جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
ضرورت مربي در تربيت اخلاقي؛ با تأكيد بر ديدگاه علامه مصباح يزدي (قدس‌سره)
نویسنده:
سعيد نوروزي ، حسين مظفري ، كما‌ل‌‌الدين مظلومي‌زاده
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
بحث ضرورت مربي اخلاق، يكي از زمينه‌هاي پرچالش در تربيت اخلاقي است. علامه مصباح يزدي(ره)، يکي از انديشمنداني است که در اين زمينه ديدگاه جامعي دارد. اما به‌دليل پراکندگي اين ديدگاه در آثارشان، نظر ايشان در اين مسئله به‌روشني تبيين نشده است. اين مقاله، به روش كتابخانه‌اي براي پاسخ به دو سؤال زير سامان يافته است: آيا از نظر علامه مصباح يزدي(ره)، مربي اخلاق ضرورت دارد؟ آيا فرد بدون مربي توان برنامه‌ريزي در اين زمينه را دارد؟ ضرورت مربي، از چه مرحله‌اي از تربيت اخلاقي فعليت مي‌يابد؟ نتايج تحقيق، حاکي از اين است که علامه مصباح(ره) با توجه به فساد روز‌افزون و تقاضاي جامعه از روحانيت در درمان بيماري‌هاي اخلاقي و رشد معنوي، مربي اخلاق ضرورت مي‌يابد. در پاسخ به سؤال دوم، فرد بدون مربي بايد تلاش فراواني کند و با تسلط به منابع ديني در زمينه تربيت اخلاقي و معنوي برنامه‌ريزي کند.
صفحات :
از صفحه 19 تا 32
ويژگي‌هاي سعادت از منظر قرآن كريم
نویسنده:
هادي غلام‌زاده ، اسدالله جمشيدي ، كمال‌الدين مظلومي‌زاده
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
از جمله اموري که در شناخت بهتر حقيقت هر چيزي تأثير بسزايي دارد، شناخت ويژگي‌هاي آن است. از سوي ديگر، رسيدن به سعادت خواست همة انسان‌هاست و قرآن کريم اين معجزه جاودان حضرت محمد(ص)، کامل‌ترين کتاب آسماني براي هدايت بشر به سوي سعادت و کمال حقيقي اواست. بنابراين، قرآن بهترين و مطمئن‌ترين منبع براي شناخت ويژگي‌هاي سعادت حقيقي مي‌باشد. هدف اين پژوهش اين است تا ويژگي‌هاي سعادت حقيقي بر اساس قرآن کريم شناخته شود؛ چرا که شناخت ويژگي‌ها به شناخت دقيق‌تر خود سعادت منجر خواهد شد. بدين منظور، در اين پژوهش تلاش مي‌شود با بيان و تحليل سخنان برخي مفسران و متفکران اسلامي، ويژگي‌هاي سعادت از قرآن به‌دست آيد. ويژگي‌هاي سعادت، که در اين پژوهش از آنها بحث شده است، عبارت‌اند از: همة انسان‌ها فطرتاً خواهان سعادت هستند. سعادت ذاتاً امري مطلوب است. سعادت امري است اکتسابي. همچنين، سعادت امري است انتخابي که با اختيار در ارتباط است. حقيقتي ذومراتب و جاودان است. در نهايت، رحمتي است که اختصاص به مؤمنان دارد.
صفحات :
از صفحه 57 تا 68
  • تعداد رکورد ها : 2