جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 99124
خدا و زندگی پس از مرگ: شواهد جدید راهگشا درباره خدا و تجربه نزدیک به مرگ
نویسنده:
جفری لانگ؛ ترجمه: لیلا فیروزی، اسداله آژیر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: طرح نقد,
چکیده :
کتاب «خدا و زندگی پس از مرگ» با زیرعنوان «شواهد جدید پیشگامانه تجربه نزدیک به مرگ» نوشته‌ی جفری لانگ، با همکاری مشترک پل پری، یک تحقیق متقاعدکننده در مورد تجربیات نزدیک به مرگ (NDEs) و پیامدهای آن‌ها بر درک ما از زندگی است. این کتاب بر اساس بزرگترین مطالعه NDE در تاریخ، که 3000 نفر از پیشینه‌ها و سنت‌های مذهبی مختلف را در بر گرفته است، از جمله افراد بی‌ایمان، نوشته شده است و شواهد شگفت‌انگیزی از وجود خدا و سازگاری وجود او در جهان ارائه می‌کند. جفری لانگ، پزشک و محقق، بخش قابل توجهی از حرفۀ خود را به مطالعه‌ی NDE ها از طریق «بنیاد تحقیقات تجربه‌ی نزدیک به مرگ» اختصاص داده است. اثر قبلی او، «شواهد زندگی پس از مرگ»، زمینه را برای یک کاوش جدید علمی برای زندگی پس از مرگ فراهم کرد. در «خدا و زندگی پس از مرگ»، او یک گام فراتر می‌رود تا الگوها و اشتراکاتی را در تجربیات کسانی که ادعا می‌کنند نگاهی اجمالی به زندگی پس از مرگ داشته‌اند، آشکار کند. باید در نظر داشت که این کتاب صرفا مجموعه‌ای از گزارش‌های حکایی نیست بلکه یک تحلیل از طریق عناصر مشترک این تجربیات عمیق نیز می‌باشد. لانگ در مورد طیف گسترده‌ای از NDE ها بحث می‌کند. برخی افراد گزارش می‌دهند که یک نور روشن را می‌بینند، برخی دیگر عبور از یک تونل را توصیف می‌کنند، و برخی دیگر مروری سریع بر زندگی‌شان را بازگو می کنند. با وجود این تفاوت‌ها، بسیاری از روایت‌ها بر توصیف خدا به‌عنوان یک خالق متعال که محبت و لطف را می‌تاباند، همگرایی دارند. «خدا و زندگی پس از مرگ» سهم قابل توجهی در زمینه‌ی معنویت و تحقیقات NDE به خود اختصاص داده است. جفری لانگ هم بدبینان و هم مومنان را به طور یکسان دعوت می‌کند تا در مورد پیامدهای این تجربیات تأمل کنند. در واقع حتی اگر کسی این گزارش‌ها را تحت اللفظی یا استعاری ببیند، این کتاب استدلال‌های قانع کننده‌ای ارائه می‌دهد که این تجربیات ارزش بررسی جدی را دارند.
نقد و تحلیل مکالمه با ارواح
نویسنده:
ژاک لانتیه؛ ترجمه: جلال طوفان
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
شیراز: تخت جمشید,
چکیده :
علم مکالمه با ارواح، طی قرون اخیر به وسیله «فرانسوا آلان کاردک» پایه‌گذاری شده است. مبنا و اساس این علم بر این است که ارواح به کمک افرادی به نام «میانجی» با زندگان مرتبط می‌شوند. در کتاب حاضر، تاریخچة دلبستگی آدمی برای یافتن راز و رمز ارتباط با ارواح و مکالمه با آنها و سرگذشت برخی از افرادی که در تلاش برای ارتباط با ارواح بوده‌اند، با زبانی ساده بیان شده است. موضوع مورد بحث از چشم‌انداز دانش، روان‌پزشکی و فلسفه و دین پیگیری شده است
تله‌پاتی عملی: با تمرینهای لازم برای کشف، گسترش و به اوج شکوفایی رساندن ...
نویسنده:
والری سانفو؛ ترجمه: محمد جمالیان
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: عطائی,
چکیده :
این اثر حاوی تمرین‌هایی است برای کشف، گسترش و شکوفایی قدرت‌های درونی در زمینه‌های تله‌پاتی، تله هیپنوتیزم و فرافکنی ذهنی .مولف ابتدا تله‌پاتی و انواع آن را توضیح می‌دهد، سپس با بیان مطالبی درباره چگونگی انجام تلقینات ذهنی، ارتباط میان تله‌پاتی و رویا، تله‌پاتی و امواج آلفا و تله‌پاتی و یوگا را تشریح می‌کند.
رایحه‌ی زمان: جستاری فلسفی در باب هنر درنگ کردن
نویسنده:
بیونگ چول هان؛ ترجمه: فریدا فرنود فر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: چرخ,
چکیده :
«رایحۀ زمان» نوشتۀ بیونگ چول هان، کتابی فلسفی است که به مفهوم «زمان» و تأثیر آن بر جامعه‌ی مدرن می‌پردازد. هان، نویسندۀ آلمانی و نظریه‌پرداز فرهنگی کره‌ای الاصل، بحران «زمان» را در دوران معاصر ما بررسی می‌کند و بیان می‌دارد که این بحران ناشی از اولویت یافتن مطلق «زندگی عملی» (vita active) می‌باشد و در‌نهایت، منجر به کاهش و تقلیل ارزش زیست انسانی به زندگی یک حیوان کارگر می‌گردد. به عقیدۀ هان، صرف غوطه‌ور‌ شدن در زندگی عملی روزمره، ظرفیت انسان را برای درنگ و تفکر از بین می‌برد و تجربۀ زمان مطلق را غیرممکن می‌کند. هان با یک بررسی تاریخی ریشه‌های این بحران را به آغاز مدرنیته و تکامل آن در جامعۀ عمل‌گرای امروزی بازمی‌گرداند. هان پس از طرح مسئلۀ خود و بیان کم و کیف بحران زمان، از احیای زندگی نظرورزانه و یادگیری مجدد هنر درنگ کردن به عنوان گام‌های ضروری برای غلبه‌بر این بحران بحث می‌کند. او پیشنهاد می‌کند که این ارزش‌گذاری مطلق زندگی بر‌اساس صرف عمل باید کنار گذاشته شود تا معنای زمان و ارزش‌های انسانی بازیافته شود. در‌واقع می‌توان اذعان داشت که «رایحۀ زمان» فقط یک متن فلسفی نیست، بلکه همچنین فراخوانی است به‌سوی اینکه ارزش سکون و تفکر نظرورزانه را در جهانی که به‌طور فزاینده‌ای تحت‌سلطۀ تقاضا برای بهره‌وری بیشتر و کار کردن مداوم است، شناخته شود. این کتاب هان، به‌ویژه در زمینۀ بحث‌های معاصر دربارۀ ماهیت کار، نقش فناوری در زندگی ما و جست‌وجوی معنا در دنیای پرسرعت ارتباطات، منبعی ارزشمند است. به‌طور کلی «رایحۀ زمان»، تحلیلی عمیق و قابل تأمل از زندگی انسان معاصر است که خوانندگانش را به بازنگری در رابطۀ خود با زمان و اخلاق مدرن کار دعوت می‌کند. این کتاب همچنین جایگاه قابل توجهی در فلسفه و مطالعات فرهنگی معاصر به خود اختصاص داده است و دیدگاه‌هایی را ارائه می‌دهد که با تجربیات افرادی که در پیچیدگی‌های قرن بیست‌و‌یکم پیمایش می‌کنند، طنین‌انداز می‌شود. در‌واقع تلاش‌های نظری هان در این کتاب راجع‌به زمان، کار، و هنر درنگ کردن، راهنمای عملی مناسبی برای تعادل بین عمل و نظر در زندگی ما ساختاربندی می‌کند.
رخداد: سفری فلسفی از دل یک مفهوم
نویسنده:
اسلاوی ژیژک؛ ترجمه: محسن ملکی، بهزاد صادقیان
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: بان (وابسته به موسسه فرهنگی هنری فرهنگ بان اندیشه گستر),
چکیده :
اسلاوی ژیژک اگر مهم‌ترین یا بزرگ‌ترین فیلسوف زنده‌ی دنیا نباشد قطعا مشهورترینشان است. فیلسوف اسلاوی که از اقتصاد و سیاست تا ادبیات و سینما و بسیاری چیزهای دیگر می‌‎نویسد و سخنرانی می‌کند. او که توانایی عجیبی در تحلیل‌های شگفت پیرامون پدیده‌های مختف زندگی دارد و این مهم حتی شامل سبک غذا خوردن، عشق ورزیدن، راه رفتن، نشستن و حتی قضای حاجت مردم کشورهای مختلف هم می‌شود، بی‌محابا به قدرت و سرمایه حمله کرده و می‌کند. ژیژک که از پرچمداران رادیکالیسم در جهان معاصر است، اعتقاد دارد جهان از امور دم‌دستی پر شده و قدرت سرمایه و سبک زندگی ترویجی آن، همه‌چیز را زیر سیطره گرفته و از معنا خالی کرده است. کتاب «رخداد؛ سفری فلسفی از دل یک مفهوم» با فرم ادیسه‌وارش جستاری تکه‌تکه و فلسفی‌ست که قصد دارد از دل پدیده‌های مختلف اهمیت رخداد در مقام رویدادی که انسان و جهان را دگرگون می‌کند، اثبات کرده و بر همه‌ی تفکر درجا زننده و خواهان ثبات وضعیت موجود، خط بطلان بکشد. این متفکر چپ می‌گوید که ما با قطار وارد تونلی شده‌ایم و کورسوی نوری را می‌بینیم، ولی نمی‌دانیم که این کورسوی نور، روشنایی بیرون از تونل نیست، بلکه چرا‌‌غ‌های قطار سهمگین دیگری‌ست که از روبرو به سوی ما می‌آید! رخداد؛ سفری فلسفی از دل یک مفهوم، سفری‌ست که با قطاری شهری آغاز شده و توقف‌هایش هرکدام توضیح وجهی از مسئله‌ی رخداد هستند که باید بر آن‌ها پافشاری کنیم، برای نجات خودمان، دیگران و زمین، در چارچوب سیاستی رادیکال، سرشار از گسست و درهم‌شکنندگی که هیچ ابایی از پذیرش مخاطره‌ برای هایی ندارد.
ادعایی علیه واقعیت: چرا تکامل حقیقت را از نگاه ما پنهان کرد
نویسنده:
دونالد‌ دی هافمن؛ ترجمه: معصومه ملکیان
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: سایلاو,
چکیده :
کتاب «ادعایی علیه واقعیت» اثری نوشته «دونالد هافمن» است که نخستین بار در سال 2019 انتشار یافت. «هافمن» در این کتاب، تئوری «غلبه سازگاری بر حقیقت»(FBT) را معرفی می کند، با این توضیح که «انتخاب طبیعی»، توانایی های ادراک در ارگانیسم ها را به گونه ای جهت‌دهی کرده تا تأثیرگذارترین جنبه ها بر مفهوم سازگاری—توانایی بقا و تولید مثل—اهمیتی بیش از سایر جنبه ها داشته باشد. این تئوری برخلاف ایده های سابق درباره رابطه ادراک و تکامل، بیان می کند که ادراک صرفا در خدمت مفهوم «سازگاری» است و نه حقیقت. «هافمن» اذعان می کند که FBT ممکن است متناقض به نظر برسد: «چگونه ممکن است ادراک هایم سودمند باشند اگر واقعی و دقیق نیستند؟» او سپس تلاش می کند این مشکل را با یک تئوری دیگر حل کند: ارگانیسم ها به همان گونه ای نسبت به محیط پیرامون خود واکنش نشان می دهند که انسان ها با صفحات کامپیوتر تعامل می کنند—از طریق نمادهایی که کارایی دارند اما ساز و کارهای درونی کامپیوتر را پنهان می سازند.
رسالت روح: چگونه به نور درون خود دست یابیم
نویسنده:
کیم روسو؛ ترجمه: ویدا کرمی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: بهار سبز,
چکیده :
کیم روسو دلسوزانه به ما می آموزد که چگونه عشق را در آغوش بگیریم، ترس را از خود دور کنیم و خود را از تعصب منفی خلاص کنیم. او در "کتاب رسالت روح" ( چگونه به نور درون خود دست یابیم) از طریق مجموعه ای از آزمون ها و توصیه ها به ما کمک می کند تا که خودمان را بهتر درک کنیم و شناخت کافی در خصوص عواطفمان بدست آوریم. "رسالت روح" شما خوانندگان را قادر می سازد تا عشق را بشناسید، ترس و نفس خود را در خانه بگذارند و از ابزارهای معنوی که قبلا در اختیار داشته اید برای تحقق سرنوشت خود استفاده کنید. کیم با هزاران نفر در سراسر کشور برای مخاطبان با سنین، مذاهب و عقاید مختلف صحبت می‌کند، به خواندن می‌پردازد و به دیگران آموزش می‌دهد که چگونه یاد گرفته است به دنیای مردگان دسترسی پیدا کند و هدیه‌اش را بپذیرد. او در سال 2015 عنوان "بهترین روانشناس در لانگ آیلند" را از بهترین مطبوعات لانگ آیلند دریافت کرد. این کتاب توسط ویدا کرمی به فارسی برگردانده شده و نشر "بهار سبز" نیز آنرا منتشر کرده است.
در جست‌وجوی طبیعت: غریزه زیست‌گرایی
نویسنده:
ادوارد ویلسون؛ ترجمه: کاوه فیض اللهی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: فرهنگ نشر نو,
چکیده :
کتاب « در جستجوی طبیعت» برای اولین بار مجموعه ای از نوشته های کوتاه مهم «ادوارد ویلسون » را ارائه میدهد. موضوع اصلی مقاله ها این است که طبیعت وحشی و طبیعت بشر به هم نزدیک هستند. کتاب « در جستجوی طبیعت» از سه بخش تشکیل شده است. طبیعت حیوانات ، طبیعت انسان از مارها تا کوسه ها تا اجتماعی بودن در مورچه ها متغیر است. این سوال ایجاد می شود که چگونه و چرا بیزاری جهانی از مارها در انسان و نخستی ها تکامل یافته است ، از تنوع 350 گونه کوسه در جهان شگفت زده می شود و چگونه موفقیت سازگار آنها بر تصور ما از جهان تأثیر گذاشته است ، و ما را به مراقبت از زندگی های کوچک توصیه می کند. -برای ساختن سیستم های اجتماعی حشرات ، آزمایش بزرگ دیگری را در جهت تکامل برای انتخاب خود مشاهده کنیم.
تاریخ فلسفه: از فیشته تا نیچه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
فردریک‌ چارلز کاپلستون
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Paulist Pr,
چکیده :
این کتاب ترجمه کامل جلد هفتم از تاریخ فلسفه می باشد. بخش یکم: سیستم های ایده باورانه پس-کانتی بخش دوم: واکنش در برابر ایده باوری متافیزیکی بخش سوم: جریان های پسین اندیشه
تاریخ فلسفه: فلسفه اواخر قرون وسطا و دوره رنسانس: از اوکام تا سوئارس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
فردریک‌ چارلز کاپلستون
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Forgotten Books,
چکیده :
)از مجموعۀ ۹ جلدی)مجلد سوم از مجموعة «تاریخ فلسفه» نوشتة کاپلستون، به سیر اندیشة اروپا از قرن چهاردهم تا اوایل قرن هفدهم اختصاص دارد که دورة تجدید حیات علمی و ادبی اروپا (رنسانس) را دربرمی‌گیرد. سیر فلسفی در قرن چهاردهم، که به نوعی ادامة حیات اندیشه‌های قرن سیزدهمی است، با حرکت تازه‌ای گسترش یافت. یکی از مشخصه‌های قرن چهاردهم رشد علم و تفکر علمی و ترجمة آثار ریاضی‌دانان یونانی بود که راه را برای کشفیات گالیله و عرضة نظریه‌های تازة آلبرت کبیر و راجر بیکن و در نهایت برای تفکر علمی فرانسیس بیکن هموار ساخت. عصر نوزایی یا رنسانس یادآور دورانی است که دانش و ادبیات روم و یونانیان باستان از نو جان گرفت و نهضت آموزش رسمی آغاز شد، اختراع دستگاه چاپ موجب شد تا علم و معرفت در دسترس تودة مردم قرار گیرد؛ کشف سرزمین‌های تازه، افق دید آدمی را بسیار گسترده‌تر و کشفیات علمی موهبت بی‌پایانی برای بشریت فراهم ساخت. مجلد حاضر در ۲۴ فصل با موضوعاتی از این دست تنظیم شده است: بررسی اندیشه‌های دور اندوس و پتروس آورئولی؛ پژوهش دربارة زندگی و آثار و عقاید گوناگون ویلیام اوکام؛ شرح جنبش اوکامی همراه با بیان عقاید پیروان او؛ جنبش علمی با تاکید بر دانش طبیعی در قرن ۱۳ و ۱۴؛ بحث دربارة مارسیلیوس پادوئایی؛ شرح عرفان نظری و عقاید نمایندگان نامدار آن؛ احیای افلاطون‌گرایی و رنسانس ایتالیا؛ و ارسطوگرایی، رواق‌گرایی، شکاکیت و نقد منطق ارسطویی.
  • تعداد رکورد ها : 99124