جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 316752
النهضة الحسينية
نویسنده:
الشهيد السيد عبدالحسين دستغيب
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
عالم آل محمد الإمام علي بن موسى الرضا علیه السلام
نویسنده:
فوزي آل سيف
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
المرابطة في زمن الغيبة الكبرى (المقدمات، المتقدمات، الممهدات والمسؤولیات)
نویسنده:
هادي الإسماعيلي
نوع منبع :
کتاب , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
سخنرانی ادراک عقلی و شهودی
سخنران:
محسن بهرامی
نوع منبع :
صوت , سخنرانی
منابع دیجیتالی :
درسگفتار آموزش پودمانی مبانی عرفان اسلامی
مدرس:
علی امینی نژاد
نوع منبع :
درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
فیشته: مبانی فلسفه استعلایی (علم) روش نو (1796-1799) [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Johann Gottlieb Fichte; Daniel Breazeale
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cornell University Press,
دعای حاجت: تحقیقی فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Scott Alan Davison
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد به بررسی مسائل فلسفی مربوط به ایده دعای حاجت می پردازد، جایی که این به عنوان فعالیتی طراحی شده برای تأثیرگذاری بر عمل خدای دانا، توانا و کاملاً خوب خداباوری سنتی طراحی شده است. خداباوران همواره حدود منطقی و اخلاقی مختلفی را برای فعل الهی در جهان تشخیص داده اند، اما آیا این حدود در میان دلایل خداوند برای دعای حاجت فضایی برای ایجاد تفاوت باقی می گذارد؟ دعای حاجت: یک تحقیق فلسفی با استفاده از مفهوم تبیین متضاد، شرح جدیدی از شرایط مورد نیاز برای اجابت دعای حاجت ایجاد می کند. اسکات دیویسون با توجه دقیق به تحولات اخیر در متافیزیک، معرفت شناسی و نظریه ارزش، ادبیات معاصر را در این مورد بررسی می کند. او پرسش‌هایی را درباره آزادی و مسئولیت انسان در رابطه با دیدگاه‌های مختلف مشیت الهی، همراه با معماهای ذاتی آموزه‌های مسیحی در مورد دعا مورد بررسی قرار می‌دهد. دیویسون چالش‌های جدیدی را برای انسجام ایده اجابت دعا بر اساس ماهیت آزادی الهی، محدودیت‌های دانش بشری، و ماهیت آن چیزهای خوبی ایجاد می‌کند که قبل از دادن آنها به اجازه گیرنده نیاز دارد. او دفاع‌های جدیدی را پیشنهاد می‌کند، بر اساس تحلیل دقیق کاستی‌های پیشنهادهای قبلی و روشن کردن موضوعات برای بحث‌های آینده.
چالش های جبر الهی: تحلیلی فلسفی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter Furlong
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این جلد، پیتر فورلونگ به مسئله جبر الهی می پردازد - این دیدگاه که خدا هر چیزی را که تا به حال اتفاق افتاده یا خواهد افتاد تعیین کرده است. این دیدگاه که سابقه ای طولانی در میان سنت های متعدد دینی و فلسفی دارد، با انبوهی از استدلال های متقابل مواجه است. به نظر می رسد که اراده آزاد انسان ها را ربوده و آنها را از تمام خطاهایی که مرتکب می شوند مبرا می کند. به نظر می رسد که خدا را عامل گناه و در نتیجه سرزنش همه کارهای نادرست انسان می کند. علاوه بر این، به نظر می‌رسد که «دفاع از اراده آزاد» محبوب مشکل شر را تضعیف می‌کند، این ادعا را به سخره می‌گیرد که خدا ما را دوست دارد، و سرزنش و تنبیه ما را برای خدا نامناسب می‌داند. این اثر به دقت این ایرادات و دیگر ایرادات جبر الهی را فرموله می‌کند و پاسخ‌های احتمالی به هر یک از آنها را بررسی می‌کند و بحثی نظام‌مند و متوازن از این بحث عمده فلسفی و کلامی ارائه می‌کند.
سرنوشت و اراده آزاد: دفاع از جبر الهیاتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Heath White
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Notre Dame Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در کتاب «Fate and Free Will»، هیث وایت دیدگاهی سنتی از رابطه خدا با خلقت را بررسی کرده و از آن دفاع می کند که در سال های اخیر مورد توجه قرار نگرفته است. وایت استدلال می کند که جبر الهیات - این ایده که خداوند مسئول مستقیم تمام جزئیات تاریخ و هستی است - به مفاهیمی مانند مسئولیت انسانی، آزادی و عدالت مرتبط است. معنای زندگی؛ و تئودیسه وایت با دفاع از جبر الهیات از منظر مسیحیت ارتدوکس سنتی، این دیدگاه را روشن می کند، آن را در کتاب مقدس قرار می دهد و از طریق ملاحظاتی در مورد صفات الهی و از طریق ایده خلقت ex nihilo، برای آن استدلال مثبت می کند. وایت با ارائه برهان های متضاد ظریف و روشنگرانه به ایرادات جبر الهیاتی می پردازد. او ادعا می‌کند که جبر الهیاتی، اعمال مجازات کیفری را تضعیف نمی‌کند، مسئولیت انسان را از بین نمی‌برد، زندگی را بی‌معنا نمی‌کند، یا مانع آزادی نمی‌شود. در حالی که کتاب سعی نمی کند به هر معضلی در مورد شر یا جهنم پاسخ دهد، اما به طور مؤثر با آنها دست و پنجه نرم می کند. وایت برای اثبات جبر الهیاتی خود بر نظریه های اراده آزاد، مسئولیت اخلاقی و زندگی معنادار تکیه می کند. او از زبان عقل سلیم واضح و تصاویر واضح استفاده می کند تا شرایط معنا و هدف زندگی ما و متافیزیک رابطه خدا با جهان را آشکار کند. این کتاب اصلی برای جامعه فلسفی و همچنین دانشجویان و دانشمندان الهیات جذاب خواهد بود.
پس از هگل: فلسفه آلمانی 1840 - 1900 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
فردریک‌ چارلز بایرز
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press ,
چکیده :
تاریخ فلسفه آلمان در قرن نوزدهم معمولا بر نیمه اول آن متمرکز است - زمانی که هگل، ایده آلیسم و رمانتیسیسم غالب بودند. در مقابل، نیمه ی باقی مانده ی قرن، پس از مرگ هگل، نسبتا نادیده گرفته شده است، زیرا به عنوان دوره ای از رکود و افول دیده می شود. اما فردریک بایزر استدلال می کند که نیمه ی دوم قرن در واقع یکی از انقلابی ترین دوره های فلسفه مدرن بود، زیرا ماهیت خود فلسفه قابل استفاده بود و فقدان قطعیت منجر به خلاقیت و شروع دوره جدیدی شد. در این تاریخ مختصر و مبتکرانه فلسفه آلمان از 1840 تا 1900، بیزر بر موضوعات یا متفکران فردی تمرکز نمی کند، بلکه بر پنج بحث بزرگ آن دوره تمرکز می کند: بحران هویت فلسفه، مناقشه ی ماتریالیسم، روش ها و محدودیت های تاریخ، مناقشه یبدبینی. و.مناقشه ی نخواهم دانست. شوپنهاور و ویلهلم دیلتای نقش مهمی در این مناقشات ایفا می کنند، اما بسیاری از چهره های نادیده گرفته شده از جمله لودویگ بوشنر، یوگن دورینگ، ادوارد فون هارتمان، ژولیوس فراونشتات، هرمان لوتزه، آدولف ترندلنبورگ، و دو زن به نام های آگنس تاوبرت و اولگا پوبرت، نقش مهمی در این نوشته ها و نظریات دارند. کسانی که در تاریخ های فلسفه کاملا فراموش شده هستند. نتیجه ی همه ی این ها یک گزارش جدید گسترده، بدیع و شگفت‌انگیز از فلسفه آلمان در دوره حساس بین هگل و قرن بیستم است.
  • تعداد رکورد ها : 316752