جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
  • تعداد رکورد ها : 197
نویسنده:
شایسته فر مهناز, اسدی هومن
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 1 تا 25
نویسنده:
سعیدی مهرآباد محمد, فتحیان محمد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
بدون شک مهمترین منبع استراتژیک یک جامعه و به تبع آن یک سازمان نیروی انسانی است که از ارزشی بسیار والا برخوردار است. مدیریت منابع انسانی به بهره گیری از نیروی انسانی به منظور نیل به اهداف فردی و سازمانی است که شامل زمینه های متعددی از جمله استخدام، انتخاب و انتصاب می شود. یک سازمان بدون توجه به عامل انسانی خود مطمئنا نخواهد توانست به اهداف و رسالت خود جامه عمل بپوشاند. گزینش و انتصاب منطقی و استفاده صحیح از نیروی انسانی، افزایش کارایی، موفقیت، برتری رقابتی و در یک کلام نیل به کمال سازمانی را به دنبال خواهد داشت.روشهای کمی و کیفی مختلفی در خدمت زمینه های فوق الذکر قرار گرفته اند. این مقاله رویکردی جدید و جالب توجه را در امر گزینش داوطلبان شغل و انتصاب ارایه می کند. در این رویکرد چگونگی استفاده از مدل مقیاس گذاری چند بعدی (MDS) برای ایجاد پایگاه دانش معتبر برای تصمیم گیریهای عقلایی در امر گزینش و انتصاب تشریح خواهد شد. با استفاده از این مدل و از طریق کشف ساختار مخفی ذهن خبرنگاران به شاخصهای مهم در امر گزینش دست می یابیم. این شاخصها می تواند در پایگاه دانش یک سیستم خبره مورد استفاده قرار گیرد.
صفحات :
از صفحه 21 تا 29
نویسنده:
نصیری محمد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
بحث صلح در اسلام و مکانت آن در دین اسلام از موضوعاتی است که امروز به جد مطرح است. مقاله حاضر مساله فتوحات در اسلام و جهاد مسلمین را از نگاهی فنی و علمی دور از نظرگاههای غربی و متداول بررسی می کند. مولف با تکیه بر قرآن کریم و سیره نبوی (ص) و ائمه اطهار (ع) به بررسی این موضوع مهم می پردازد و با استدلال و برپایه روشی متین جهاد اسلامی را برای برپایی صلح پایداردر جهان تفسیر می کند و ارتباط متین بین این دو را با تکیه بر تاریخ اسلام روشن می کند.
صفحات :
از صفحه 75 تا 86
نویسنده:
خزایی محمد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 37 تا 46
نویسنده:
موسوی لر اشرف
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
لئوناردو داوینچی (1519-1452)، نقاش دوره رنسانس پیشرفته ایتالیا و کمال الدین بهزاد (1535-1460)، نگارگر عصر طلایی هنر ایران، دو نماد شرقی و غربی هستند که در حافظه هنر جهان ثبت شده اند. سرگذشت زندگی آن دو تقریبا مشابه یکدیگر است. آنها در کودکی دوران سختی را گذرانده اند و در جوانی و بزرگسالی در زمره نوابغ دنیای هنر بودند و سبک هنری شان علاوه بر اینکه هنر زمانه خود را متحول کرده، بر آیندگان نیز تاثیرگذار بوده است.هدف: یافتن ایده ها، اندیشه ها و رفتارهای هنری مشابه از دو هنرمند مطرح در دوران زندگی و هم عصر، اما با دو سبک متفاوت هنری، فرهنگی و اجتماعی است.روش: در این مقاله سعی شده است آثار و ایده های مشترک دو هنرمند هم عصر و برجسته را به صورت تطبیقی و تحلیلی با استفاده از روش کتابخانه ای و آثار هنری بررسی کنیم.یافته ها: وجوه اشتراک و تواردهای مشاهده شده به قرار زیر است:1- اعمال حالت گرایی نمایشی (دراماتیک)؛2- اعمال حالت گرایی عاطفی به ویژه در چهره پردازی (اکسپرسیون)؛3- برقراری ارتباط عاطفی بین پیکره ها؛4- ارتباط پیکره ها با پس زمینه معماری و طبیعی؛5- توجه به صور خارق العاده؛6- کارگردانی تضادها؛7- توجه هوشمندانه به مضامین جنگی (بیش از روایتگری)؛8- به کارگیری زیر ساخت منحنی در ترکیب بندی.نتیجه: تحولات اساسی مشابهی به طور همزمان در دو جای دور از هم در هنر ایران و ایتالیا اتفاق افتاده است. با اینکه دو هنرمند در دو محیط فرهنگی و جغرافیایی و حتی سبک کاملا متفاوت در هنر تجسمی فعالیت داشته اند از نظر ایده پردازی و اندیشه های پرداختن به موضوعات هنری دارای مشابهت هایی هستند که از مقایسه آثار آنها می توان به رفتارهای خلاق تخصصی مشابه آنها در زمینه متجسم کردن ایده ها و به تصویر کشیدن موضوعات و روایتگری سوژه های مذهبی و جنگی پی برد.
صفحات :
از صفحه 95 تا 112
نویسنده:
مختابادامریی سیدمصطفی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 33 تا 36
نویسنده:
فقیه اسماعیل
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
صفحات :
از صفحه 1 تا 15
نویسنده:
میلر نیومی.اف.
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
اگر به روند تکاملی جوامع انسانی نظری بیفکنیم در خواهیم یافت که گیاهان نقش تعیین کننده ای در زندگی انسان ایفا کرده اند. شواهد مطالعات انجام شده حکایت از آن دارد که انسان برای جستجوی غذا (گیاهان خودرو) اغلب مواقع استقرارگاه های خود را از نقطه ای به نقطه دیگر تغییر می داده است. انسان چه در دوره شکارگری و چه پس از اهلی کردن حیوانات و چه زمانی که وارد دوره کشاورزی شد، همواره برای زندگی روزمره خود نیاز به محیطی سرسبز داشته است.مقاله حاضر سعی دارد تا تاریخ گزاری محیط گیاهی بر اساس بقایای گیاهی به دست آمده از محوطه های مختلف باستانی ایران را بررسی کند. برای تعیین ارتباط میان هستی انسان و گیاهان، در ایران یا هر جای دیگر، باستان شناسان از روش های مختلفی نظیر تجزیه گرده های گیاهی، دانه های سوخته گیاهان و ذغال چوب و پس ماده های ارگانیک تا قوم باستان شناسی استفاده می کنند. این مقاله با تاکید بر روش دیرین گیاه شناسی تلاش دارد تا ارتباطات فرهنگی و درون منطقه ای را بر اساس مطالعه بر روی دانه ها و بقایای گیاهی نشان دهد.
صفحات :
از صفحه 115 تا 124
نویسنده:
مطهری علی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در این مقاله ابتدا اشاره ای به مقام فقهی شهید آیت اله مطهری و مغفول بودن آن شده است. سپس اجتهاد از نظر آن شهید بیان گردیده است. آنگاه روش فقهی آن شهید مورد تحقیق واقع شده و میزان اثرپذیری ایشان از روش فقهی مرحوم آیت اله بروجردی و روش فقهی امام خمینی (ره) بررسی شده است. در بخش بعدی مقاله نقش زمان در تحول مسایل فقهی و پیدایش مسایل جدید تحقیق شده است. سپس برخی مسایل مستحدثه از دیدگاه استاد، معرفی و تحلیل شده است. پس از آن فلسفه خاتمیت از نظر آن متفکر شهید به اختصار توضیح داده شده است. آنگاه نظریات فقهی در آثار استاد استقصا و بیان شده و در این میان نظریات جدید منحصر به فرد معرفی گردیده است.
صفحات :
از صفحه 85 تا 98
نویسنده:
شاملی نصراله, نجاریان ماجد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
نام خلیج فارس در آثار قدیمی و منابع کهن عربی در میان متون تاریخی و جغرافیایی و ادبی از دیرباز مطرح بوده است. لیکن بنابر مقتضیات زمانی ناچاریم شمه ای از اعترافات ادیبان عرب را که به نحوی نام خلیج فارس و جزایر و نواحی وابسته به آن را در ضمن نوشته های خود آورده اند، نام ببریم، مقاله در سه بخش تنظیم خواهد شد:بخش اول پیرامون کتب و منابع قدیمی است که نام خلیج فارس و سرزمین های ساحلی وابسته به آن را ذکر کرده است، و مهمترین این منابع «المسالک و الممالک» از ابن خردادبه «الاعلاق النفیسه تالیف ابن رسته»، «مروج الذهب» مسعودی و ده ها تالیف دیگر پیرامون خلیج فارس مطالب ارزنده ای وجود دارد.بخش دوم: منابع و آثار جدیدی است که به وسیله محققان عرب تالیف شده است، برخی از این آثار چون «العراق بین احتلالین» تالیف عباس الغراوی و «النظم الاسلامیه» تالیف دکتر صبحی صالح می باشد.بخش سوم کتاب گلچینی است از کتب و مقالات نویسندگان غربی که در مجلات کشورهای عربی پس از ترجمه به زبان عربی به وسیله اندیشمندان عربی چاپ شده است مانند «الجغرافیه العمومیه» تالیف ج س بیکوک و «الحضاره الاسلامیه» تالیف آدام متز می باشد در بسیاری از این دسته آثار حدود و ثغور کشورهای عربی از جمله کشورهای ساحلی منطقه خلیج فارس با ذکر صریح «خلیج فارس» آمده است، ان شا اله در اصل مقاله به جزییات این اسناد پرداخته خواهد شد.
صفحات :
از صفحه 43 تا 54
  • تعداد رکورد ها : 197