جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 502
تاریخچه الهیات جیبی
نویسنده:
Roger E. Olson, Adam C. English
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Inter Versity Press ,
آنتونیانا مارگاریتا اثر گومز پریرا (2 جلد): اثری درباره فلسفه طبیعی، پزشکی و الهیات
نویسنده:
García-Valverde, José Manuel;Maxwell-Stuart, Peter
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill ,
نقطه ضعف خدا: الهیات واقعه
نویسنده:
John D. Caputo
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
الهیات مختصر
نویسنده:
J. I. Packer
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
توانا و قادر متعال: مقاله ای در الهیات سیاسی
نویسنده:
Wolterstorff, Nicholas
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
درآمدی انتقادی بر دین در قاره آمریکا: پل زدن بر شکاف الهیات رهایی بخش و مطالعات دینی
نویسنده:
Michelle A. Gonzalez
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
NYU Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : مقدمه ای انتقادی بر دین در قاره آمریکا استدلال می کند که ما نمی توانیم دین را در قاره آمریکا بدون درک جوامع به حاشیه رانده شده آن درک کنیم. علیرغم تردیدهای مکرر در میان دانشمندان علوم دینی، این موضوع نشان می‌دهد که الهیات، و به‌ویژه الهیات رهایی‌بخش، هنوز مفید است، اما باید برای توجه به شیوه‌هایی که دین عملاً در صحنه تجربه می‌شود، دوباره چارچوب‌بندی شود. یعنی یک الهیات رهایی‌بخش که نیاز به کار از جانب فقرا را فرض می‌کند، می‌تواند با جمعیتی که رشد عظیم پنطیکاستی و کاریزماتیکی را تجربه می‌کنند، دور از ارتباط به نظر برسد، جایی که تمرکز بر نابرابری یا کنش اجتماعی نیست، بلکه بر روابط فردی با خداست. این جلد با استفاده از ترکیبی از منابع تاریخی و قوم‌نگاری، مقدمه‌ای اساسی برای مطالعه دین و الهیات در زمینه‌های لاتین/آ، سیاه‌پوستان و آمریکای لاتین ارائه می‌کند و سپس نشان می‌دهد که چگونه می‌توان الهیات را برای گفتگوی بهتر با مردم لاتین بازنگری کرد. هم دغدغه‌های مطالعات دینی و هم افراد واقعی که کار متکلمان قرار است بازنمایی کند. این جلد با آگاهی از شرکای گفتگو که در سراسر متن بررسی شده است، رویکردی نیمکره ای را برای بحث در مورد جنبش های مذهبی زنده ارائه می دهد. این رویکرد در حالی که الهیات رهایی بخش را نادیده نمی گیرد، به گذشته آنها انتقاد می کند و چالش هایی برای آینده آنها و همچنین پیشنهادهایی برای جلوگیری از مرگ نابهنگام آنها ارائه می دهد. واضح است که الهیات رهایی بخش فردا نمی تواند شبیه الهیات رهایی بخش امروز باشد.
مروری بر الهیات دانته 1
نویسنده:
Honess, Claire E
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lang ,
الهیات به عنوان علم در آلمان قرن نوزدهم: از فردیناند کریستیان باور به ارنست ترولچ
نویسنده:
Baur, Ferdinand Christian;Ritschl, Albrecht;Troeltsch, Ernst;Zachhuber, Johannes
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : مقدمه -- pt. I. فردیناند کریستین باور و مدرسه توبینگن. F.C. دو برنامه الهیات علمی باور -- منشا دو برنامه -- علمی بدون پیش فرض: دیوید اشتراوس -- بحث در مورد ماهیت دین: ادوارد زلر -- مانیفست ارتدوکس توبینگن: آدولف هیلگنفلد -- pt. II. آلبرشت ریچل و مکتب ریچل. آلبرشت ریچل درباره الهیات به عنوان علم -- بینش ها و تأثیرات فلسفی -- ملکوت خدا -- پایان برنامه ایده آلیستی -- نتیجه گیری.
الهیات حس: جان آپدایک، تجسم، و ادبیات آمریکایی اواخر قرن بیستم (ادبیات، دین، مطالعات پساسکولار)
نویسنده:
Scott Dill
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ohio State University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : کتاب الهیات حس: جان آپدایک، تجسم و ادبیات آمریکایی اواخر قرن بیستم اثر اسکات دیل، الهیات، زیبایی‌شناسی و بدن را با هم ترکیب می‌کند و استدلال می‌کند که آپدایک، یک شخصیت مرکزی در ادبیات آمریکا پس از سال 1945، عمیقاً در پرسش‌های کاری خود گنجانده است. بدن و حواس با سوالات الهیات. دیل نه تنها از کار آپدایک - که به طور مهمی از زمان مرگ نویسنده در سال 2009 مورد بازبینی قرار گرفته است - بلکه درک جدیدی از رابطه بین زیبایی شناسی، مذهب و تجربه فیزیکی ارائه می دهد. دیل میراث ادبی منحصربه‌فرد آپدایک را بررسی می‌کند تا برای نظریه‌ای واقعاً پساسسکولار از تجربه زیبایی‌شناختی استدلال کند. هر فصل یکی از حواس پنج گانه و ارتباط آن با دغدغه های نظری گسترده تر را شامل می شود: تأثیر، ذهنیت، هستی شناسی، اخلاق و الهیات. دیل در حالی که آثار آپدایک را در ارتباط با دیگر نویسندگان آمریکایی اواخر قرن بیستم قرار می دهد، مفاهیم تجسم آنها را توضیح می دهد و از آنها برای ارائه گزارش جدیدی از زیبایی شناسی پساسکولار استفاده می کند. هیچ رمان نویس دیگری تجربه حسی صرف را به دقت، به وسعت، یا به اندازه الهیات به تصویر نکشیده است – که مکرراً به عنوان توجیه سبکی خود به آموزه آفرینش روی آورده است. دیل در بررسی داستان‌ها، رمان‌ها، شعرها و مقالات متعددش ثابت می‌کند که آپدایک ما را مجبور می‌کند تا قدرت ادبیات را برای احیای تجربه حسی به‌عنوان یک پرسش الهیات بازنگری کنیم.
  • تعداد رکورد ها : 502