آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

آثار مرتبط با شخصیت ها | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 66
وایتهد و بردلی: تحلیل مقایسه ای [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Leemon B. McHenry
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
دین در حال شکل‌گیری [کتابشناسی انگلیسی]‫‬‭
نویسنده:
Alfred North Whitehead (آلفرد نورث وایتهد)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‏‫‬‭New York‏‫‬‭: ‏‫‬‭New York‏‫‬‭:Meridian Books,inc‏‫‬‭,1960‏‫‬‭=1339.,
نظریه کمال مسیحی برای امروز: مطالعه الهیات وسلی از طریق لنز تفکر فرآیند
نویسنده:
Jung Sup Ahn
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : تز من این است: خوانشی فرآیندی-الهیاتی از آموزه کمال وسلی، با ساختن مفهومی مناسب از خدا در فرآیند، به آموزه کمال وسلی اهمیت و حیاتی تازه می بخشد، آموزه ای که حتی توسط خود متدیست ها گیج شده و عملاً نادیده گرفته شده است. علیرغم اهمیت مرکزی که خود وسلی برای آن قائل است. پس چرا آموزه کمال وسلی از زمان او تا به امروز اغلب مورد سوء تفاهم، سردرگمی یا حتی نادیده گرفته شده است؟ سرنخ پاسخ در عدم توجه آشکار به تمایز بین دو حس کمال الهی نهفته است: کمال کامل (وضعیت ایستا از کمال) و کمال کامل (آرزویی بی پایان برای همه عشقها که کمال کامل دارند). من پیشنهاد می کنم که با توجه به اعتقاد مسیحی به خدا به عنوان عشق، مفهوم کمال کامل در ذات خدا از نظر الهیات کافی نیست. آنچه را که باید رد کرد، ایده کمال به عنوان کمال شده، تحت تأثیر یونانیان است که در آن عشق در ذات خود به عنوان رابطه غیرممکن است. مشکل این آموزه کمال به صورت کامل حل نخواهد شد مگر اینکه ابتدا مفهوم کافی از خدا در کمال ایجاد کنیم، یعنی خدا در حال انجام است. بنابراین، روش اولیه ای که من استفاده خواهم کرد، «ساخت الهیات» است. با ساختن خدا در جریان، می‌خواهم آموزه کمال را به عنوان کمال در الهیات وسلی بازیابی کنم. از نظر وسلی، کمال مسیحی، یعنی کمال کامل، زندگی عاشقانه است که به جای یکدیگر عشق به خدا و عشق به مخلوقات است. من معتقدم که یک تفسیر فرآیندی از کمال مسیحی، عشق رابطه‌ای به خدا و جهان را در قلب دکترین کمال وسلی روشن می‌کند. متافیزیک فرآیندی می‌تواند پایه‌ای الهیاتی برای ایجاد مفهومی مناسب از خدا در کمال کامل فراهم کند، که در آن خدا و جهان می‌توانند از عشق کاملی برخوردار شوند که همیشه در حال رشد است.
فیزیک و وایتهد: کوانتوم، فرآیند و تجربه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Timothy E. Eastman , Hank Keeton
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با بحث‌ها و گفتگوهای دانشمندان و فیلسوفان برجسته، رابط غنی فیزیک معاصر و تفکر فرآیندی الهام گرفته از وایتهد را بررسی می‌کند. مشارکت کنندگان این اعتقاد را دارند که فیزیک کوانتومی نه تنها بسیاری از تزهای فلسفی وایتهد را تأیید می کند، بلکه توسط آنها نیز روشن می شود. بنابراین، اگرچه از نظر دیدگاه یا تأکید متفاوت است، اما مشارکت‌های جفری چو، دیوید فینکلشتاین، هنری استپ و دیگر دانشمندان از نظر مفهومی با فیلیپ کلایتون، خورخه نوبو، یوتاکا تاناکا و سایر فیلسوفان فرآیند همخوانی دارد.
 فلسفه فرآیندی رابطه ای: مقدمه ای بر آلفرد نورث وایتهد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
C. Robert Mesle (سی. رابرت مسل)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تفکر فرآیندی پایه و اساس مطالعات در بسیاری از زمینه های فلسفه معاصر، الهیات، نظریه سیاسی، نظریه آموزشی و گفتگوی دین و علم است. این از فلسفه آلفرد نورث وایتهد، معروف به الهیات فرآیندی، مشتق شده است که زمینه ای را برای ادغام زیست شناسی تکاملی، فیزیک، فلسفه ذهن، الهیات، اخلاق محیطی، کثرت گرایی مذهبی، آموزش، اقتصاد، و غیره ایجاد می کند. سی. رابرت مسل نوشته‌های پیچیده وایتهد را تجزیه می‌کند و مقدمه‌ای ساده اما دقیق از دیدگاهی ارائه می‌کند که زیربنای بسیاری از فلسفه و الهیات فرآیندی معاصر است. در انجام این کار، او با نشان دادن واقعیت به عنوان یک فرآیند رابطه‌ای که در آن ذهن‌ها از بدن‌ها برمی‌خیزند، که در آن آزادی و خلاقیت پایه‌ای برای فرآیند هستند، به راهی فراتر از ماتریالیسم تقلیل‌دهنده و تله‌های دوگانگی دکارتی اشاره می‌کند، که در آن قدرت رابطه‌ای اقناع اساسی‌تر از قدرت یکجانبه اجبار است." از آنجایی که فلسفه فرآیند-رابطه به شهود عمیق دنیای رابطه‌ای که اساس تفکر محیطی و جهانی است، در دوره‌های کارشناسی و کارشناسی ارشد در فلسفه، تئوری و عمل آموزشی، محیط زیست ادغام می‌شود. اخلاق، و علم و ارزش ها، از جمله. فلسفه فرآیند-رابطه: مقدمه اساسی دیدگاه خلاق وایتهد را برای همه دانشجویان و خوانندگان عمومی قابل دسترس می کند.
تحول دین
عنوان :
نویسنده:
نویسنده آلفردنورث وایتهد؛ مترجم امیر رضایی .
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: آشیان‏‫,
اصول ریاضی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(برتراند راسل)Alfred North Whitehead, Bertrand Russel(آلفرد نورث وایتهد)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
خداوند در اندیشه پوپشی وایتهد
نویسنده:
دکتر رستم شامحمدی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
وضعیت نشر :
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی,
تجربه و روابط در متافیزیک آلفرد نورث وایتهد و فرانسیس هربرت بردلی
نویسنده:
Leemon Benton McHenry
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف اصلی این پایان نامه بررسی قرابت ها و تضادها در سیستم های متافیزیکی A. N. Whitehead و F. H. Bradley است. هدف این پایان نامه نه تنها بررسی کامل و نشان دادن دقیقاً محل توافق این دو فیلسوف است، بلکه تلاش می کند تا تحلیل و ارزیابی استدلال هایی را که در آن تعارض ایجاد می شود ارائه دهد. پس از مقدمه‌ای کوتاه که مواضع وایتهد و بردلی را در مورد روش و رویکرد فلسفی به متافیزیک بیان می‌کند، فصل دوم «تجربه و احساس فوری» نشان می‌دهد که کجا وایتهد و بردلی در واکنش خود علیه هستی‌شناسی ماتریالیسم علمی کیهان‌شناسی قرن هفدهم متحد می‌شوند. در این مرحله قرابت های مختلفی در مورد نقش محوری آموزه احساس نشان داده می شود. اما در فصل سوم «تحلیل تجربه»، تفسیر وایتهد از احساس بر حسب هستی‌شناسی متمایز متکثر، در تضاد با دکترین بردلی دیده می‌شود، و بنابراین صحنه برای فصل چهارم مرکزی «روابط: درونی و بیرونی» آماده می‌شود. در این فصل وایتهد با تحلیل بسیار دقیق و جامع بردلی از شکل رابطه ای مواجه می شود. علی‌رغم استدلال‌های بردلی، در اینجا به این نتیجه رسیدیم که طرح وایتهد با توجه به اصلاحات مختلف هستی‌شناسی کثرت‌گرا از نظر عدم تقارن زمانی وابستگی یک طرفه، می‌تواند ثابت باشد. در فصل پنجم «ارتباطات بسط و کل بخش»، تلاشی برای دفاع از دکترین جدید رویداد - کثرت گرایی در برابر نسخه اخیر هستی شناسی جوهر مادی انجام شده است. و نشان داده می شود که چگونه چنین هستی شناسی از رویدادها می تواند اجسام فیزیکی را که سیستم طبیعت را تشکیل می دهند، توضیح دهد. در ادامه این فصل و فصل ششم بعدی «زمان»، مسائل ویژه فضا و زمان در ارتباط با تصورات بسیار متفاوت وایتهد و بردلی از جهان گسترده مطرح شده است. و تلاش‌های مختلفی برای دفاع از دیدگاه وایتهد از فرآیند در برابر دیدگاه ابدی‌گرایانه از جهان که عمدتاً با مطلق برادلین سازگار است، انجام می‌شود. با این حال، در جریان ارزیابی استدلال ها، کشف می شود که موقعیت نهایی متافیزیکی وایتهد باید امتیازات خاصی را به نظریه ابدیت بدهد. و این منجر به فصل هفتم نهایی «خدا و مطلق» می‌شود، جایی که نتیجه‌گیری می‌شود که خدای وایتهد باید به‌عنوان یک «مطلق باز در یک انتها» دیده شود. در اینجا وایتهد و بردلی بر اساس مفهوم جذب جهانی تمام واقعیات متناهی در یک موجودیت بالفعل ابدی ادغام می شوند. اگرچه تصور وایتهد، در نهایت، به این معنا متفاوت است که خدا تنها موجود واقعی نیست، بلکه یک فعلیت الهی است که با کل خلقت هم‌آهنگ است.
خاستگاه‌های علم نوین
نویسنده:
آلفرد نورث وایتهد؛ مترجم: حسین کیانی
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 66