جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 314353
تحلیل مبانی و کارکرد حقوق کیفری قراردادی در ایران و انگلستان
نویسنده:
علی پروینی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
حقوق کیفری قراردادی، نظریه ای نوین در علوم جنایی است، که عقیده به تعامل قاضی با متهم در فرایند رسیدگی به جرم دارد، بر اساس این نظریه، گفتگوی با متهم در رسیدگی به اتهام ، تعیین مجازات و اجرای حکم به منظور دستیابی به توافق با او در نحوه مبارزه با جرم و خسارت زدایی، یکی از راه های موثر اصلاح مجرم، پیش گیری از جرم و جبران خسارت زیان دیده است؛ در واقع نظریه مذکور را می توان پارادایمی جدید در حوزه عدالت کیفری دانست که بر تعامل و گفتگوی قاضی و متهم / بزه کار برای رسیدن به توافق تاکید می کند. سازش بزه کار و بزه دیده که محور اصلی عدالت ترمیمی است، تنها یکی از عناصر عدالت توافقی به شمار میرود. در بخش اول این رساله، مبانی دینی، فلسفی، علمی، عرفی و حقوقی نظریه مذکور تحلیل شده است و آموزه های دین اسلام از قبیل اختیار، توبه، عقد صلح، قاعده تعزیر و برخی تعالیم مسیحیت مانند آشتی، رحمت، بخشش و رستگاری از شر به عنوان ریشه های اعتقادی عدالت توافقی بیان شده و به دست آوردهای جدید علمی در حوزه های جرم شناسی، روان شناسی ، جامعه شناسی، مدیریت و برخی مکاتب حقوقی که به تحکیم مبانی این نظریه کمک می کند اشاره شده است. کارکردهای این نظریه در حقوق جزای شکلی و ماهوی و چالش ها و آثار و پیامدهای آن در جامعه بررسی و ظرفیت های قانونی و نقش کارگزاران کیفری در اجرای آن بیان شده است. در این میانمی توان به نقش و کارکرد آن در سیاست جنایی به عنوان یکی از ابزارهای موثر کنترل جرم اشاره نمود. به منظور پرهیز از آرمان گرایی، مباحث در حوزه حقوق ایران و انگلستان با تکیه بر حقوق ایران ارائه شده است تا موضوعات و مسائل کاملا محسوس و کاربردی باشد. به همین منظور در پایان رساله، توصیه های تقنینی، قضایی و اجرایی تقدیم جامعه حقوقی و سیاست گزاران نظام کیفری شده است. پاره ای از این توصیه ها عبارتنداز: پیش بینی معامله اتهام در فرایند تحقیقات مقدماتی و موکول کردن پاره ای از امتیازات قضایی (مانندمعافیت مجازات،تعویق حکم،تخفیف، عفو، تعلیق و آزادی مشروط ) به انعقاد قرارداد با متهمین و محکومین. این رساله تاکید می کند که هدف از این نظریه، نه تنها نرمش کیفری نسبت به جنایت کاران و مدارای با مجرمین خطرناک و حرفه ای نیست؛ بلکه کمک به مبارزه علیه بزه کاری سازمان یافته، جرایم امنیتی و باندهای ترور و قاچاق است. موفقیت این نظریه مستلزم توجه به محدودیت ها، چالش ها، الزامات و اقتضائات آن می باشد. به همین منظور اجرای آن با ملاحظاتی همراه است که نیازمند تعریف حوزه اجرایی، طراحی مدل اجرایی و پیش بینی سازوکارهای لازم است؛ این موضوع می تواند تحت عنوان رساله ای مستقل مطالعه شود.کلیدواژگان: حقوق کیفری، عدالت توافقی، قرارداد، سیاست جنایی، جرم شناسی ، روان شناسی قضایی، ، معامله اتهام، میانجی گری، عدالت ترمیمی.
امامت - راه نما
نویسنده:
تهیه و تدوین کانون اندیشه جوان.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: کانون اندیشه جوان‏‫,
کلیدواژه‌های اصلی :
نه‌هجول به‌لاغه: جانابی ئمام ئینی ئه‌بی ...= نهج‌البلاغه : من کلام‌الامام امیرالمومنین علی‌ابن ابی‌طالب(العربیه-الاویغوریه)‫
نویسنده:
موئه‌للپ سه‌یید ره‌زی؛موته‌رجم ئا ئابدورراهمان(ما،‌موهایمای)،ئا سامساق(‌ما،‌سوفیا).
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫قم: مرکز بین‌المللی ترجمه و نشر المصطفی(ص)‏‫,
گزیده‌ی تاریخ و عقاید اخباریه، شیخیه و بابیه
نویسنده:
/ مولف فریبا سعادتی‌فر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
نقش یهود در انحراف فرهنگی، سیاسی اجتماعی مسلمانان در قرن اول هجری
نویسنده:
‫علامه، سید میرحسین
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی، معاونت پژوهش حوزه های علمیه ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
---
سیر تاریخى حج در قرآن
نویسنده:
ناصر شکریان
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
تأثير الّدعاء في تربية الانسان من منظر اهل‌البيت
نویسنده:
‫الحکيمي، حکمت
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
چکیده :
‫پژوهش حاضر در پنج فصل به نقش دعا در تربيت انسان از ديدگاه اهل بيت(ع) و نيز ابعاد اخلاقي و تربيتي دعا در سخنان آن بزرگواران مي‌پردازد. نويسنده مي‌کوشد ضمن تبيين حقيقت دعا وماهيّت انسان سازي آن، نقش آن را در تکوين شخصيّت انسان، سلامت نفساني او و نيز آثار ترک دعا در شخصيّت و روح آدمي را بررسيده و ديدگاه هاي ائمّه معصوم(س) را در اين باره منعکس‌سازد. او در فصل اوّل با ارائه کلّيّات ومفاهيمي از واژه گان و موضوعات مرتبط با مقوله تربيت و دعا، ضرورت تربيت و نياز انسان به دعا در هر شرايطي را تبيين کرده و نسبتِ بين دعا و تربيت و جايگاه دعا در فلسفه تربيت اسلامي را ذکر مي‌کند. در فصل دوم با عنوان" انسان و تربيت" ابتدا به بحث درباره ماهيّت انسان و ابعاد وجودي او پرداخته شده و اصول اوّليه درباره فطرت انسان، اختيار آدمي در صدور افعال تربيتي و اخلاقي، آزادي وي در گرايش به خير و شر، امکان تربيت آدمي و قبول تربيت صحيح از جانب او و ابعاد، ارکان، انواع و روش‌هاي تربيتي به عنوان مباني تربيت انسان شرح و بررسي مي‌شود. در فصل سوم نويسنده به تبيين نسبتِ بين دعا و نَفس انسان پرداخته و حقيقت، ارکان، شرايط استجابت، تأثيرات دعا برنَفس و ارتقاي نَفس انساني و از بين بردن بيماري هاي نفساني، تأثير دعا در تقدير انسان و تحّول شخصيّت او از شخصيّت منفي به شخصيّت مثبت را از ديدگاه قرآن و روايات بر رسيده و ديدگاه هاي نظري و سيره عملي معصومين(ع) را در اين زمينه بيان مي‌کند. در فصل چهارم نگارنده ابعاد تربيتي دعا را وارسيده و بُعد اجتماعي دعا و عبادت در سعادت جامعه اسلامي، نقش دعا در تکوين شخصيّت اجتماعي انسان، ابعاد فردي دعا در سلوک فردي وانجام تکاليف ديني و تربيت عقلي و فکري را تبيين مي‌کند. وي در فصل پنجم نکاتي تربيتي در باره دعا را مطرح کرده و رابطه آن با زندگي انسان، ادعيه موجود درقرآن، موضع قرآن کريم درباره دعا و نکته هاي تربيتي موجود در ادعيه مأثوره را بيان مي‌کند.
مثنوی بلند عشق : پژوهشی در صدور و محتوای زیارت جامعه کبیره
نویسنده:
یدالله پور بهروز -1349
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
ح‍ض‍رت‌ ع‍ل‍ی‌
نویسنده:
ت‍ال‍ی‍ف‌ ک‍اظم‌ ارف‍ع‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: ف‍ی‍ض‌,
بررسی و نقد صنعت ایهام و تطوّر تاریخی آن در آثار بلاغی فارسی و عربی
نویسنده:
طلیعه شوقی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
ایهام در بلاغت فارسی و عربی جایگاهی ویژه دارد و دارای ارزش زیبایی‌شناسی قابل توجّهی است. بیشتر کتاب‌های بلاغی فارسی و عربی ایهام را آوردن کلمه‌ای در کلام می‌دانند که دارای دو معنا باشد.یکی معنای نزدیک به ذهن و دیگری معنای دور از ذهن که خواننده در نگاه اوّل می‌پندارد معنای نزدیک مورد نظر است اما با کمی تأمّل به سوی معنای دور که مقصود شاعر و یا نویسنده بوده است، رهنمون می‌شود. در بیشتر کتاب‌های بلاغی ایهام در حوزه بدیع معنوی قرار می‌گیرد.ما در این پژوهش نشان داده‌ایم که ایهام با توجّه به کارکرد ایجازی آن می‌تواند در علم معانی نیز قابل طرح باشد. در آثار بلاغی تا کنون اشاره‌ای به این موضوع نشده است. بلاغت فارسی و عربی انواعی را برای ایهام بر-شمرده‌اند که این انواع در بلاغت فارسی از تنوّع و گستردگی فراوانی نسبت به بلاغت عربی برخوردار است. این تحقیق پس از بررسی صنعت بدیعی ایهام در کتاب‌های بلاغی فارسی و عربی به نقد تعریف این صنعت می‌پردازد. همچنین ضمن بررسی سیر و تطوّر تاریخی این شگرد ادبی در بلاغت فارسی و عربی، به جز انواع مطرح شده ایهام از سوی بلاغیون، انواع دیگری را در بلاغت فارسی و بلاغت عربی بر آن می-افزاید. جدا از بلاغیون و ادبا، زبان‌شناسان نیز سعی در توصیف شیوه‌های بیان ادبی با روش‌ها و مفاهیم خود داشته‌اند. از این رو می‌توان در تبیین کارکرد‌های بلاغی ایهام از مفاهیم ویژه زبان‌شناسی همچون برجسته‌سازی، آشنایی‌زدایی و ابهام یاری جست. پایان‌نامه حاضر به سه فصل تقسیم شده است. فصل نخست به بررسی معنای لغوی و اصطلاحی ایهام، جایگاه ایهام در قرآن کریم، نقش و جایگاه ایهام در مباحث بلاغی و کارکرد‌های ادبی- بلاغی ایهام اختصاص دارد. فصل دوم مشتمل بر سیر تاریخی و تطوّر ایهام در بلاغت فارسی و عربی و نیز بررسی انواع ایهام و آسیب‌شناسی آن است. در فصل سوم به بررسی این صنعت از منظر زبان شناسی پرداخته و به ارتباط ایهام با برجسته‌سازی، آشنایی‌زدایی و ابهام اشاره کرده ایم.در نهایت پایان‌نامه حاضر، ایهام را آوردن کلمه‌ای در کلام می‌داند که بر دو یا بیش از دو معنا دلالت می‌کند و همه معانی کلمه-نزدیک و دور-مورد نظر قرار می‌گیرد.
مفید المستفید فی کفر تارک التوحید
نویسنده:
/ محمد بن عبدالوهاب التمیمی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
  • تعداد رکورد ها : 314353