جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 320011
شمس ولایت
عنوان :
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تبریز: [نور ولایت],
ارب‍ع‍ی‍ن‌ ام‍ام‌ ح‍س‍ی‍ن‌ ع‍ل‍ی‍ه‌ال‍س‍لام‌
نویسنده:
ت‍دوی‍ن‌ ح‍س‍ن‌ ن‍م‍ازی‌ ش‍اه‍رودی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: دان‍ش‍وران‌,
استخراج قوانین انجمنی از جریان‌های داده معنایی
نویسنده:
اشرف‌السادات حیدری یزدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
روز به روز در کاربردهای بیشتری از قبیل مدل‌سازی ترافیک، شبکه‌های حسگر و دنبال کردن در کاربردهای نظامی، پردازش داده‌های برخط و غیره، شاهد تولید هر روزه حجم عظیمی از داده‌های جریان‌دارهستیم. کشف دانش بهینه از این جریان‌های داده، یک حوزه تحقیقاتی فعال در داده‌کاوی با کاربردهای متفاوت بوجود آورده است. برخلاف داده‌های ایستای موجود در پایگاه داده‌های سنتی، داده‌های جریان‌دار اغلب به صورت پیوسته با سرعت بالا و با حجم زیاد و همچنین با توزیع داده متغیر دریافت می‌شود. از طرفی مقادیر آنتولوژی‌ها و حاشیه‌نویسی‌هایمعنایی موجود بر روی داده‌ها نیز به طور پیوسته در حال افزایش می‌باشد. این نوع داده‌های پیچیده و ناهمگن چالش‌های جدیدی را در حوزه‌ تحقیقاتی داده‌کاوی بوجود آورده است. اصلی‌ترین چالش در این مسأله، نیاز فناوری‌های کاوش قوانین انجمنی به تراکنش‌ها می‌باشد، در حالی که در داده‌های معنایی تعریف دقیقی از تراکنش وجود ندارد. کارهای مشابهی که در این زمینه انجام گردیده‌اند، اغلب با کمک کاربر تراکنش‌ها را برای داده‌های معنایی تعریفکرده و سپس به کمک الگوریتم‌های داده‌کاوی سنتی اقدام به کاوش قوانین انجمنی از این تراکنش‌ها می‌نمایند و لازمه این کار تسلط کاربر به ساختار داده‌های معنایی و دامنه کاربرد مورد نظر می‌باشد. لذا روشی مورد نیاز است که انسجام معنایی را در تمام مراحل کار برقرار سازد و تعریفی کلی و یکپارچه برای تراکنش‌ها و سایر مفاهیم مرتبط ارائه دهد. بنابراین در اینتحقیق به ارائه روشی جهت رفع چالش‌های ذکر شده و امکان‌پذیر ساختن پردازش حجم وسیع داده‌های معنایی جریان‌دار موجود و کشف و ذخیره‌سازی قوانین انجمنی جدید در سطح معنایی بالاتر با استفاده از غنای معنایی مفاهیم موجود در آنتولوژی و بهره‌وری از دیگر فناوری‌های معنایی پرداخته شده است.
تحقيق در محاورات داستانیقرآن براساس كتاب «الحوار فی القرآن»
نویسنده:
---
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
‫اين پاياننامه در ترجمه و تحقيق بخشى از كتاب «الحوار فى القرآن» تأليف محمدحسين فضلالله است و در هفت فصل با اين عناوين تدوين يافته است: گفتگوى نوح و قومش، گفتگوى ميان دوزخيان، گفتگوى خداوند با دوزخيان، گفتگوى ظالمين و منافقين با مؤمنين، گفتگوى ميان مؤمنين و مجرمين، ذكر خلاصهاى از قصه قارون و قصه هود با قومش عاد.
ش‍رح‌ زن‍دگ‍ان‍ی‌ ح‍ض‍رت‌ آی‍ت‌ال‍ل‍ه‌ م‍وس‍س‌ و ف‍رزن‍د ب‍روم‍ن‍دش‍ان‌ آی‍ت‌ال‍ل‍ه‌ ح‍اج‌ م‍رت‍ض‍ی‌ ح‍ائ‍ری‌(ره‌)
نویسنده:
سید‌ص‍ادق‌ ح‍س‍ی‍ن‍ی‌‌ی‍زدی‌.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: علامه‏‫,
اصلاحات در حکومت حضرت مهدي(
نویسنده:
---
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
چکیده :
‫در قرآن کريم واژه اصلاح در معاني مختلفي از قبيل نيکويي، آشتي دادن، رفع نقص، شايستگي، سامان‌بخشي و بهبود‌بخشي در تمام امور جاري جامعه به‌کار رفته است. روشن است که براي اصلاح نابرابري‌هاي اجتماعي و سياسي و برچيده شدن ظلم و ستم از جامعه، وجود مصلحان، امري ضروري خواهد بود. اگرچه اصلاحات در جامعه بشري شامل ابعاد گوناگون ديني، سياسي، فرهنگي و اقتصادي است، اما قرآن در ابتدا، اصلاح نفس را مورد توجه قرار داده، و سپس به اصلاح جامعه در ساير حوزه‌ها پرداخته است. اصلاح خداباوري و انگاره معاد، اصلاح نگرش عمومي به حکومت بر اساس آگاهي و شايستگي به‌جاي نگرش اقتصادي، اصلاح تحريف‌هاي ديني و نابرابري‌هاي اجتماعي، تحريم ربا، و اجراي حدود الهي، از موارد و مصاديق متعدد اصلاحاتي است که در آموزه‌هاي اسلامي مورد توجه قرار گرفته است. مصلحان اجتماعي نيز خود به دو دسته صالح و فاسد تقسيم مي‌شوند، که گروه دوم هرچند بر اساس صداقت و اوضاع اجتماعي حرکت مي‌کند، ولي چون فاقد آگاهي لازم است، دردي از جامعه را دوا نمي‌کند. روشن‌ترين مصداق مصلحان صالح، انبياي الهي هستند که براي اصلاح نفوس، جهالت مردم، نابرابري‌هاي اجتماعي، هرج و مرج، اختلافات اجتماعي، ظلم و فساد، اختلافات شخصي، و انذار و تبشير قيام کرده‌اند. بر اين اساس، پيامبر اسلام(ص) در بين تمام انبيا، بزرگ‌ترين مصلح بشر است که در ابعاد اعتقادي، سياسي، فرهنگي و اقتصادي به اصلاحات اساسي پرداخت. پس از ايشان، امامان معصوم(س) قرار دارند که در ابعاد گوناگون مردم را به‌سوي صلاح سوق مي‌دادند. و اما در زمان مهدي( که حاکميت جهاني دين اسلام، زمامداري صالحان و شايستگان، و حکومت بر آسمان‌ها تحقق مي‌يابد، اصلاحات گسترده‌اي در قالب اجراي احکام اسلامي، گسترش علم و فن‌آوري، تربيت صحيح انسان‌ها، اصلاح شيوه‌هاي آموزشي، پرده‌برداري از تحريف معنوي قرآن، رفع کينه‌ها، ايجاد عدالت اجتماعي و برخورد با مفسدين اقتصادي محقق خواهد شد.
Between reason and revelation : twin wisdoms reconciled : an annotated English translation of Nasir-i Khusraw’s Kitāb-i Jāmi al-ḥikmatayn‫‭
نویسنده:
translated from the Persian by Eric Ormsby.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫‭London‏‫‭: I.B. Tauris in association with the Institute of Ismaili Studies‏‫‭,
راهکارهای پیشگیری از انحرافات سیاسی از منظر قرآن کریم
نویسنده:
نویسنده وحید امن‌زاده.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
اردبیل: نگین سبلان,
تربیت جنسی از دیدگاه آیات قرآن و روایات
نویسنده:
منیژه افشاری‌فر.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
یزد: شهد علم,
وظایف ما و پدر و مادر از دنیا رفته
نویسنده:
محمد وحیدی ؛ [برای] سازمان فرهنگی خانواده پاسداران.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: آمه قلم,
تحلیل محتوای مقالات دایره‌المعارف پزشکی اسلام و ایران
نویسنده:
فهیمه ابراهیم‌زاده
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
در این پژوهش به تحلیل محتوای مقالات دایره‌المعارف پزشکی اسلام و ایران پرداخته شده است. این پژوهش از نوع کاربردی است و روش انجام آن تحلیل محتوا می‌باشد. جامعه آماری این پژوهش شامل تنها جلد منتشر شده دایره‌المعارف پزشکی اسلام و ایران (جلد اول) است که حاوی 389 مقاله می‌باشد و به علت محدود بودن جلدهای منتشر شده دایره‌المعارف، در این پژوهش نمونه‌گیری انجام نشد و کلیه مقالات جلد 1 مورد بررسی قرار گرفت. برای گردآوری داده‌ها مقالات مورد مطالعه قرار گرفت و داده‌های مورد نیاز در سیاهه کنترلی که براساس سؤالات اساسی پژوهش تنظیم شده بود، درج گردید. نتایج حاصل از این بررسی به شرح زیر ارائه می‌گردد: مطالعه وضعیت پدیدآورندگان مقالات دایره‌المعارف نشان داد که اکثر آن‌ها (43/75%) دارای مدرک کارشناسی ارشد می‌باشند و زنان (52/34%) بیش از مردان (47/66%) در تولید مقالات مشارکت داشته‌اند. همچنین بیشتر پدیدآورندگان (92/19%) دارای ملیت ایرانی هستند.مطالعه وضعیت مقالات دایره‌المعارف نشان داد که از 389 مقاله مورد بررسی، 370 مقاله (95/12%) تألیف و 19 مقاله (4/88%) ترجمه بوده است؛ از این بین، 219 مقاله (56/3%) به موضوع اعلام و اشخاص، 106 مقاله (27/25%) به موضوع مباحث خاص، 41 مقاله (10/54%) به موضوع کتاب‌ها و تألیفات، 15 مقاله (3/85%) به موضوع کلیات و 8 مقاله (2/06%) به مباحث متفرقه تعلق دارند. هر مقاله به طور میانگین 2.64 صفحه از دایره‌المعارف را شامل می‌شود و در هر مقاله به طور متوسط 16.58 استناد به کار رفته است. همچنین، از بین مقالات مورد بررسی تنها در 93 مقاله مجموعاً 106 تصویر به کار رفته است و 296 مقاله فاقد تصویر می‌باشند.بررسی وضعیت استنادهای به کار رفته در مقالات دایره‌المعارف نشان داد که از کل 6451 استناد موجود در جلد 1، بیشترین استنادات (98/66%) به زبان غیرفارسی صورت گرفته است و تنها 23/02% از استنادات به زبان فارسی می‌باشد و به طور کلی، زبان عربی با 49/31% بالاترین میزان استنادها را به خود اختصاص داده است. در بررسی تاریخ انتشار استنادات مشخص شد که بیشترین استنادها (54/15%) دارای تاریخ انتشار میلادی هستند و پس از آن به ترتیب تاریخ هجری شمسی (36/8%) و هجری قمری (4/84%) وجود دارند. بررسی‌ها نشان داد پربسامدترین پدیدآورندگان مورد استناد در مقالات، ابن‌ابی‌اصیبعه با فراوانی 128 و پربسامدترین منابع مورد استناد کتاب عیون الانباء فی طبقات الاطباء (به زبان عربی) اثر ابن‌ابی‌اصیبعه با فراوانی 123 می‌باشد.همچنین هیچ رابطه معناداری بین تعداد استنادها و ملیت نویسندگان مقالات یافت نشد؛ درحالی که مشخص شد بین زمان نشر و تعداد دفعات استناد، رابطه معنادار و مستقیم وجود دارد.
  • تعداد رکورد ها : 320011