جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 318273
ترجمه کتاب «تحفه آسماني» به زبان اردو
نویسنده:
‫ميرزاتاجدار حسين
نوع منبع :
رساله تحصیلی , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، جامعه المصطفي ,
چکیده :
‫پايان نامه حاضر، ترجمه کتاب تحفه آسماني تأليف خليل حسيني به زبان اردو است، که به تشريح تأثير بلايا و مصايب در زندگي انسان، آثار صبر بر بلا در تقويت ايمان و ساخته شدن نفس آدمي و تقرب او به خداوند متعال مي‌پردازد. نويسنده به تجزيه و تحليل مصايب مختلف اهل بيت (ع) و صبر والاي ايشان در اين زمينه اشاره کرده و فلسفه رنج و مصيبت‌هاي اولياي خاص خدا را بررسي کرده است. وي همچنين حکمت بلايا و آثار مثبت آن را از ديدگاه قرآن و سنت بررسيده و معتقد است: امامان معصوم، رنج‌ها و بلايا را نردباني براي رسيدن به تکامل بشر مي‌دانند؛ از منظر آنان، انسان تا زحمت نکشد، به کمال نمي‌رسد. پس بايد مصايب و مشکلات را تاب آورد، تا ايمان افزايش يابد. در فصول ديگر کتاب مذکور، اجر و ثواب الهي بر اثر صبر در بلا و مصيبت، ضرورت آزمايش شدن بندگان الهي به وسيله رنج و بلا، عبرت گيري از رنج‌ها و مصايب اهل بيت (ع) ، فرق بين مؤمن و منافق در رسيدن رنج و بلا به آنان، مراتب و مصايب افراد با توجه به منزلت و شأن و ظرفيت آن‌ها، رابطه بين صبر و ايمان، نقش دعا، صدقه، استرجاع و پند گرفتن از سرگذشت ديگران در تحمل مصيبت‌ها و جلوگيري از بلاياي ناگوار، نقش صله رحم و حمد و شکر الهي در جلوگيري مصايب تلخ و رابطه بين تلخي دنيا و شيريني آخرت بيان گرديده است. نگارنده از آيات و رواياتي متعدد براي تبيين موضوع مورد نظر خود استفاده کرده و معتقد است: مطالعه اين کتاب، ديدگاه خوانندگان را در باره مصيبت‌ها و بلايا تغيير داده به آنان ياري مي‌رساند تا در شناخت حقيقت انسانيت بيشتر گام بردارند و خداوند را براي نزول برخي بلايا شکر بگزارند.
القرآن ‌الکربم‬
نویسنده:
مترجم حسین انصاریان ؛ خطاط حسین عبادی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: سازمان اوقاف و امور خیریه، شرکت چاپ و انتشارات,
سرمست شهادت : شرح معنوی بر زندگی حسین بن علی علیه‌السلام
نویسنده:
فریدون مقدم .
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: مطبوعات دینی,
هفت آسمان و هفت زمین در« نقد قرآن»
نوع منبع :
پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
پاسخ تفصیلی:
دکتر سها در مورد آیات «سبع سموات» و نیز در مورد هفت زمین اشکالاتی را مطرح کرده است و آنها را مخالف یافته‌های کیهان‌شناسی می‌داند و در مورد هفت آسمان می‌نویسد:
«در قرآن به طور مکرر از هفت آسمان یاد شده است. مثلا:
اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ بیشتر ...
بررسی نظریه‌ی انقلاب امام خمینی و دلالت‌های آن در سیاست‌گذاری فرهنگی
نویسنده:
مجتبی نام خواه
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
تصویری که امام خمینی از انقلاب اسلامی دست می‌هند، آن قدرها متمایز و خلاف‌آمدعات هست، کهباوجود بحث وگفتگو‌های فراوان پیرامون اندیشه‌های ایشان، نادیده گرفته شود و یا حداکثر تلاش شود به برخی نظریه‌‌های رایج همچون ماکس وبر به تأویل برده و تقلیل داده شود. مسئله‌ای که این تحقیق با روشی توصیفی-تحلیلی از آراء و اندیشه‌های امام خمینی در پی آن است، صورت‌بندی همین درک متمایز است. این تصویر مانند بسیاری از نظریات انقلاب گرچه با تأکید بر یک مورد مشخص(انقلاب ایران) ارائه می‌شود اما استدلال‌های روشنی را نیز درباره‌ی یک انقلاب اجتماعی پیش می‌کشد. تحلیل امام خمینی از انقلاب با نظریه‌های جامعه‌شناسی انقلاب تمایزات بنیادینی دارد. نظریه انقلاب امام بر خلاف دیگر نظریه‌ها، انقلاب اجتماعی را صرفا محصول دیگر تحولات اجتماعی نمی‌داند و آن را بر اساس یک انقلاب انسانی، درونی و باطنی تحلیل می‌کنند. تفاوت دیگر این‌که نظریه انقلاب امام موضعی محافظه‌کارانه ندارد؛ امام خمینی در پاسخ‌هایی که به پرسش از چیستی، چگونگی و پیامدهای انقلاب می‌دهند، در پی بازتولید انقلاب هستند. یکی از نمودهای این بازتولید آن جاست که امام خمینی فهمی که از انقلاب دارند را در نظام پس از آن مبنای سیاست‌گذاری‌ها به خصوص سیاست‌گذاری فرهنگی قرار می‌دهند. بر این اساس می‌توانیم نظریه امام خمینی، انقلاب اسلامی را در چهار مرحله و مفهوم دنبال کنیم. اولین مرحله ارائه درکی ناب اما مهجور از آموزه‌های اسلام است: ارائه‌ی«اسلام انقلابی». این مرحله به «انقلابی انسانی» و درونی در جامعه ایرانی منجر می‌شود. از دل این انقلاب درونی که به یاری دست غیب و مقلب القلوبی خداوند متعال انجام شده انسان جدیدی خلق می‌شود: «انسان انقلابی». انقلاب اسلامی محصول کنش جمعی همین انسان انقلابی است. پس از پیروزیانقلاب اسلامی، اسلام انقلابی راه خود را به عرصه‌ی سیاست‌گذاری‌های فرهنگی باز می‌کند و تجربه‌ی متمایز نهادهای انقلاب اسلامی بر اساس کنش‌های متمایز انسان انقلابی به وجود می‌آید.
بازرگان در انتقاد از چپ افراطی
نویسنده:
علیرضا رجایی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
مجمع الاثار من ائمتنا الاطهار
نویسنده:
/ تالیف محمد هاشم جابری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
سمات
عنوان :
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران؛ قم: اسراء,
حکمت‌های فقیهانه: خاطرات، توصیه‌ها و بیانات فقیه اهل بیت علیه‌السلام حضرت آیت‌الله‌العظمی حاج شیخ‌محمدعلی اسماعیل‌پورقمشه‌ای رحمه‌الله
نویسنده:
محمدعلی باقی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: صدف یاب,
ج‍وان‍ت‍ری‍ن‌ ام‍ام‌ س‍م‍ب‍ل‌ ج‍وان‍ان‌: پ‍رت‍وی‌ از زن‍دگ‍ی‌ ام‍ام‌ ج‍واد ع‍ل‍ی‍ه‌ال‍س‍لام‌
نویسنده:
م‍ول‍ف م‍ه‍دی‌ اح‍دی‌‌ام‍ی‍رک‍لای‍ی‌.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ق‍م‌: م‍وم‍ن‍ی‍ن‌‏‫,
  • تعداد رکورد ها : 318273