جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرور > مرور مجلات > Pure Life > 2022- دوره 9- شماره Issue 31
  • تعداد رکورد ها : 5
نویسنده:
Kuswanto Kuswanto Irzal Anderson Nuriwan Nuriwan
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع و اهداف: هدف از این مطالعه تعیین تأثیر خدمات عمومی و رهبری بر معنا بخشیدن به زندگی و مشارکت اجتماعی در توسعه روستاهای استان جامبی بود که به این منظور روستاهای استان جامبی در اندونزی به عنوان مورد بررسی شدند. مطالعه. روش و یافته‌ها: یافته‌ها: این پژوهش با روش‌های کمی و توصیفی انجام شد. بر این اساس داده ها با استفاده از پرسشنامه به تعداد 277 نفر از پاسخ دهندگان به دست آمد. تعیین نمونه پژوهش با استفاده از روش نمونه گیری منطقه ای، از سطح بخش، دهستان و روستا. همچنین داده ها با استفاده از تکنیک های آماری رگرسیون چندگانه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتیجه‌گیری: نتایج نشان داد که متغیر خدمات عمومی تأثیر معناداری بر مشارکت جامعه در توسعه روستا دارد. متغیر رهبری نیز بر معنا بخشیدن به زندگی و مشارکت جامعه در توسعه روستاها تأثیر بسزایی دارد. بنابراین و به طور همزمان، متغیرهای خدمات عمومی و رهبری بر معنا بخشیدن به زندگی و مشارکت جامعه در توسعه روستاها تأثیر بسزایی دارند. بر این اساس، به دولت توصیه می شود خدمات عمومی را هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی بهبود بخشد و رهبری دموکراتیک را به منظور افزایش مشارکت جامعه در معنا بخشیدن به زندگی و توسعه روستاها از خود نشان دهد.
صفحات :
از صفحه 231 تا 250
نویسنده:
Suzan Fahs ،Yazan Ali
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع و اهداف: انقلاب امام حسین (ع) و یارانش با وجود قیام‌های فراوان در تاریخ بشر، نمونه‌ای کلیدی از احیای اسلامی است که ویژگی‌های بارز و ویژگی‌های اصلاح طلبانه خود را در طول اعصار حفظ کرده است. فلسفه راهپیمایی میلیونی هر ساله به سمت کربلا در بزرگداشت روز عاشورا است. علاوه بر اینکه بیانگر عطش بشریت برای آزادی و خشم مردم در برابر بی عدالتی، ظلم و ظلم اجتماعی است، جنبه معنوی و عملی عشق و وفاداری به سرور و سالار شهیدان را نیز نشان می دهد که با خون پاک خود و فداکاری عزیزانش، روح واقعی اسلام را زنده کرد. روش و یافته‌ها: این ایده از زیارت زائران حرم مطهر امام حسین (ع) در مطالعات مردم‌شناسی و اجتماعی به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین ناظران بین‌المللی را بر آن داشته است که این مجموعه رویدادهایی را که در سایر نقاط جهان در چنین مقیاس گسترده‌ای وجود ندارد، از نزدیک رصد کنند. علیرغم اینکه این دیدار بزرگ‌ترین اجتماع جمعی در سطح جهانی تلقی می‌شود، اما متوجه می‌شویم که عده‌ای به طرق مختلف سعی در مخالفت با این شعائر بزرگ دینی و محو پیام این دیدار در همه ابعاد دارند. به عنوان مثال، برخی سکولارها از راهپیمایی به سوی امام حسین انتقاد کرده اند، زیرا معتقدند این راهپیمایی جامعه را مختل می کند و زندگی بسیاری از مردم را به زندان می اندازد. آنها همچنین این تصور را دارند که تمدن و رشد بر پایه ابزارهای مادی بنا شده است و دیدگاه های اخلاقی و معنوی در این جامعه جایی ندارد. همچنین توجه داشته باشید که رسانه‌های بین‌المللی به طور هدفمند به دنبال نادیده گرفتن این بازدیدهای سالانه و این رویداد جهانی هستند، به طوری که آنها به دنبال پوشش و توجه به هر خبر در زمینه‌های مختلف و مناطق مختلف جهان هستند، مهم نیست که چقدر کوچک به نظر می‌رسد. نتیجه‌گیری: لازم است همه ما در ظرفیت‌های خود پیام «حسین کیست؟» را منتشر کنیم تا این رویداد مذهبی و اجتماعی را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای جهان جهانی کنیم و در عین حال در زمینه فرهنگی نیز تلاش کنیم. ساخت و بازسازی تمدن نوین اسلامی و نیز بررسی ابعاد مختلف این بازنگری عظیم انسانی و صلح آمیز با محوریت زیارت اربعین.
صفحات :
از صفحه 69 تا 91
نویسنده:
مسعود فهامی، فرهاد پورکیوان
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع و اهداف: انقلاب اسلامی ایران در سال 1357 به رهبری امام خمینی، عصر جدیدی را در تعامل روحانیت و حکومت آغاز کرد. تعاملی که در سطوح مختلف مقرراتی، قانونی و اجرایی و یقیناً در چارچوب دیدگاه‌های رهبر انقلاب اسلامی و قوانین مصوب شکل گرفته و نهادینه شده است. دیدگاه امام خمینی در مورد تعامل حکومت و روحانیت از دو جنبه حائز اهمیت است. او قبل از هر چیز در پیدایش انقلاب اسلامی و متعاقب آن استقرار جمهوری اسلامی و نیز تثبیت نقش رهبری مؤثر بود. ثانیاً معیارهایی که وی در مورد تعامل روحانیت و حکومت تعریف کرده است می تواند شاخص قابل قبولی برای ارزیابی وضعیت موجود آنها باشد. روش و یافته‌ها: روش‌شناسی این مقاله در اصل رویکردی مبتنی بر تحلیل متن و هرمنوتیک را دنبال می‌کند، اگرچه تحلیل تاریخی در آن گنجانده شده است. به همین دلیل، این مقاله به دنبال شناخت الگوی تعامل روحانیت و حکومت است که بر اساس دیدگاه امام خمینی (ره) و به طور خاص صحیفه 22 جلدی ایشان ترسیم شده است. فرضیه تحقیق این است که الگوی تعامل روحانیت و حکومت که توسط حضرت امام خمینی (ره) تبلیغ می‌شود، مبتنی بر باورهای دینی و ساختار جامعه اسلامی با نگاه نظارت بر حکومت و هدایت مردم و معنا بخشیدن به زندگی ملت خود (امت) است. نتیجه گیری: نتایج پژوهش نشان داد که این مقاله قبل از پرداختن به جایگاه مرجعیت در مسائل دینی (مرجع)، گفتمان سیاسی شیعه و روند شکل گیری آن در دوره های مختلف و نیز ظرفیت های جدید، ایدئولوژی شیعه را برجسته می کند. انقلاب اسلامی مانند نهاد حاکمیت عالی روحانیت (ولایت فقیه) و مردم سالاری دینی است که عاملی تأثیرگذار در شکل‌گیری و توسعه گفتمان سیاسی شیعه است.
صفحات :
از صفحه 145 تا 181
نویسنده:
Mohammed-Reza Dodhiya، محسن قنبری
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع و اهداف: یکی از مسائل اصلی معاصر در سراسر جهان، دستیابی به صلح پایدار است که در آن مردم با فرهنگ های مختلف با یکدیگر در صلح باشند. در چنین شرایطی انتظار می رود که اسلام به عنوان آخرین و کامل ترین دین الهی، برای مسائل و مشکلات مختلفی که در مسیر زندگی انسان قرار دارد، راه حل ارائه دهد و این مقاله نیز به همین منظور نوشته شده است. روش و یافته‌ها: در این پژوهش کیفی که از نوع مطالعات اکتشافی است، دین مبین اسلام نه تنها سعی در اصلاح رفتار ظاهری انسان‌ها با یکدیگر دارد. بلکه به مشکل در هسته خود نگاه می کند و راه حلی برای آنها ارائه می دهد. به عبارت دیگر، الگوی فرهنگ اسلامی را پایه گذاری می کند که همزیستی مسالمت آمیز را در کنش انسانی متجلی می کند و در راستای هدف نهایی انسان است. الگوی اسلامی همزیستی مسالمت آمیز بین انسان ها از دسته بندی سنتی آموزه های اسلامی الهیات (جهان بینی)، فقهی (بایدها و نبایدها) و اخلاق (برترین ظرفیت های انسانی) استفاده می کند که این عناصر به هم مرتبط هستند. به گونه ای که الگو ابتدا خود و سپس جامعه را پالایش می کند. نتیجه‌گیری: نتایج نشان می‌دهد که الگوی اسلامی این توانایی را دارد که پایه‌های همزیستی مسالمت آمیز بین انسان‌ها را پی ریزی کند.
صفحات :
از صفحه 93 تا 144
نویسنده:
Dr. Khadijeh Ahmadi Bighash (Iran)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع و اهداف: منشأ حاکمیت و اطاعت خداوند متعال است. هر گونه اطاعت از غیر خدا مردود و ظلم محسوب می شود، مگر اینکه با حاکمیت او و به اذن او باشد، مانند ولایت انبیا و اولیای الهی. در اینجا این سؤال مطرح می شود که دلایل اجبار به اطاعت یا نهی از مخالفت با پیامبران چیست؟ روش و یافته‌ها: این مقاله با روش تحقیق کیفی و بررسی اسنادی انجام شده است. بر این اساس، مؤلف مهم ترین دلایل وجوب به دستورات و دستورات پیامبران را بر اساس منابع روایی و عهدین قرآنی بررسی کرده است. نتیجه‌گیری: این پژوهش استدلال می‌کند که ادله آن هم مبتنی بر شرع و هم بر عقل است. زیرا اگر هر کس به عقیده خود عمل کند، چنانکه هر جا که سخنان پیامبران موافق هواهای نفسانی او بود، به آن عمل می کرد و اگر سخنان پیامبران مطابق نیات و خواسته های او نبود، ادا نمی کرد. توجه به آنها و مخالفت با او، یقیناً چنین شخصی پیرو شریعت نیست، هر چند ظاهراً مؤمن باشد. در واقع او واقعاً منافق یا جاهل از حقیقت دین است که در هر دو صورت فاقد ایمان است.
صفحات :
از صفحه 27 تا 67
  • تعداد رکورد ها : 5