جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 66
چپ، آلترناتیو یا سوپاپ اطمینان لیبرال دموکراسی؟
شخص محوری:
ناصر فکوهی، محسن راحمی
نوع منبع :
مناظره،گفتگو و میزگرد
منابع دیجیتالی :
جای خالی زنان در تاریخ اندیشه مذکر
شخص محوری:
ناصر فکوهی
نوع منبع :
مناظره،گفتگو و میزگرد
منابع دیجیتالی :
جهان پساکرونا: سناریوهای پیش رو
نویسنده:
ناصر فکوهی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
بررسی ابعاد خشونت در ایران و خاورمیانه در گفت‌وگو با ناصر فکوهی
نوع منبع :
مناظره،گفتگو و میزگرد
منابع دیجیتالی :
روزی روزگاری فاشیسم (ازحماقت دشمنانش بهره می برد)
نویسنده:
ناصر فکوهی؛ مترجم: کیان پارسا
نوع منبع :
ترجمه اثر , کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
توماس پیکتی در ایران: ویژه نامه اقتصادی روزنامه شرق؛ بهمن 1393
نویسنده:
جمعی از نویسندگان
نوع منبع :
مقاله , مجموعه مقالات , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران - ایران: روزنامه شرق,
علوم انسانی: گستره شناخت‌ها
نویسنده:
ژان فرانسوا دورتیه؛ ترجمه: جلال‌الدین رفیع‌فر, مرتضی کتبی, ناصر فکوهی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
چکیده :
زبان چگونه زاده شد؟ آیا خانواده نهادی جهان‌شمول است؟ آگاهی چیست؟ آیا تاریخ دارای جهتی مشخص است؟ سهم عناصر انتسابی و اکتسابی در رفتارهای ما چیست؟ نابرابری‌های اجتماعی از کجا منشأ می‌گیرند؟ علوم انسانی در پاسخ به چنین پرسش‌هایی پدید آمد و توسعه یافت. پرسش‌ها ساده‌اند. اما پاسخ‌ها نه چندان. کتاب حاضر را می‌توان نخستین راهنمای جامع برای آشنایی با حوزه‌های گوناگون علوم انسانی از خلال نظریه‌ها، مؤلفان و پژوهش‌ها به حساب آورد. انسان‌شناسی، زبان‌شناسی، روان‌شناسی اجتماعی، جامعه‌شناسی، اقتصاد، تاریخ، جغرافیا، فلسفه: چشم‌اندازی از گستره‌ی شناخت در این علوم به‌دست می‌دهد. مؤلف، ژان فرانسوا دورتیه، از بنیانگذاران و سردبیر مجله‌ی علوم انسانی در فرانسه است.
خرده فرهنگ های اقلیتی و سبک زندگی، روندها و چشم اندازها
نویسنده:
فکوهی ناصر
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
جهانی شدن، روند متناقض مدرنیته را تشدید کرده و آن را درون فرآیندی متقابل از همگن سازی ها و ناهمگن سازی های هویتی - جماعتی وارد کرده است. اثر مشخص این امر، گسترش هویت های اقلیتی در سطوح بومی و محلی از یک سو، و تداخل نقش های هویتی و شکل گیری هویت های اجتماعی هر چه گسترده تر در قالب های بومی و فرا ملی از سوی دیگر است. شهرها به مثابه پهنه اصلی تبلور یافتن هویت ها و روزمرگی در فضای شهری امروز بیش از پیش مطرح هستند. از این رو، مفهوم سبک زندگی در ترکیب خود با مفهوم روزمرگی امروز باید به گونه ای دیگر تفسیر شود. زمانی که این دو مفهوم را در تقاطعی معنایی با دو مفهوم خرده فرهنگ اقلیت قرار دهیم، باز هم به موقعیت های پیچیده تری می رسیم. آنچه در مقاله حاضر مورد نظر است، حرکت از این چارچوب فکری و تلاش برای کاربرد آن در شرایط خاص ایران است که در آن جهانی شدن به امواج مقاومت هویتی دامن زده است؛ اگر چه این مقاومت لزوما شکل فعال و خودآگاه ندارند. بنابراین، هدف ما تحلیل گسست های کنونی جامعه در تبلور فضایی زمانی آنها از خلال برونیت یافتن آنها در سبک های زندگی در سطح شهرها پی آمدهای آنهاست. رویکرد مقاله، کاربردی است و تلاش می کند به راهکارهایی عملی به ویژه در زمینه سیاست گذاری های راهبردی و راهکاری در زمینه فرهنگ عمومی دست یابد.
صفحات :
از صفحه 143 تا 174
بررسی انسان شناختی محله آلونک نشین علی آباد مهران
نویسنده:
فکوهی ناصر, پارساپژوه سپیده
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
رشد شتاب زده شهرنشینی در کشورهای در حال توسعه، هم چون سایر دگرگونی های اجتماعی - فرهنگی در این کشورها، تا حد زیادی، از تاثیرپذیری قالب های سنتی از قالب های مدرن بوده است که خود سبب تعارض ها و ناهم خوانی هایی نیز شده است و از جمله نتایج ناخوشایند آن می توان به شکل گیری جمعیت های حاشیه نشین، یا آن چه امروز بیشتر اسکان غیررسمی می نامند، اشاره کرد. محله ای که این پژوهش در آن صورت گرفته است، محله ای آلونک نشین واقع در منطقه 4 شهرداری تهران است که عمری در حدود 20 تا 25 سال داشته و حدود 40 خانوار در آن ساکن اند. این محله به دلیل احداث بزرگراه نیاوران (شهید صیاد شیرازی) به دو قسمت شده و بخش بزرگی از آن از بین رفته است. ولی قسمت باقی مانده کماکان به حیات اجتماعی و شهری خود ادامه می دهد. چندین قومیت در این محله ساکن هستند (آذری ها، لرها، کردها) و مطالعه مردم نگارانه نشان دهنده تاثیرگذاری این قومیت ها بر توزیع فضایی و جایگزینی ها است.مطالعه حاضر، با استفاده از روش های پژوهش کیفی مبتنی بر مشاهده مستقیم و مشارکت و مصاحبه عمیق به شکل مردم نگاری انجام شده است و در پی بررسی کامل محله موردنظر با رویکردی کل گرا و نگرشی از درون بوده است. نتایج حاصل از این پژوهش می تواند از یک سو، در کوتاه مدت و میان مدت برای سیاست گذاری های شهری و سامان دهی محله های مشابه به کار رود و از سوی دیگر در دراز مدت، در مورد محلات شهری با ساختار خاص کاربرد داشته باشد.
صفحات :
از صفحه 75 تا 98
  • تعداد رکورد ها : 66