جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 38599
الحاد و خداپرستی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Errol E. Harris
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی : پروفسور ارول ای. هریس سه فصل اول آتئیسم و خداباوری را به عنوان سخنرانی های عمومی در دانشگاه تولین در 20 تا 22 ژانویه 1975 ارائه کرد. مجموعه سخنرانی ها با کمک مالی بنیاد فرانکلین جی. ماچت شهر نیویورک امکان پذیر شد. آن‌هایی از ما که از شنیدن سخنرانی‌ها لذت می‌بردیم، به این قضاوت رسیدیم که برای دستیابی به مخاطبان گسترده‌تر و اطمینان از بازخوانی دائمی‌تر، شایسته انتشار هستند. ما از پروفسور هریس دعوت کردیم تا به ما اجازه دهد سخنرانی هایش را در مطالعات تولین در فلسفه منتشر کنیم. او به نوبه خود، مضامین سخنرانی ها را به اثری جامع تر و ماندگارتر تبدیل کرد. با تأیید پروفسور هریس، ما در حال برداشتن گام بی‌سابقه‌ای هستیم که جلد بیست و ششم مطالعات تولان در فلسفه را به انتشار کتاب الحاد و خداباوری اختصاص می‌دهیم. ما مطمئن هستیم که این بحث اساساً استدلال فلسفی پیرامون خداباوری و مسیحیت را پیش خواهد برد. ما همچنین متقاعد شده‌ایم که این کتاب به اعتبار مجموعه‌های سالانه‌ی سالانه‌ی فلسفه‌ی ما که اکنون در بیست و ششمین سال انتشارش می‌گذرد، قابل‌توجه است. مایلم از بنیاد فرانکلین جی. ماچت برای کمک مالی اصلی که از سخنرانی ها حمایت کرد و از پروفسور هریس برای ارائه ابتدا سخنرانی ها و سپس کتاب تشکر کنیم.
خداپرستی و الحاد در عصر پسا سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Morteza Hashemi (مرتضی هاشمی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
منطق، علت و عمل: مقالاتی به افتخار الیزابت آنسکوم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roger Teichmann
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : الیزابت آنسکومب یکی از برجسته ترین و اصیل ترین فیلسوفان زنده امروزی است. آثار او در زمینه‌های بسیاری از فلسفه، از جمله متافیزیک، اخلاق، فلسفه ذهن و عمل، و فلسفه دین گسترده شده است. در هر یک از این زمینه ها، او سهم مهمی داشته است. مقالات این کتاب نشان دهنده وسعت علایق او و احترامی است که همکارانش برای او قائل هستند
The Portable Nietzsche
نویسنده:
Walter Kaufmann (والتر کافمن)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Penguin Books,
الحاد و خداپرستی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
J. J. C. Smart, J. J. Haldane
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مقدمه خوبی برای بسیاری از استدلال های اصلی در مورد خداباوری و الحاد است. اسمارت و هالدن موفق می شوند بیشتر موضوعات اصلی را پوشش دهند و در عین حال مشارکت های اصلی را در بحث داشته باشند. این کتاب به‌ویژه برای توضیح واضح مسائل پیرامون بحث «تنظیم دقیق» که به‌عنوان مثال ریچارد سوینبرن به آن اشاره می‌شود، مفید است. همانطور که آنها در مقدمه اشاره کردند، نه اسمارت و نه هالدان دقیقاً در فلسفه دین متخصص نیستند - هر دو به ویژه برای کمک به فلسفه ذهن به خوبی شناخته شده اند - و این روی رویکرد کلی کتاب تأثیر می گذارد. اسمارت با دفاع از فیزیکالیسم (این دیدگاه که فقط اشیایی وجود دارند که وجود آنها توسط تئوری فیزیکی لازم است) شروع می‌کند، با این استدلال که این موضع را باید بر مبنای روش‌شناختی پذیرفت که با نتایج علم مدرن سازگاری بیشتری دارد. اسمارت همچنین به استدلال‌های مختلف خداباوری پاسخ می‌دهد و از نسخه‌ای از اعتراض «مشکل شر» به خداباوری دفاع می‌کند. هالدان این را با یک سری استدلال‌ها علیه تقلیل‌گرایی ماتریالیستی دنبال می‌کند و شکست تقلیل‌گرایی را مستلزم نوعی طرح و خداباوری می‌داند. هالدن همچنین از نسخه‌های استدلال کیهان‌شناختی ("علت اول") دفاع می‌کند و تلاش می‌کند برای مشکل شر راه‌حلی پیدا کند. اسمارت سپس به طور خلاصه به Haldane و Haldane به Smart پاسخ می دهد. از نظر اسمارت، الحاد بخشی از تعهد کلی به فیزیکالیسم است، در حالی که به نظر می رسد هالدان به دفاع از یک ضد تقلیل گرایی عمومی (مثلاً با توجه به غرض ورزی) کمتر از دفاع از خداباوری به طور خاص علاقه مند نیست. این کتاب زمینه های زیادی را پوشش می دهد و منبع زیادی برای تفکر ارائه می دهد. نقطه ضعف این موضوع این است که بحث در مورد مسائل خاص، گاهی اوقات طرح‌دارتر از آن چیزی است که کسی می‌خواهد. شاید تمرکز بیشتر کتاب بر روی جنبه ای از بحث که مسائل تقلیل گرایی در مقابل ضد تقلیل گرایی را مطرح می کند مؤثرتر بود. همچنین ای کاش کتاب به گونه‌ای سازماندهی می‌شد تا پاسخی گسترده‌تر از سوی اسمارت به استدلال‌های ضد تقلیل‌گرایی هالدان تشویق شود. اصول روش‌شناختی اسمارت ممکن است پیش‌فرضی علیه خداباوری ایجاد کند، اما مطمئناً این پیش‌فرض انکارناپذیر است، و سهم هالدان تلاشی برای شکست دقیقاً این پیش‌فرض است.
کشف ذهن، جلد 2: نیچه، هایدگر و بوبر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Walter Kaufmann (والتر کافمن)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Transaction Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی : والتر کافمن در این جلد دوم از سه‌گانه‌ای که سهم برجسته‌ای در فلسفه، روان‌شناسی و تاریخ روشنفکری دارد، سه شخصیت اصلی دوره مدرن را انتخاب کرده است که درک ما از انسان بودن را به‌طور اساسی تغییر داده‌اند. تفاسیر او از نیچه، هایدگر و بوبر زنده، قابل دسترس و نافذ است و در بهترین سنت علمی دیدگاه های پذیرفته شده را به چالش می کشد و تجدید نظر می کند.
کشف ذهن، جلد 1: گوته، کانت و هگل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Walter Kaufmann (والتر کافمن)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Transaction Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این کتاب بسیار خواندنی و جذاب - اولین کتاب از مجموعه سه جلدی درک ذهن انسان - بر سه شخصیت اصلی تمرکز دارد که تصویر ما را از انسان تغییر داده اند. کافمن مفاهیم سنتی گوته، کانت و هگل را به شدت بازبینی می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه ایده‌های آنها درباره ذهن توسط ذهنیت‌های متمایز خودشان شکل گرفته است.
منطق معین جان فابری از والنسین (حدود 1500): مطالعه ای در معناشناسی مبتنی بر نشانه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christophe Geudens, Lorenz Demey
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این تک نگاری که اولین مطالعه کتابی برای پرداختن به مسائل مربوط به منطق مد در آستانه رنسانس است، بینش های مهم جدیدی را در مورد نحوه بحث در مورد منطق مدال در دوره پس از قرون وسطی ارائه می دهد که با اصطلاح Wegestreit، شکاف مرتبط است. بین via antiqua و via moderna که بر گفتمان منطق در طول قرن 15 و اوایل قرن 16 غالب بود. تمرکز کتاب بر منطق و فلسفه زبان جان فابری از والنسین (فلز حدود 1500)، یکی از آخرین شارحان رویکرد ترمینیستی به منطق است که توسط جنبش اومانیستی به شدت مورد انتقاد قرار گرفت. با بازسازی دقیق متن فابری، کتاب استدلال می‌کند که منطق مودال فابری در نهایت به کار جان بوریدان باز می‌گردد و همان رویکردی را به موضوع ارائه می‌دهد که منطق‌های مدال توسط طرفداران via moderna در پاریس توسعه داده شد. . این امر پیامدهای مهمی برای تاریخ نگاری فلسفه پس از قرون وسطی دارد. فابری در لووین که تا اواخر قرن شانزدهم مهمترین مرکز فکری کشورهای پایین بود، فعال بود. بر اساس یک سنت دیرینه در بورس تحصیلی، لوون یکی از معدود سنگرهای منطق باستانی در نقشه اروپای پس از قرون وسطی بود. این کتاب استدلال می کند که این پایان نامه حداقل تا حدی یک داستان علمی است، و بنابراین نیاز به تجدید نظر دارد. با روشن کردن نویسنده‌ای که تا کنون اندیشه‌اش کاملاً مطالعه نشده باقی مانده است، همچنین گامی ارزشمند به سوی تاریخ فلسفه بدون هیچ شکافی است. هدف این کتاب دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران تاریخ منطق و فلسفه است، اما همچنین برای مورخان روشنفکر، مورخان ایده‌ها، و هر منطق‌دان معاصری که به ریشه‌های تاریخی رشته خود علاقه‌مند است، علاقه‌مند خواهد بود.
ریشه های دین: کشف علم شناختی دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roger Trigg, Justin L. Barrett
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی : علم شناختی دین، رشته جدیدی است که به ریشه های باور دینی در معماری شناختی ذهن انسان می پردازد. ریشه‌های دین به پیامدهای فلسفی و کلامی علم شناختی دین می‌پردازد که باور دینی را در ساختارهای شناختی انسان پایه‌گذاری می‌کند: باور دینی «طبیعی» است، به‌گونه‌ای که حتی تفکر علمی هم چنین نیست. آیا این رشته جدید از باور دینی حمایت می کند، آن را تضعیف می کند، یا علیرغم بسیاری از ادعاها، شاید در نهایت بی طرف است؟ این موضوع به ویژه با توجه به ظهور «الحاد جدید» از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. فیلسوفان و متکلمان از آمریکای شمالی، بریتانیا و استرالیا، تضاد ادعایی بین ادعاهای حقیقت را بررسی می‌کنند و ریشه‌های دین را در طبیعت انسان بررسی می‌کنند. آیا آتئیست بودن کمتر «طبیعی» است تا ایمان به خدا یا خدایان؟ از سوی دیگر، اگر بتوانیم خداباوری را از نظر روانشناختی توضیح دهیم، آیا آن را توضیح داده ایم. آیا هنوز هم می تواند ادعای حقیقتی داشته باشد؟ این کتاب در مورد این مسائل و مسائل مرتبط با آن بحث می کند.
The Faith of a Heretic
نویسنده:
Walter A. Kaufmann, Stanley Corngold
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : "ایمان یک بدعت گذار" که در ابتدا در سال 1959 منتشر شد، شخصی ترین بیانیه اعتقادات والتر کافمن، زندگی نامه نویس و مترجم نیچه است. کافمن که فیلسوف درجه یک به خودی خود است، در اینجا کامل ترین شرح دیدگاه های خود را در مورد دین ارائه می دهد. او اگرچه خود را بدعت گذار می دانست، اما از چشمه ها و انگیزه هایی که دین از آن سرچشمه می گیرد در امان نبود و آن را در زمره حیاتی ترین و رادیکال ترین بیان های ذهن بشری اعلام کرد. این کتاب با مقدمه‌ای خودزندگی‌نامه‌ای آغاز می‌شود که سیر تکاملی او را از یک مؤمن مذهبی به «بدعت» نشان می‌دهد، این کتاب به الهیات، دین سازمان‌یافته، اخلاق، رنج و مرگ می‌پردازد - همه از منظر «جستجوی صداقت» بررسی شده‌اند. کافمن همچنین ایمان فلسفه به حقیقت، عقل و اخلاق مطلق را تابع همین رفتار بدعت آمیز قرار می دهد. کاوش حاصل از ادیان یک بی ایمان در عصر سکولار به همان اندازه تازه و چالش برانگیز است که اولین بار منتشر شد. استنلی کورنگولد در مقدمه‌ای جدید، محیط فکری و زندگی‌نامه‌ای کتاب تحریک‌آمیز کافمن را به وضوح توصیف می‌کند.
  • تعداد رکورد ها : 38599