جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
  • تعداد رکورد ها : 15
نویسنده:
قوامی هادی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 151 تا 172
نویسنده:
عبدلی قهرمان
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
نقش و اهمیت اطلاعات در تصمیم گیری ها اقتصادی موجب شده است تا، اقتصاددانان ابعاد مختلف آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند. یکی از موضوعات بسیار مهم در این زمینه که موضوع اصلی این مقاله نیز می باشد، بدین شرح است: یک جمع از افراد وجود دارند که در موقعیت یک تصمیم مشابه قرار دارند. اطلاعات کامل در دسترس هیچکدام قرار نیست اما هر فرد بخشی از اطلاعات لازم را در اختیار دارد. از آنجا که برای تصمیم صحیح، اطلاعات کامل لازم است و از طرفی گردآوری اطلاعات پراکنده از طریق اظهار و اذعان دارایی هزینه مبادله سنگین می باشد و در موارد بسیاری غیرممکن است، لذا فرایند تصمیم گیری به منظور گردآوری اطلاعات، به صورت متوالی بوده، هر فرد تصمیم خود را مبتنی بر اطلاعات شخصی (علامت شخصی) و اطلاعات منتقل شده از دیگران (اطلاعات عمومی) خواهد گرفت. البته صحت اطلاعات شخصی احتمالی است. با توجه به این حقیقت، بهترین قاعده تصمیم فرد را با داشتن احتمال دقت اطلاعات شخصی و تصمیم افراد قبلی در یک زمینه تصمیم گیری فرضی که در آن پیامد (پاداش) هر تصمیم تبیین شده است، محاسبه و استخراج نموده ایم. برطبق این قاعده تصمیم، ممکن است در فرایند تصمیم گیری، افراد اطلاعات شخصی خود را فراموش نموده و از تصمیم افراد قبلی تقلید کنند؟ در نتیجه عمل تقلیدی اطلاعاتی شکل بگیرد که ممکن است صحیح یا غلط باشد . در این مقاله، احتمال انواع عمل تقلیدی را با توجه به احتمال صحیح بودن اطلاعات شخصی (علامت شخصی) و برای یک جمع دلخواه (متشکل از n نفر) و گزینه صحیح، به صورت شرطی محاسبه کرده ایم. هر چقدر احتمال صحیح بودن علامت شخصی افزایش پیدا کند (تعداد افراد جمع هر چقدر باشد) احتمال عمل تقلیدی افزایش پیدا می کند. عملهای تقلیدی اطلاعاتی با تصحیح علامتهای شخصی، یعنی افزایش دقت علامت شخصی، کاهش پیدا می کند. این عمل را می توان از طریق انتشار اطلاعات تغییر داد. به طور کلی در این مقاله نشان داده شده است که در بسیاری از کشورهای در حال توسعه (از جمله ایران) که افراد دسترسی یکسانی به اطلاعات ندارند، مراکز انتشار اطلاعات متعدد می باشد سیستم بازار رقابتی گسترش چندانی نیافته است و اقتصاد از تنوع پذیری بالایی برخوردار نیست، امکان شکل گیری عمل تقلیدی اطلاعاتی بالاست و در این جوامع شایعات به سهولت شروع شده و گسترش پیدا می کند که دارای هزینه های رفاهی از دید جامعه است و به منظور اجتناب از این هزینه ها بایستی اطلاعات صحیح و در زمان لازم در دسترس افراد قرار داد.
صفحات :
از صفحه 1 تا 31
نویسنده:
متوسلی محمود, عباسی نژاد حسین, محمدی شاپور
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
نتایج مطالعات تجربی مدلهای کاتاستروف نشان دهنده وجود ناپیوستگی در رشد اقتصادی است. دراین تحقیق مدل کاسب به عنوان مدل برتر در میان سایر مدل های کاتاستروف غیرخطی بودن رشد اقتصادی را تایید می کند. علاوه بر این بیش از 500 رگرسیون انفرادی برای هر کشور با استفاده از داده های تلفیقی فرضیه ناپیوستگی و غیرخطی بودن، آزمون گردیده که نتایج مشابهی به دست می دهد. آزمون آشوب نشان دهنده توان لیاپونوف برای رشد اقتصادی کشورهای مختلف می باشد که به لحاظ آماری معنی دار نبوده و نتایج آن قابل تفسیر نیست، آزمون غیرخطی ترسویرتا مؤید غیرخطی بودن رشد تنها برای کشورهای تایلند و سنگاپور است. همچنین آزمون جهش وجود جهش در تمام کشورهای تازه صنعتی شده را تایید می کند. با عنایت به غیرخطی و ناپیوسته بودن رشد اقتصادی برای کشورهای تازه صنعتی شده، به نظر می رسد هدف گذاری غیرخطی در برنامه های توسعه و محدود نشدن به رشد اقتصادی یکنواخت قابل توصیه و تاکید باشد. علاوه بر این استفاده از منابع خارجی و شوک های مثبت بزرگ می تواند در ارتقاء رشد موثر باشد.
صفحات :
از صفحه 79 تا 107
نویسنده:
محسنی رضا
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 173 تا 205
نویسنده:
آذر عادل, رجب زاده قطری علی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
نویسنده:
لشکری محمد, فرزین وش اسداله
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
این مقاله به اندازه گیری حجم دلارهای در گردش می پردازد. برای تخمین حجم دلارهای در گردش از روش کمین و اریکسون که در سال 2001 حجم دلارهای در گردش آرژانتین را برآورد نموده اند استفاده خواهیم کرد. مقاله پس از برآورد حجم دلارهای در گردش به محاسبه درجه جانشینی پول بقه صورت سری زمانی می پردازد. فرضیه مقاله این است که در اقتصاد ایران روند درجه جانشینی پول صعودی بوده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که علیرغم کاهش حجم دلارهای در گردش در بعضی از سالها در طول دوره مورد بررسی، روند درجه جانشینی پول صعودی بوده است، بنابراین فرضیه تحقیق تایید می شود.
صفحات :
از صفحه 57 تا 77
نویسنده:
اقبالی علیرضا, حلافی حمیدرضا, گسکری ریحانه
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در این مقاله نویسندگان ضمن مروری بر مطالعات گذشته و با توجه به مدل خلیفه آل‌یوسف (1997) در مورد کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس، صادرات نفتی و رشد اقتصادی در ایران را با استفاده از یک تابع تولید مورد بررسی قرار داده‌اند. آنها در این مقاله با استفاده از همگرایی یکسان و تکنیک ARDL رابطه بلندمدت صادرات نفتی و رشد اقتصادی را 0.078 درصد و با یک وقفه دوساله برآورد کرده‌اند.
صفحات :
از صفحه 109 تا 129
نویسنده:
محمودی وحید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
این مقاله متدولوژی جدیدی برای تجزیه تغییرات فقر به دو اثر «رشد اقتصادی» و «توزیع مجدد» درآمد ارایه می دهد و سپس یک کاربرد تجربی از مدل ارایه شده روی آمار هزینه خانوار نواحی شهری و روستایی ایران ارایه می شود. نتایج مطالعه در ایران نشان می دهد که هر دو اثر «رشد» و «توزیع مجدد» به طور مستقیم در تغییرات فقط سهیم بوده اند؛ به عبارتی اثر رشد اقتصادی و کاهش نابرابری هر دو بر روند کاهش فقط مثبت بوده است.
صفحات :
از صفحه 165 تا 186
  • تعداد رکورد ها : 15