جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 321282
The Tumult
عنوان :
نویسنده:
‏‫‭ writer Alireza Seifi .
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: مدید,
غنی‌سازی محتوای آموزش الکترونیکی  مبتنی بر وب معنایی
نویسنده:
علی شالفروش
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
در دنیای امروز به منظور کاهش هزینه یادگیری از طرفی و هزینه وقت از طرف دیگر که نمی توان از آن چشم پوشی کرد، بهره گیری از سیستمهای جدید یادگیری همچون یادگیری الکترونیکی جایگاه خود را نمایان ساخته است. محققان تلاش می کنند برای پایین آوردن هزینه آموزش مستقل از زمان با تکیه بر فناوری های جدید بتواند علاوه بر آموزش موثر هزینه تولید را با بهره گیری از دانش اشتراکی در محیط وب کاهش داده و با تنوع بخشی محتوای آموزش الکترونیکی به کمک سیستم های انطباقی مبتنی بر شبکه وب معنایی به اطلاعات و داده های مرتبط برای یادگیرنده دست یابند.در این تحقیق آنچه مورد نظر ماست شامل، بهره گیری از وب معنایی به منظور غنی سازی محتوای آموزش الکترونیکی برای افزایش اثر بخشی و ارتقاء کیفیت آموزش در سیستم های آموزش الکترونیکی و ارائه بهترین شیوه بکارگیری فناوری های وب معنایی در تنوع بخشی و غنی سازی محتوای آموزش الکترونیکی با تکیه بر آمار و کاربردها است. بدین منظور در این تحقیق تلاش شده با ارائه و طراحی یک معماری توزیع شده در حوزه های مختلف وب معنایی مانند مدل سازی محتوایی مبتنی بر کلید واژه با بهره گیری از داده کاوی،تولید محتوابه روش های مشارکتی و اجتماعی، تولید محتوا به روش تفسیر متن بر اساس هستان شناسی و ارائه محتوای آموزش الکترونیکی مبتنی بر هستان شناسی به تقویت و تنوع بخشی محتوای آموزشی اثر بخش دست یافت.ارزیابی عملکرد سیستم آموزش الکترونیکی با محتوای غنی شده مبتنی بر وب معنایی حاکی از افزایش اثر بخشی آموزش بر روی یادگیرندگان داشته است، که این مهم با محتوای معمول در سیستم های مدیریت یادگیری بر روی تعدادی از یادگیرندگان نمونه امتحان، و نتیجه میزان یادگیری بررسی شده است، به طوری که با بهره گیری از این سیستم می توان حداقل به افزایش توانمندی یادگیرندگان به میزان 20% و علاقه مندی استفاده از سیستم به میزان 40% برای آنان دست یافت.
اعجاز علمی قرآن با تأکید بر بهداشت تغذیه
نویسنده:
نویسنده:محمد خدائی؛ استاد راهنما:حمید حسن زاده
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
اعجاز علمى یکى از ابعاد اعجاز قرآن کریم است که در یک قرن اخیر به‌طور گسترده مطرح شده، و یافته‌های جدید علوم تجربی در موارد قطعی، بر قرآن منطبق بوده و این گویای وحیانی بودن قرآن است که مورد توجه اندیشمندان و پژوهشگران قرآنی عصر جدید قرار گرفته است. از موضوعات بسیار مهم و حیاتی در زندگی بشر سلامت و بهداشت تغذیه است و قرآن از این بعد از نیازهای انسان غافل نبوده، و بایدها و نبایدهای خوردن را عنوان کرده و در خصوص کیفیت و کمیت آن نیز راهکارهایی ارائه نموده است. که این امر با توجه به یافته‌های دانشمندان در خصوص کشف خواص خوراکی‌های مورد اشاره قرآن، در سطح بالایی از اعجاز قرار دارد. پژوهش حاضر در پی واکاوی اعجاز علمی قرآن با تأکید بهداشت تغذیه و آیات مربوط به آن است. روش جمع آوری در این تحقیق کتابخانه‌ای بوده، و روش تحقیق توصیفی و تحلیلی می‌باشد. آداب تغذیه‌ای که در قرآن مورد تأکید قرارگرفته، کامل‌ترین برنامه بهداشت غذایی است که پیشرفت علوم پزشکی و تغذیه آن را به اثبات رسانده است. دستوراتی از قرآن در قالب حلال و حرام و نیز دعوت به غذای حلال و طیب به مقوله بهداشت تغذیه توجه نموده است. خوردنی‌ها و آشامیدنی‌هایی را که قرآن حرام نموده و ممنوع کرده است ضرر و زیان‌های آن‌ها در علوم جدید به اثبات رسیده است. رعایت نکات بهداشتی که قرآن مورد تأکید قرار داده علاوه بر صحت جسم و بدن انسان سلامت روح و روان او را نیز تضمین می‌کند. آداب و بایسته‌های تغذیه، میزان و کمیت خوراکی‌ها، اوقات تغذیه، خوراکی‌های مؤثر و مناسب در سلامت، دقت در طعام و خوراکی‌ها، اثرات تغذیه و خوراکی‌های حرام بر رفتار انسان، از ابعاد بهداشت تغذیه در قرآن کریم است که همه از وجوه اعجاز علمی قرآن می‌باشد.
شمع و لنگری
نویسنده:
نگارش کتایون مزداپور ؛ به کوشش ویدا نداف.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: هیرمبا,
مجموعه‌ مقا‌لات‌ مطا‌لعا‌ت‌ خا‌نواده‌ در سیره‌ رضوی
نویسنده:
جشنواره‌ فضا‌یل‌ رضوی (هفتمین‌: ۱۳۹۲: زاهدان‌)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
تاریخ و عقاید فرقه آقاخانیه: از کتاب التنبیهات‌الجلیه فی کشف اسرارالباطنیه
نویسنده:
تالیف محمدکریم نیشابوری؛ تلخیص و تحقیق حسین حسنی‌بیرجندی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: دارالتفسیر‏‫,
کلیدواژه‌های اصلی :
رد پای داستان پرندگان «منطق الطیر» عطار در داستان «اسطقس» سیمین دانشور
نویسنده:
عزتی الناز
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
نوشتار حاضر، به بازتاب داستان پرندگان «منطق الطیر» عطار در داستان «اسطقس» سیمین دانشور پرداخته است که هدف از این بررسی، مشخص نمودن میزان بهره گیری دانشور از مواریث ادب گذشتگان به منظور تحقق بخشیدن به فضای پست مدرنیستی داستان مد نظر خویش است.نگارنده به منظور نظم بخشیدن مقایسه ای دو اثر، ابتدا عناصر ساختاری هفتگانه ای را در حوزه ریخت شناسی پراپ، البته با اندکی تفاوت، نشان داده و سپس به ارتباط این عناصر با انگاره ها و باورهای اساطیری پرداخته است. با بررسی همانندی دو اثر، مشخص گردید که مبنای اصلی روایات، بر اساس بازگشت به خاستگاه اولیه و منشا اساطیری قهرمان است.این بررسی، حاکی از آن است که داستان «اسطقس»، همانندی بسیاری با داستان پرندگان عطار، از منظر سفر قهرمانان به سوی خاستگاه نخستین و مقوله اساطیری دارد؛ به همین جهت، دانشور توانسته است با چشم داشتن به روایت پرندگان، شالوده داستان خویش را پی افکند.
صفحات :
از صفحه 203 تا 227
منتخبی از ثواب الاعمال و عقاب الاعمال
نویسنده:
ابن بابویه ،محمدبن علی,مولف شیخ صدوق
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
جنبش اسلامی در اراضی اشغالی سال 1948 فلسطین
نویسنده:
درخشه جلال, صادقی زاده کسری
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
تا دهه 80 میلادی، نحوه مشارکت مسلمانان ساکن در رژیم صهیونیستی که جمعیت آنان به بیش از یک میلیون نفر می رسد، در چارچوب حضور در احزاب سوسیالیستی و چپ گرا خلاصه شده است و از این تاریخ به بعد است که شاهد ظهور احزاب عربی با رویکرد ناسیونالیستی و قوم محور در اراضی اشغالی هستیم.با تشدید موج اسلام گرایی در منطقه بر اثر پیروزی انقلاب اسلامی ایران، جریان های سیاسی عربی در اسرائیل تحت تاثیر گفتمان اسلام گرایی قرار گرفتند اما با بروز اختلافات درون جناح اسلام گرا در رژیم صهیونیستی، «جنبش اسلامی فلسطین اشغالی»، به دو طیف شمال (اصول گرا) و جنوب (عمل گرا) تقسیم شد. بررسی این جریان اسلامی و چشم اندازان که در نوع خود بدیع است، محور اصلی این پژوهش به شمار می رود.
صفحات :
از صفحه 239 تا 272
راهنمای کمال‌گرایان: ریسک کنید، انتقادها را بپذیرید و از اشتباهات خود بهترین‌ها را بسازید
نویسنده:
مولف جف زیمانسکی ؛ متزجمان فاطمه صادق‌نژاد، محمدجواد خدادادی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: رشد فرهنگ,
احکام الارث في نصوص الامام علي(
نویسنده:
‫خالد غفوري
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
چکیده :
‫دراين پژوهش با استفاده از نُصوص وارد شده از امام علي( در باره ابعاد و فروع فقهي ارث در فقه اماميه و ميزان ارث طبقات مختلف نَسَبي ارث، احکام وصيت در ارث، شروط وارث و مورّث، موجبات و موانع ارث، طبقات سببي ارث و چگونگي تقسيم ارث در طبقات سببي و نسبي بيان گرديده است. اين نوشتار سه فصل را در بر مي‌گيرد. در فصل اوّل نخست مباحثي مقدّماتي در زمينه ميراث فقهي، خصوصيات و تاريخچه آن در فقه شيعه اماميه مطرح و سپس ويژگي ميراث فقهي به جاي مانده از امام علي( و وصف صحيفه علي يا کتاب جامعه ارائه گرديده است. ادامه فصل به بيان اصطلاحات تحقيق، مانندِ ارث، فرائض، تَرَکه، فُروض، اصحاب فروض و انواع ارث بردن و نيز معرّفي موسوعه فقهي امام علي( اختصاص دارد. در فصل دوم ارکان ارث، مانند تَرکه (اموال باقي مانده از ميت يا موّرث)، موّرث (ميت)، شروط مورُث، وارث و شرايط او همچون: در حيات بودن، داشتن موجبات ارث از نسب يا سبب موّرث بودن، نداشتن موانع ارث مثلِ قتل، کفر و رقّيت يا بندگي، نداشتن حاجب و تعيين وارث بيان شده است. در فصل سوم طبقات به واسطه نَسَبت مورد بحث قرار گرفته و طبقه اوّل يعني پدر و مادر و اولاد اعمّ از دختر و پسر و اولاد آنان يعني نوه‌ها، طبقه دوم يعني برادران، خواهران و اجداد و طبقه سوم يعني عمّه‌ها و خاله‌ها معرّفي شده و احکام ارث هر يک در فقه اماميه و فقه مذاهب اربعه اهل سنّت کاوش گرديده است. فصل چهارم به تعيين ميزان ارث هر يک از گروه‌هاي ارث بَرَنده و نيز شرح احکام رد، احکام عول، احکام کلاله و احکام تعصيب در ارث اختصاص دارد. استثنائات ارث در باره طبقات ارث و احکام آن، ديدگاه‌هاي اميرالمؤمنين علي( درزمينه شرايط ارث و مباني مطرح شده در کلام آن حضرت و تحليل اين مباني فقهي، در فقه اماميه از ديگر مندرجات نوشتار حاضر محسوب مي‌شود.
  • تعداد رکورد ها : 321282