آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 8
زندگی، کار و میراث مهنداس ک. گاندی: کتابشناسی پایه [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Patrick S. O'Donnell
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
بررسی انتقادی وسعت تکثرگرایی مذهبی ماهاتما گاندی از طریق بررسی مراودات او با ملحدان، کواکرها و ازدواج بین مذاهب
نویسنده:
Nicola Christine Jolly
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : اندیشه دینی و کثرت گرایی مهاتما گاندی مورد توجه محققان و فعالان قرار گرفته است. این پایان نامه با پرداختن به مناطق ناشناخته ای که مرزهای در حال تغییر را در کثرت گرایی او آشکار می کند، سهمی بدیع ارائه می دهد. این کتاب به بررسی رابطه گاندی با ملحدان، به ویژه دوست هندی اش گورا می پردازد. رابطه بین کویکرها و گاندی، به ویژه مارجوری سایکس و هوراس الکساندر. و رویکرد گاندی به ازدواج بین مذهبی در زمینه هندی، که هر دو بعد مذهبی و اجتماعی را بررسی می کند. در سرتاسر این رساله، کثرت گرایی دینی هم در بعد فلسفی یا نظری و هم در بعد عملی چگونگی ارتباط فرد با افراد دیگر ادیان مورد توجه قرار می گیرد. من نقدی بر گستردگی کثرت گرایی گاندی در برخورد با ملحدان به شیوه ای شامل گرا و در مخالفت اولیه او با ازدواج بین مذهبی ارائه می کنم. من همچنین نقاط قوت آن را در قرار دادن زندگی دینی/اخلاقی بالاتر از باورها به تصویر می کشم. این چارچوبی برای دوستی قوی با کویکرها و ملحدان، و رویکردی مثبت به ازدواج بین مذهبی (در سال‌های آخر عمر) با اجازه دادن تفسیرهای فردی از زندگی مذهبی در مقابل تعلق به جامعه فراهم می‌کند. الهیات و دوستی‌های گاندی نقدی بر نظریه‌های گفتگو با تأکید بر تعهد به یک سنت خاص ارائه می‌کند. آنها راهی را باز می کنند تا گروه های به حاشیه رانده شده را در گفتگو بگنجانند و به کل فرد احترام بگذارند نه اینکه دین را جزئی از زندگی یک فرد بدانند.
اندیشه دینی گاندی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Margaret Chatterjee (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan UK ,
کلیدواژه‌های اصلی :
گاندی
عنوان :
نویسنده:
شروین وکیلی
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
گاندی – زندگینامه و نقد: گاندی را همه‌ی ما دوست داریم. تا حدودی به خاطر مخالفت پنهان و به حقی که ایرانیان با استعمار انگلیس دارند، و نقشی که گاندی در مبارزه با ایشان ایفا کرد، و تا حدی برای این که آرامش و صلحجو بودن‌اش را و حتا شکل ظاهری‌اش را می‌پسندیم. گاندی در نگاه اول به یکی از قدیسان جهان باستان شباهت دارد که با همان لباس از صفحه‌های قدیمی تاریخ بیرون پریده باشد. در قرن بیستم، گاندی رهبر یکی از بزرگترین ملتهای دنیا برای دستیابی به استقلال بود، و اغراق نیست اگر بگوییم کشورِ مدرن هند تا حدود زیادی آفریده‌ی اوست. اما من بیش از آن که پیروزمندی‌اش در برابر استعمار پیر انگلیس، یا ظاهرِ قدیس‌مآبانه‌اش را در نظر داشته باشم، شیوه‌ی برخوردش با سیاست را و درایتی که برای پرهیز از خونریزی داشت را بزرگ می‌دارم. با این وجود، درباره‌ی گاندی هم مانند هرکس دیگری، بر این باورم که باید مبانی نظری و پیامدهای عملی آرای وی نقد شوند، تا ستایشی و پذیرشی که هست از صافی عقل و خرد بگذرد و با افزوده‌هایی ناخودآگاه و افسانه‌آمیز آغشته نشده باشد. این نوشتار رساله‌ی کوتاهی است که گاندی را با نگاهی نقادانه می‌نگرد، و سودمندیِ راهبردهای ابداع شده توسط وی را در زمانه‌ی ما و برای ما، مورد پرسش قرار می‌دهد.
فلسفه اجتماعی و سیاسی: قرائتی از افلاطون تا گاندی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Somerville, Ronald Santoni
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Anchor,
بررسی مقایسه‌ای تفکرات مهاتما گاندی و الهیات رهایی‌بخش آمریکای لاتین
نویسنده:
صدیقه جوادیان ، جعفر فلاحی ، عظیم حمزئیان
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
مهاتما گاندی و متألهان رهایی ­بخش آمریکای لاتین دو نمونۀ مهم دینی در مبارزات سیاسی و اجتماعی در سدۀ بیستم هستند. گر چه سنّت دینی و فضای فرهنگی زمینه­ای این دو متفاوت هستند با این حال مشترکاتی دارند که امکان مقایسۀ آن­ها را میسر می­کند. این مقاله به شیوه­ای مقایسه­ای و تحلیلی آن­ها را در سطوح مبانی، روش و هدف مقایسه می­کند. آن­ها پیوندی انتقادی با سنّت­های دینی خود دارند، معتقد به دیدگاهی زمینه­مند و متوجّه تحولات این‌جهانی­اند، به فقرزدایی و عدالت­جویی توجّه دارند و پراکسیس را بسیار مهم­تر از نظریه‌پردازی صرف می­دانند. با این حال متالهان رهایی­بخش، متاثر از اندیشه­های مارکسیستی، خواستار تغییر ساختارهای ناعادلانۀ سیاسی و اقتصادی­اند، ولو این تغییر به بهای روش مبارزۀ خشونت­ آمیز باشد. نزد آن­ها هدف اهمیتی بیش از وسیله دارد. اما گاندی با تأکید بر تحول معنوی و اخلاقی افراد، معتقد است هدف و وسیله (روش) جدایی­ناپذیرند و روش­های خشونت­آمیز منجر به قیدهایی سخت­تر از قیدهای استعمار می­شوند. گاندی در این راه متاثر از اندیشه­های لئو تولستوی است و موعظۀ فراز کوه مسیح است. او گرچه بعضی از آرمان­های سوسیالیستی را می­پسندد اما منتقد شیوه و ساختار مبارزاتی آن­ها است.
صفحات :
از صفحه 29 تا 52
تاپاس یا «خود رنجی» در فلسفه و رویه خشونت‌پرهیزانه موهانداس کی. گاندی و مارتین لوتر کینگ جونیور [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Patrick S. O'Donnell
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: علاقه من به این مفهوم در طول سال ها فروکش نکرده است، و اخیراً با فصلی که در جلد ویرایش شده توسط تامی شلبی و براندون ام. تری، برای شکل دادن به جهانی جدید: مقالاتی در مورد فلسفه سیاسی مارتین لوتر کینگ، جونیور مطالعه کردم، دوباره بیدار شد. (2018)، یعنی «نمایش برای عدم خشونت: نظریه و عمل خشونت پرهیزی» کارونا مانتنا، که عمدتاً در مورد فلسفه معنوی و سیاسی مارتین لوتر کینگ در مورد کنش غیرخشونت‌آمیز است، اما از طریق مقایسه تحلیلی با مهنداس کی. گاندی روشن شده است. عقاید و سیاست در این زمینه
أساطين الفكر: عشرون فیلسوفاً صنعوا القرن العشرین
نویسنده:
روجيه بول دروا؛ ترجمة: علی نجیب ابراهیم
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: دار الکتاب العربی,
  • تعداد رکورد ها : 8