جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 314353
آسیب شناسی اخلاق مدیران از دیدگاه آیات و قرآن
نویسنده:
صابر صفی لو
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
موضوع پژوهش، آسیب شناسی اخلاق مدیران از دیدگاه آیات قرآن، یعنی شناخت مجموعه آفات، بیماریها و موانعی است که می تواند پایه های دولت و حکومت را متزلزل سازد و آثار آن، جامعه را با بحران جدی روبرو سازدو برای تدوین پایان نامه، از یک الگو و مدلی به نام مدل اسپریگنز استفاده گردیده و مسایل اخلاقی مدیران بر اساس ارتباطات در سه حیطه ارتباط با خدا، ارتباط با خود و ارتباط با دیگران مورد بررسی قرار گرفته و در واقع، مسائل اخلاقی جزء لاینفک هر فرایند ارتباطی است و ارتباط از لوازم حیاتی یک سازمان و جامعه بشری است. گذشته از فصل کلیات، فصل دوم پژوهش، به مبانی و پیش فرضهای اخلاق مدیران اشاره دارد که توجه به مبانی و اصول موضوعه، از ضروریات هر علم تحقیق است. توجه به اصول اخلاق مدیران از جمله اصل اختیار و آزادی، اصل عدم تقدم بر خدا و رسول و اصل آخرت گرایی از ضروریات پژوهش بوده است. فصل سوم پژوهش، اختصاص به آسیب شناسی اخلاق مدیران درارتباط با خالق جهان هستی دارد که بعضی از موانع و آسیب هایی مانند جهل اعتقادی و جهل انسان نسبت به خود و حتی غرق شدن در لذات زود گذر دنیا باعث شده که رشته ارتباط انسان با خدا قطع شده و خود را نیز به فراموشی بسپارد. فصل چهارم پژوهش، در خصوص آسیب شناسی اخلاق مدیران در ارتباط با خویشتن می باشد که موضوعاتی از جمله دنیا زدگی، ریاست طلبی و هوسرانی مورد بررسی قرار گرفته و اگر مدیری خود تهذیب نیافته باشد نمی تواند چراغ هدایت دیگران قرار گیرد او که گرفتار دام هوی و هوس خویش است دیگران را نمی تواند از آن دام، نجات دهد. فصل پنجم پژوهش، اختصاص به آسیب شناسی اخلاق مدیران در ارتباط با دیگران دارد که در دو قسمت و در هفت بخش مورد کاوش واقع شده، و مهمترین بخش آن، آفت ظلم و ستم در مقابل عدالت ورزی مدیران است و در کلام وحی و در اندیشه سیاسی معصومین(ع)، مهمترین عامل قرار گرفتن دولت ها در سراشیبی سقوط، ظلم و ستم حاکمان بوده است تا جایی که به تجربه ثابت شده است که با کفر می شود جامعه را از فروپاشی نگه داشت ولی با ظلم هرگز! زوال اخلاق اداری، مخصوصاً مبتلا شدن مدیران به رذائل اخلاقی، امنیت و آسایش و پویایی را از جامعه گرفته و حتی دین و ایمان مردم را نیز به مخاطره انداخته است.
 انذار و تبشیر از دیدگاه قرآن
نویسنده:
ناهید واعظی جزئی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
این پژوهش در شش فصل با این مباحث تدوین شده است: فصل اول، معنای لغوی و اصطلاحی انذار و تبشیر، مبشرین چه کسانی هستند، منذرین چه کسانی هستند؛ فصل دوم، جایگاه و اهمیت انذار و تبشیر در شریعت، سبب تشریع اصل دین، عمومیت در انذار؛ فصل سوم، سیر تاریخی آیات انذار و تبشیر در قرآن، غلبه آیات انذار در شروع نزول قرآن کریم، مخاطبین انذارها و بشارتهای الهی؛ فصل چهارم، متعلقات انذارها و تبشیرهای قرآنی، مبشرات دنیوی در حیات فردی، مبشرات دنیوی در حیات اجتماعی، منذرات دنیوی در حیات فردی و اجتماعی، مبشرات اخروی، منذرات اخروی؛ فصل پنجم، تبیین ماهیت منذرات و مبشرات اخروی در قرآن؛ فصل ششم، اهتمام قرآن کریم بر تعالی روح و تهذیب نفس، موعظه از روشهای انذاری در تربیت.
روش برخورد ائمّه اطهار با منحرفین
نویسنده:
علی آقانوری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
نوشتار حاضر که بر اساس مدارک معتبر فریقین تهیه شده، در حدّ خود، جایگاه اهل بیت(علیهم السلام)را در سرنوشت دینی و فرهنگی مسلمانان و نقش آن ها را در جلوگیری از انحراف و مبارزه با منحرفان ارائه کرده است. این رساله، به بررسی مواجهه امامان با منحرفان فکری و انحراف های عقیدتی، آن هم به طور مختصر و نه همه انحراف ها، پرداخته است و بررسی برخورد و مواجهه اهل بیت با دشمنان سیاسی و خلفای جور و انحراف های سیاسی و همچنین نقش امامان در معرّفی فقه ناب اسلامی و مبارزه با انحراف های فقهی، بویژه مذاهب اربعه، در شأن و طاقت این نوشتار نیست.
دشمن شناسی و روش های برخورد با آن از دیدگاه حضرت علی(ع)
نویسنده:
زهره سادات لاجوردی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
بدون شک بستر تاریخ پر از وقایعی است که شناخت آن برای آیندگان از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. جامعه ای که از تاریخ گذشته و سوابق فرهنگ خود درس می گیرد. می تواند به راحتی راه پیشرفت و کمال را در میان پیچیدگی های گوناگون طی نماید. اصولاً شناخت دشمن و شیوة برخورد با آن از محوری ترین مسائل دفاعی و امنیتی هر ملتی به شمار می آید و با توجه به این که بعد از پیامبر اکرم(ص) رهبری سیاسی جامعه اسلامی به جز مدت کوتاهی در زندگی امیرالمؤمنین(ع) و امام حسن مجتبی(ع) تحقق نیافت، نحوة برخورد حضرت علی(ع) با دشمنان خویش می تواند الگویی مطمئن برای همة بشریت به خصوص شیعیان باشد. رسالة حاضر بر آن است تا اصول و شیوه های عملی امام(ع) را که در برخورد با مخالفان و دشمنان خویش اعمال کرده اند، بررسی نموده و همچنین به شناسایی انواع ترفندها و تاکتیک های دشمن بپردازد.
روش شناسی تبلبغ در سیره حضرت ابراهیم ( ع)
نویسنده:
فاطمه جعفری
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
شناخت زوایای زندگی درس آموز و حیات عبرت انگیز انبیاء و اولیای الهی از مهم ترین وظایف دانش پژوهان دین باور است. از دل هر گفتار و کردار این چهره های درخشان چشمه ای جوشان از معرفت و ایمان جاری است و هر قطره از این دریا زاینده بسی معرفت ها و ایمان ها است. قرآن کریم به مثابه کتاب هدایت بشر و کامل ترین مرام نامه دعوت و تبلیغ، چونان ذره بینی ژرف نگر به کاوش در این زندگی های سراسر درس و عبرت پرداخته و با اشاره یا تشریح جنبه هایی از جیات شخصیت های برجسته تاریخ دین و ایمان نکته ها درس های ارزشمندی به ابنای بشر گفته و دُرهای گرانبهایی برای انسان های کمال جو و جمال طلب آماده کرده. قرآن با این کاوش ژرف و وسیع، هم به معلمان بشر درس هایی کارساز و هم به مربیانش رهنمودهای روشنگر ارایه کرده است؛ هم به مصلحان انسانیت راهکاهای رفع تباهی را ارزانی داشته و هم به مبلغان هدایت گستر شیوه های دعوت و ترویج دین را آموخته است و بدین ترتیب، شیوه های هدایتی این واپسین کتاب آسمانی و آخرین سند شرایع و حیانی، همه دست اندرکاران تعلیم و تربیت، ارشاد، دعوت، اصلاح و تبلیغ را به کار می آید. از آن جا که یکی از شیوه های برجسته تبلیغی قرآن، چهره پردازی و معرفی اسوه ها حسنه ای است که به سان چشمه های نور، کام عطشناک هدایت جویان را سیراب نمایند. در این تحقیق بیش از هر چیز به معرفی یکی از اسوه های قرآن پرداخته که از دو بخش تشکیل یافته است. چون تحقیق در رابطه با شیوه تبلیغی حضرت ابراهیم ( ع) می باشد، به روش شناسی تبلیغ در سیره حضرت ابراهیم ( ع) و در بخش دوم به بررسی و تحلیل زندگی حضرت ابراهیم ( ع) از نظر قرآن و حوادیثی که در دوران ایشان اتفاق افتاده و محورهای دعوت و شیوه های تبلیغ پرداخته است تلاش گردیده علاوه بر بیان سرگذشت و تحلیل زندگی خصوصی به بازکاوی روش هدایتی حضرت ابراهیم ( ع) پرداخته شود. هدف از بیان شیوه های تبلیغی برگرفته از قرآن، مقایسه آن با شیوه های رایج در جهان امروز می باشد و بیان این که شیوه هایی که از قرآن استخراج می شود و عاملین آن پیامبران هستند حتما پایدارتر از شیو ه های امروزی خواهند بود. بررسی و نقد مصادیقی که در قرآن به عنوان الگو و اسوه کامل مطرح شده از جمله کارهایی است ک در حوزه قرآن کمتر انجام شده و کنکاش و بازکاوی این وقایع و اسوه ها و داروهای جانبخش در عرصه های مهم علمی و زندگی، که در این تحقیق بدان پرداخته شده است. منابع استفاده شده بیشتر آیات و روایات برگرفته از قرآن کریم می باشد و کتاب های تاریخی و قصص قران که تا حدودی سرگذشت و زندگی خصوصی، اجتماعی و اقتصادی حضرت ابراهیم ( ع) را بیان نموده است. نتابج به دست آمده از این تحقیق: 1-به روز کردن روش ها 2- توجه به روش های سمعی و بصری واژه های کلیدی که در تحقیق تعریف شده است: 1-اسوه 2- شیوه 3- دعوت 4- تبلیغ می باشد. سؤالات مطرح شده ای که در طول تحقیق به آن پاسخ داده شده : 1- مخاطبین حضرت چه کسانی بودند؟ 2- لزوم استفاده ایشان از روش های گوناگون در مقابل دشمن به چه خاطر بوده است؟ 3- شیوه ها، آثار و محورهای دعوت چه بوده است؟
سیاست از نگاه دیانت: نگاه اجمالی به سیاست امام علی ( ع)
نویسنده:
فاطمه نوروزی حسین آباد
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
عنوان تحقیق سیاست از نگاه دیانت است که به بررسی اجمالی سیاست امام علی ( ع) در ادوار گوناگون زندگی ایشان می پردازد که موضوعات آن در سه بخش گنجانده شده ، سیاست حضرت علی ( ع) در مباحث گوناگون مدیریتی به عنوان برترین حاکم و برترین حکومت مورد بررسی قرار گرفته که در این راستا شناخت عملکرد حضرت علی ( ع) بسیار مهم و کاربردی است ، سیاست حضرت علی(ع)مطابق با سیاست پیامبر(ص)است چرا که عملکرد این دو بزرگوار در تمام ابعاد شبیه به هم و یکی می باشد،و این خود نشانگر الهی بودن سیاست حضرت علی ( ع) می باشد ، حاکمی که سیاستمدار است ولی اهل حقه و نیرنگ و دورویی نیست، تلاش در دوری دین از شبهات دارد ، از تفرقه امت اسلام با موضع صبر وسکوتش جلوگیری می کند ، با توطئه های دشمن به شیوه ی خدامحور و عدالت محور مقابله می کند وپیشاپیش همه ی این مسائل به روشنگری می پردازد تا مردم از دلیل ایشان بر سکوت ، عدم بیعت با خلفا، کمک در حل مشکلات اسلام در دوره ی خلفا ،دلیل سیلی خوردن همسرشان وبه تبع شهادت ایشان ، چرا تاکید بر عدالت و وحدت دارند و صدها سوال دیگر ،که پاسخ آن را در بیان فصیح و بلیغ نهج البلاغه میتوان دریافت ،آگاه شد.در مقام بیان ویژگیهای حاکم مشروع اگر ویژگیهای متضاد را برشماریم بهتر می توان خوب وبد را از هم متمایز کرد، لذا اشاره ای هر چند کوتاه به عملکرد سه خلیفه نیز خالی از لطف نیست . همچنین به بیان ویژگیها و خصوصیتهای امام علی ( ع)در ابعاد گوناگون به عنوان رهبری شایسته پرداخته می شود که هر کدام از آن ویژ گیها ضمانتی است الهی و محکم بر اجرای درست تمامی قوانین و اجرای عدالت ، پایه و مبنای سیاست حضرت علی ( ع)اصول اخلاقی و الهی است و ضمانت اجرایی این سیاست نیز پایبندی به همین اصول می باشد . وقایع دوره ی پنج ساله حکومت به طور اجمال مصداقی برای چگونه حکومت کردن بر مردم وحل مشکلات آنها وفهم مسائل مستحدثه عنوان می گردد از گستره های سیاست بیان مختصری به عنوان علمی اجتناب پذیر در جامعه امروز آمده ، چراکه سیاست در همه ابعاد زندگی بشر از اخلاق گرفته تا جنگ و اقتصاد جریان دارد، و آنچه که مهم است مطلع بودن از سیاست درست و الهی است که به مثابه گمشده ای است که فقط با توسل به الگوهای کامل آن مانند علی ( ع) و اهل بیتش قابل دسترسی است. در نهایت به چیستی و فلسفه ی سیاست اشاره شده است که در کنار بیان تعریف متعدد از سیاست ، تعریف درست آن با توجه به نگاه حضرت علی(ع)بیان می شود.این تعریف که مبین و معرف خط مشی واصول عملی امیرالمومنین ( ع) در بعد سیاست می باشد در بردارنده ی اخلاق الهی، رعایت قاعده ی لا ضرر و لا ضرار فی الدین ، نفی سبیل، تاکید بر ارزشها ی انسانی و مانند اینها می باشد ،تا بدین طریق مرز میان سیاست دنیوی و دینی وسیاست باز و سیاستمدار مشخص شود . سیاست در عالیترین شکل خود یعنی حکومت می تواند کارکردهای ویژه ی خود را داشته باشد ، بعد عملی سیاست در حکومت جلوه می کند، از اینرو سعی شده تا اهداف و اصول حکومت اسلامی به طور اجمال بیان شود، مثل: بیان حکومت دینی وغیر دینی ،اثبات ضرورت حکومت اسلامی، و از جمله خط مشی های حکومت:خدا محوری، عدالت، آزادی ،امنیت، قانون مداری،توسعه، حقوق مردم و... . از جمله مقامهای عالی در امر سیاست حاکم ، رهبر یا همان زمامدار می باشد که در این هرم قدرت به عنوان مهمترین و قدرتمندترین فرد در جهان سیاست مورد بحث و بررسی است و نگاه اسلام بخصوص تشیع به آن بسیار موشکافانه و دقیق است و بایدها و نبایدهای بسیاری را برای این امر بیان می کند از جمله مشروعیت ، مقبولیت، ویژگیهای کلی زمامدار ، وظایف او در قبال مردم وبالعکس . در نگارش این تحقیق از سه گروه کتاب های تاریخی چون تاریخ طبری و تاریخ یعقوبی و مروج الذهب و ... و کتاب های معاصر مثل خط مشی های سیاسی نهج البلاغه از محمد مهدی ماندگار و سیمای حکومتی امام علی ( ع) از علی اکبر بابازاده و ... و کتاب های روایی مثل نهج البلاغه ابن میثم ، محمد دشتی و ... استفاده شده است . از جمله اهداف نگارش این تحقیق می توان اشاره کرد به 1 – بیان روشنی از سیاست الهی 2 – نشان دادن نمونه عملی و کاربردی که سیاست حضرت ( ع) در دوران سکوت و حکومت داری ایشان است 3 – بیان شیوه حکومت داری صحیح به عنوان الگو برای سیاستمداران و حاکمان در عصر حاضر ، و هدف کلی این نکته است که امروز و فردا نیز می توان برای حل مشکلات و مسائل جهان از سیاست های آن روز کمک گرفت چرا که آن چه تغییر نمی کند سیاست الهی است و علی(ع) دیانتی است حل شده در سیاست الهی ، تا بدین وسیله زبان خرده گیران و راحت طلبان و پیروان سیاست شیطانی و متفکران روشنفکر غرب زده کوتاه شود و جامعه در راه مستقیم الهی به سمت سعادت خویش قدم بگذارد ، اگر چه این تحقیق با عنوان سیاست علی(ع) به فراوانی مورد بحث و بررسی عزیزان قرار گرفته است اما این نگاه که توسل به سیاست و حکومت داری امام(ع) ، امروز راه نجاتی است برای فرار حکومت های جهان از چنگال ظلم ، فقر ، بی عدالتی و .... شاید کمتر مورد بررسی قرار گرفته است که البته می توان گفت در هیچ سند و تحقیقی به طور کامل و بی طرفانه و بی غرض به خصوص در اسناد تاریخی معتبر به بیان حقایق پرداخته نشده است . نوع بیان این موضوعات بعضاً به شکلی است که دارای تاریخ مصرف خاصی می باشد. این تحقیق به اعتبار نوع دید و هدفی که دارد بنیادی میباشد زیرا وضعیت گذشته را به قصد کشف حقایق بیشتر بررسی می کند ، این تحقیق تاریخی و بر اساس جهت گیری کلی یا همان راهبرد، توصیفی-تحلیلی می باشد ، زیراهم به توصیف و تشریح وقایع پرداخته و هم علت یابی و تحلیل درآن صورت گرفته است و بر اساس نوع فعالیت اجرایی که همان راه کار است کتابخانه ای نامیده می شود به این دلیل که از طریق بررسی اطلاعات قبلی ثبت شده در متون و اسناد صورت یافته است و چون فقط از این راه کار استفاده شده موردی می باشد. کلیدواژه ها سیاست ، حکومت ، عدالت ، ولایت ، امام ، دیدگاه .
دستورات اخلاقی امیر المؤمنین علی(ع) به کارگزاران
نویسنده:
مهرناز دنبلی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
رسالة مورد بحث در بردارنده رهنمودهای ارجمند اخلاقی و رفتاری امیر مؤمنان علی علیه السلام به کارگزاران مختلف حکومتشان می باشد. رهنمودهای امام در مورد اخلاق کارگزاران ریشه در فرهنگ قرآنی و سیرة نبوی و در پی ادامة راه و هدف بعثت پیامبر اکرم(ص)(که تکمیل اخلاق است) می باشد. امام علی علیه السلام تهذیب جامعه در همه ابعاد به ویژه اخلاقی را سرلوحة برنامة حکومتی خویش قرار داده از این رو به تهذیب اخلاق کارگزاران حکومت توجه خاص مبذول داشته اند. از نظر امام علی علیه السلام کارگزار حکومت دینی باید رابط خود با نفسش، با خداوند، با زیر دستان، با مافوق، مسؤولین هم طراز خود وبا مردم را بر اساس آموزه های دین و عقل سالم، تنظیم کند. بخشی از دستورهای اخلاقی امام به کارگزاران جنبة محوری داشته، کلیة کارگزاران را در برمی گیرد مانند: تقوا، عدالت، رعایت حقوق دیگرآنکه فضایل اخلاقی دیگری چون مهرورزی و محبت به دیگران، دل جویی، پوشاندن عیوب مردم و .... از لوازم دین و فضایل می باشند و بخشی از دستورات اخلاقی امام طبقه خاصی از کارگزاران را شامل می شود مانند مسائل اخلاقی که مربوط به والیان، مالیات گیرندگان، دادرسان و قوای مسلح. حاکم می بایست نظارت مستمر و همه جانبه بر تمام شئون کارگزاران خود به ویژه در حوزه اخلاقی اعمال کند و جهت تقویت شایستگی ها و از بین بردن کاستی های آنان گامهای مؤثری بردارد تا زمینه های دسترسی به اهداف عالیة حکومتی را فراهم نماید.
بررسی تحولات سیاسی اجتماعی ناشی از حکومت امیرالمؤمنین علی (ع) در مقایسه با حکومت خلفاء پیشین
نویسنده:
جمعه خان محمدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
این پایان نامه، کوششی در روشن سازی علت به وجود آوردن تغییرات سیاسی - اجتماعی در جامعه اسلامی توسط امام علی (ع) در دوران زمامداری خویش است. نویسنده با توجه به عملکرد خلفای پیش از علی (ع)، بر این باور است که خلفای سه گانه که پس از پیامبر روی کار آمدند، سیاست های نابرابری در زمینه توزیع ثروت و قدرت در پیش گرفتند که این امر جامعه آن روز را از لحاظ سیاسی، اجتماعی، دینی و اعتقادی کاملا نامتعادل ساخت و ارزش های دینی و اجتماعی را تغییر داد. از این رو امام علی (ع) در دوران حکومت خویش سیاست تساوی گرایانه را در توزیع ثروت و قدرت اتخاذ نمود تا ساختار اجتماعی جامعه اسلامی متعادل گردد و به دوران پیامبر نزدیک تر شود. نویسنده ایجاد عدالت در تمامی زمینه ها و ایجاد نظام شایسته سالاری را از ویژگی های مهم حکومت امام علی (ع) می داند و آن را مناسب ترین و بهترین شیوه حکومتی در جهان معرفی می کند.
بررسی کاربرد چهار قدرت تنبیه، پاداش، تخصص و منتسب در مدیرت الهی و اسلامی با تأکید بر قرآن
نویسنده:
محمد مهدی نادری قمی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
این پژوهش شامل پنج فصل با این موضوعات است: فصل اول، پیرامون مسائل تحقیق و تعریف واژه قدرت؛ فصل دوم، مرور ادبیات تحقیق: مفهوم قدرت و تعریف آن، نسبیت قدرت، قدرت و نفوذ، تقسیم بندی قدرت، استفاده مناسب و مؤثر از قدرت، شیوه های اعمال قدرت، قدرت و تئوری مدیریت و سازمان؛ فصل سوم، روش تحقیق؛ فصل چهارم، ارائه و تحلیل یافته ها: قدرت تنبیه در مدیریت الهی و اسلامی، قدرت پاداش، قدرت تخصص، قدرت مُنتسَب در مدیریت الهی و اسلامی، استفاده توأم چند قدرت؛ در فصل پنجم، خلاصه و نتیجه گیری مباحث پایان نامه آمده است.
بررسی ویژگی های عمده جامعه جهانی در حکومت فراگیر حضرت مهدی (عج) (در قرآن و سنت)
نویسنده:
مهدی همتی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
این پژوهش دارای دو بخش و چندین فصل است که در بخش نخست طی دو فعل مفاهیم و مبانی نظری بررسی شده است. بخش دوم که بررسی و تحلیل یافته ها نام گرفته، در پنج فصل ویژگیهای اعتقادی، اقتصادی، فرهنگی، قضایی و امنیتی جامعه جهانی در حکومت فراگیر مهدوی را بررسی کرده است. بخش سوم به نتیجه گیری مطالب پرداخته است.
  • تعداد رکورد ها : 314353