جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 314351
ترجمه قسمتی از کتاب مجانی الادب فی حدائق العرب
نویسنده:
حسین دانشجو
نوع منبع :
رساله تحصیلی , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
تحقیق حاضر ترجمه باب اول تا هفتم از کتاب مجانی الادب فی حدائق العرب، تألیف الاب لویس شیخو الیسوعی می باشد که حاصل یک تحقیق کتابخانه ای می باشد. این ترجمه شامل 7 باب می باشد که به اختصار به موضوعات هر باب اشاره می کنیم. باب اول در دین داری و پرهیزگار ی که اعتقاد به وجود خداوند، قدرت خدا، علم و حکمت و تدابیر او، ترس از خدا و پرهیزگاری و... می بإشد. باب دوم به: «در پند و اندرز و هزار و"یک شب اختصاص دارد» . باب سوم یک سری مثالها و داستانهایی را بین مردم بیان می کند. باب چهارم داستانهایی از زبان حیوانات شرح می دهد. داستانهایی شامل سگها و روباه، اردک و چلچله، گربه، انسان و بت، انسان و مرگ، سگ و زغن، و.... باب پنجم در فضلیت ها و نقض ها، حکایت هایی تعریف می کند از جمله نصیحت و مشورت، دوستی و راستی، نگاهداری زبان، راستگویی و دروغ گویی، ستایش فروتنی و نکوهش خود پسندی و... در باب ششم داستانها و لطیفه هایی از بزرگانی مثل غزالی، شریعتی، مصتعصعی و.... داستان عرب صحرا نشین و ماه، عرب صحرانشین و شتر گم شده، حاجی و امانت و... تعریف شده است. و در باب آخر باب هفتم داستانهای زیر توضیح داده شده است از جمله نجات یافتن به یاری خداوند، مرد سیاهی و حیله گر، مأمون و زرگر، حکایت عبدالعزیز و....
 زیبایی های عاشورا
نویسنده:
نجمه ظریف عصارحق کش
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسای حوزه: ,
چکیده :
تحقیق حاضر به بررسی پاره ای از ارزش ها و معارف حادثه عاشورا در قالب و عنوان زیبایی های عاشورا می پردازد،که البته، این عنوان بر گرفته از جمله « ما رأیت الا جمیلا» حضرت زینب(سلام الله علیها) می باشد. با این توضیح که، حادثه عاشورا واقعه ای خونبار و سرشار از نا برابری ها، بی عدالتی ها، ظلم ستیزی ها و نامردی ها است، اما در ورای این همه سیاهی، هاله ای از نور و زیبایی دل هر جویای حقی را روشن و نورانی خواهد کرد. اهداف این تحقیق پایانی عبارتند از: 1 مخاطبان با مطالعه آن، زیستن، رشد کردن و جان فدای معشوق نمودن را، حسینی وار می آموزند. 2 بیان زیبایی های نهفته در این حماسه عظیم، در کنار و حتی والاتر و گویاتر از مصائب و ظلمت ها. 3 بیان رمز جاودانگی و لا یتناهی بودن این قیام عظیم. 4 بیان پیروزی معنوی عاشورا به دلیل تحکیم آرمان های معنوی و اصیل دینی در جامعه اسلامی. در این پژوهش، ابتدا مختصرا به بیان زندگی و چگونگی شکل گیری قیام امام حسین? پرداخته می شود و پس از آن با استفاده از جمله زیبای حضرت زینب(سلام الله علیها) « ما رأیت الا جمیلا» به بیان پاره ای از زیبایی های عاشورا پرداخته می شود. از دیگر مباحثی که در این تحقیق به آن پرداخته شده ،زیبایی آفرینی یاران عاشورا می باشد، که از دو جنبه اهل بیت و اصحاب امام حسین? بررسی شده است . در این تحقیق منابعی که مورد استفاده قرار گرفته اکثراً از منابع معتبر و دسته اول در دو محور بوده است: 1 منابع تاریخی 2 منابع روایی نتایج حاصل از این تحقیق: 1 دست یابی به معارفی جدید از نگاهی دیگربه عاشورا ،آن هم با رویکرد زیبایی. 2 درک صحیح مفهوم شکست و پیروزی معنوی در عاشورا. 3 دستیابی به مطالبی در رابطه با مبحث امام شناسی در عاشورا. کلید واژه های مورد استفاده درتحقیق ،که پیرامون آن ها، بررسی هایی انجام شد عبارتند از : عاشورا، زیبایی، حسین?، کربلا، محرم.
 سیره اخلاقی حضرت علی ( ع)
نویسنده:
سمیه بختیاری
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسای حوزه: ,
چکیده :
موضوع این تحقیق، سیره اخلاقی امام علی علیه السلام می باشد. اهدافی که این موضوع را دنبال می کند، این است که مطالعه کنندگان با اخلاق فردی و اجتماعی حضرت علی علیه السلام آشنا شوند که از میان تعداد زیاد خصوصیات اخلاقی حضرت به چند مورد اشاره شده است. مطالعة اخلاق فردی حضرت می تواند ما را کمک کند تا بتوانیم در جهت رشد معنوی گام برداریم و به صفای درونی و آرامش برسیم و مطالعة اخلاق اجتماعی به ما کمک می کند تا بتوانیم تعامل با دیگران را بیاموزیم و بتوانیم فرد مفیدی در جامعة خویش باشیم. بنابراین مطالعة خصوصیات زندگی حضرت می تواند راهنمایی برای زندگی انسانها باشد، زیرا بسیاری از انسانها در جستجوی الگو و روشی برای زندگی خویش هستند که مطالعة سیرة اخلاقی حضرت علی علیه السلام می تواند به آنها کمک کند، پژوهشگران زیادی در این زمینه تلاش فراوانی نموده اند، ما نیز از آثار و نوشته های ایشان در ارائه این تحقیق کمک گرفته ایم و البته بیشتر از کتابهای روایی استفاده نموده ایم. مجموعه حاضر شامل چهار بخش می باشد که هر بخش شامل چند فصل می باشد: بخش اول: اخلاق فردی حضرت علی علیه السلام فصل اول: ساده زیستی فصل دوم: برخی دیگر از صفات و خصوصیات اخلاقی حضرت علیه السلام فصل سوم: عبادت و عمل بخش دوم: اخلاق اجتماعی حضرت علی علیه السلام فصل اول: در برخورد با دیگران فصل دوم:اخلاق سیاسی امام علی علیه السلام فصل سوم: اخلاق همسرداری بخش سوم: امام علی علیه السلام در کلام قرآن و پیامبر و اهل بیت علیهم السلام فصل اول: سیمای امام علی علیه السلام در قرآن فصل دوم: امام علی علیه السلام از زبان پیامبر و اهل بیت بخش چهارم: امام علی علیه السلام از زبان دیگران فصل اول: امام علی علیه السلام از زبان یاران پیامبر فصل دوم: امام علی علیه السلام از زبان یاران فصل سوم: امام علی علیه السلام از دیدگاه دشمنان فصل چهارم: امام علی علیه السلام در کلام بزرگان فصل پنجم: امام علی علیه السلام در زبان شعر و نویسندگان واژگان کلیدی این تحقیق عبارتند از:امام علی علیه السلام ، سیره، اخلاق ، فرد، اجتماع، الگو.
 سیره اخلاقی و سیاسی امام حسن مجتبی ( ع)
نویسنده:
زهره نخعی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسای حوزه: ,
چکیده :
موضوع این رساله در مورد سیره اخلاقی و سیاسی امام حسن ( ع) می باشد مطالب در قالب 3 فصل دسته بندی شده اند تا بدین وسیله ابتدا سیره سیاسی را شناخته و سپس سیره اخلاقی و موضع گیریهای ایشان را در دوران خویش معرفی کنیم. فصل اول شامل ولادت امام(ع)، والدین، همسران، فرزندان،سیره سیاسی امام قبل از امامت، جنگ هایی که امام شرکت داشتند فصل دوم سیره سیاسی امام بعد از امامت، اوضاع فرهنگی و اقتصادی را مورد بررسی قرار داده است که از جمله فضای سیاسی مردم کوفه، اقدامات معاویه،دلایل صلح امام با معاویه، خلفای زمان امام ( ع) چه کسانی بودند و چه اقداماتی انجام دادند و تلاش ها و موضع گیری های امام ( ع) را مورد بررسی و توجه قرار داده که از جمله می توان تبیین و تثبیت امامت خویش رهبری تشکیلات تربیت افراد مستعد، نشر فرهنگ اصیل اسلام نام بد و در فصل آخر هم سیره و فضائل و مکارم اخلاقی و نفسانی امام حسن ( ع) مورد بررسی قرار گرفته است. اطلاعات و مطالبی را جمع آوری کردم از طریق کتابخانه ای و فیش برداری بود و این رساله به اعتبار ماهیت و روش تاریخی و به اعتبار موضوع خود دینی و مذهبی است نوع تحقیق بنیادی است. و از منابع تاریخی مثل الارشاد شیخ مفید و تاریخ طبری اثر محمدبن جریر طبری استفاده شده است. و منابع روایی مثل بحارالانوار علامه مجلسی استفاده شده است. واژگان کلیدی: سیره، اخلاق، سیاست امام حسن(ع)
بنیان کعبه (سیره ابن هشام)
نویسنده:
میرزا آقارضوی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
ولادت رسول خدا ص (از سیره ابن هشام)
نویسنده:
میرزاآقا رضوی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
نزول قرآن و آئین نماز (از سیره ابن هشام)
نویسنده:
میرزاآقا رضوی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
برتری اسلام
نویسنده:
سید غلامرضا سعیدی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
THE ISLAMIC KHALAFAT
عنوان :
نویسنده:
حسین خراسانی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
فاجعه کربلا
نویسنده:
تقی بینش
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 314351