جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 38600
Secrets of divine wisdom : the use of the figura and exemplum in medieval epistemology
نویسنده:
Larry Eugene Hunt
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Georgia,
چکیده :
ترجمه ماشینی: استفاده از داستان سرایی مثال زدنی و تفسیر مجازی بخش بزرگی از ادبیات قرون وسطی را مشخص می کند و می تواند بینش زیادی را برای کسانی که علاقه مند به درک مفاهیم قرون وسطایی از اسطوره سازی و رابطه آن با تجربه یک فرد از واقعیت هستند فراهم کند. این پایان نامه به بررسی این دو ابزار می پردازد زیرا آنها موضوع مشترک خرد و معرفت شناسی را در نوشته های بوئتیوس، شاه آلفرد، جفری چاسر، سنت بوناونتورا، و ولفرام فون اشنباخ روشن می کنند. در برخی موارد، این نویسندگان اساساً بر ابزار داستان سرایی نمونه تکیه می کنند. علاوه بر بررسی کاربردهای خاص دستگاه‌ها، این مطالعه به تشریح سنت‌های فردی هر دو نمونه و فیگوری که در غرب وجود داشته‌اند، ریشه‌های فرهنگی و ادبی آنها را از منابع کتاب مقدس تا نوشته‌های پدران اولیه کلیسا مانند ترتولیان و آگوستین ردیابی می‌کند. در چارچوب این سنت‌های پیشین، می‌توان استفاده قرون وسطایی از مثال و تجسم را به‌عنوان بازتاب ساختاری رایج از حکمت تفسیر کرد که یک شبکه را ترغیب می‌کرد که فقط خود را به‌عنوان یک شرکت کننده معنادار در آخرت‌شناسی دائماً در حال آشکار شدن خدا ببیند. سابقه ای ایجاد کنید که بر اساس آن فرد بتواند خود را در تحقق آن مشارکت الگو قرار دهد.
Formal Epistemology and Cartesian Skepticism: In Defense of Belief in the Natural World
نویسنده:
Tomoji Shogenji
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب تکنیک های جدیدی را در معرفت شناسی رسمی توسعه می دهد و آنها را در چالش شک گرایی دکارتی به کار می برد. این دو قالب ارزیابی معرفتی را معرفی می‌کند که باید مورد توجه معرفت‌شناسان و فیلسوفان علم باشد: قالب دو مؤلفه‌ای که یک گزاره را بر اساس ایمنی و آموزنده بودن آن ارزیابی می‌کند و قالب واگرایی نسبی که یک مدل احتمالی را ارزیابی می‌کند. بر اساس پیچیدگی و تناسب آن با داده ها. توموجی شوگنجی نشان می دهد که اولی از شک دکارتی حمایت می کند، اما دومی به ما اجازه می دهد که شک دکارتی را شکست دهیم. در طول مسیر، شوگنجی به تعدادی از موضوعات مرتبط در معرفت شناسی و فلسفه علم می پردازد، از جمله چرخش معرفتی، بسته بودن معرفتی، و شک استقرایی.
Kant and His German Contemporaries. Vol 1, Logic, Mind, Epistemology, Science and Ethics
نویسنده:
Corey W. Dyck, Falk Wunderlich
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه مقالات جدید، که اولین در نوع خود به زبان انگلیسی است، راه‌هایی را در نظر می‌گیرد که در آن فلسفه امانوئل کانت با دیدگاه‌های متفکران کمتر شناخته شده آلمانی قرن هجدهم درگیر می‌شود. هر فصل نور جدیدی را بر جنبه‌هایی از رابطه پیچیده کانت با این شخصیت‌ها، به ویژه با توجه به جنبه‌های کلیدی منطق، متافیزیک، معرفت‌شناسی، نظریه علم و اخلاق او می‌افکند. تصویری که از کانت پدیدار می شود مربوط به یک متفکر بزرگ است که کاملاً با معاصران خود درگیر است - از ایده ها و رویکردهای آنها استفاده می کند، استدلال های آنها را برای انتقاد و پاسخ به نگرانی های آنها هدف قرار می دهد و به دنبال حفظ میراث اندیشه خود در بین آنهاست. این جلد راه را برای تحقیقات بیشتر در مورد کانت و روش‌های تحقیق فلسفی او باز می‌کند و در عین حال خوانندگان را با مشارکت‌های متمایز و تأثیرگذار فلسفی چندین شخصیتی که قبلاً نادیده گرفته شده‌اند، آشنا می‌کند.
The Path to Post-Galilean Epistemology : Reinterpreting the Birth of Modern Science
نویسنده:
Danilo Capecchi
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
Knowing Humanity in the Social World: The Path of Steve Fuller’s Social Epistemology
نویسنده:
Francis X Remedios, Val Dusek (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب دیدگاه پیشگام فولر از معرفت شناسی اجتماعی را بررسی می کند. این به طور خاص بر روی کار او پس از سال 2000 متمرکز است، که در مفهوم در حال تغییر از انسانیت و طرح آینده‌ای «پسا» یا «ترانس» بنا شده است. فصل‌ها به‌ویژه پاسخ تحریک‌آمیز فولر به تغییر شرایط مرزی دانش‌آموز را به دلیل تغییرات پیش‌بینی‌شده در بشریت ناشی از علوم نانو، علوم اعصاب، زیست‌شناسی مصنوعی و فناوری رایانه بررسی می‌کنند و به مصاحبه با خود فولر ختم می‌شوند. در حالی که چرخش فولر به این سمت حداقل به اندازه کار قبلی‌اش انتقاد را به دنبال داشته است، اما نتیجه برای او حس گسترده‌ای از دانا یا «انسانیت 2.0» است که خود فولر آن را با فراانسان‌گرایی می‌شناسد. نویسندگان کار فولر را در مورد موضوعات زیر ارزیابی می‌کنند: مطالعات علم و فناوری (STS)، دانشگاه و زندگی فکری، اقتصاد سیاسی نئولیبرال، طراحی هوشمند، کیهان‌گرایی، گنوسیسم، معرفت‌شناسی عامل‌گرا، اصول پیشگیرانه در مقابل اصول پیشگیرانه و دولت رفاه 2.0 .
Alfred Tarski and the "Concept of Truth in Formalized Languages": A Running Commentary with Consideration of the Polish Original and the German ... Epistemology, and the Unity of Science)
نویسنده:
Gruber, Monika; Tarski, Alfred
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing : Imprint : Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب شرح مفصلی بر تک نگاری کلاسیک آلفرد تارسکی ارائه می دهد و با استفاده از متن اصلی لهستانی و ترجمه انگلیسی و آلمانی، تفسیر و ترجمه مجدد اثر را ارائه می دهد. در اثر اصلی، تارسکی روشی را برای ساختن تعاریف حقیقت برای زبان‌های رسمی کلاسیک و کمی ارائه می‌کند. علاوه بر این، با استفاده از مفهوم تعریف شده صدق، او نشان می دهد که می توان به طور شهودی تعاریف مناسبی از مفاهیم معنایی تعریف پذیری و دلالت ارائه کرد و این مفهوم در یک ساختار را می توان به گونه ای تعریف کرد که مشابه آن چیزی است که برای تعریف حقیقت استفاده می شود. . اثر تارسکی به عنوان یکی از کمک های عمده به منطق، معناشناسی و معرفت شناسی در قرن بیستم در نظر گرفته می شود. با این حال، نویسنده خاطرنشان می کند که هنگام ترجمه آن به آلمانی در سال 1935، برخی از اشتباهات وارد متن شده است. از آنجایی که نسخه انگلیسی 1956 اثر از متن آلمانی ترجمه شده است، این اختلافات علاوه بر اشتباهات جدید به همراه داشت. نویسنده به دقت این سه متن را به صورت جمله به جمله با هم مقایسه کرده است، ترجمه های نادرست را برجسته می کند، توضیحاتی در مورد چگونگی پیدایش آنها ارائه می دهد و در مورد چگونگی تأثیر آنها بر محتوا اظهار نظر می کند و تفسیر صحیحی از برخی از قطعات را پیشنهاد می کند. علاوه بر این، نویسنده مقاله تارسکی را به طور کامل بررسی می کند و تفسیرها و نظراتی را در مورد این اثر ارائه می دهد.
Mathematics and Its Applications : a Transcendental-Idealist Perspective
نویسنده:
Silva, Jairo José da
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این تک نگاری دیدگاه جدیدی در مورد کاربرد ریاضیات در علم ارائه می دهد. این کتاب به بررسی این موضوع می‌پردازد که ریاضیات باید چگونه باشد تا کاربردهای آن در دنیای تجربی یک راز ایجاد نکند. در این فرآیند، نسخه جدیدی از ساختارگرایی ریاضی به خوانندگان ارائه می شود. نویسنده به تفصیل فلسفه ای از ریاضیات را توضیح می دهد که در آن مشکل کاربرد آن، به ویژه در فیزیک، در همه اشکال آن قابل توضیح و توجیه است. فصل ها شامل: ریاضیات به عنوان یک علم رسمی، هستی شناسی ریاضی: وجود به چه معناست، ساختارهای ریاضی: آنها چیست و چگونه آنها را می شناسیم، چگونه لایه های مختلف ساختار ریاضی با یکدیگر و ساختارهای ادراکی ارتباط دارند، و چگونه از ریاضیات استفاده کنید تا بفهمید جهان چگونه است. این کتاب به طور همزمان در دو خط توسعه می یابد، هر دو الهام گرفته از فلسفه پدیدارشناختی ادموند هوسرل. یک خط منجر به استقرار نسخه خاصی از ساختارگرایی ریاضی، عاری از سوگیری «طبیعت گرا» و تجربه گرایانه می شود. دیگری منجر به تبیین و توجیه منطقی-معرفت شناختی کاربرد ریاضیات می شود که در یک دیدگاه ساختارگرایانه منحصر به فرد انجام می شود. این خط دوم به اثربخشی «غیر معقول» ریاضیات در فیزیک به‌عنوان وسیله‌ای برای نمایش، ابزار و منبعی از استراتژی‌های اکتشافی نه همیشه منطقی توجیه‌شده اما مفید و مؤثر اشاره می‌کند.
Robust Ethics: The Metaphysics and Epistemology of Godless Normative Realism
نویسنده:
Erik J. Wielenberg
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اریک جی. ویلنبرگ از کارهای اخیر در فلسفه تحلیلی و روانشناسی اخلاقی تجربی برای دفاع از رئالیسم هنجاری قوی غیر خداباورانه و توسعه گزارشی مبتنی بر تجربی از دانش اخلاقی انسانی استفاده می کند. رئالیسم هنجاری مستحکم غیر خداباورانه می گوید که ویژگی های اخلاقی عینی، غیرطبیعی و خاص جهان وجود دارد که وجودشان به خدا وابسته نیست. فصل‌های ابتدایی کتاب به چالش‌های گوناگونی درباره قابل فهم بودن و معقول بودن این ادعا می‌پردازد که ویژگی‌های اخلاقی تقلیل‌ناپذیر چیزها بر ویژگی‌های غیراخلاقی آن‌ها چیره می‌شوند و همچنین چالش‌های مدافعان اخلاق خداباورانه که استدلال می‌کنند اخلاق عینی مستلزم یک پایه خداباوری است. فصول بعدی شرحی از دانش اخلاقی را توسعه می‌دهند و به انواع ابهام‌زدایی‌های ادعایی اخیر درباره اخلاق پاسخ می‌دهند، از جمله آن‌هایی که بر اساس تحقیقات علمی در مورد ماهیت علل تقریبی باورهای اخلاقی انسان‌ها و همچنین آن‌هایی که مبتنی بر تبیین‌های تکاملی پیشنهادی درباره باورهای اخلاقی ما هستند.
Black Knowledges/Black Struggles : Essays in Critical Epistemology
نویسنده:
Jason R. Ambroise; Sabine Broeck (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Liverpool University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دانش سیاهان/مبارزات سیاهان: مقالاتی در معرفت شناسی انتقادی به بررسی نقش مرکزی، اما اغلب نادیده گرفته شده انتقادی دانش و تشکیلات معرفتی در جنبش های اجتماعی برای «آزادی» و رهایی سیاهان می پردازد. این مجموعه به بررسی انقیاد و محکومیت ساختاری سیاه پوستان آفریقایی و آفریقایی تبار در سراسر جهان در طی 500 سال گذشته جوامع فراآتلانتیک مدرنیته غربی می پردازد و این کار را در ارتباط با انسانیت زدایی و/یا نامرئی شدن جمعیت در شکل گیری های معرفتی مختلف انجام می دهد. غرب. به نوبه خود، مجموعه پیش‌زمینه این است که تا چه حد پایان این انقیاد/ محکومیت تحمیلی، مستلزم نقد، چالش‌ها و ضد فرمول‌بندی‌هایی علیه و فراتر از دانش و شکل‌گیری‌های معرفتی است که برای «طبیعی‌سازی» این شرایط در غرب تلاش کرده‌اند. تشکل های مختلف اجتماعی-انسانی فصل‌های این مجموعه عمدتاً با شکل‌گیری‌های دانش و شیوه‌هایی که از درون گفتمان «نژاد» تولید می‌شوند، درگیر می‌شوند، اما این کار را در رابطه با دیگر گفتمان‌های متقاطع اجتماعی-انسانی مدرنیته غربی انجام می‌دهند. آنها همچنین درگیر نقدها، چالش‌ها و ضد فرمول‌بندی‌هایی هستند که توسط افراد، مدارس، جنبش‌ها، و/یا نهادهای خاص - تاریخی و معاصر - از دنیای سیاه ارائه می‌شوند. از طریق این بررسی‌ها، مشارکت‌کنندگان یا به طور ضمنی به شکل‌گیری نوع جدیدی از معرفت‌شناسی انتقادی - و در عین حال رهایی‌بخش- اشاره می‌کنند، یا صریحاً در آن شرکت می‌کنند. آنچه پدیدار می‌شود دیدگاهی بدیع و جامع‌تر از معنای انسان بودن است، فرمولی که می‌تواند به باز کردن و شکل‌دهی روش‌های گونه‌محور برای «شناخت» و «بودن» که بسیار مورد نیاز در چارچوب پایان دادن به ادامه است کمک کند. انقیاد/ محکومیت کلی جهانی از مردم سیاه پوست، به عنوان بخش مرکزی پایان دادن به «مشکل جهانی» که کل بشریت با آن مواجه است. جیسون امبرویز دانشیار گروه تاریخ در دانشگاه ویلیام پترسون نیوجرسی است. زمینه های تحقیقاتی او شامل تاریخ «نژاد» و پیوند آن با دیگر گفتمان های اجتماعی-انسانی مدرنیته غربی است. تاریخ علوم انسانی؛ و تاریخ زیست شناسی / زیست شناسی اجتماعی. زمینه های تدریس او شامل تاریخ قرن نوزدهم و بیستم ایالات متحده، تاریخ علم، و مطالعات سیاه پوست است. مقالاتی که قبلاً منتشر شده بودند با عنوان "بازاندیشی در "نژاد": زیست محوری و خاستگاه های زمان ما" (2004) و "زیست محوری، نئوبطلمیوسیسم، و همسویی E.O. Wilson: نمونه ای معاصر از "نجات پدیده" انسان، در کتاب انسان» (2006). او در حال حاضر مشغول کار بر روی یک کتاب خطی با عنوان نهادسازی نظم: در شکل گیری جرم شناسی در ایالات متحده است. سابین بروک در دانشگاه برمن مطالعات آمریکا، مطالعات جنسیتی و مطالعات سیاهپوستان را تدریس می کند. تحقیقات او به نقد استعمار و ضد سیاهی مدرنیته فراآتلانتیکی به عنوان شکل‌گیری اجتماعی و فرهنگ (پسا) بردگی می‌پردازد. او رئیس سازمان بین المللی علمی Collegium for African American Research (CAAR) و همچنین مدیر موسسه مطالعات پسااستعماری و فرافرهنگی دانشگاه برمن (INPUTS) است. همچنین، او دعوت کننده و استاد راهنمای گروه تحقیقاتی دانش سیاه در دانشگاه برمن است، به http://www.bbs.uni-bremen.de/ مراجعه کنید. دو تک نگاری قبلی او Der entkolonisierte Koerper (1988) و White Amnesia-Black Memory؟ نویسندگی و تاریخ زنان آمریکایی (1999). او در حال حاضر مشغول کار بر روی یک کتاب خطی با عنوان جنسیت و ضد سیاهی است که با انتشارات SUNY قرارداد دارد.
Representation and reality in humans, other living organisms and intelligent machines
نویسنده:
Dodig Crnkovic, Gordana; Giovagnoli, Raffaela
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: "این کتاب دیدگاه های ما را در مورد بازنمایی غنی می کند و درک ما را از جنبه های مختلف آن عمیق تر می کند. این کتاب از چندین سال گفتگو بین ویراستاران و نویسندگان، یک تیم بین رشته ای متشکل از محققان بسیار مجرب ناشی می شود و بهترین دیدگاه معاصر از بازنمایی و بازنمایی را منعکس می کند. واقعیت در انسان، موجودات زنده دیگر و ماشین‌های هوشمند ساختار یافته به بخش‌هایی بر اساس دیدگاه‌های شناختی، محاسباتی، علوم طبیعی، فلسفی، منطقی و ماشینی، موضوع این رشته و کتاب ساخت و ارائه شبکه‌ها است و ویراستاران امیدوارند. که فصل های ارائه شده باعث درک و همکاری بین محققان در حوزه هایی مانند علوم کامپیوتر، فلسفه، منطق، نظریه سیستم ها، مهندسی، روانشناسی، جامعه شناسی، انسان شناسی، علوم اعصاب، زبان شناسی و زیست شناسی مصنوعی خواهد شد."-- ادامه مطلب... چکیده: "این کتاب دیدگاه های ما را در مورد بازنمایی غنی می کند و درک ما را از جنبه های مختلف آن عمیق تر می کند. این کتاب از چندین سال گفتگو بین ویراستاران و نویسندگان، یک تیم بین رشته ای متشکل از محققان بسیار باتجربه ناشی می شود و بهترین دیدگاه معاصر را منعکس می کند. بازنمایی و واقعیت در انسان‌ها، موجودات زنده دیگر و ماشین‌های هوشمند ساختار یافته به بخش‌هایی از دیدگاه‌های شناختی، محاسباتی، علوم طبیعی، فلسفی، منطقی و ماشینی، موضوعی از این حوزه و کتاب ساخت و ارائه شبکه‌ها و ویراستاران امیدوارند که فصل های ارائه شده باعث درک و همکاری بین محققان در حوزه هایی مانند علوم کامپیوتر، فلسفه، منطق، نظریه سیستم ها، مهندسی، روانشناسی، جامعه شناسی، انسان شناسی، علوم اعصاب، زبان شناسی و زیست شناسی مصنوعی شود.
  • تعداد رکورد ها : 38600