جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 315339
فضائل حیدری
نویسنده:
مولف محمدرضا منصوری .
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: اتقان,
ترنم باران ۲
نویسنده:
نویسنده مسعود وکیل.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: موسسه فرهنگی قرآن و عترت نورالمجتبی قم (ع)‏‫,
یاثارالله
عنوان :
نویسنده:
نويسنده: خانواده‌سعیدنوری‌تاجر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
مولف,
منتخب التواريخ در زندگاني چهارده معصوم عليهم السلام
نویسنده:
تاليف محمدهاشم خراساني
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
معجزه و کرامات امام حسین علیه‌السلام
نویسنده:
لطیف راشدی، سعید راشدی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: سمیع,
بررسی ریشه شناسانه واژگان گویش بافت
نویسنده:
یوسف فرهادی راد
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
بافت یکی از شهرستانهای جنوب شرقی استان کرمان می باشد و در فاصله 35-65 درجه طول جغرافیایی و 30-29 درجه عرض جغرافیایی با مساحت 13160 کیلومتر مربع در شرق وجنوب شرقی کوههای لاله زار (کوه شاه)واقع شده است. اکثر مردم آن فارس زبان و به گویش بافتی صحبت می کنند. دین آنها اسلام و مذهبشان شیعه است. از نظر فرهنگی ویژگیهای خاص خود را دارا هستند. در این واژه نامه 525 واژه گویش بافت وتقریبا به همین تعداد واژه های پهلوی و فارسی نو بررسی شده اند. در ریشه شناسی هر کدام از این واژه ها تا حد امکان ریشه باستانی آنها در زبانهای هند و ایرانی و گاهی هند و اروپایی آمده است. علاوه بر واژه های هم ریشه واژگان گویش بافتی، واژگان زبانها و گویش های ایرانی نو نیز مورد بررسی قرار گرفته است. مقایسه این واژه ها نشان می دهد که الف: گویش بافتی وابسته به گروه زبانهای ایرانی است و از نظر خصوصیات آوایی، واژگان و معنایی رابطه مستقیم با این زبانها دارد. ب: به مرور زمان تحولات قانونمندی از نظر آوایی در واژگان زبانها و گوش ها روی داده است. ج: همه این زبانها و گویش ها از طریقی به یک زبان مادر بستگی دارند. د: با استفاده از ریشه شناسی واژه ها، آموزش زبانهای خویشاوند برای گویشوران یکدیگر آسانتر خواهد شد. - تحولات آوایی1- ‏‎/a/‎‏ پهلوی و فارسی نو اگر بیش از همخوان ‏‎/n/‎‏ پدیدار شود و پس از این همخوان نیز واکه به کار رفته باشد، در این گویش در بعضی مناطق ‏‎/o/‎‏ و در بعضی مناطق دیگر به صورت ‏‎/u/‎‏ ظاهر می شود. 2- درگویش بافتی و در فارسی امروز ‏‎/v/‎‏ آغازی پهلوی و زبانهای باستانی به ‏‎/g/‎‏ تبدیل شده است. 3- گاهی اوقات ‏‎/v/‎‏ بستانی و میانه در آغاز واژه در فارسی و در گویش بافتی به ‏‎/b/‎‏ تبدیل می شود و ممکن است در بعضی کلمات در این گویش ‏‎/v/‎‏حفظ شود. 4- ‏‎/ow/‎‏ در فارسی، در بافتی به شکل ‏‎/ew/‎‏ نمودار می شود.5- ‏‎/oh/‎‏ فارسی، در گویش بافتی به شکل ‏‎/a/‎‏ ظاهر می شود. 6- ‏‎/a/‎‏ بیش از همخوان ‏‎/m/‎‏ در فارسی، در بافتی به شکل ‏‎/o/‎‏ ظاهر می شود. 7- برخلاف پهلوی و فارسی نو در بسیاری از واژه ها، واکه ‏‎/a/‎‏ در بافتی به شکل ‏‎/e/‎‏ نمایان می شود. 8- در بعضی واژه ها که همخوان ‏‎/p/‎‏ پهلوی در فارسی امروز تبدیل به ‏‎/f/‎‏ شده است در این گویش خود ‏‎/p/‎‏ حفظ شده است. 9- ‏‎/v/‎‏ پهلوی و فارسی در بعضی از واژه ها در این گویش تبدیل به ‏‎/b/‎‏ می شود.10- ‏‎/d/‎‏ پهلوی و فارسی در بعضی کلمات به خصوص در پایان کلمه هنگامیکه بعد از یک همخوان واقع شود به ‏‎/t/‎‏ تبدیل می شود.
تفسیر اسناد قرآن برای هر مسلمان
نویسنده:
مولف حكمت‌بن‌بشیربن ياسین ؛ مترجم پدرام اندايش.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
سنندج: ئالای رووناکی,
زنان؛ اسناد حقوق بشر و موازین فقهى
نویسنده:
مسعود راعی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
تصویب کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان در مجلس شوراى اسلامى، سؤالهاى متعددى را پى برداشت؛ یکى از مهمترین سؤالها، این بود که آیا اعمال شرط براین کنوانسیون مى‏تواند موانع تصویب کنوانسیون را برطرف کند؟ جواب این سؤال منوط به بررسى موازین فقهى و قوانین جمهورى اسلامى در ابعاد مختلف مى‏باشد. بااین روش مى‏توان به این سؤال جواب داد که آیا اعمال شرط، مخالف ماده 19 کنوانسیون 1969 وین در مورد حقوق معاهدات خواهد بود یا خیر؟ بویژه آن که اعمال شرط بر کنوانسیون مذکور با اعتراض دولتهاى عضو معاهده مواجه شده است. این نوشتار در صدد پاسخ به هر دو سؤال است: بررسى موازین فقهى و قوانین مصوب وبررسى اعمال شرط. فرضیه بحث آن است که موارد تعارض ونه محدودیت کنوانسیون، با مبانى شرعى وقانونى به قدرى است که نمى توان با اعمال شرط آن را برطرف کرد مگر آن که تغییرات عمده‏اى در موازین فقهى و قوانین داخلى ایجاد شود؛ کارى که انجام آن، خروج از تفقه در دین است.
امام رضا علیه السلام و خدمات فرهنگى
نویسنده:
محمدابراهیم ایزدخواه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
مروری بر زندگی گهربار شهید حاج شیخ فضل اللّه محلاتی(ره)
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صورة المدينة المحمدية (دراسة تاريخية و قرآنية)
نویسنده:
‫سامو تاراوري
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، معاونت پژوهشي، دفتر تبليغات اسلامي,
چکیده :
‫مدينه النبي الگوي تمام عياري از يک جامعه اسلامي است که نويسنده برابر آن داشته تا ابعاد مختلف ديني، اجتماعي، سياسي، امنيتي، اخلاقي، فرهنگي و تربيتي، مدينه فاضله‌اي را که پيامبر اسلام(ص) پايه‌گذاري نموده و حکومتي را که بر پايه توحيد و قوانين الهي بنيان نهاده توصيف کند. وي در ضمن سه باب به ابعاد مختلف مدينه محمديه و ويژگي‌هاي اين مدينه اشاره کرده است. در باب اول ابتدا از منظري فلسفي، تاريخي، اجتماعي و ديني به تحليل مدينه پرداخته وسپس ديدگاه‌هاي يهوديان، مسيحيان و مسلمانان در زمينه روح اجتماعي و عقلاني حاکم بر مدينه و مفهوم لغوي و اصطلاحي مدينه را بيان کرده است. باب دوم به ويژگي‌هاي مدينه محمديه و چگونگي شکل‌گيري آن اختصاص يافته است. در اين راستا، نگارنده مهاجرت پيامبر اسلام(ص) از مکه به مدينه، سبب هجرت آن حضرت، سيره انبياي الهي در زمينه هجرت و آثار هجرت در شکل‌گيري مدينه را بررسي نموده است. در ادامه اين باب، نويسنده مسجد و بناي آن را نيز يکي ديگر از لوازم شکل‌گيري مدينه قلمداد کرده و نقش تربيتي، نفساني، فرهنگي و اجتماعي مسجد را در دين اسلام شرح داده است. روابط اجتماعي بين مسلمانان با يکديگر و رابطه برادري در ميان آنان و اهميت اين مسأله در تقويت ابعاد فرهنگي و اجتماعي مدينه، از بين بردن عصبيت قبيلگي و قومي توسط پيامبر اسلام و آفات قوميت گرايي در مدينه از ديگر مندرجات باب دوم از اين نوشتار است. وي در باب سوم با اشاره به ابعاد فرهنگي و مديريتي مدينه، ايجاد روابط بين انساني بين قبايل و اجتماعات مسلمانان، توجه به اخلاق و سياست در مدينه محمديه و سياست داخلي و خارجي آن حضرت، بعد امنيتي مدينه محمديه و همچنين موضع‌گيري پيامبر اسلام(ص) در قبال مشرکين، يهوديان، مسيحيان و منافقان، بعد اجتماعي مدينه و ابعاد تربيتي و فرهنگي آن و قبول مسئوليت‌هاي سخت توسط مسلمانان از سوي پيامبر براي ساختن جامعه اسلامي و ابزارهاي تربيت مدينه محمديه را تبيين نموده است.
  • تعداد رکورد ها : 315339