جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرور > مرور مجلات > Pure Life > 2018- دوره 5- شماره Issue 15
  • تعداد رکورد ها : 3
نویسنده:
Jeanne Francoise Wayan Midhio Triyoga Budi Prasetyo
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مقاله که در اولین همایش بین المللی ظرفیت و تأثیر فضای مجازی در ارتقای تعلیم و تربیت دینی، 28 تا 30 مهر 1396 در دانشگاه آزاد المصطفی ایران ارائه خواهد شد، دارای این فرضیه است که اسلام دین بزرگی است که می تواند ارائه دهد. بنیان مستحکم انسان در میان اندیشه‌های مدرنیسم و توصیف حکمت محلی که همیشه در زمان دیجیتال یا اینترنتی به زندگی مسلمانان و محیط اطراف آنها سود می‌بخشد. این دیدگاه بر اساس اندیشه‌های سید محمد عبده، عالم بزرگ مسلمان، فتاوای انقلابی و همچنین از علمای بزرگ مصر، تحلیل شده است. این مقاله برای تحلیل عقاید و حکمت محلی وی، از روش کیفی با ترکیب منابع مجلات دانشگاهی، کتب و اخبار استفاده کرده است که نشان می‌دهد چگونه مسلمانان امروزی می‌توانند اندیشه‌های برجسته اسلام و حکمت محلی را بر اساس اندیشه‌های عبده جذب کنند. در بخش تحلیلی، این نوشتار به نگارش زندگی نامه کوتاه و اندیشه های عبده به ویژه مفهوم «امت واحده»، تعریف حکمت محلی بر اساس قرآن و حدیست و مفهوم تجددگرایی مرتبط با فتوای رایج اسلامی در این زمینه می پردازد. خرد محلی علاوه بر این، این مقاله بر اساس آمار و بررسی‌های کنونی، آن افکار عبده را با وضعیت مسلمانان اندونزی در حال حاضر مرتبط می‌کند تا میزان تفکر مسلمانان اندونزیایی در مورد مسائل سیاسی مدرن اسلامی در زمان دیجیتال یا اینترنت را ارزیابی کند. امید است این مقاله این ایده را منتشر کند که اسلام دین خوبی است که می تواند حکمت محلی را حفظ کند، اگرچه در عین حال مسلمانان باید برای دفاع از توحید خود جهاد کنند. ضمناً امید است این مقاله چشم اندازی نو به مفهوم حکمت محلی در اندیشه فلسفه غرب بر اساس دستور کار اهداف توسعه پایدار سازمان ملل جهت حفظ خرد بومی باشد تا در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، هیئت های محترم به ارزش های اسلامی بیاندیشند. در چارچوب سیاست های خود در مورد خرد محلی در زمان دیجیتال یا اینترنت.
صفحات :
از صفحه 299 تا 324
نویسنده:
محمدجواد رمضانی محمدرضا برزویی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
امر به معروف و نهی از منکر بنا به نص آیات قرآن کریم و روایات اسلامی از فرائض دینی و عامل استحکام حکومت و گسترش هنجارهای صحیح به لحاظ مسئولیت پذیر نمودن جامعه است؛ از طرف دیگر، با ظهور فناوری های نوین ارتباطاتی مانند شبکه های اجتماعی و آسیب ها و تهدیدهای حاصل از آن، احیا و گسترش این امر علاوه بر محیط واقعی در فضای مجازی نیز ضرورت می یابد که با توجه این که عرصه مجازی با فضای حقیقی متفاوت بوده و دارای پیچیدگی های خاص خود است، سازمان ها و نهادهای مختلفی که در جمهوری اسلامی ایران مسئولیت فعالیت در حوزه امر به معروف و نهی از منکر دارند، لازم است راهبرد مشخصی اتخاذ نموده و علاوه بر آن اولویت های راهبردی را با توجه به ظرفیت های محدود برای برنامه ریزی و اقدام، تدبیر نمایند. این پژوهش کیفی با روش SWOT و با دریافت نظرات 32 نفر از نخبگان حوزه دینی و فضای مجازی سعی نمود اهم نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدات را برشمرده و متناسب با آن ضمن احصای وضعیت فعلی، راهبرد متناسبی را پیشنهاد نماید؛ راهبردها نیز در دو حوزه کمی و کیفی ارائه شده است که دو راهبرد اصلی شامل شناخت و تبیین معروف و منکر در فضای مجازی و آموزش و تبلیغ معروف و منکر در فضای مجازی می شود.
صفحات :
از صفحه 109 تا 147
نویسنده:
محمدمهدی محب الرحمان
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
پژوهش حاضر، پاسخ فقهی به این مسئله بود که آیا دولت اسلامی در دوران غیبت یا اشخاص حقیقی، حق و اجازه شرعی را دارند تا صفحات وب، تلویزیون های ماهواره ای و شبکه های اجتماعی مجازی که در پی آموزش های غیر دینی و یا ضد دینی هستند را فیلتر کرده و مسدود نمایند؟ بر اساس این پژوهش، می توان نتیجه گرفت اصل اولی، حرمت منع کردن دیگران از دسترسی به صفحات وب، تلویزیون های ماهواره ای و شبکه های اجتماعی مجازی است؛ اما با علم به منکر بودن صفحات وب، تلویزیون های ماهواره ای و شبکه های اجتماعی مجازی در صورتی که ضرر و مفسده ای از فیلتر کردن در میان نباشد، فیلتر کردن و منع دیگران از آموزش پذیری و دسترسی به این صفحات، تلویزیون ها و شبکه ها، لازم می شود.
صفحات :
از صفحه 93 تا 108
  • تعداد رکورد ها : 3