آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 7
 بررسی آثار بی حجابی و راهکارهای مبارزه با آن
نویسنده:
لیلا وجدانی پل بندی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسای حوزه: ,
چکیده :
حجاب و پوشش اسلامی از جمله قوانین فطری هستند که لزوم رعایت آن در همه ادیان الهی تأکید شده است. زیرپاگذاشتن این قانون فطری و استقبال از بی حجابی مهمترین معضل اجتماعی در جامعه کنونی ماست که عواقب اسفناک زیادی را در پی دارد. در فطرت و نهاد زن هم گرایش به حجاب نهاده شده است و هم غریزه خودنمایی که استفاده نابجا از این امیال باعث انحراف می شود. هدف از این تحقیق ایراد برخی از مطالب و ارائه آنها به افراد بی حجاب جامعه است تا بدین وسیله به آنها کمک کرده تا درباره سرانجام بی حجابی بیندیشند و ویژگیهای افراد با حجاب را مدنظر داشته و بتوانند از حجاب خود نتایج مثبتی را بدست آورند. و این گفتارهای ما تلاشی است برای کمک به افراد بی حجاب تا بتوانند به عواقب بی حجابی دست پیدا کنند و شیوه درست با حجاب شدن را یاد بگیرند. دامنه تحقیق بسیار گسترده است به طوریکه اگر بخواهیم به شرح و بسط آن بپردازیم شاید صدها کتاب و مقاله شود. چرا که مسئله بی حجابی نیاز به بجث و تحقیق فراوان داد. از آنجائیکه منابع مورد استفاده در این تحقیق بیشتر کتابخانه ای بوده پس روش تحقیق ما روش کتابخانه ای و توصیفی می باشد و کتب مورد مطالعه شامل قرآن، کتب تفسیری و مرجع و کتابهایی در مورد بی حجابی و آثار بی حجابی بوده ست. نتیجه ای که از این تحقیق گرفتیم آشنایی با عواقب بی حجابی است و در واقع عامل اصلی بی حجابی خود فرد می باشد.
 شرح حال چند تن از دانشمندان شهیر شیعه از شروع غیبت صغری تا قرن دهم هجری
نویسنده:
کبری میرزائی مقدم کاخکی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسای حوزه: ,
چکیده :
هدف از این تحقیق بررسی شرح حال چند تن از دانشمندان شهیر شیعه است تا بدین وسیله مراجع تقلید برای افراد جامعه شناخته شوند و افراد اهمیت علم را بیشتر بدانند و برای بدست آوردن نتایج علمی از هیچ تلاشی دریغ نورزند و این تحقیق ما تلاشی است برای کمک به افرادی که قدر علم را نمی دانند و بدنبال بدست آوردن علم نمی روند. دامنه تحقیق بسیار گسترده است به طوریکه اگر بخواهیم به شرح و بسط آن بپردازیم شاید صدها کتاب و مفاله شود چرا که مسئله شناختن مراجع تقلید نیاز به بحث و بررسی فراوان دارد از آنجائیکه منابع مورد استفاده در این تحقیق بیشتر کتابخانه ای بوده، پس روش تحقیق، روش کتابخانه ای می باشد و کتب مورد مطالعه شامل کتابهای مرجع و کتابهایی که در مورد مراجع تقلید است می باشد. نتیجه ای که از این تحقیق می گیریم آشنایی با شرح حال دانشمندان شهیر شیعه از شروع غیبت صغری تا قرن دهم هجری است.
تجسم اعمال و تبیین عقلانی آن در حکمت متعالیه
نویسنده:
رضا کشاورز
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
 جایگاه اجتماعی زن درقرآن و نهج البلاغه
نویسنده:
فاطمه ربانی فر
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
جایگاه زن و نقش شخصیت اجتماعی آن ها از جمله مسائل مطرح قرن می باشد که از ماقبل مورد توجه ادیان الهی بوده است . اما باید گفت اگرچه در تمامی ادیان مقدس ، حرفی از شخصیت اجتماعی زن آمده است ؛ لیکن تنها دینی که به طور شایسته حق مطلب را ادا نموده ، دین مقدس اسلام است که در کتابی بی نظیر به نام قرآن در سیره معصومین ( علیهم السلام) به آن پرداخته است . به همین دلیل برآن شدیم نوشتاری با تلفیق قرآن و نهج البلاغه ، در شخصیت اجتماعی زن ، فراهم آورم این تلاش به روش کتابخانه ای از طریق فیش برداری گردآوری شده است و هدف از این نوشتار پی بردن به جایگاه زن در مقاطع مختلف زمانی و پاسخگویی به شبهات مطرح شده و پی بردن به رمز تساوی زن و مرد در اسلام و عدم تشابه آن می باشد . که امید است مورد رضایت باریتعالی و استفاده تمامی مطالعه کنندگان قرار گیرد . در پایان باید گفت که واژه های کلیدی استفاده شده عبارتند از : زن ، اجتماعی ، قرآن ، نهج البلاغه .
ازدواج موقت دراسلام، ضرورتها و موانع
نویسنده:
طیبه ربانی فر
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
در این نوشتار تحقیقی ضمن بیان تعریف و ماهیت ازدواج موقت و وجوه افتراق و اشتراک آن با ازدواج دائم ؛ به بیان جایگاه و ضرورت اماندهی آن پرداخته شده است همچنین در فصلی از این تحقیق به بررسی روایی موضوع پرداخته شده است که حدود و شرایط حاکم بر موضوع و فلسفه آن به درستی از متن روایات مشخص گردیده است که این امر مانع سوء استفاده های افراطی می گردد در ادامه دلایل مخالفین متعه مورد نقد و بررسی قرار گرفته شده است و در نهایت ضمن بررسی و پاسخگویی به شبهات ، به بیان راهکارها جهت تحقق درست این امر الهی پرداخته شده است . هدف از انتخاب این موضوع،این است که بتوانیم حقیقت ازدواج موقت ر ا دریابیم،تا بتوانیم دید منفی که عده ی زیادی از مردم نسبت به این مسئله دارند را برطرف کنیم . موضوع مورد بحث به نحوی است که می بایست در کتابخانه ها و در میان کتب تاریخی و احادیث و روایات به دنبال آن بوده وآن را بررسی کرد، به همین دلیل روش کار کتابخانه ای می باشد . در این تحقیق پایانی از کتب دست اول واز نوشته های نویسندگان به نام و معروف استفاده شده و در کنار آن از منابع دست دوم نیز بهره برده ایم. کلید واژه ما در این تحقیق پایانی ازدواج موقت یا همان متعه می باشد
تجسم اعمال ازمنظرکتاب وسنت وتبیین عقلانی آن درحکمت متعالیه
نویسنده:
کشاورزرضا
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران: ,
بررسی تطبیقی دیدگاه علاّمه طباطبائی و فخر رازی در قلمرو موضوعات و مسایل قرآن کریم
نویسنده:
روح الله زینلی، رضا کشاورز
نوع منبع :
مقاله , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
دربارة قلمرو قرآن در عرصة موضوعات و مسائلْ سه دیدگاه عمده وجود دارد: دیدگاه اکثریگرایان، اقلّیگرایان و اعتدالگرایان. فخر رازی با استناد به آیاتی از قرآنکریم قلمرو قرآن را به امور دینی محدود کرده است. امور دینی از دیدگاه وی اعمّ از مسائل اعتقادی، اخلاقی و فقهی است و معتقد است که قرآنکریم اصول این مطالب را به صورت کامل بیان کرده است و قرآن را در بیان جزئیّات مسائل اعتقادی و اخلاقی در مقایسه با دیگر کتابها کاملتر میداند. از دیدگاه علاّمه طباطبائی این محدوده به بیان کامل مسائل دخیل در هدایت انسان اختصاص دارد. ایشان معتقد است که قرآن هر آنچه که برای هدایت انسانها مورد نیاز بوده است، بیان کرده است. به نظر علاّمه، حوزة اخلاقیّات مهمترین حوزه در هدایت‌بخشی است که قرآن جلوهای کامل در آن به خود گرفته است.
صفحات :
از صفحه 115 تا 134
  • تعداد رکورد ها : 7