جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 50
اليهود في إيران
نویسنده:
مأمون کیوان
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: بیسان,
يهوه إله اليهود الخاص
نویسنده:
عبد الرحمن غنيم
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
یوسف فلاوی: علیه آپیون [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Flavius Josephus, John M.G. Barclay
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
"علیه آپیون" کتابی جدلی از جانب یوسف فلاوی است به زبان یونانی در دفاع از دین یهود . این کتاب دین یهود را دینی کلاسیک و باستانی می‌داند و در مقابل انتقادات آپیون ( سوفیست و از شارحان هومر) از یهودیت دفاع می‌کند.
جرقه های نور [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gideon Weitzman (گیدئون وایتزمن)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب قبساتی از نور / Sparks of light منبعی مهم برای شناخت و تفسیر اسفار خمسه تورات و همچنین رسوخ در مبانی فکری دینی صهیونیسم است.
مفهوم دیگری و دیگرستیزی و دیگرپذیری در مثنوی مولانا
نویسنده:
محمد ذاکری، حشمت الله آذرمکان، نجمه دری، عبدالله فروزان فر
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
«دیگری» از مفاهیم فلسفی‌ای است که از قرن بیستم در آثار فیلسوفانی چون ‌هایدگر، سارتر و بوبر و لویناس مطرح شده است.اگر چه در فلسفه اسلامی مفهوم «دیگری» به صورت یک مساله مطرح نشده است اما در ادبیات فارسی به شکل‌های مختلفی چون اقلیت‌های دینی، قومی و زبانی به این پدیده پرداخته شده است. نگاه مولانا در کتاب مثنوی معنوی‌اش به مساله دیگری به دو گونه است که هر دو نگاه، برخاسته از ویژگی‌های شخصیتی و فکری خود او و ضرورت‌های فضای فرهنگی عصر زندگی شاعر است. در نگاه اول مولانا در قامت یک فقیه مدرسه‌ای وامدار بر ساخته‌های پیشین درباره دیگری‌های مطرح در جامعه زمان خویش است و داوری‌هایی را روایت می‌کند که خود هیچ نقشی در تولید آن نداشته است و رنگی از ستیز با دیگری در قالب تحقیر، طرد و نفی را به همراه دارد. در نگاه دوم اما، دنیای مولانا بسیار متفاوت بوده و اندیشه خود وی و تجربیات شخص‌اش، شکل‌دهنده و تعریف‌کننده مفهوم دیگری است. اگر در نگاه اول، شاعر روایتگر اندیشه‌های دیگران است در نگاه دوم، خود دست به تولید معرفت می‌زند و در این افق جدید با کمک بن مایه‌های اندیشه عرفانی، بسیاری از بر ساخته‌های مرسوم پیشین را بر نتافته و تکرار نمی‌کند و با نگاهی انسانی و عرفانی، هستی و انسان را روایت می‌کند و از این رهگذر مفهوم «دیگری» نیز از تعاریف سابق خود دور و بازتعریف می‌شود.
صفحات :
از صفحه 68 تا 99
زوهر هراکیا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rabbi Shimon ben Zemach Duran translation by: Philip J. Caplan
نوع منبع :
کتاب , شرح اثر , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Academic Studies Press,
چکیده :
سیمون بن زماح از چهره‌های برجسته اندیشه یهود در سده‌های میانه و یکی از مراجع ربانی در الجزیره است. در این کتاب که درباره روش‌های احصاء و تبویب 613 فرمان است و جامعی است از مسائل اعتقادی و عبادی و فقهی یهود، او کارهای مراجع قبل از خود هم‌چون ابن‌میمون را خلاصه می‌کند. همچنین او سیستم احصاء و تبویب خود را نیز در این کتاب عرضه می‌کند. این متن که اولین بار در 1515 منتشر شد هم‌چون شرحی است بر ویراست شعری ابن‌جبیرول از 613 فرمان. ترجمه انگلیسی این کتاب ، آن را برای دانشجویان فقه یهودی، آیین‌های یهودی و تاریخ و عقاید یهودیان در قرون میانه در دسترس قرار می‌دهد. * 613 فرمان ، فرمان‌هایی است که شامل مسائل اقتصادی، عبادی و فقهی دین یهود که در قرن سوم پس از میلاد توسط ربی سیملای در تلمود تدوین شده است.
  • تعداد رکورد ها : 50