جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
حکمتی از ادیان جهانی: مسیرهایی به سوی بهشت ​​روی زمین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sir John Templeton
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Templeton Foundation Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب که مخصوصاً برای جوانان مناسب است، قوانین معنوی را از طریق داستان ها و حکایات جذاب زنده می کند. حکمت از مذاهب جهانی: مسیرهایی به سوی بهشت ​​روی زمین به گونه ای طراحی شده است که به مردم در تمام سنین و ملت ها فرصتی برای یادگیری بیشتر در مورد قوانین، اصول و آموزه های ادیان مختلف در سراسر جهان ارائه دهد. هر دین مجموعه‌ای از ایده‌ها یا حقایق معنوی تأیید شده دارد که اغلب در متون مقدس و ادبیات ثبت شده و در آموزه‌ها و سنت‌های انباشته نسل‌های زیادی اجرا می‌شود. این کتاب گزیده‌ای از آموزه‌های بودیسم، مسیحیت، کنفوسیوس، هندوئیسم، اسلام، جینیسم، یهودیت، پارسی، بومیان آمریکا، سیکیسم، تائوئیسم، ذن و زرتشتی را ارائه می‌دهد. شامل تمثیل‌ها، رشته‌ها و نقل‌قول‌های مدرن و باستانی است که ممکن است از فرصت‌های رشد سودمند برای پرسشگری و ذهن‌های باز حمایت کنند. محتوا و قالب Wisdom می‌تواند راهنمایی مفید و یک برنامه مطالعه منظم برای افراد، خانواده‌ها، گروه‌های مطالعه، سازمان‌های تجاری و حرفه‌ای، مدارس و کالج‌ها ارائه کند. برداشت های معنوی موجود در آن ممکن است به عنوان ابزاری موثر، عملی و قابل اجرا برای ایجاد یک زندگی بهتر استفاده شود. حکمت از مذاهب جهانی کتابی است که مطالب آن قابل مطالعه، بررسی، مطالعه، جذب و تمرین است. این کتاب خوانندگان را تشویق می‌کند تا زندگی معنوی را از طریق پرسش‌های تفکر برانگیز بررسی کنند، مانند: چگونه به سمت تجربه «بهشت روی زمین» به‌عنوان شیوه‌ای از زندگی حرکت کنیم؟ هدف انسان چیست و هدف انسان چیست؟ چگونه می توانیم با عشق و خلاقیت نامحدود عامل الوهیت باشیم؟ نشاط آور و آموزنده، حکمت ادیان جهانی برای همه ارزشمند خواهد بود.
فاعل های اخلاقی و ویرانه های آنها: ویژگی اخلاق معتزله [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Marinko Lolić
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : نقطه عزیمت این اثر این است که مسئله اخلاق هگل را می توان به عنوان تلاشی برای حل مسئله حیاتی عصر مدرن درک کرد، یعنی پاسخی به مسئله جدایی که نشان دهنده جوهره عصر مدرن است. و در زندگی مدرن به اشکال مختلف خود را نشان می دهد. شواهد این تز ابتدا از طریق بازسازی تکامل خود مسئله اخلاق در مهمترین نوشته های هگل استنباط می شود. نکات اصلی تکامل این مفهوم عبارتند از: درک هگل از دین عامه یونانی، انتقاد از مسیحیت مثبت و نهادهای آن، و تلاش برای یافتن رسانه ادغام در مفاهیم عشق. نوشته ها و زندگی هگل از دوره ینا تغییرات مهمی را در درک هگل از مسئله اخلاق نشان می دهد و برای اولین بار تمایز بین این مفاهیم را معرفی می کند. با این حال، بیان نظری و مفهومی کامل مسئله اخلاق را می توان در نوشته های سیستماتیک هگل یافت: پدیدارشناسی ذهن، دایره المعارف علوم فلسفی و فلسفه حق. در این بخش از اثر، بحث‌های مهمی از مسئله اخلاق هگل (نقد اخلاق از منظر اخلاق) که بر جنبه‌های مختلف دریافت فلسفه روح عینی هگل در قرن 19 و 20 تأثیر گذاشت، مورد بحث قرار می‌گیرد. . این اثر نشان می‌دهد که هگل در مواجهه با مسائل اساسی جامعه مدنی مدرن، بازسازی مفهوم اخلاق را ارائه کرده و ثابت کرده است که برخلاف تصور باستانی اخلاق، مفهوم بازتابی مدرن اخلاق باید شامل مفهوم ذهنیت باشد. که اخلاق باستانی را ویران کرد.
درس‌گفتار سعادت، از دوران باستان تا امروز
مدرس:
رامین جهانبگلو
نوع منبع :
صوت , فیلم , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
چکیده :
آگورا: در سیزدهمین فصل از نشست‌ها ی انجمن فلسفی‌ آگورا، به سعادت: از دوران باستان تا امروز، در نگاه مکاتب فلسفی و فیلسوفان دورانهای گوناگون، در ادیان و مذاهب و نیز بازتاب ایده سعادت در ادبیات و هنر خواهیم پرداخت. رامین جهانبگلو: سعادت اغلب به عنوان غایت نهایی زندگی انسان مطرح شده است. از این نظر، سعادت والاترین غایت است که از اهداف کوچک زندگی‌ (مثل ثروت و مقام) جداست. با این حال، هنگامی که به سعادت می‌‌اندیشیم، آنچه که در ذهن ما بیدار می‌‌شود، این فکر است که باید به برآورده کردن خواست‌ها و نیازها اندیشید. ولی‌ در واقع، رضایت کامل خواسته‌ها و ارضاء امیال الزاماً به معنای رسیدن به سعادت و خوشبختی‌ نیست. پس سعادت را چگونه باید توصیف کرد؟ آیا سعادت یک ناکجاآباد است؟ یا اینکه سعادت همانطور که فلاسفه ی یونان فکر می‌‌کردند، در فضیلت و در جستجو ی نیکی‌ و زیبایی‌ است. برخی‌ از فلاسفه (مثل اپیکوری‌ها) سعادت را در لذت می‌‌دیدند و برخی‌ مثل (رواقیون) سعادت را در صلح با جهان و جهان‌وطنی بودن می‌‌دانستند. ولی‌ شوپنهاور فیلسوفی است که سعادتمندی را در نفی اراده معطوف به حیات می‌‌بیند، و برای نیچه سعادت معنا ندارد مگر از طریق اثبات زندگی،‌ همچون جشن و سرمستی. و البته از نگاه ادیان ابراهیمی، سعادت، زندگی‌ ِ بعد از مرگ و رستگاری است. ولی‌ در دنیایی چون جهان امروز که همه چیز از ارزشی نسبی‌ برخوردار است و همگان معنای خود را از دست داده‌اند، آیا هنوز هم بحث در مورد سعادت ممکن است؟ این پرسشی است که خواهیم کوشید در میان پرسش‌ها ی دیگر در فصل جدید آگورا به آن بپردازیم.
دراسات أخلاقية
نویسنده:
أحمد عبد الحليم عطية
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :