جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
  • تعداد رکورد ها : 7
نویسنده:
حسینی میرزاحسن, حسینی وحیده سادات
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
تحقیق حاضر اثر مشارکت مشتری در تولید را بر وفاداری مشتریان (وفاداری نگرشی و وفاداری رفتاری) و عوامل تقویت کننده مشارکت مشتری در تولید را در یک بانک ایرانی بررسی می نماید. برای بررسی مشارکت مشتری در زمینه خدمات بانکی از مدل اوه و همکاران 2007 استفاده شده است. مشارکت در تولید با خلق ارزش برای مشتریان و وفادارتر ساختن آنان موجب افزایش دادوستد تجاری مشتری با یک بانک می شود. لذا اغلب بانکها برای تبدیل شدن به بانک اصلی مشتریان خود، مشارکت در تولید را مورد توجه قرار داده اند. نتایج تحقیق مبتنی بر پرسش نامه های جمع آوری شده از 415 تن از مشتریان بانکی می باشد و روش مدل سازی معادلات ساختاری (SEM) برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شده است. یافته های تحقیق نشان می دهد که مشارکت مشتری در تولید بر وفاداری نگرشی مشتریان اثر مثبت دارد (P<0.01) اما بر وفاداری رفتاری اثر معناداری ندارد. همچنین ارتباطات کارمند-مشتری (P<0.05)، مهارت مشتری (P<0.01)، تعهد احساسی (P<0.01) و عدالت تعاملی (P<0.01) نیز مشارکت مشتریان در تولید را افزایش می دهند. در میان عوامل مذکور، تعهد احساسی بیشترین اثر را بر مشارکت در تولید دارد. نتایج تحقیق به بانکها پیشنهاد می کند که از مشارکت در تولید به عنوان ابزاری برای وفادارنمودن مشتریان در بازار رقابتی کنونی استفاده نمایند.
صفحات :
از صفحه 105 تا 129
نویسنده:
سعیدااردکانی سعید, مروتی شریف آبادی علی, جلالی مریم, اقبالی زارچ محمود
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف تحقیق حاضر ارائه یک مدل جامع برای ارزیابی عملکرد شرکت های کاشی و سرامیک استان یزد می باشد. در تحقیق حاضر کارت امتیازی متوازن برای ارزیابی عملکرد به عنوان یک مدل جامع ارزیابی که هم جنبه مالی و هم جنبه غیرمالی را در نظر می گیرد، مورد استفاده قرار گرفته است؛ علاوه بر این جهت جامع تر شدن نتایج تحقیق هر چهار جنبه کارت امتیاز متوارن و زیر شاخص های آن مورد استفاده قرار گرفته است. سپس با استفاده از تکنیک دلفی فازی زیر شاخص های استاندارد هریک از چهار شاخص کارت امتیاز متوازن طی دو مرحله و با کسب اجماع نظر خبرگان مشخص گردید. برای تعیین اهمیت هر یک از ابعاد از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی استفاده شد که نتایج نشان می دهد از بین چهار جنبه کارت امتیازی متوازن، شاخص مالی بیشترین اهمیت را داراست و بعد از این شاخص، شاخص مشتری در جایگاه دوم، رشد و یادگیری در جایگاه سوم و فرآیندهای داخلی در جایگاه چهارم قرار دارند؛ در مرحله بعد با استفاده از تکنیک ویکورفازی، شرکت های مورد بررسی در مرحله قبل با توجه به شاخص های مورد بررسی رتبه بندی شده اند، که نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان می دهد که شرکت کاشی 1 بهترین عملکرد را در بین ده شرکت مورد بررسی از منظر جهار شاخص کارت امتیاز متوازن دارد.
صفحات :
از صفحه 81 تا 104
نویسنده:
شیرازی علی, زینوندلرستانی حنظله, کریمی مزیدی احمدرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
چالش اصلی مدیران برند درک بهتر رابطه بین سازه های برند و وفاداری مشتری است. یافته های محققان نشان می دهد که هویت برند نقش کلیدی در مدیریت برند دارد. هدف این مقاله بررسی تاثیر هویت برند و تعیین هویت آن بر وفاداری از طریق ارزش ادراک شده، اعتماد و رضایت مشتری است. برای آزمون فرضیه ها، پرسشنامه ای بین مشتریان تلفن همراه در مشهد، شهری در شمال شرق ایران، توزیع شد. داده های جمع آوری شده تحت تحلیل همبستگی و مدل تحلیل مسیر قرار گرفتند. نتایج نشان می دهد که هویت برند و تعیین هویت برند تاثیر غیر مستقیم بر وفاداری به برند از طریق ارزش، اعتماد و رضایت دارند. مقاله نتیجه گیری می کند که دیدگاه هویت اجتماعی، وقتی با دیگر دیدگاه های موجود ترکیب شود، می تواند در پیش بینی مکانیزم های وفاداری به برند مفید باشد.
صفحات :
از صفحه 153 تا 178
نویسنده:
بردبار حامد, عسکری متین سجاد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
کاهش تعلقات معنوی و مذهبی بشرعصر جدید در زندگی ظاهرا مدرن و رجعت مجدد او به معنویت و خداگرایی حاکی از پیام ادیان و نظام های ارزشی و دینی، خصوصا مکتب پر افتخار اسلام، است. این موضوع امروزه در سازمان های دولتی و خدماتی با مقوله احساس معنا و احساس هویت تلفیق معناداری پیدا کرده است، چرا که فاصله گرفتن انسان از معنویت، خدا و خداگرایی، سبب عصیان او و حتی به هم ریختگی برنامه های زندگی اش می شود. مقاله پیش رو ضمن واژه کاوی خداجویی و خداگرایی و ویژگی های فطرت انسان الهی و با تقوا به بررسی این موضوع در گذر زمان و تاریخ پرداخته و آن را از منظر بزرگان دین و فلسفه مورد نقد و بررسی قرار می دهد و سپس به طور ویژه و ممحض همین مقولات را در قرآن کریم و نهج البلاغه مورد بررسی و کاوش قرار می دهیم و برای هر کدام از آنها نمونه و رخداد سازمانی ذکر می نماییم. مطالعه نظریات بومی و غیر بومی و تعاریف موجود از معنویت و خداگرایی در مکتب اسلام نشان می دهد که مولفه هایی مانند روح بخشی، تعالی فرد، آگاهی و احساس هویت مهم ترین ارکان انسان معنویت گرا در سازمان های عصر حاضر هستند.
صفحات :
از صفحه 61 تا 79
نویسنده:
خشوعی مهدیه سادات, عریضی سامانی سیدحمیدرضا, نوری ابوالقاسم
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هدف این پژوهش، شناسایی شایستگی های مدیریتی، بود. واحد تحلیل پژوهش، تحقیقات نظری و تجربی مرتبط با شایستگی های مدیریتی بود که در 17 پایگاه اطلاعاتی ایرانی و غیرایرانی ارائه شده بود. دو کتاب دینی (نهج البلاغه و نهج الفصاحه) نیز به جهت توجه به مدیریت اسلامی و بومی سازی الگوی شایستگی در ایران انتخاب گردید. در مجموع 137 منبع (135 پژوهش از پایگاه های اطلاعاتی و دو کتاب) از طریق تحلیل محتوا تحلیل شد. 380 مفهوم مرتبط با شایستگی مدیریتی از این منابع استخراج شد و به 82 شایستگی، طبقه بندی شدند (شایستگی های محوری فرعی). با انجام تحلیل عوامل (روش مولفه های اصلی و چرخش از نوع واریماکس)، شایستگی های محوری فرعی، به 8 شایستگی محوری (ارزش، تحلیل، تصمیم گیری، دانش، سازگاری، عملکرد، رهبری و ارتباط) طبقه بندی شدند. سپس اعتبار محتوا، اعتبار صوری و ضریب کاپا برای الگوی شایستگی های مدیریتی محاسبه شد که نتایج رضایت بخش بود. در نهایت بر اساس شایستگی های شناسایی شده، پرسشنامه شایستگی های مدیریتی (MCQ) با 82 گویه، تدوین گردید که برای پژوهشگران، دانشجویان، اساتید، مدیران و سازمان ها سودمند خواهد بود.
صفحات :
از صفحه 131 تا 152
نویسنده:
ملک اخلاق اسماعیل, مرادی محمود, مهدی زاده مهران, درستکاراحمدی ناهید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
استراتژی نوآوری اساس موفقیت نوآوری و بهبود عملکرد است. مقاله حاضر، مدلی مربوط به مهم ترین استراتژی های نوآوری را که تاثیر بسزایی بر عملکرد صنایع دارند، ارائه می دهد. سپس، به بررسی روابط میان استراتژی های نوآوری و توسعه و تنوع عملکرد می پردازد. بدین منظور، یک مطالعه تجربی در صنعت ساختمان ایران انجام گرفت، و داده­های میدانی جهت بررسی اهداف تحقیق از 7 نهاد متولی صنعت ساختمان و 93 شرکت کوچک و متوسط فعال در صنعت، با ابزار پرسشنامه گردآوری شد. یافته ها نشان داد که استراتژی های نوآوری نظیر پیشرو، تحلیل گرانه، آینده نگرانه و تهاجمی به ترتیب بر توسعه عملکرد صنعت تاثیر می گذارند. همچنین، استراتژی های پیشرو، ریسکی و آینده نگرانه از اثرگذارترین استراتژی های نوآوری بر تنوع عملکرد هستند. نتایج این مطالعه پیشنهاد می کند که سیاست گذاران صنعت ساختمان و مدیران عالی شرکت ها بایستی استراتژی های نوآوری پیشرو و آینده نگرانه را بطور همزمان با چشم انداز صنعت و شرکت ها پیوند داده و زمینه را برای پیاده سازی آن ها در سراسر صنعت فراهم آورند.
صفحات :
از صفحه 31 تا 60
نویسنده:
حسینی سیدیعقوب, بحرینی زاده منیژه, ضیایی بیده علیرضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
بواسطه نیاز به توسعه و ارائه مقیاس های سنجش کیفیت خدمات مختص به صنایع مختلف، هدف از این پژوهش ارائه مدلی معتبر و قابل اعتماد مختص سنجش کیفیت خدمات تلفن همراه بود. بدین منظور یک مدل اندازه گیری چندبعدی برپایه مرور جامع پیشینه پژوهش ارائه شد و سپس برای بررسی اعتبار مدل، روایی همگرا و افتراقی آن بر پایه داده های جمع آوری شده از 363 مشترک تلفن همراه مورد تایید قرار گرفت. یافته های پژوهش نشان می دهند ادراک مشتریان از کیفیت خدمات بر پایه ارزیابی آن ها از 7 بعد اصلی شامل کیفیت شبکه، خدمات ارزش افزوده، تعرفه های پرداخت، شایستگی کارمندان، صدور صورت حساب، خدمات مشتری و راحتی، شکل می گیرد. این پژوهش نتایج کاربردی متعددی نیز به همراه داشت. نخست اینکه مدیران می توانند از مدل اندازه گیری ارائه شده در این پژوهش برای سنجش و مدیریت کیفیت خدمات در صنعت خدمات تلفن همراه استفاده کنند. دوم اینکه، نتایج این پژوهش نشان دادند ارزیابی مشتریان از خدمات ارزش افزوده، تعرفه های پرداخت و راحتی خدمات از مهمترین عوامل در شکل دهی ادراک کلی آنها از کیفیت خدمات سازمان است. اپراتورهای تلفن همراه می توانند از این نتایج برای تعیین اولویت های بهبود کیفیت خدمات و تخصیص بهینه منابعشان استفاده کنند.
صفحات :
از صفحه 7 تا 29
  • تعداد رکورد ها : 7