاظ فقهي و حقوقي بررسي مي‌شود. در اين زمينه به حکم تکليفي و وضعي قتل کسي که حيات مستقر دارد، اشاره کرده و سقوط و عدم سقوط حق قصاص، پرداخت يا عدم پرداخت، حکم قتل با فعل ايجابي و بدون اذن مقتول، قتل با فعل سلبي و اذن مقتول و حکم تکليفي و وضعي قتل با فعل سلبي و بدون اذن مقتول در صورت عدم حيات مستقر مقتول را از ديدگاه فقها وحقوقدانان مسلمان بيان مي‌کند. از منظر نگارنده بر اساس اعتقادات دين مبين اسلام، انجام اوتانازيا (قتل از روي ترحم) جايز نبوده و پزشک مجاز نيست در مرگِ بيمار که از سوي خداوند متعال داراي اَجَل معيني است، دخالت کند و آن را زودتر از موعد مقرر الهي تحقق ببخشد؛ زيرا بيماري با سيرِ طبيعي که خود منجر به مرگ خواهد شد وسيرِآن به سوي مرگ توسط پزشک، هر چند شايد قابل پيش‌بيني باشد، قطعي نيست.
  • تعداد رکورد ها : 321282